- Android szakmai topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kellcucc
aktív tag
válasz
xrvman #58865 üzenetére
A hátlapot a karcok ellen védi, nekem 4 évig hibátlan volt, utána betört a kijelzőm, mert kiesett a zsebemből, mikor szálltam ki a kocsiból. Nekem tetszett, hogy elegáns lett tőle a telefon. Aki nem vigyáz rá annyira, szerezzen be tokot hozzá
S10-em van most, ahhoz kaptam tokot is, de jobb szeretném csak egy hátlap skinnel..
-
kellcucc
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy megnyitható-e ez a link, de még mindig meg vannak, hogyha valaki kipróbálná, ingyen elviheti Csepelről, mivel külföldre költözök nem sokára.https://hardverapro.hu/apro/elado_dbrand_galaxy_s8_matte_black_es_black_leather_hatlap_sk/friss.html
-
kellcucc
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos tavaly betört az S8-cam kijelzője és idáig viseltem, babusgattam még a kieső üvegdarabkák ellenére is. Mivel imádtam ezt a telefonom, pláne ezzel a skinnel, úgy gondoltam megadom másnak a lehetőséget, hogy kipróbálja, milyen elegáns is tud lenni egy bőrhatású hátlap, mivel a gyártótól már nem rendelhető. -
kellcucc
aktív tag
válasz
thedarkfox #53093 üzenetére
Rendben, köszönöm!
Azt hiszem ez nem 5 perces meló lesz, hétvégén megpróbálkozok vele, ha elakadok jelentkezek -
kellcucc
aktív tag
Kérnék akkor segítséget
Ezen a képen látható lépéseket kéne követnem? Mobil témában teljesen analfabéta vagyok, legutóbb talán 2 éve olvastam a fórumot mikor megvettem a telefont...legjobb tudásom szerint se tudom teljes mértékben értelmezni az összefoglaló csúnyábbik részét.
-
kellcucc
aktív tag
Sziasztok!
Rendben, köszönöm. Átnézem!
-
kellcucc
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy volt már téma az elmúlt időszakban, de kevés időm van a gép előtt, így direktbe szeretnék segítséget kérni/kapni.
2 éve megvan az S8, imádom (szerintem jobban néz ki, mint az új S10, így jövő évig biztos nem cserélek), viszont kijött (nem a mai) hanem az az előtti frissítés, ami úgy szétcseszte az egész telefont...nyilván nektek is - csak én nem akarom megszokni. A kamera használata, videók lejátszása iszonyat macera, kín. Az ikonok nagyon gyerekesek lettek és valahogy sose láttam ilyen ikonokat a samsung telefonjaimon. Valahogy vissza tudom állítani 2-vel ezelőttire a szoftvert mert az kikészít..? Nem csak a skinek ( azzal már kezdek megbékélni, hiába vagy 2 hete azt hitem, hogy kijött ez a frissítés) de a kamera használata és lejátszások, borzasztó.
Köszi szépen a segítséget!
-
kellcucc
aktív tag
válasz
Maxximus #22708 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ!
Töltés közben nem forró lesz, de lényegesebben melegebb, mint kábellel. Hiába várok, hogy kicsit lehűljön, visszarakom, a töltés elindul, csak éppen nem nő a töltöttségi szint.
Továbbá azt se értettem, hogy nem gyors töltéssel miért indul be sokszor a ventilátor.
Megkeresem a papírjait és visszaviszem.
Köszi, szép napot! -
kellcucc
aktív tag
Érdeklődnék, hogy a gyári QI paddal miért csak 83-84%-ig tölt fel a telefon?
Hiába hagyom tovább rajta, nem töltődik, csak melegszik. (MM-ben vettem pár hónapja)
Nincs bekapcsolva a gyors töltés. Alig használom, de most kezd idegesíteni. Köszi -
kellcucc
aktív tag
Sziasztok!
B@lfasz voltam és valószínű elhagytam a töltőkábelem (autóból kiszállva történhetett, vagy összefogtam valamivel és kiesett/kidobtam stb. opciók).
Nézegetem az oldalakat, de gyári samsung töltőt nem nagyon találok, csak pl.: ebayen "oem/genuine" töltőket amikre a kommentek alapján egy fillért nem akarok költeni.
Tudnátok segíteni hol tudok elsősorban eredeti samu type c kábelt venni? Ha nem, akkor 3d party kábel is jó lesz ha minőségi.Köszönöm szépen!
-
kellcucc
aktív tag
Nagyon köszi a hasznos válaszokat! Sokat segítettetek (nekem volt a görgetős screenshottal is problémám, majd ha ráérek éppen csinálok róla egy videót, hogy szerintem nem user hiba miatt nem működik)
-
kellcucc
aktív tag
válasz
#67656192 #5844 üzenetére
Köszönöm! Vajon a Sygic-en vannak túraösvények/gyalog utak? A mapswithme konkrétan a hegyen is mutatta a túraösvényt, pedig szerintem nem arra tervezték.
david: 2 éve vagy 6 német tartományt kellett letöltenem, hozzácsapva pár osztrák térképet és cseh-t is, nagyon megtelt szegény telefon..
Szerintem a hétvégére marad a Heremaps, aztán a júniusi egy hetes túrára leszedem a sygic trialt.
Végezetül ha jól értem: külföldön mindenképp be kell kapcsolnom a roamingot és használhatom a 400 megát, ha az elfogy, akkor a net megszakad, de nem verem magam csillagászati tartozásokba?
Köszi little: ezt a locust is megnézem akkor
Egy multifunkciós térképnek örülnék a legjobban. Nyilván nem új túraösvényt akarok felfedezni, de ami "standard" azt jó lenne, ha jelezné
Egyszer majd beruházok egy túra gps-re is, csak 50 ezernél kezdődnek a normálisabbak, addig elvegetálok telefonnal.
-
kellcucc
aktív tag
válasz
heidrich #5842 üzenetére
Bekapcsoltam az adatroaming és a mobilnetet is, és imádkoztam, hogy hazaérve ne 10ezerrel több legyen a számla a fél perc aktivitás után.
A H+-ra talán emlékszem, viszont lehet azért nem hozta be a netet, mert közelben (X km-re) voltak a hegyek? Welcome to Austria.., őszintén szólva kétszer próbáltam, pár km távolság különbséggel. Az fb értesítőket megkaptam, de a navit már nem tudtam elindítani.mchawer: kösz, még sose írtam le, minden nap tanul újat az ember
Köszönöm, hogy ennyien próbáltok segíteni a másnak egyszerűnek tűnő bajomon, de mivel sose foglalkoztam ilyennel, most jött ki a tudatlanságom.
-
kellcucc
aktív tag
válasz
heidrich #5836 üzenetére
Telekomos alap 400 MB-s netem van, amihez még hozzácsaptuk az éppel lejárat előtt a diák +2 gigát, így felnőttként még jó érzés kihasználni
Azonban ha ez az állításod igaz (lenne), akkor a 400 megát a sima mobilnettel használhattam volna kint, de pl.: a navigációt nem tudtam vele elindítani - ami kétlem, hogy olyan sok adatforgalmat generálna.davidsone: a mapswithme volt a galaxy S advance-omon. Az is ilyen map letöltögetős volt, valamiért nem nagyon jött be (nyilván le kell tölteni az összes tartományt, megyét, amerre jár az ember és csomó helyet foglal) jó. A 4GB tárhely helyett most van vagy 64, de akkor se szándékozom fél Európát letölteni, ezért lenne jó egy guglihoz hasonló térkép. Nem tudom ez a Sygic és a másik milyen, még a hétvége előtt megnézem mindkettőt.
-
kellcucc
aktív tag
válasz
#67656192 #5830 üzenetére
Köszönöm mind a hármotoknak a választ. (Érdekes, a hármotoknak szót kijavítaná.. de mire?
)
Viszont ezt nem értem. Mchawer: itthon mire lehetett használni a roamingot amire a mobilnetet nem?
Én azt hittem - hozzáteszem tudatlanul, laikusként - hogy a mobilnetet lehet majd külföldön használni úgy, mint itthon..Szerk.: a Sygic appot nekem ingyenesnek mutatja a play áruház, csináltam róla screenshotot de lusta vagyok elküldeni magamnak, feltölteni valahova és belinkelni, aki elhiszi elhiszi, aki nem az meg nem...Te melyiket használod? Gondolom nem mind a kettőt egyszerre, valamelyik biztosan jobban bevált a másiknál.
Köszi! -
kellcucc
aktív tag
Eléggé off, de azért van egy kis köze az S8-hoz.
Valamiért sose volt tiszta nekem a roaming és társai, úgy tudom júni 1-től ugyanúgy lehet használni a netet külföldön, mint itthon. 3 hete az ausztriai túrámon addig vettem hasznát a telefonnak, amíg itthon a nettel a navigációt elindítottam, net nélkül a google térkép jóformán bevitt a susnyásba, persze nem követtem, szóval meglepetés volt bőven.
A hétvégén is megyek Ausztriába, a kérdésem az, hogyha simán "mobilnet bekapcs" gombra rámegyek, vajon működni fog, vagy valami extra beállítást kell elvégezni? Az adatroamingot múltkor megtaláltam mert hazafele nem ártott volna kis segítség, hiába kapcsoltam be utána a mobilnetet, facebook értesítő jött (habár kinek hiányzott) navigáció pedig csak töltött az idők végezetéig, semmi nem történt. Kikapcsoltam és inkább hazajöttem nélküle,csak offline/gps térképpelBocs, hogy hosszúra sikerült, de hogy lehet ezt rövidebben elmagyarázni?
-
kellcucc
aktív tag
Hah! Köszi
Más bajom nincs a gyári böngészővel, első nagyon okos telefonom, nem terveztem telerakni appal. Ti guruk melyik böngészőt használjátok, ami funkcionálisan jó is?
(#5734) ΞlittlecarΞ : rendben, köszi. Ha probléma lesz később vele, szerintem egyáltalán nem fog eszembe jutni, inkább kikapcsolom most
-
kellcucc
aktív tag
Tudnátok abban segíteni, hogy amikor megnyitok egy oldalt és görgetek, akkor lefele görgetésnél folyton előjön az alsó érintősáv meg sokszor a felső értesítősáv is, azonban amikor felfele görgetem az oldalakat (ujj fentről -> le) úgy eltűnik egyből? Nagyon idegesítő, HELP
-
kellcucc
aktív tag
válasz
Mr.Silkó #4204 üzenetére
Biztos, hogy nem. Ugyanígy csináltam.
Próbáltam másképp is, manuálisan görgetni, de akkor eltűnt az alsó érintő sáv. A bal oldali ikonra kattintva egyszer legörget, de nem menti el, és ugyan felugrik újra vagy ott marad már nem emlékszem az alsó sáv, de újra nem tudok rákattintani az ikonra mert szürke lesz.
Hajnal 3-kor kelek, mert megyek túrázni, majd jövőhéten csinálok róla videót és lehet még egy remélhetőleg szoftveres hibát felírni a hibalistára.Littlecar: rendben, köszi
-
kellcucc
aktív tag
-
kellcucc
aktív tag
válasz
#67656192 #4199 üzenetére
Persze, annyira nem parázom túl.
Ezzel biztos nem adom ki a kezemből javításra. El tudnád magyarázni egy tök laikusnak is az előbb leírtakat?
Tudok angolul, de azt nem tudom, hogy hogy csináljak ilyen wipe cache-t, ez nem töröl semmi olyan adatot, amit én tettem a telefonra? (Képek, notes,stb) -
kellcucc
aktív tag
Üdv.
Valaki gyorsan meg tudná mondani, hogy hogy tudok scroll capture-t csinálni?
Ha rányomok power + vol down, csinál egy mentést, és a bal oldalsó opciót kiválasztva egyet görgít lefele, de azt már nem menti el..Rajta tartva az ujjam nem megy tovább (kiszürkül az opció) És csak egyet tud gördíteni, de amúgy se menti el, wtf ?
Köszönöm! -
kellcucc
aktív tag
RedGlory rátapintott.
Ma a fogyasztoi társadalom korát éljük. Nem az van, mint régen, hogy megrendelted a polskit vagy trabit és vártál fél-egy évet, hogy kapját egy ki tudja milyen színű autót.
Én manapság már csak úgy vásárolok kütyüt kajat ruhát túrafelszerelést, ha 100%-ig elégedett vagyok/leszek az adott termékkel. Ugyanígy egy 250ezres telefon. Ha nincs abban a színben,amit szeretnék nem veszem meg..Nehogy már az adott üzlet mondja meg, hogy milyet akarjak venni, ezt röhejesnek tartom.
Ezt már csak zárójelben jegyzem meg. Aki tudta, hogy akar venni S8-at (még mielőtt meg tudta volna személyesen fogdosni) az mièrt nem rendelt elő mint sokan mások, most várhat a raktárkészletre stb. . Persze van olyan aki akkor rendelt meg miután megfogdosta, de nem nekik címeztem. -
kellcucc
aktív tag
válasz
Mr.Silkó #3989 üzenetére
Jól néz ki, azért számomra furcsa hogy vesztek egy szürke telefont és fekete hátlappal elfeditek
Én vettem egy Dbrand leathert. Nekem nagyon tetszik, szerintem végtelenül elegáns így a telefon. Annyi negatívom, hogy nem csúszik sokkal kevésbé mint nélküle, azt hittem tapadósabb lesz picivel.
-
kellcucc
aktív tag
válasz
bulikavagyok #3963 üzenetére
Köszönöm. Úgy néz ki félrenéztem. Azt hittem csak 23k letöltése van, miközben az csak az értékelők száma.
-
kellcucc
aktív tag
válasz
Mr.Silkó #3867 üzenetére
Köszönöm nektek a választ!
Értem én, hogy neked + van és 7 óra SOT kijön úgy, hogy egész nap megy a wifi, mobilnet, gps, aod, youtube, bluetooth, játék is.Ezzel ellentétben nekem sima van, kb. 5 óra SOT, nem megy se wifi, se mobilnet, se gps, se aod, se nem használok mindenféle appokat.
Most tisztítottam a memóriát, +1,3 GB (amit X nappal ezelőtt nyitottam meg, az is benne volt).
Esetleg erre tudtok megoldást, hogy ne legyen a RAM-ban az adott app ha akár egyszer is megnyitom egy héten? Nem kell nekem, hogy folyton menetre kész állapotban legyenek...ám kétlem hogy ez szívná így az akksit. -
kellcucc
aktív tag
Urak!
Nem tudom ti hogy produkáltok 6-8 óra SOT-okat, nekem mondjuk a legelső töltésnél volt 5.5h. Azóta csak egyre kevesebb. Tegnap este feltöltöttem, 10% körül volt 4,5h. Tegnap este óta 15 percet ment a kijelző és 86%-on áll.Ebből kb 10 perc volt mobilnet/wifi. Esténként 3%-ot mindig csökken. Még nem volt ilyen kaliberű telefonom, így nem tudom mivel lehet "spórolni" az akku üzemidejéhez. Nincs bekapcsolva se a gps, se wifi, se mobilnet egész nap. Mindig csak akkor kapcsolom be az adott featuret amikor szükségem van rá. Nincs AOD, nincs értesítés feleslegesen, csak úgy van a telefon, néha telefonálok rajta meg netezek és ennyi. Ezen túlmenően ötletem sincs, hogy nektek mi van kikapcsolva, ami nekem nincs (mivel kb az egész telefon nálam majdhogynem csak telefonként funkcionál). Na jó, lőttem még egy fotót is ma, nagyszerű.Várom szíves észrevételeteket. Nem vagyok egy nagy epeen fan, de szerintem érthető, hogyha mondjuk 2 vagy 3 órával hosszabb SOT-ot szeretnék, mint ami Nektek is van! (Hisz nem kéne annyiszor töltenem a telót)
Egy negatív vélemény: szerintem nagyon elcseszték a töltő körüli részt, mintha csak kimarták volna, kerekítés nélkül. Ha le-föl húzom az ujjam a töltőnyíláson, komolyan mondom kellemetlen érzés. Ráadásul ide vagy oda USB-C, fekete készüléken szobában este lámpafénynél meg kell néznem, hogy hova dugom be a töltőt, mert annyira beleolvad -> egy idő után szép karcos lesz az alja (nem! ugyanis veszek majd qi töltőt). Viszont a töltőt kizárólag merőlegesen tudom bedugni, egy pici játékot se enged (le-föl). Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki nem tud 10-ből 10-szer 99%-osan merőlegesen töltőt beledugni (ha nem figyelsz rá túlságosan).
Köszi a segítséget!
-
kellcucc
aktív tag
A kuponnal kapcsolatban most beszéltem egy ügyintézővel. Azt mondta mindenki, aki új készüléket vesz az megkapja, nem csak az előrendeltek. Szóval aki nem kapott értesítést ne izguljon
-
kellcucc
aktív tag
válasz
bulikavagyok #3431 üzenetére
Elég könnyen lejön..és mivel csak alul-felül ragad oda, oldalról biztos vagyok benne, hogy bemegy a kosz.
Többször el is mondja, hogy szerinte emiatt panaszkodnak sokan rá.. -
kellcucc
aktív tag
Szerintem is van kijelzővédője. De amúgy se találtam jobbat, ami fel is akasztható.
somogyib: nem járok én veszélyes túrákra (még)
Via ferrata (eshet több száz métert a sziklákra) vagy nem sokára egy kajak túra lesz.. be kell védeni szegényt.Másik telót nem akarok venni, ennek imádom a videóit, képeit
Inkább ezt viszem mint a DSLR gépem ami amúgy se vízálló, külön táskában is van, mire azt előszedem..
-
kellcucc
aktív tag
Rendeltem egy ilyet.
Szoktam túrázni, valami madzagot/kábelt fogok rárögzíteni hogy ha kiesik a zsebemből, ne zuhanjon 100 métereket vagy beleessen a vízbe. Ha 3 hét múlva megjött dobok fel róla képet -
kellcucc
aktív tag
Hogy megtörjem a szolgáltatós eszmefuttatást: tegnap csináltam egy esti videót. 4K.
Szerintem nagyon élethű. A többi kép is, videó is, amit bárhol csináltam nagyon realisztikus számomra. Imádom ezt a telefont.
-
kellcucc
aktív tag
Gondolom csak akkor kapok frissítést, ha be van kapcsolva a mobilnet/wifi?
Hogyha bekapcsolom most, nem nagyon látom hogy jönne/keresne frissítést. Ez a napok óta többetek által letöltött színkorrekciós frissítés sincs meg, habár ez annyira nem szükséges, mert bárhogy döntve, forgatva is fehér marad a kijelző (mások szerint is).Vagy valahol be kell állítani a rendszeres szoftverfrissítést?
-
kellcucc
aktív tag
válasz
bulikavagyok #3157 üzenetére
Ezen belül? Azt írja SLSI_S5K2L2_FIMC_IS
Ez most sony vagy samu? -
kellcucc
aktív tag
válasz
Ateszpapa #3047 üzenetére
Jól hangzik, köszi. Habár mostanság egyáltalán nem hallgatok letöltött zenét. Januárban még előfizettem spotify-ra (1€ 3 hónap) kiválogattam 30 zenét és az ment 3 hónapig
Valahogy sose érek rá zenéket válogatni (hallgatni meg most már végképp nem) de ennyit megér ha tényleg jó.
Szerk.: de végül is..a google account-ra veszem meg?
-
kellcucc
aktív tag
válasz
RaveForce #2718 üzenetére
Azta...ezt megtalálni
Köszi. Kb. egy hete keresőbe beírtam a hívásazonosító küldése (vagy valami hasonló) címszót és beállítottam. Elvileg aktív, még is ismeretlennek jelez más telefonján, nagyon jó..
Szerk.: most beállítottam nem automatára, hanem mindig megjelenítre. Felhívtam 2 telót is (család), most kijelzi...hülye automod, köszi
Ilyen slowmo-t csináltam. Nem a legjobb, persze..életem első ilyenje, tessék a helyén kezelni. Imádnám ha 1080p-ben tudná ugyanezt
https://www.youtube.com/watch?v=vj_-WUEqB70 -
kellcucc
aktív tag
válasz
RaveForce #2714 üzenetére
Köszi
Szerencsére már nem hímestojásként kell leraknom a telefont az asztalra (másfél hete használom, hátoldalon van már egy 1,5-2mm-es kis karc. Amúgy baromira "ráhúzza" az ujjamat az ujjlenyomatolvasóra
mélyebben van, mint a kamera üvege, nagyon baba.
A beállítást le tudnád érthetőbben írni? Köszi
-
kellcucc
aktív tag
Ma megjött a dbrand. Kicsit tartottam tőle, de egész könnyen fel lehet rakni. Minimálisan érezni oldalt, hogy ráraktam egy réteget, de szerintem idővel javul. Nagyon pofásan néz ki.
Valaki meg tudja mondani, hol tudom beállítani a hívószám azonosítást? Személy szerint borzasztóan idegesít, hogy vadászni kell a beállítás opcióit. Az S advance-n minden benne volt a beállításokban, amit át tudtál állítani. Itt komolyan keresőre vagy szükség?
Még a számítógépben is gyorsabban megtalálom az adott beállítást. Help
-
kellcucc
aktív tag
válasz
sipy888 #2083 üzenetére
Dehogyis nem.. Illetve a bixby gomb nekem túl közel van a hangerő gombhoz, sokszor akaratlanul is azt akarom nyomkodni, illetve szerintem lehetnének a gombok jobban lekerekítve (a hosszuknál) ha picit erősebben fogom a telefont vagy húzom el az ujjam a káván azért nem túl kellemes érzés.
-
kellcucc
aktív tag
válasz
Burt1793 #1657 üzenetére
Ha jobban belegondolok igazatok van, ezek szerint meg kell elégednem a 2k 3X lassítással.
Mondjuk biztos van olyan app, mint pckre, hogy interpolál két képkocka között egy harmadikat, nyilván nem minden helyzetben lesz szép a kép.
Esetleg arra ötlet, hogy hogy tudom szabályozni mikor lassítson? -
kellcucc
aktív tag
válasz
Burt1793 #1653 üzenetére
+Forred
Tényleg! De ahogy nézem lassított módban a videó felbontását nem lehet változtatni. 1280x720 az alap, kár..
Illetve azt se tudom hogy tudok magamtól lassítani
Ezek szerint még mindig keresnem kell egy jó slowmotion appot ami a full HD vagy 2k videókat is lelassítjaszeretem a nagy felbontást
-
kellcucc
aktív tag
válasz
Richard #1649 üzenetére
Tegnap hoztam el a telefont az Allee-ból, felmentem az emeletre a SES-be fóliáért. 3000 volt a kettő, felrakták, ha lejön a blokkal visszamegyek és a másikat is felteszik ingyen. Viszont alatta van kb 5 szösz pihe vagy tökömtudja, egyenlőre nem zavaró.
(#1601) ForRedGlory:
Hogy sikerült slowmo videót csinálnod? Ahogy nézem a telefonon alapból nincs ilyen opció. Több applikációt letöltöttem de a max, amit le tudott lassítani az 3szoros volt (ingyenesekről beszélek).
Kérnék segítséget, ami mondjuk jó minőségben és sokat le tud lassítani. Nem is értem a youtube videókon miket használhatnak.
Köszi! -
kellcucc
aktív tag
kerxy: mindjárt megpróbálom
m1lan: nincs, az S3 legalább 1 évvel fiatalabb az S advance-tól.
Ateszpapa: próbáltam, mivel az S8-at pc-re dugba smart switch nem működik, olvastam elvileg csak teló-teló között jó ez, de az SA-t az S8 lejátszóeszközként ismerte fel, és elkezdte tölteniwtf
thebear007: az SA-n nem működik a smart switch, túl régi (5-6 éves), az S8-on a Kies nem működikÚgy nézem az SA-n még annó állítottam google accountot, most egy újabbra átállítottam, megpróbálom feltölteni és utána meg le, az S8-cal
-
kellcucc
aktív tag
válasz
Freezee #1466 üzenetére
Samsung cloud-ot próbáltam letölteni play áruházból. Azt írja az én régiómban nem fog működni. Az S8-on be van már állítva, habár azon alapból rajta van, illetve biztos nem ugyanaz a program, mert más a kettőnek az ikonja, ellenben az S8-as ikonos cloudot nem találom sehol, hogy le tudjam tölteni.
Még egy probléma. Hiába írok be egy névjegyet, nem találom (sajátgépben) sehol, hova menti. Krva jó, mert az S advance nem kezeli a cloudot, az S8 nem kezeli a kiest így nem tudok sehogy szinkronizálni.
Névjegyek, üzenetek és jegyzetek kellenének, de még ez sem megy...
Szakik help -
kellcucc
aktív tag
Valaki tudja, hogy a régi TMemo (jegyzetek) hogy tudom az S8-ra másolni? Kies nem segített (smart switchhez túl régi a másik). Gondolom a Samsung Notes-ba kellene, de teljesen más így kétlem hogy kompatibilis, de hátha tudtok rá megoldást.
-
kellcucc
aktív tag
válasz
tomboy0013 #410 üzenetére
Megnyitottam most először a topikot. Mit látok? Tomboy kommentje az utolsó, el se olvastam, csak ezek egyből kisütötték a szemem: 300ezer, hitel, gondok vannak.. levontam a komment mondanivalóját ebből a 3 szóból.
Amúgy meg google a barátod. Speedshop, firstphone, mediam mindenhol 300e. Kizárólag szolgáltatónál tudsz olcsóbban venni. De nem te voltál az, aki a 100-120 ezres lélektani határról beszélt? Ha igen, akkor még várj egy évet az S7-re, mert az most 160 körül van. -
kellcucc
aktív tag
válasz
tomboy0013 #407 üzenetére
Tomboy itt is itt vagy? Úgy olvastam felmentést kaptál a másik S8 topikból, most meg itt boldogítod a népet.
Nem akarsz más topikba költözni? Sajnos letiltani nem tudom a kommentjeidet, és őszintén szólva krvára nem is érdekelnek. Elnézegettem/átpörgettem a másikban őket, de jó lenne, ha ebben tényleg csak értelmes hozzászólásokat kellene olvasni!!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest