- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
janosibaja
őstag
válasz
TTTotya #9424 üzenetére
@sgeza; @TTTotya: Egy kérdés, köszi
Ha factory resetet tolok, akkor a belső tárhely minden mappája, köztük az "Android" mappa is törlődik? Mert szerintem ez utóbbi őrzi a sok telepített-uninstallált app "maradványait"... Éppenséggel azért nyomnék egy FR-t rövidesen, mert szeretnék egy valóban tiszta állapotot, jónéhány app fölöslegesnek bizonyult. Jobb a gyári náluk
Autós navi problémákhoz, akit érint:
Valahai samsungos problémáim miatt féltem, hogy sok órán keresztül, tűző napon használva a navigációt, túlmelegedés miatt le fog állni a teló, hiába a légkondi. Most a nyaraláson oda is 12 órát, vissza is 12 órát vezettem, folyamatosan ment a navi, esze ágában nem volt leállni.
Egyszer volt olyan, hogy - miként egy fórumtárs is régebben írta - kábé 80%-ra merült, s csak utána töltött (sebaj), de amúgy felment mindig 100%-ig, s zavartalanul működött. Hőség volt, erős napsütés.
-
Luser2000
addikt
válasz
TTTotya #9412 üzenetére
EsNyócPluszra is jött tegnap (török).
-
TTTotya
senior tag
-
lkereki
tag
válasz
TTTotya #7779 üzenetére
Nem. Nekem pont az a bajom, hogy a főoldalon sem átlátszó, sem a Navbar-ban beállított szín nem jelenik meg, csak fehér. Bármelyik jó lenne, csak ez a fehér nem tetszik.
Amiket mutattál, azok természetesen már be voltak kapcsolva, és ennek ellenére nekem a főoldal mindig fehér. -
-
zseko
veterán
válasz
TTTotya #7754 üzenetére
Valaki teherbe fel pár fotót, hogy akkor végülis milyen lett a színe a frissítés után. Nova alatt kezdőképernyőn átlátszó csak a gombok fehérek, beállítások alatt szürke, fehér gombokkal, opera, az, fényképező alatt fekete, fehér gombokkal, mikor pl. ezt írom akkor fehér, szürke gombokkal.
-
-
OCTAMD
őstag
válasz
TTTotya #7047 üzenetére
Nem egyszerre jönnek a frissítések mindegyikre.Annyira nem,hogy ez hetekben vagy akár hónapokban is mérhető
Aki most pl.német telefont vett,vagy csak német kártyát használ,az már megkapta.
Lehet te az angol telóddal és akár angol kártyáddal holnapután megkapod,de lehet csak másfél hónap múlva
-
gergo5991
őstag
válasz
TTTotya #6409 üzenetére
azt olvastam hogy kisgyerekek esetében nem ajánlott mert károsíthatja a szemet, akkor most ez hogy van a felnőtekkel? még az érdekelne hogy 3 lépcsős azonosítást is be lehet állítani? ujjlenyomat,irisz,és arcfelismerés egyszerre (vagy esetleg csak a secure folderre tenni ilyet?).
Umm, régebbi samsungban volt pulzusmérő az ujlenyomat olvasó helyén, ez még meg van ?
-
stemplar07
őstag
válasz
TTTotya #5611 üzenetére
Először én sem hittem benne , de a headfi fórumot olvasgatva, bekockáztattam , meglepően szépen szól, nagyságrenddel jobban mint az S8 saját hangja vezetéken ..nekem is van 3 nagyon jó fülesem, most vegyek egy 4.et BT-al ? minek .. ezzel megoldódott egy időre a HighRes zene hallgatás .
-
-
spebits
újonc
válasz
TTTotya #5106 üzenetére
Szia nekem is előfordult ez a melegedés, normál használat mellett, szerencsére itt a fórumon felhívták a figyelmem a 3 napos cseregaranciára és cserélték( amit ezúton is köszönök ,mert teljesen elfelejtettem) ja és igen nekem a melegedést követően a kijelzőn lett egy piros csík is.
-
válasz
TTTotya #5106 üzenetére
Eddig egyszer melegedett fel a semmitől.
Hallgattam a zenét 1órát melóba menet,aztán azt vettem észre,hogy tűzforró.54fokig ment fel,de energiafelhasználásra nem írt egyik appnál se semmi extrát.1óra alatt lement 16%-ot,újraindítottam,azóta se produkálta.
Amúgy most böngészve is 43fok,de a kezdetek óta ilyen ha használom,az előző telók is melegedtek mobilneten. -
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
TTTotya #3710 üzenetére
Nagyon jól mutat benne a telefon!
És látom szépen védi a kameralencsét is (ami végre tényleg alig emelkedik ki a hátlap síkjából). Nekem ez a mániám a tokoknál, nem is veszek úgy, ha nem láttam, hogy rendesen védi a kameralencsét. Amúgy is az egyik legfontosabb nekem a kamera egy telóban - ebben ugye a Samuk piacvezetők, szóval védeni kell azt a lencsét.
-
stemplar07
őstag
válasz
TTTotya #3672 üzenetére
:-) ezt vettem én is, de barnát , így aztán kicsit bronzos hatása van, de valóban jó minőségű a Nillkin , és recés az oldala legalább fel lehet venni egy asztallapról is ....
a firmware pedig , a samfirm-ről letölteni a török romot ,és odinnal felrakni ,(az ocx-el) és már frissült is
-
madgie
titán
válasz
TTTotya #2557 üzenetére
Nincs senkinek egy spektrója? Csak rá kellene dugni a telefonra és kalibrálna nektek egy jó D65-öt, akkor látszana, mekkora az alapprofil eltérése ahhoz képst.
-
w333
félisten
válasz
TTTotya #2217 üzenetére
Szép kis csomag, grat hozzá ... tokból nekem ez jött be a legjobban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest