- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
thamasz
senior tag
válasz
thebear007 #18618 üzenetére
Nem fizikai munkát végzek vele, és az user hibát kizárnám, farmer bal zsebben volt 1 órát max, a többi időben otthon használtam. Egy nap volt így fólia nélkül. Ez semmi ahhoz képest amit mások írnak a védelem nélküli használattal kapcsolatban. Egy szó mint száz, aki félti jobb ha tesz rá védelmet, mert ezek szerin ki lehet fogni gyengébb üveget is.
-
sgeza
veterán
válasz
thebear007 #16242 üzenetére
Lehet, hogy frissült azóta. Én év elején néztem, akkor az, amit próbáltam, csak kábelen ment. Szerintem abban wifi sem volt. Átnéztem nagyjából a beállításait, de nem emlékszem ilyenre benne.
Én egyébként a mirrorlinkről beszélek kizárólag. Te is arra gondolsz? -
válasz
thebear007 #16230 üzenetére
Holnapi nap kiderül, a keynote után!
-
DaveHutt
őstag
válasz
thebear007 #16221 üzenetére
Nem a net a gond. Fps durván beesik 1440p-ben, még néha Full HDben is. Kevés a GPU hozzá.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
thebear007 #16184 üzenetére
Nem keverem a smart view-t a Mirror linkhez, csak azt írtam, hogy visszafejlődött a Smart View szolgáltatása az S6 és S6 edge-hez képest, mint ahogy S6-al az a funkció is (mirror) működött. (Persze, ahogy írod, azok a régebbi fejegységek lehettek.)
Ezek szerint, akkor még Te sem láttad, hogy mi a különbség a Smart View és Smart View 2.0 között.
Sőt a Smart View 2.0 meg sem jelenik a Playben, ha S7-ről vagy S8-ról keressük...Nem értem miért nem működik az S8-on a Smart View 2.0, amivel oda-vissza lehet tükrözni a képernyőt, a tv-ről is a telóra!
-
csszorsi
csendes tag
válasz
thebear007 #16166 üzenetére
Köszönöm a választ, kifejtenéd bővebben ez mit jelent? Pár napja téma az uj kocsi és a teló is épp most aktuális cserés, így még kezdő vagyok a témában. De szeretném ha mindkettő szeretné egymást így vagy kocsit kell másikat néznem vagy telót 😮😕😭
-
HaliGab23
senior tag
válasz
thebear007 #16173 üzenetére
Tudjátok mi a vicc?? S6-ra még Smart View 2.0 is van, amivel a tévém képét ki tudtam küldeni a telóra!
Ami aktuálisan ment a Samsung tévén, az ment a telón is, a wc-n sem maradtam le semmirőlEz meg?? Azóta visszafejlődés ilyen tekintetben....
-
sgeza
veterán
válasz
thebear007 #16166 üzenetére
Biztos vagy benne? Én még az S6-ot próbáltam a VW család fejegységével, konkrétan egy Superb-ben, és működött. Furcsállanám, ha nem menne S8-cal. Az nem lehet, hogy nem volt olyan alkalmazás, amit át tudott volna tenni, ezért tűnt úgy, hogy nem működik?
-
válasz
thebear007 #15924 üzenetére
Nem dobálom sokat szóval nálam még egyszer sem nyílt ki, ha nem én nyitottam.
valamint ugye egyértelműen jobb anyagból van, mint a Clear View szóval nem tudom mi karcolhat rajta.
-
törölt tag
válasz
thebear007 #15924 üzenetére
Kinyilik, karcol, vastag, és ha olyan szar lesz mint amit s7e-hez adtak akkor nem lesz hosszú életű. Van egy nekem is, egyszer felpróbáltam. Ha valakinek kell vigye.
-
SharpSA
veterán
válasz
thebear007 #15880 üzenetére
Szerintem nem lesz számottevő különbség.
-
SharpSA
veterán
válasz
thebear007 #15866 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy nálad hasonló használattal mennyit fog bírni az akku az S8+-hoz képest.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
thebear007 #15700 üzenetére
Tudtommal szolgáltatós készüléket nem fogadnak el, hiába független (a Telekomos).
-
thebear007
aktív tag
válasz
thebear007 #15698 üzenetére
A speedshopnál beszámítási akció van. Vajon T-s függetlenre is, vagy csak SES függetlenre?
-
válasz
thebear007 #13909 üzenetére
Ez nem birizgálja a KNOX-ot ugye?
Illetve: mi a különbség a HOME_CSC és CSC között? -
kengyel
nagyúr
válasz
thebear007 #13912 üzenetére
Nem gond, már találtam megfelelőt.
-
Pompi
nagyúr
válasz
thebear007 #13224 üzenetére
gyorsbolt = Speedshop
gondolom
-
bajnokpityu
félisten
válasz
thebear007 #13166 üzenetére
oké. de azért eléggé életidegen, hogy a cégre nem ugyanaz vonatkozik, mint magánszemélyre..
partnero 2 év garija ér valamit? -
Ateess
tag
válasz
thebear007 #13103 üzenetére
És mennyi idő alatt jött meg?
-
Ateess
tag
válasz
thebear007 #12894 üzenetére
Szia!
Honnan rendeltél Nillkin üvegfóliát?
Köszi előre is!
-
OCTAMD
őstag
válasz
thebear007 #12819 üzenetére
A független (OXM) csomi kb.60-70 régiókódot fed le.Tök mindegy ,hogy ATO,DBT ,XEH,XEU stb.
Tehát a DBT-s teljesen jó,sőt ha ügyesen rakod fel és DBT marad az első kód pl.DBT/XEH/TMH ,akkor onnan is fog frissíteni.
G955F DBT teljesen tökéletes
-
sgeza
veterán
válasz
thebear007 #12823 üzenetére
No problem!
-
sgeza
veterán
válasz
thebear007 #12819 üzenetére
Én nem is próbáltam feltenni semmit, nekem nincs gondom ezzel, csak segíteni próbálok másoknak. De nem a felrakás volt a gond, hanem a legfrissebb megtalálása.
-
sgeza
veterán
válasz
thebear007 #12815 üzenetére
Na akkor mégegyszer! Ne vedd sértésnek, de nem tudom másképp megfogalmazni. Olvassátok el, és értsétek is meg, amit írok!
- Nem emlékszem pontosan, valaki, talán OCTAMD kolléga említette, hogy az összes független ugyanaz. Megnéztem én is, valóban! Tehát tökmindegy, hogy melyik független kóddal töltitek le a romot (BTU, DBT, XEH, XEU, stb), mindegyik PONTOSAN UGYANAZT a fájlt tölti le. Ugyanaz a neve, bitről bitre egyeznek. A fájlnév közepén OXM jelzés látható.
- Nem mindegyik kóddal tölthető azonban egyazon pillanatban! Tehát hiába ugyanaz a firmware, valamelyik hamarabb "jelenik meg" (talán BTU, DBT, stb). Tehát bár ugyanaz a rom, más időpontokban fog megjelenni a különböző régiókódok esetén. Így ha egy XEH-es nem bír várni, és nem okoz gondot odinnel frissíteni, töltse le nyugodtan azzal a régiókóddal a vele egyező firmware-t, amelyikkel már megjelent a frissebb!
- Végezetül válasszuk picit külön az OTA és - nevezzük így - "kábeles" frissítést. Előbbi csak az előzőhöz képest a különbözetet, utóbbi a teljes firmware-t tartalmazza. Értelemszerűen utóbbit tölti le a Smartswitch, a Samfirm, és ez tölthető a Sammobile oldalról is, csak ez a változat tehető fel Odinnel. Nyilván nem is lehetne OTA firmware-t feltenni vele, mert az ugye közvetlenül a telefonra érkezik, azért OTA. A kettő között, vagyis az OTA és a kábeles megjelenése között is lehet némi eltérés. Tapasztalatom szerint általában a kábeles jön előbb, mostanában szinte egy napon, vagy még annál is közelebb egymáshoz. Volt régebben egyébként, hogy egyik, volt, hogy másik jött 1 nappal is akár később, mint a másik.
A kábeles, vagyis a teljes - odinnel feltehető - rom leghamarabb a Smartswitch-csel és ezzel együtt a Samfirmmel tölthető le, mert ezek közvetlenül a Samsung szerverről töltenek, ráadásul gyorsan, normális sebességgel (1-2 eseti rendellenességtől eltekintve - szóval ne írjatok olyat, hogy nekem nem jött le, stb). A Sammobile oldalra csak ezután kerül fel, mert előbb nekik is le kell tölteniük valahogyan (akár Samfirmmel?).
Tehát az én véleményem/tanácsom az, hogy ha ellenőrizgetni akarjátok időnként, hogy van-e frissítés, akkor a legegyszerűbb a Samfirmmel rákeresni a kívánt paraméterekkel az adott firmware-re!
Jól mondom?
-
OCTAMD
őstag
válasz
thebear007 #12815 üzenetére
Mi a baj a DBT-s cuccal G955F-nél?
-
sgeza
veterán
válasz
thebear007 #12811 üzenetére
Többen vagyunk. Én sem értem, hogy mit kell ezen látni!
-
OCTAMD
őstag
válasz
thebear007 #12811 üzenetére
Lehet csak én nem értelek,de lehet többen is vagyunk
-
sgeza
veterán
válasz
thebear007 #12802 üzenetére
Az független és nem telekomos! A DTM a német telekomos.
-
OCTAMD
őstag
válasz
thebear007 #12802 üzenetére
???
-
tothl
addikt
válasz
thebear007 #12738 üzenetére
Nem úgy volt, hogy nincs rá értelmes üvegfólia ?
-
leslien
nagyúr
válasz
thebear007 #12572 üzenetére
azért hozzá kell tenni most Telekom tényleg szurokban lépett ,mert eddig Telenor vitte a pálmát...
-
w333
félisten
válasz
thebear007 #12569 üzenetére
Köszi
-
kocsij
tag
válasz
thebear007 #12509 üzenetére
Persze a home CSC-nél megmarad mindened, de ha a másikat teszed be akkor viszont nem marad meg semmid.
-
Lanash
senior tag
válasz
thebear007 #12482 üzenetére
Köszönöm, tudok angolul, de ha erre keresek rá az nem oldja meg a problémámat. Nem telekomos firmware-t szeretnék a telefonon. Néztem YouTube on, hogy mik vannak, de nem vagyok tisztában azzal, hogy XEH vagy XEU - t töltsek le. Illetve beszéltetek itt 1 és 5 file-ról.
-
OCTAMD
őstag
válasz
thebear007 #12372 üzenetére
mi ez?
Ez ahogy nézem nem S8
-
OCTAMD
őstag
válasz
thebear007 #12361 üzenetére
csak honnan azt nem írtad
Melyik a legelső kódod a szolgàltatói szoftveradatban?
Lehet g950f-re van új XEU QH3
-
Bilux
veterán
válasz
thebear007 #12334 üzenetére
Írtam pü
-
thebear007
aktív tag
válasz
thebear007 #12330 üzenetére
És azonnal itt egy 600mb-s frissítés is....
-
dnelb
veterán
válasz
thebear007 #12330 üzenetére
jaj igen, BT is olyan az autóval. Ha 1x leveszem róla a telefont, akkor ujrakell indítani vagy a motort vagy az s8at hogy lássák egymást... szóval vannak bajok
-
alasoh
aktív tag
válasz
thebear007 #12102 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
thebear007 #11407 üzenetére
Bíztam benne, hogy a szakszervíz minőségi munkát végez, így különösen jó hír a pozitív tapasztalatod.
dutrás
Az AMOLED technológiának megvannak a korlátai, de az évek alatt így is sokat fejlődött önmagához képest. Elég csak összehasonlítani egy S3 kijelzőjét az S8-éval - nyilván a felbontástól eltekintve. Nem véletlen, hogy az S8 páros kijelzőjét sokan a piac legjobbjának tekintik, és, hogy az Apple is errefele nyit technológiában.
-
Cuccok
tag
válasz
thebear007 #11293 üzenetére
Még pár hónap és eltűnnek a wireless töltés ellen ágálók. Bekerül az uj szifonba mint revolution és jobbmintmásnálmerepöl. Onnantól mindenki qi töltést akar majd.
-
mikesa
tag
válasz
thebear007 #10913 üzenetére
Hasonlóan jön le mint a teljes felületen ragadó üveg fólia. A kijelző felületkezelését sem bántja.
-
kóóó
aktív tag
válasz
thebear007 #10796 üzenetére
Nekem egy hetes sincs az üveg, tegnap pont ahogy mutattam, hogy egyenlőre ez a legstabilabb mégha nem is érintkezik rendesen, berepedt.
Mindig mikor előveszem a széleit végig simítom, hogy tapadjon rendesen és érintkezzen valamennyire.
Na tegnap is ez volt, végig simítom, zsebbe be, meg sem mozdulok. Az időt megakarton nézni erre félig berepedve a kijelző. A zsebem mindig üres ahol a teló van.
Levert egyből a víz, hogy csak a kijelzőt ne. Felfeszegettem és szerencsére a kijelző épp maradt. Egyenlőre maradt rajta a repedt fólia mert nincs másik kéznél.
De már ez is fura volt mert gsm boltba felraktak és hazaérve néztem, hogy olyan mintha olajfoltos lenne a kijelző.
Azon is gondolkodom, hogy nem-e gyári hibás volt az üveg. Majd 6000 pénz volt szal az sem lehet, hogy nem eredeti...Mas:
Nektek is lassu a kijelző érintkezése. Gépeléskor tűnik fel ha meleg van, vagy zsebembe volt és kocsot meleg az idő kint.
Olyan mint anno a Oneplus-nak volt a meleg miatt meghülyült a kijelző érzékelője....
Na itt is ez van, félregépel stb... -
lukoz
aktív tag
válasz
Melyik üvegről van szó?
-
Akee
tag
válasz
Tok is volt rajta?
-
komzs
tag
válasz
Hol rendeled?
-
mikesa
tag
válasz
Ennyi... Ha nincs védelem, hétvégén törött telefonnal játszhatnál. (Vagy egy régebbivel, ami lassú. 😂)
-
Deck
titán
válasz
thebear007 #10419 üzenetére
Nemis értem, hogy valakinek jó valakinek nem.
-
BalaG
aktív tag
válasz
thebear007 #10136 üzenetére
Nekem is ilyen van mint amit linkelt csabicska és 11-dolcsi volt megis egy hulladék
(akkor én jo hamisitást vettem ezek szerintna nem baj majd ALI-rol veszek másikt aztán kiderül..)
-
csabicska
senior tag
válasz
thebear007 #10094 üzenetére
Honnan lehet tudni ,hogy hamis ?
-
Deck
titán
válasz
thebear007 #10097 üzenetére
Én is a gyártótól rendeltem és mind három telefonon jó amikre felraktam. Ha meg megy alá por és mozog akkor alapból rosszul rakta fel, persze azis lehet, hogy nem eredeti.
-
válasz
thebear007 #9746 üzenetére
Hat en hiaba kocogtatom.
Egyszer visszaallt normalra, de utana hamar elromlott megint.
Sztem holnap viszem szervizbe. -
Gabzso71
csendes tag
válasz
thebear007 #9602 üzenetére
Kicsit keresnem kellett de parancsolj... A hivatalos, Nillkin oldalrol idezem szo szerint: "Curved surfaces do not match, Especially the left side
It's a disappointing product."
-
Gabzso71
csendes tag
válasz
thebear007 #9602 üzenetére
Nem vettem hamisat. Nillkin forgalmazotol vettem ahogy sokan masok. Ez a legelso szeria volt amikor megjelent ez a termek es olyan volt mint a sorsjegy...vagy nyert, vagy nem.
-
kisdobos0111
aktív tag
válasz
thebear007 #9509 üzenetére
Feltettem de akkor sem tud ékezeteket. Megőrülök miért nem jó...
-
zseko
veterán
válasz
thebear007 #9309 üzenetére
Ez eddig oké
na de most írtál le kettő olyat, ami (feltételezésem szerint) nem jellemző a vásárlók többségére
: cégként, áfa nélkül, és így valószínűleg nem is a sima lakossági csomaggal. Ennek tudatában azért már másként fest a dolog.
Na mindegy, lépjünk túl rajta -
laabom
tag
válasz
thebear007 #9255 üzenetére
Akkor az előző hozzászólásodat vegyük is tárgytalannak
-
zseko
veterán
válasz
thebear007 #9240 üzenetére
Ja. Csomag kérdése. Hát én inkább kifizettem egyben a telefont (szerencsére most megtehettem), minthogy feleslegesen fizessek eszement összegeket évekig. Megnéztem a Telekomot:
"HAVONTA FIZETENDŐ:
Samsung Galaxy S8+ + okosóra havi törlesztőrészlet 17 790 Ft
Samsung Galaxy S8+ + okosóra havi törlesztőrészlet kedvezmény -4500 Ft
Mobil XL díjcsomag 13 000 Ft
4 GB adatforgalom 4000 Ft
(I)Összesen 30 290 Ft(/I)
Törlesztőrészlet kedvezmény két hónapig -13 290 Ft
Havonta fizetendő az első két hónapban kedvezményesen 17 000 Ft"Ez így szimplán 700380Ft. Én kifizettem érte 260e-et,+ a havi 6000-es díjcsomag (Hello Data Start), az 403679Ft. Még ha hozzá is csapom az óra árát, meg azt, hogy néha sms-t küldenék és 7e-el számolok 6e helyett, még akkor is csak 547669Ft-nál járok, ami még mindig 157e difi. Ezek nélkül meg hagyjuk is...
A legkisebb csomaggal amit találtam hozzá, két év alatt 469380Ft. És akkor még mindig le vagyok kötve 2 évig havi 21e-el. Nem mondom hogy előfizetésesként hosszabbítva ne lenne kedvezőbb feltétel, de azokat nem látom.(#9255) thebear007 jahogy, cégesként... Ugye az emberek rettentő nagy százaléka vásárol így telefont...
-
laabom
tag
válasz
thebear007 #9240 üzenetére
Persze 15 ezres díjcsomaggal igen. De ennyi erővel mondhatom azt 70 ezerért vettem csak az nem mindegy, hogy 23 ezer a díjcsomag havonta (amit 2 évig fizetsz).
-
sgeza
veterán
válasz
thebear007 #8891 üzenetére
Biztos vagy benne? Eddigi tudomásom szerint az AKG a Harman cégcsoport része. Persze lehet, hogy eladták.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
thebear007 #8301 üzenetére
-
SharpSA
veterán
válasz
thebear007 #8301 üzenetére
Beakadt. Van ilyen.
Érdemes odafigyelni szerintem arra, hogy ne legyen dobálva a készülék például az ágyon, ami puha és a készülék nem törik el rajta, de az optika rezeg... -
SharpSA
veterán
válasz
thebear007 #8298 üzenetére
És ha egy kicsit erősebben kopogtatod?
-
sgeza
veterán
válasz
thebear007 #7829 üzenetére
Nem jelenik meg a telefonon engedélykérés, amikor rádugod? Elvileg ott le kell okézni egy felugró engedélykérést.
-
icemad
nagyúr
válasz
thebear007 #7826 üzenetére
Milyen autó? Valamelyikhez mhl képes telefon kell, azt ez nem tudja.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
thebear007 #7405 üzenetére
Hasonló tapasztalataim voltak, de nekem az összeszerelés nagyon gyenge lett. felraktam egy fóliát utána, és ahogy nyomkodtam ki a bubikat, szabályosan recsegett a telefon, illetve jobb alul a kijelző illesztésénél a hézag mozog, ha nyomkodom.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
thebear007 #6775 üzenetére
Egyetértek. Pont ezért nem vennék GSM-ből telefont, a többségük ügyeskedik.
-
válasz
thebear007 #6776 üzenetére
Azt itt még jó páran elmondhatják magukról😈
-
Dani46
tag
válasz
thebear007 #6715 üzenetére
Hol látsz olyat?
[link]Ez?
-
poli27
veterán
válasz
thebear007 #6665 üzenetére
Hát az nem lesz olcsó :S
-
lukoz
aktív tag
válasz
thebear007 #6665 üzenetére
De gondolom nem gariba?
-
leslien
nagyúr
válasz
thebear007 #6658 üzenetére
milyen hibával?
-
Luser2000
addikt
válasz
thebear007 #6431 üzenetére
Ha csak nem a legújabb Superb (ahol már a műszeregység bal oldalán, felül, az ablakkeret mellett is van már egy "új" befújó nyílás), akkor az valóban szívás ahogy elnézem a belterét.
"Szerencsére" az én franciáim gondoltak erre és az oldal ablaknak van egy pici, fix része, én azt használom akkor, amikor hűteni érdemes a navit.
Csak azt kell megszokni, hogy az ajtó kinyitásakor ne legyen rádugva a telefonra a töltőkábel. (Vagy kéne egy hosszabb kábel hozzá).
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
thebear007 #6336 üzenetére
Nálam is alap a biztosítás, plusz mostmár a sokaknak nem tetsző UAG survivor tok (nekem nagyon bejön). Remélhetőleg az utóbbi megvédi esésnél a telefont annyira, hogy ne kelljen még a biztosítást se kihasználni.
-
Zoli133
addikt
válasz
thebear007 #5609 üzenetére
Nem mondtam, hogy nincs értelme, futáshoz BT-s fülest használok én is ha úgy megyek futni (másrészt sport fülest ami engedi szellőzni a hallójáratom, de ez nem ide tartozik), de sétálásnál, tömegközlekedésnél semmennyire sem zavar a kábel, felesleges lenne emiatt fülhallgatót cserélnem.
De ugye onnan inultunk, hogy bugos a szoftver amire megkaptam hogy hülye vagyok hogy vezetékes fülest merek használni.
-
poli27
veterán
válasz
thebear007 #3996 üzenetére
engem nem idegesít
jó hogy nem kell elővennem a telót!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
thebear007 #3996 üzenetére
Ez a mostani Mi Band 2-mön is így van, én kifejezetten szeretem, hogy mindig érzem, ha keresnek, emailem jön, stb. Pont ezért is vettem, mivel elég vastag a munkavédelmi ruhám, amiben dolgozom, így a napközben lenémított, ráadásul a behatások miatt dupla tokban lévő telefon rezgése nem mindig érezhető benne. Viszont hiába az alapfunkciós képességek, ha nem mutat messze olyan jól, mint mondjuk az S3 Frontier, épp ezért érdeklődök iránta.
-
Greg Vinous
tag
válasz
thebear007 #3821 üzenetére
Milyen okoskarkötőt használsz?
-
icemad
nagyúr
válasz
thebear007 #3876 üzenetére
Én pebblet használok hozzá, és van vele egy kis gond. Működni működik ugyan, de az írisz olvasót így is felvillantja. Nem kell oldani, semmi ilyesmi, csak a lámpa villan fel. Szerintem ennek sem kellene.
-
törölt tag
válasz
thebear007 #3469 üzenetére
-
törölt tag
válasz
thebear007 #3464 üzenetére
Igen a telefonon keresztül nézésre.
Még egy kérdés ha lehet. Mennyi a WiFi hatótávolsága? -
törölt tag
válasz
thebear007 #3455 üzenetére
Köszi, melyiket pontosan?
Mennyit késik wifin? -
PeteePeti
őstag
válasz
thebear007 #3375 üzenetére
Hogyne lenne! Gyorstöltés alatt ha rá teszed a telefont pár másodperc múlva indul a ventilátor, hallatszik is! Szal nézz utána mielőtt hülyeséget írsz!
-
somogyib
őstag
válasz
thebear007 #3373 üzenetére
Erről már én is hallottam valahol, viszont megtévesztő, hogy az oldalukon kártyafüggetlenre szűrve nincs benne az S8.
-
válasz
thebear007 #3123 üzenetére
Ja, könnyen lehet, én máshogy olvastam.
Anulu79:
Iagzából inkább felesleges, főleg addig, amíg nincs hangvezérlés. -
barmar
aktív tag
válasz
thebear007 #2803 üzenetére
hogy lehet a bixbye appal beállítani hogy fullscreenes alkalmazások legyenek noti bár nélkül?
-
ithomas
őstag
válasz
thebear007 #2520 üzenetére
Gear VR-ra nincs meg véletlenül a pinball fx2?
Alapból ahhoz kellett Xbox controller hogy játszani lehessen, de nem tudom hogy a gyári controller kivalthatja - e..
KB emiatt a játék miatt vagnek bele csak a gear VR-ba -
negroo
aktív tag
válasz
thebear007 #2283 üzenetére
Nekem a free 50gigám esett le 15re
-
janeszgol
félisten
válasz
thebear007 #1971 üzenetére
Mivel függetlent vett, gondolom a szokásos: a 14 naposhoz kell az eredeti tulaj, a szervizhez nem. Legalábbis nem hallottam még olyat, hogy kukacoskodtak volna ezen, ha minden más rendben van.
-
boksz
senior tag
válasz
thebear007 #1815 üzenetére
Nem a töltők voltak a hibásak a Note 7 szériánál !
A telefonban van egy elektronika ami védi a túl gyors illetve túl lassú töltéstől.
Bármit bedughatsz max. vagy nem tölti egyáltalán vagy nem tölti fel teljesen... -
homerb
csendes tag
válasz
thebear007 #1777 üzenetére
A Dexről tapasztalat engem is érdekelne, mennyire használható a böngészés akár több ablakban, miközben megy a Youtube-on valami videó, úgy egészében egy asztali PC-t kiváltana-e ami semmire nincs csak email és böngészésre használva?
-
babosmiki
addikt
válasz
Az szép!
A dex-ről jöhetne valami vélemény.
-
wong kok wah
senior tag
válasz
Köszönöm!
-
madgie
titán
válasz
thebear007 #1353 üzenetére
Azt nem tudtam.
Mindenesetre van pár ember innen az apróról, akiktől hamarabb és szívesebben veszek telefont, mint az árgépbajnok géesemesektől.
-
udna999
tag
válasz
thebear007 #1206 üzenetére
Ugyanerre a kombóra jutottam én is...
Annyi, hogy nem szeretem a kihajtós tokokat, maradok az UAG Plasma-nál.
-
udna999
tag
válasz
thebear007 #1155 üzenetére
Persze, nem is neked szántam.
Csak neked nyomtam választ, hogy végre valaki sejti hogy ezeket nem egykezes használatra tervezték.
A fórum elején fikázták páran a kijelzőt, hogy nem lehet elérni. -
udna999
tag
válasz
thebear007 #1135 üzenetére
Mint ahogyan a teszt is mutatja "phablet" kategória. Fizikailag lehetetlen elérni a kijelző felső sávját ekkora méretnél, hacsak a júzernek nincs alien ujjai...
Az alap funkciókat simán el lehet végezni egy kézzel tartva a készüléket. Ha meg valami bonyolultabb művelet kell, akkor két kézzel operál az ember.
A mai igények a nagy kijelző felé húzódtak el, még akkor is, ha az a könnyű kezelhetőség rovására megy. Ha valaki ezzel nem tud együtt élni, akkor lehet választani a palettáról más készüléket, sokkal kisebb kijelzővel.
Maximum azért lehet megszólni a Samsung-ot, hogy az új készüléket nem adták ki más mérettartományban.
Egyszerűen nem éri meg csak azért dollár-milliárdokért fejleszteni, mert pár júzer nem éri el egy kézzel, fogásváltás nélkül a status bar-t...Nem flame, nem hate. Csak vélemény. Peace
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest