Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
manokaki
addikt
Ha telefont váltok S7-ről S8-ra ..a viber üzeneteket nem tudom átvinni ??
-
manokaki
addikt
válasz
oil120 #43649 üzenetére
itt találsz régebbit én 2016 körülit használok , az még nincs teli annyi hirdetéssel!
A mostanit teljesen tudod töröli, ugy hogy az alkalmazásokon belül - facebook és kikapcsolás ( akkor törli a jelenlegit .. , a facebook apk jel megmarad ,de simán rátudod telepiteni a régebbit..
-
manokaki
addikt
Ez a töltési ciklus szám , ha hard resetet csinálok , magyarán ha uj tulajdonosa vagyok egy Samsung telefonnak akkor nullázodik és ujra indul az uj tulaknál , vagy a korábbi töltési ciklusokat megjegyzi és folytatja a számolást akárhány uj tulajdonosa lesz a telefonnak !??
Attila
-
manokaki
addikt
Ez az akkuciklus mit jelent igazábol ??
-
manokaki
addikt
*#9900# ez a számsor mit mutat ,ha beütöm ?
Attila
-
manokaki
addikt
válasz
bajnokpityu #39091 üzenetére
milyen Rom van rajta , általában a németen a VD2/VD2/VD2 van amit onnan hoznak be !??
Attila -
manokaki
addikt
VD2-re is itt a CRC7( kb.470 Mb) ..
-
manokaki
addikt
ez igy elég hozzá ?
Attila
-
manokaki
addikt
Bocsi ,hogy kérdezek de nekem is crap van fen ( OREO ) és idáig is OTA-n frissült ,mert most vettem 3 napja és még a 7.0 volt rajta , ahogy elinditottam irta ,hogy van frissités , és előszőr egy 540Mbos frissitést csinált majd egy 1,2Gb-osat ( OREO ) !?
Akkor elvileg nem megy tovább OTA-n a frissités ??
Attila
[ Szerkesztve ]
-
manokaki
addikt
Igen , sikerült !
Ezer köszönet érte Mindenkinek
aki segitett , kb 3 -4 órája játszottam vele ,hogy mi lenne a megoldás , ez pedig kb 15 perc alatt sikerült !
Attila
-
manokaki
addikt
Sziasztok !
Valakinek esetleg ötlete !
Csináltam egy hülyeséget , fent volt a BK disabler alkalmazás ,letiltottam vele a google playt és más egyéb alkalmazásokat , ezután viszont töröltem a BK disabler-t , amit ugye ezek után nem tudok visszatenni mivel a törlése elött lefagyasztottam vele a Google Playt-t !
Mivel elszertém adni a telefonomat S9 , teljes visszaállitást akartam csinálni ,de ugye nem engedi , mert rengeteg Samsung alkalmazás lelett vele fagyasztva ..
mit lehet ilyenkor tenni !
Letöltöttem a SABS alkalmazást , megkaptam a License kodot is , megy is , de hiába jelőlőm ki a korábban lefagyasztott alkalmazásokat , nem ektiválja vissza öket !
Lehet valamit tenni ?
előre köszönöm a sgitséget , megjutalmazom aki tud segiteni
akár privátba küld telefont felhivom ha tud megoldást , de el is viszem hozzáa telefont ha kel !
Attila
-
manokaki
addikt
válasz
zenit73 #38381 üzenetére
Minnél kisebb mA-rel töltöd annál hosszabb a töltési idő! De viszont az akkumlátor élete is annál tovább tart , nem beszélve arrol ,hogy sokkal jobb lesz az üzemideje is ! A gyors töltés nem igazán kedvezően hat az akksi élettartamára ! Én 1000mA-os töltővel töltöm éjszaka mindig ( A5, A8, S8 ,S9 ,stb ) és remek üzemidők jönnek ki ,persze ennek még sok egyébb dolog is a függvénye ..
[ Szerkesztve ]
-
manokaki
addikt
Ha Oreo-nál / Messenger-nél kikapcsolom a hátérben futást ( akkumlátor használatnál ) akkor nem fogom online kapni az üzeneteket ?
[ Szerkesztve ]
-
manokaki
addikt
Akkor a LED visszajelzést hogy tudom aktiválni rajta , mert hiába van bekácsolva nem jelez villog ..
Attila
-
manokaki
addikt
Az Oreo egyfolytában kidobja ,hogy leállt a facebook illetve aessenger ha nem a legujabb változatát telepitem azok meg egy memoria zabálok, nincs erre valami megoldás ,hogy a 2016 vagy 2017-es változatokat ne dobálja ki hogy leállt , egyébként futnak csak 20mp-ként bedobja ,hogy leállt pedig nem is állt le !?
Van erre valami ötletetek ??
Attila
-
manokaki
addikt
Oreoval 90%-rol 33%-ot 4 óra 8 perc kijelző idővel ért el...első tesztem.. holnap megnézem 100%-ról mit produkál majd ..
-
manokaki
addikt
lehet már volt kérdés ,de az OREON milyen az üzemidő , a 7.0-hoz képest , leginkább a kijelző idő foglalkoztat , ugyanannyit kilehet belőle hozni , nálam a korábbi S8-sok 6-7-8 órát birtak 7.0-án !?
Attila
[ Szerkesztve ]
-
-
manokaki
addikt
Az Oreo-nál alul nem tudom a navibart eltüntetni ,mint a 7.1-nél ?
Attila
-
manokaki
addikt
Bal felső sarokban telefonlás közben pici HD felirat mit jelent ?
-
manokaki
addikt
sziasztok !
Tud valaki abban segiteni , hogy a Telekomnál vettem egy telefont , ( samsung ), és csak 1 év garanciát adnak rá ,a Telekom-os garipapiron ez van 12 Hónap , és a MY Samsung sem akar +1 évet adni !!! Hogy van ez mos t ??
-
manokaki
addikt
válasz
OCTAMD #16930 üzenetére
még sehol
, mondtam a Gsmüzletnek ,hogy a második év szerény tudásom szerint akkor él ha regisztrálom , és megvan az eredeti szla ( áfás ,es nem 0%-os , stb ) garancia papri lebélyegezve , ha csak nem Tmobilos
( ott ugye saját gari papir van ) vagy más szolgáltatos.., erre --- majd ö lepecsételi a Samsung garancia papirt ... a kérdés az az ,hogy mondjuk MM vásárlás esetén a második év ha beregisztrálom akkor a hardverre is vonatkozik nem csak szoftveres gari , mint Gsm üzlet eladója állitja !?Attila
[ Szerkesztve ]
-
manokaki
addikt
Ha beregelem a My Samsunggon a készüléket akkor a +1 év samu gari az teljeskörü , tehát hardver garancia is igaz ? Mert a ....GSM üzlet szerint az csak softver garanciát jelent !
Attila
-
manokaki
addikt
-
-
manokaki
addikt
" package disabler for lg " ezt már probálta valaki ? Én Ssamu S7, S8-ra feltettem ott bevált ..
Attila
-
manokaki
addikt
válasz
Den Hadnagy #13790 üzenetére
Nekem tökéletesen futott rajta..
-
manokaki
addikt
válasz
bajnokpityu #13168 üzenetére
A Media Markt-ban nem foglalkoznak vele hohy cég vagy magánszemély ugyan ugy visszaveszik , az Edigital nem ha céges szla van róla , elég furcsa , törvényileg nekik is kötelező lenne pedig..
-
manokaki
addikt
Iphone SE-ről jöttem át 2 hét használat után, még hogy az IOS gyors
soha többet Iphone !
-
manokaki
addikt
válasz
firemanus82 #12803 üzenetére
onnan probáltam ,de azt irja ki hogy nem kompatibilis az eszközzel !
Attila
-
manokaki
addikt
megfejtette már valaki hogy miért nem lehet ujra letölteni az IGO Szülinapot ???
Attila
-
manokaki
addikt
-
manokaki
addikt
válasz
joefasalasso #2701 üzenetére
Szigoruan a gyárit ,messze a legjobb leggyorsabb , teljes képernyős !
-
manokaki
addikt
válasz
torrente777 #2324 üzenetére
Több különbséget gondoltam az S8+ javára , végeredményben ugyanaz a kijelző felbontás ..
-
manokaki
addikt
válasz
torrente777 #2321 üzenetére
Fél ora a különbség az akuidőben !? Az nem sok 500mA nagyobb aksival..
-
manokaki
addikt
válasz
wong kok wah #2058 üzenetére
Nekem semmi baj vele...
-
manokaki
addikt
Létezik ,hogy a TMH-s szoftverrel gyorsabb mint a függetlne magyar rommal , mert most T-s a telefon, de valahogy gyorsabban telepit mindent mint a független , az se volt lassu ,de ez eszméletlen a telepitésben
-
manokaki
addikt
a Homegomb nektek mindig világit , mert a tesztben valami ilyet olvastam ,de még nem jöttem rá hogy kell bekapcsolni !??
[ Szerkesztve ]
-
manokaki
addikt
összehasonlitottam a Samu A3 2017-tel ! Ugyérzem vannak különbségek az A3 2017 és az S8 között
, Azt hittem sokkal nagyobb lesz ,de mivel keskeny és vékony nem tűnik fel az 1 cm magasság különbség nagyon eltalálták a méretét ! És ez a full fényes fekete megoldás ( mint a JetBlack az I7-nél ) csak szebb és jobb
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+