- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mr.Silkó
veterán
-
-
Ákkk
addikt
válasz
kellcucc #5851 üzenetére
[ezt ajánlom]
Sajnos térképeket külön meg kell hozzá még vásárolni a magyarország ingyenes.Túrautak esetén waze meg hasonlók nem jók.
Állandó net kell hozzá és sok olyan ösvény van itthon is ahol mobilnet elérés is körülményes és túrázás közben nem fogsz valószínűleg dugóba kerűlni.
Én ezt használtam a Yellowstone nemzeti parkban is tavaly. -
mchawer
tag
válasz
kellcucc #5846 üzenetére
A Google maps-nál nincs jobb,mert folyamatosan online van. Miután a mobilnetet csak a helyzet pontosítására használja, (amúgy GPS) rendkívül minimális (pár kbyte) használ. A Google-nél nem kell offline térképeket letölteni az országokhoz, mert az egész világ online van a legfrissebb utakkal... Az adatroamingot be kell kapcsolni a telón, a szolgáltató akkor automatkusan kapcsol. Ha kevés a neted, akkor pedig figyelmeztető sms-t küld... Ennyike
-
-
heidrich
senior tag
válasz
kellcucc #5846 üzenetére
400MB után leáll a forgalmazás természetesen. Az is fontos, hogy ha itthon már elhasználtad a 400MB-os keretet (előszőr a 2GB "diáknet" megy el) akkor nyilván kint se lesz már neted, vagy amennyi maradt belőle Magyarországon, kint is azzal gazdálkodsz.
HaliGab23: Új portfóliós csomagja van ami már EU kompabilis, alapból aktív a roaming.
-
törölt tag
válasz
kellcucc #5846 üzenetére
A Sygic inkább autós, gyalogos navigáció.
Amit Te keresel az a LocusMap. Én egy katonai szoftvert használok ami ha jól tudom a LocusMap egy változata.Igen, ha lejárt az adatmennyiséged akkor off, nincs lassitás. /vagy vásárolhatsz adatmennyiséget. /
Navigációra egy nanobyte-ot () se költenék.
-
törölt tag
válasz
kellcucc #5835 üzenetére
A Sygic próbaverziója ingyenes 7 napig.
Kb 7e ft-ért lifetime teljes Európa térképet kapsz ha megveszed. Szerintem megéri.
A Here maps hasonló de azért szerényebbek a lehetőségek. Amit tud azt stabilan hozza, el lehet vele lenni,az ingyenesek között a legjobb.A roamingra visszatérve, vodás, redesként régóta élvezzük az adatkeretet külföldön (eu) is.
-
heidrich
senior tag
válasz
kellcucc #5839 üzenetére
Igen új portfóliós csomagod van a 400MB-ot tudod használni kint is, a diáknet 2GB-t viszont nem. Ha be van kapcsolva az adatroming csúszka a hálózati beállításoknál akkor lennie kellett volna netnek. Semmi adatforgalmazás nem volt? (pl. egy Chrome nem hozott be semmit?) Fent meg kell jelennie ugyanúgy a H+ / 4G-nek, mást nem kell konfigolni.
-
mchawer
tag
-
válasz
kellcucc #5835 üzenetére
Lehet majd használni,de akkor is be kell kapcsolni a roamingot,mert a teló azt nem tudja magától hogy mostmár plusz költség nélkül mehet a net külhonban is.
Ha nincs bekapcsolva a roaming opció,akkor egyszerűen elmegy a neted amint a hazai hálózatról lecsatlakozik a teló. -
heidrich
senior tag
válasz
kellcucc #5835 üzenetére
A mobilnetet tudod kint használni úgy mint itthon. Az fontos, hogy ha valamilyen netbővítő csomagod van (pl. régi NetPlusz csomagok stb.) azok nem használhatók fel csak belföldön. A díjcsomaghoz tartozó adatforgalom viszont felhasználható EU-ban is. Hívásoknál kicsit ennél komplikáltabb a felállás, de lényegében mintha itthon lennél az lesz ha kintről telefonálsz haza.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
kellcucc #4202 üzenetére
A görgetett képernyőmentésnél nem lehet user error? Csak simán csinálsz egy mentést ugye, majd a felbukkanó ikonokból a bal alsóra kattintasz, de mást nem csinálsz, nem te lapozol, hanem a telefon magától lejjebb görget kicsit, majd újból felbukkannak az ikonok alul, és te addig nyomsz rá a bal alsóra minden egyes alkalommal, amekkora területet szeretnél vertikálisan menteni.
Példa:
-
-
válasz
kellcucc #3992 üzenetére
"Jól néz ki, azért számomra furcsa hogy vesztek egy szürke telefont és fekete hátlappal elfeditek
"
Arra nem gondolsz, hogy sokszor nincs választási lehetőség?
Pl én vodánál vettem az S8 plus-t és nem volt csak 1 színben. Igaz ez sem csúnya és tetszik, de sima s8-ba volt jobban bejövős -
válasz
kellcucc #3962 üzenetére
Beállítások -> Kapcsolatok -> Mobilhálózatok -> Hálózati mód
Más: Ilyet sem láttam még: Samsung Galaxy S8 And S8 Plus Keyboard Cover
-
duvi
nagyúr
válasz
kellcucc #3868 üzenetére
Lehetséges, hogy nálad gyenge a térerő és sokat váltogat 4G/3G, vagy a tornyok között. Másik telóval nem tudsz üzemidőt tesztelni?
(#3871) Plag
Nálam 6 óra kijelzőidő és 35-40 óra üzemidő simán összejön. Wifi + Viber + FB + Messenger + Gmail szinkron állandóan megy, fényerő automatán, AOD este 8-tól, reggel 8-ig bekapcsolva. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
kellcucc #3868 üzenetére
Ehhez jobban az tudna hozzászólni, akinek sima S8-a van, 3000-es aksival szerintem nem olyan vészes a te tapasztalatod (nálam tavaly az S7 ugyanúgy 3000 mAh-s akkuval estére mindig töltőre került 4-5 óra SoT-tal).
Az okostelefonok aksiját nagy általánosságban a rossz térerő miatti hálózatkeresés, a sok navigálás, az erőforrás igényes appok (pl.: RR3), a magas kijelző fényerő/idő, meg a kamerázás, ami nagyon leszívja.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
kellcucc #3858 üzenetére
Nálam folyamatosan megy párhuzamosan a wifi és a mobilnet (többnyire 4G - Budapest, Telekom), a GPS nagy pontosságra van állítva, a fényerő automatikus, a felbontás maxon, a bluetooth is folyton megy az okoskarkötő és a fejhallgató miatt, általában napi 30-60 percet telefonálok, pár fotót és videót is lövök minden nap szinte, a Bixby engedélyezve van, de nem igazán használom, reggel 5-től este 11-ig megy az AoD is, sokat netezek (gyári Internet app), kis Messenger, kis YouTube, 20-30 perc zene bluetoothon, némi játék, kevés navi alkalmanként. Viszont nálam mindig csak az aktuálisan használt 2-3 program van a RAM-ban.
A fenti képernyőmentést még némileg árnyalja, hogy a napokban (betegszabi miatt) a net végig wifiről ment, a fényerőt pedig a lakásban nem kellett feltolnia nagyon az automatikának.
Most látom a fejleményeket.
Nekem S8+ van, ugye nagyobb az aksi.
-
-
-
Burt1793
veterán
válasz
kellcucc #411 üzenetére
Nem írt semmi rosszat. Hitelre megvenni, 24 hónap alatt 20 ezer forintokkal kicsit többet fizet az ember. Annak kéne észhez térni, aki ennek ellenkezőjét állítja.
Én próbálok optimistán hozzáállni minden emberhez, de ezeket nem bírom olvasni se... aki fél napig se lát előre és azt mondja, hogy nem fizet ki 300k-t, hanem csak két évig 22 ezret hitelként, az elszomorít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged