- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ckaresz122
tag
válasz
cultfeca #37391 üzenetére
Nekem gyári samsung wireless gyortöltőm van. (Ez az állványosra is állítható fajta)
Most vettem pár napja. Azt vettem észre, hogy elég érzékeny rá, hogy hogyan rakom rá. Sőt. Volt olyan hogy ráraktam, tölteni kedzett majd 3 perc múlva látom hogy nem tölti!
Ez ilyen? Vagy vigyem vissza a töltőt?Köszi
-
ckaresz122
tag
Sziasztok,
8.0-ra frissítés óta tapasztalom, hogy kétszer kell home-ot nyomni néha, hogy kilépjen a főképernyőre az adott alkalmazásból.
Nálatok is tapasztalható?Köszi.
-
ckaresz122
tag
Sziasztok!
Vettem egy gyári s8 wireless gyorstöltőt. Ez az állványt is tudó fajta...
Azt mondták, hogy ez ugyanolyan sebességgel tölti (wireless) gyors módban, mintha kábelen tölteném gyorsmódban.
(természetesen a gyári gyorstöltőt és kábelt dugtam a hátuljába a wireless töltőnek.
Mégis lassabbnak érzem jóval.Normális?
Köszi.
-
ckaresz122
tag
Az utolsó frissítés óta mikor lezárom a képernyőt, megszűnt a redőny becsuk effekt és csak simán elhalványul. Tök béna.
Nálatok is ilyen?
S8plusz telenor.
Köszi -
ckaresz122
tag
Néha van, hogy nem reagálja le az ujjlenyomatolvasó, hogy rátettem az újjam. Nem ébred fel a telo, csak, ha mégegyszer ráteszem...
Nálatok? -
ckaresz122
tag
Ez a képernyőszél kalibrálás szart sem ér. Felül és oldalt volt nekem minimálisan rózsaszínes (ha nem lett volna hiszti, észre sem veszem). Minimális állítás esetén is ami kicsit piros volt most zöldes lett, ami sokkal feltűnőbb...
Meg nem értem miért kell ezért újraindulgatnia, meg percekig dolgoznia egy ilyen műveleten... -
-
ckaresz122
tag
válasz
entoni1989 #4103 üzenetére
Nekem volt iPhone 7 plusom. Szerettem azt is. De tényleg dögunalom ehhez képest. Én néha elcsábulok apple irányba de mindig visszatérek az aktuális samsung csúcshoz. Minden sokkal egyszerűbb vele. Iphone nagyon kötött. S8+-om van fekete...
-
ckaresz122
tag
Gyári clear cover hátlap tok nálatok is mocorog rajta? Főleg felül... Olyan érzésem van vele mint régen a recsegős nokiák :-)
Megbántam... Alcantara nem mozgolódik... -
ckaresz122
tag
Most ez a legújabb észrevétel. Minden napra jut valami :-)
Léci próbáljátok ki:
Vezetékes usb-c Gyorstöltés közben ha telefonáni kezdek rendes előlapi hangszórón, akkor sipolásos dolgokat hallok a hangszóróból telefonálás közben.
Léci nézzétek meg. Köszönöm.
S8+ -
ckaresz122
tag
Léci próbáljátok ki:
Vezetékes usb-c Gyorstöltés közben ha telefonáni kezdek rendes előlapi hangszórón, akkor sipolásos dolgokat hallok a hangszóróból telefonálás közben.
Léci nézzétek meg. Köszönöm.S8+
-
ckaresz122
tag
válasz
ckaresz122 #3195 üzenetére
Storno. Levettem visszatettem, most megy ...
-
ckaresz122
tag
Hívásrögzítőt ami működik tudtok ajánlani s8ra? Acr kifingott!
-
ckaresz122
tag
válasz
bulikavagyok #3084 üzenetére
Soha nem tapasztaltam ezt!!!
-
ckaresz122
tag
Nem mintha érdekelne, csak néha viccből megnyomom...de ez a bixby a gombjával nem mindig indul el elsőre azt figyeltem meg.(mármont a gombjával) (Telenor rom, kaptam már 20-a óta egy frissítést, mintha azóta csinálná)
-
-
ckaresz122
tag
válasz
Tamás34 #2958 üzenetére
Elég cink azt bizonyítani onnantól, hogy átvették és visszaadták a pénzt. Az üzlet dolgozója is elejthette, megkarcolhatta miután már tőled átvették!
Nem nagyon tudnak mit csinálni.
Ha az átvételkor, pénzvisszafizetéskor nem veszik észre, akkor annyi... (van ahol brutálisan átnézik pont emiatt...) -
ckaresz122
tag
8 óra 5 perc SOT lett nálam tegnap este! S8+
-
ckaresz122
tag
válasz
MasterChief #2766 üzenetére
Te vagy a 2. aki azt írja NEM AKAD A GÖRGETÉS.
Soha nem írtam ilyet, hogy akad!!!
Mikor scrollozás után elemeled az újjad a kijelzőről, akko NÉHA elugrik kicsit (néha nagyot) a scroll. Mikor emelem el az újjam akkor is érzékel minimális mozgást és arra reagál helytelenül. 3db S8+-on előidéztem ma egy bevásárlóközpontban + ugye az enyémen vettem észre.
NEM AKAD tehát a görgetés.!!! -
ckaresz122
tag
válasz
ForRedGlory #2690 üzenetére
Másik sem lesz jobb az a baj. Azzal vagy ugyanez vagy más gond lesz. S7edge-et cserélgettem hibák miatt. Harmadikra amit kaptam az maradt nálam. Annak meg fél év mulva beszart a kamerája azért kellett szervizeltetni :-)
-
ckaresz122
tag
-
ckaresz122
tag
Sziasztok!
Na megnyomkodtam 3db s8+-t és 2 sima s8-at, hogy tapasztalom-e ami nálam előfordul touch ügyileg és írtátok többen, hogy nálatok hibátlan. Azt kell mondjam az összes + modell produkálta! A simán nem igen tudtam előidézni.
Egyszerűen túl nagy a touch érzékenysége és mikor görgetek valamit, leveszem az újjam, akkor odébb scrollozik.. Marha nehéz leírni, de engem rohadtul zavar és nem minden újjlevételkor produkálja...
Nyilván így nem állok el, mert mind ilyen... Vagy az én újjaimmal van gond
Olyan ez mint a pirosas kijelző, van aki megőrül tőle, van aki észre sem veszi...Itt van róla egy más által betett youtube videó is:
Előzmény:Srácok ezt léci kezdjük el komolyan venni. Google térképnél pl nagyon durván jelentkezik. Csomószor nem tudom úgy elemelni az újam, hogy ne ugorjon el valamerre.
Ez az a jelenség ezekszerint nem egyedi nálam.https://youtu.be/y6U-na19q9I
Mindenkinél rendben van ez???
Holnap megnyomkodok egyet valahol, de addig lerágom a körmöm.... -
ckaresz122
tag
válasz
stemplar07 #2623 üzenetére
Nem akadás ez, hanem elkezdesz úgy görgetni, hogy megállsz az újaddal és veszed le a kijelzőről az újjad, akkor "elugrik" a scrollozás, kicsit vagy le vagy fel. Google mapsnél meg jobbra balra fel le bárhova.
De nem mindig baszogatni kell kicsit, hogy jelentkezzen... -
ckaresz122
tag
-
ckaresz122
tag
Srácok ezt léci kezdjük el komolyan venni. Google térképnél pl nagyon durván jelentkezik. Csomószor nem tudom úgy elemelni az újam, hogy ne ugorjon el valamerre.
Ez az a jelenség ezekszerint nem egyedi nálam.
https://youtu.be/y6U-na19q9IMindenkinél rendben van ez???
Holnap megnyomkodok egyet valahol, de addig lerágom a körmöm.... -
ckaresz122
tag
válasz
ckaresz122 #2583 üzenetére
A videón durván csinálja, nálam minimális és ritka, nem ilyen drasztikus. Ma tűnt fel, pedig 20-a óta használom...
-
ckaresz122
tag
Ti nem tapasztaljátok?
Előfordul sűrűn, hogy pl görgetek valamit hüvelyújjal és mikor veszem le az újjam a kijelzőről, akkor elgördül le vagy fel. Elég zavaró... Nem lehet állítani az érzékenységet?
Gyári samsung fólia van rajta amúgy...
-
ckaresz122
tag
Ami változást érzékelek pl s7 edgehez képest, hogy iszonyat érzékeny a kijelzővezérlés. A véletlen érintéseket jól kiküszöbölték oldalt. Viszont előfordul sűrűn, hogy pl görgetek valamit és mikor veszem le az újjam a kijelzőről, akkor elgördül le vagy fel. Elég zavaró... Nem lehet állítani az érzékenységet?
-
ckaresz122
tag
válasz
Oposzumtoszó #2486 üzenetére
Ezért fázok az ilyem toktól, de tény, hogy ez rontja legkevésbé optikailag a telefont. Vettem alcantarát is, biztos ami biztos azzal nem lehet gond...
De szebb a clear coverbe. -
ckaresz122
tag
Aki clear cover hátlap tokot vett:
Felül eléggé mocorog a telón a tok. Tuti nem karcolgatja ez a keretet, hátlapot?? -
ckaresz122
tag
Aki clear cover hátlap tokot vett:
Felül eléggé mocorog a telón a tok. Tuti nem.karcolgatja ez a keretet, hátlapot??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest