Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanci789
aktív tag
Sziasztok. 1000 éve nem használt, factory reset-elt S8+omba megpróbáltam belépni. Nem enged belépni a google fiókommal, pedig jól írtam be az emailt és a jelszót is. Visszaállító SMS/email kódra nem történik semmi. Kérdés, ha Odinból felrakok egy TWRP-t és utána custom ROM-ot, akkor utána már használható lesz, ugye? Vagy ezzel tégla lesz?
-
Sanci789
aktív tag
Üdv. 1000 éve jártam itt. Gyors kérdésem lenne, hogy a legelső 8.0-ás XXU1CRAP szoftver van rajta. Érdemes frissíteni valamelyik újabbra? Ha igen, melyikre? Vagy nincs sok különbség?
Másik, hogy azt hogy lehet kikapcsolni, hogy valahanyadik feloldásnál az ujjlenyomat/írisz helyett NE kérje a jelszót, biztonsági előírásra hivatkozva? Mert már megőrülök tőle
Köszönöm
-
Sanci789
aktív tag
Felraktam én is az Oreo-t a Google Drive-os linkről letöltve, és faszán működik. Bár nagy változások nincsenek, de legalább stabil, tudom ajánlani
-
Sanci789
aktív tag
Basszus, ~2 hónapos a készülék, és már most be van égve az alsó sor, meg a Waze-nek bizonyos elemei. Mi lesz fél év múlva?
Megszoktam hogy évente cseréltetem garanciában az S2, S4, S6 edge képernyőit beégés miatt, de úgy látszik az S8nál előrehozott és többszörös lesz
-
Sanci789
aktív tag
válasz
janosibaja #8076 üzenetére
Újraindulás és fagyás nem volt. Mint ahogy írtam, "csak" lemerült 100%-ról kb 80%-ra, és ott megtartotta. Szóval bírni fogja nyugi, csak nem lesz 100-on és forró lesz.
-
Sanci789
aktív tag
Sajnos nekem is iszonyatosan forrósodik a fekete S8+om a kocsiban navigáció közben. Érdekes jelenség, hogy gyári samsung gyors-szivargyújtós töltővel (hozzákapott usb-c -vel együtt) nem tudja megtartani a 100%-ot, általában kb lemegy 80%-ra, és ott megragad. Se le, se fel, és tűzforró a teló. Nagyon fura. Soha nem csinált ilyet az s2, s4, s6-om.
Éppen ezért szeretnék az üvegre tapadós tartóról váltani, és átrakni csiptetve az egyik klíma befúvóra. Adódik a kérdés, hogy tud-e valaki ajánlani ilyesmi szellőzőre csiptetős telefon tartót? Köszi
-
Sanci789
aktív tag
Megoldódott a szivargyújtós problémám. Nem töltött semmit a Belkin-essel, csak merült (pedig 2,1A). Megvettem ezt a gyári samsungosat SES boltban, és mostmár faszán tölti
szóval ha valaki más is szívott ezzel, akkor itt a megoldás.
-
Sanci789
aktív tag
-
Sanci789
aktív tag
-
Sanci789
aktív tag
-
Sanci789
aktív tag
Brutál jó kamera teszt. Meg is jött a kedvem egy kis Pro mód-os, RAW-os, Photoshop CC 2017-es mókázáshoz
-
Sanci789
aktív tag
Na nekem is összejött ma 7 óra 38 perc aktív képernyő. Még egyik telefonom se bírta ennyi ideig, maximális elégedettség
Wifi végig bekapcsolva, energiatakarékos off, QHD+ felbontás, java részt képeket és 4K-s videókat néztem.
-
Sanci789
aktív tag
-
Sanci789
aktív tag
Nálam működik a világító szélek cucc. Legfrissebb T-s rom.
"Fürdetés" után lehet egyből vezeték nélküli töltőre rakni a telót? Nem lesz baja?
-
Sanci789
aktív tag
Belkin 2,1A-s töltővel és samsung kábellel töltöm. Ez sem elég jó?
-
Sanci789
aktív tag
Kérdés azokhoz, akik kocsiban is töltik a telót: vajon mi lehet a megoldásra arra, hogy van amikor hiába van szivargyújtós töltőn pl. navigáció közben, akkor is merül a telefon. Mintha nem dugtam volna fel. Próbáltam másik töltő fejjel és kábellel is, és ez a jelenség sajnos megvolt az előző S szériás telefonjaimnál is. Csak eddig arra nem jöttem rá hogy ezt miért csinálja (tehát nem mindig, hanem random)
Any advice?
-
Sanci789
aktív tag
válasz
petya2012 #2871 üzenetére
Már asszem az S4 óta ez van, hogy alapból csak 1 év, és regisztrálni kell +1 évért. Sőt ez sok másik samsung terméknél is így van.
(#2874) ckaresz122 FHD vagy QHD felbontásban? Tudsz küldeni egy screenshotot az akkumulátorhasználatról, hogy látszódik hogy mi mennyit evett?
[ Szerkesztve ]
-
Sanci789
aktív tag
válasz
Mr.Silkó #2852 üzenetére
Ennek is brutál jó az akksi ideje
legalább 6 óra bekapcsolt képernyő simán kihozható. Pl reggel óta játszok/netezek/képeket nézek és most van 50%-on.
(#2743) KAMIKAZE_HUN teljesen egyet értek. S2/S4/S6 edge után ki tudom jelenteni, hogy ez az eddig legjobb telóm. Valószínűleg ezt fogom mondani az S10-emre is
-
Sanci789
aktív tag
Tényleg, ezt el is felejtettem. Online rendeltem elő, de személyesen vettem át. Elvileg ilyenkor is él a 14 napos elállás. OCTAMD, erre nem is gondoltam, te egy zseni vagy!
-
Sanci789
aktív tag
Akkor ezennel belépek az elsők közé, akinek valóban hardveres hibája lett: most vettem észre hogy egy bizonyos pontban a képernyőn megjelent ilyen mikro repedés szerű belülről. Vagy elhalt pixelek. Nehéz körbeírni. Ha ki van kapcsolva a képernyő akkor nem látszik, tehát nem külső karc. Nem is lett ledobva, se megütve, kizárva hogy külső behatás miatt. Ha bekapcsolom a képernyőt, akkor látszik. Ilyet még egyik telómon se tapasztaltam. 20-án vettem át, tehát 8 napja használom, és tudom, hogy ez tegnap még nem volt rajta. A büdös picsába.. Telekomnál vettem és a 3 napos csere garancia már lejárt. Arra meg nincs időm, hogy heteket várjak rá a szervizben. Nem tudom mit tegyek...
-
Sanci789
aktív tag
Fura olvasni hogy mindenki fóliáztatja a telóját, én meg csak állok itt, aki soha nem rakott fóliát se az S2-re, se az S4-re, se az S6 Edge-re. És az S8+ra se rakok. Felesleges. Soha egyik sem lett karcos.
Aki pedig tokok között filózik, annak ajánlom a gyári szilikont. Kib*szott jó minőségű.
[ Szerkesztve ]
-
Sanci789
aktív tag
Halihó. Én is megtudom erősíteni, hogy Az S6 óta a Samsungnak nincs szüksége root-ra és custom rom-ra, nagyon jók lettek a szoftverek. Pedig előtte szétromoltam az S2-t és S4-et. Az S8+ pedig már fenomeniális. Nekem az írisz szkenner nem mindig működik, így átszoktam az ujjlenyomatra. Nincs nagy kezem, mégis könnyűnek tartom elérni. Annyira megszoktam a 6.2'-es méretet, hogy a többi masina a kis kijelzőjével komolytalan játék telefonnak tűnik.
3 kérdés:
- Miután megfürdetem a telót, a vezeték nélküli töltőre felrakhatom egyből, ugye? Nem lesz baja?
- Ti hogy tisztítjátok a képernyőjét? Fürdés közben a szappantól lehet baja? Vagy a fémkeretet károsíthatja hosszú távon?
- Vajon hova tűnt a 360 fokos gömbpanoráma?Köszi a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
Sanci789
aktív tag
Most vettem észre, hogy a kameránál nem lehet letölteni a gömb panorámát (tehát nem a sima, hanem a 360 fokos). Ezt még az S6 is tudta
Miért szedték ki ebből????? Pedig használnám..
-
Sanci789
aktív tag
2 napja használom én is. Csak ennyit mondanék: szerelem
Ha valaki filózik, hogy lecserélje-e erre a jelenlegi telóját, az ne filózzon tovább.
A játékok "lefolynak" a képernyőről, annyira jól néznek ki teljes képernyős módban. És az akksi is sokáig bírja.
A gyári szilikon tok brutál minőségi. Mintha nem is szilikon lenne. Ez már más mint anno az S2/S4-es korszakban.
-
Sanci789
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1141 üzenetére
QHD-n vagy FHD-n?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- eBay
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen routert?
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- További aktív témák...