- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Skynet258 #36876 üzenetére
Köszi!
(#36878) Ákkk Az ilyet én se értem.
Össze akartam számolni példának, hogy én mennyit költöttem appokra, de legalább a felénél nem is látok árat írva, pedig tuti hogy fizettem érte
Amit látok az ~15e, de ehhez még hozzájön a Sygic, ami 6500 volt, meg a hiányzók, jópár 55ft-os (ekkor értük el az egymilliomodik felhasználót, vagy letöltést, vagy ilyesmi, és sok leárazás volt), meg jó pár 1-200 forintos akció. Szóval valahol 30e alatt lehetek talán, max 35e. Ez hét év alatt, azaz évi 5e forint, igaz jobbára az elején vásároltam, az elmúlt időszakban már alig-alig.
-
madgie
titán
válasz
Skynet258 #34678 üzenetére
Minél nagyobb framerate-tel videózol, annál több fény kell az adott anyaghoz. 30 fps mellett legalább 1/30 záridő kell, de ajánlott a duplája, 1/60, 60 fps-nél ez már 1/60 és 1/120, 960 fps super slomo mellett meg 1/1000, minimum! Beltérben ritkán van ennyi fény, hiába f1.5 fényerejű az objektív, max az érzékenységet emeli majd meg, az meg ezen a mákszem szenzoron persze hogy megeszi a részleteket.
Kültérre, sok fénybe, vagy erősen megvilágított mesterséges témákra való ez a durva slomo.
-
madkiller
őstag
válasz
Skynet258 #31864 üzenetére
Nem tudtam megállni, hogy wellnes közben óvatosba letöltsem és feltegyem. Nekem gyorsan letöltött mobilnetről is. Feltettem sokat még nem teszteltem , de annyira nem dobtam el az agyam tőle. 6.0->7.0ra váltást nagyobbnak láttam. Max mással ellentétben igaz újra tanítottam, de az ujjlenyomat olvasó kegyetlen jó lett. Smooth a rendszer, de ha feldobtam volna egy hónappal újabb, 7.0át az is smooth lenne.
-
válasz
Skynet258 #17971 üzenetére
Nem csak nekem magas
Note 4 volt a maximum telefon méretben. Jó volt nekem ekkora kijelző,de annál nagyobb telefon nem kell. Mate azért esett ki mert nagyobb volt. Note 4 kell csak minimális kávákkal,az lett volne a Note 7,de hát tudjuk.
Az S8 kisebb és ugyanakkora kijelzője collban. Majd ha megvetted írd le melyik vált be,addig megspórolom én is a tesztelgetést -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Skynet258 #7358 üzenetére
A kamera dologhoz...
En annyira nem vagyok elajulva az s8 kamerajatol.
Epp nyaralni vagyunk es tobb kepet keszitek mint ugy altalaban.
A tajkepekkel nincs is gond, de ahol kb 3-5 meterre levo csaladtagot fotozom, ott mar bizony a problema elojon.
Az arcok nagyon elmosodottak, egyszeruen rossz minosegu.
A legnagyobb lanyom i6S-e jobb e teren. (A korabbi huawei mate 9 -em is jobb volt ilyen szempontbol.)
Lehet kozelebb kellene mennem az alanyhoz? -
bombibmw
veterán
válasz
Skynet258 #7363 üzenetére
Valami kell majd mindenképpen, amit nem gyűr fel az UAG Metropolis.
Aztán lehet, hogy megpróbálkozok pár filléres ebayessel is.
Köszi!☺mchawer:
Egyelőre nem csinálta, amióta ki van kapcsolva a Volte, de csak itthon és kicsit távolabb próbálgattam.
Holnap megyek messzebb is és meglátom.
Várom a fejleményeket.☺ -
userxy
őstag
válasz
Skynet258 #7358 üzenetére
Megjegyzem pár hete majdnem vettem egy S8+-t, de kibontás után olyan szörnyű kijelző nézett velem szembe, hogy nem hittem el; körben végig gusztustalan zöldes sáv, nagyon látható módon, és a közepe sem volt tiszta fehér...
Ezt kifejtenéd bővebben ? Mert nem világos mire gondolsz
-
mchawer
tag
válasz
Skynet258 #4882 üzenetére
Nekem a clear cover van rajta. Vettem View covert is utazáshoz, de még nem használtam. De tudom milyen. A clear coverből már a harmadikat fogyasztom (leejtés miatt) és egyik sem lötyögött még... Akinek ilyen baja van, tényleg vigye vissza, mert hibás... Amúgy a legtutibb tok, szép is, vékony is, amúgy két eséstől is megvédte a telót... Drága lett volna, ha nincs rajta... Úgyhogy vettem is gyorsan még kettőt
-
mchawer
tag
válasz
Skynet258 #4871 üzenetére
Érdekes, amit írsz. A szélessége pont az S7 Edge-vel megegyező. Csak a magassága több. Én is S7 Edge-ről váltottam, megtapiztam mindkettőt, nekem a sima S8 kicsinek tűnt és magasnak. Ez legalább "csak" magasabb... De ez az én véleményem... De azt olvasom, hogy mégis az S8+ -ból fogy jóval több... De hát ízlések és pofonok... A picivel több magasságát viszont a jóval nagyobb képernyő ellensúlyozza. Szerintem... De mindegy is, lényeg, hogy csak méretbeli különbség van és akkumulátor... Én ezek miatt (is) döntöttem az S8+ mellet. Nagyon nem bántam meg... Semmiért el nem cserélném... Még S8-ra sem...
-
válasz
Skynet258 #4871 üzenetére
Akkor szerinted i7 után az S8+?
Kb 2 nap alatt hozzászoktam.
Mondjuk S7E után fura hogy batárnak érzed,maga a teló alig pár mm-rel magasabb mint az S7E,szélességre meg ugyanakkora.Az tény hogy maga a kijelző nagyobb,de én pl nem kezelem nehezebben mint tavaly az edge-et,igaz a kezem nem éppen kicsi.
Eredetileg a kisebbik S8-on gondolkodtam,de nem bántam meg hogy a nagyobbat vettem meg. -
DaveHutt
őstag
válasz
Skynet258 #4431 üzenetére
1 hónapig nézegettem a telefont különböző videókon, végül a hét elején vettem meg. Volt még néhány jelölt, Honor 7ről váltottam. Elsőnek ottvolt a Honor 8, de tavalyi chipsettel már nem akartam telefont venni. Aztán tetszett a Honor 8 Pro, az még frankó, de nem kapható, és unalmassá vált az Emui. A Huawei P10 idétlen azzal az ujjlenyomatolvasóval, abból nem kértem. HTC nálam szóba se jön, évek óta nem tetszett telefonjuk. Maradt az LG G6 és az S8. Döntött a frissebb chipset és a szebb külalak.
Marhára nem bántam meg, minden percét élvezem, amikor a telefont használom. Ha megteheted, hogy megvedd, sztem most 2017. májusban az S8-nál jobbat nem találsz.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Skynet258 #3193 üzenetére
Én eredetileg a sima S8-at rendeltem meg, de miután kiderült, hogy van az Allee Telekomban már raktáron, lemondtam a rendelést, és beviharzottam oda. Amíg a soromra vártam, kézbe vettem a sima S8-at és a Plust is, egyből eldőlt, hogy nem kell féljek az utóbbi nagyobb méretétől, inkább az S8 tűnt aprónak. Valahogy jobban átjött nagy méretben ez a szinte keretnélküliség. Szóval szerintem fogd kézbe a telókat valahol, és hamar eldől, melyik a kényelmesebb neked.
Anulu79
Nálam is együtt van beállítva az írisz leolvasó és az ujjlenyomat. Beltéren sokkal kényelmesebb az előbbi, 10/10, kültéren viszont nem mindig lát jól a naptól, akkor jobb az ujjlenyomat-olvasó.
-
leslien
nagyúr
válasz
2 nagyágyú.. MKBHD VS MR MOBILE
-
törölt tag
válasz
Ugy vagyok vele mint viera vagy bulika vagy stb. (a fekete egy kicsit sok).
Elöl mindegy mert mindegyik egyforma, hátra várom a dbrandos fóliát tehát az is mindegy viszont a keret nekem jobban tetszik polírozva.
A méret nehezebb kérdés, mert mindkettőnek van előnye.
Én most s7e után se méretben se üzemidőben nem akartam visszalépni. -
viera
őstag
válasz
Skynet258 #3179 üzenetére
Én úgy voltam először,hogy nekem S8 lesz fekete színben.Aztán lett belőle S8+ jeges szürke színben.
Nekem a fekete már túl fekete volt,kicsit unalmas.A szürke viszont szerintem nagyon feldobja a telót.A másik oka,hogy + lett az az akku.S7 Edge-el is sokszor épphogy kibírtam nap végéig,az S8+ simán elmegy addig.
Viszont a simának jobb a fogása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest