- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gedeon31
addikt
válasz
migabi24 #47295 üzenetére
Azt hittem csak én vagyok frissítés ellenes.
Bár meggyőző lenne a kijelző idő lehet elcsábulnék
szerintem ilyen gondom nem lesz.
(#47307) trobi28
(#47310) chubby2o6 Most forgatnák a Rambot neki is hasonló lenne
Pietrosz ilyet rendeltem tavaly onnan egy kéket , igaz egyszer volt csak benne ,de lehet eljön az ideje és hasznos lesz. Tényleg nagyon jó a fogása.
-
Sokee
aktív tag
válasz
migabi24 #47273 üzenetére
Nekem régi telómon szét volt ütve a keret, viszont az értesítési sáv be volt égve és cserélték helyszínen a kijelzőt.
47272 barky: gariba nem fogják megcsinálni mert a beázás jelző valószinű elszineződött. Még ha mondjuk cserélnél középrészt amin van a jelző, akkor is bevizsgálnák a panelt és ott kiderülne hogy víz érte.
-
-
hagymas7up
tag
válasz
migabi24 #46985 üzenetére
Na teszteltem és igazad van, a GPS is gyengült vele. Eddig helységben is egész jó volt, most épületben nincs és szabad ég alatt 5-6 GPS hold és 3-4
GLONASS.
Mind1, akkor jók lesznek ünneplősnek (amint szereztem egy BE hátlapot, mert a Mistet akkor sem teszem vissza, ha balták potyognak az égből) -
hagymas7up
tag
válasz
migabi24 #46989 üzenetére
Eddig minden komoly samum ezzel a síkosított-pelenka hátlappal érte el a lecserélést. Ez őszintén szólva már csak a Black Friday miatt lett megvéve.
Jah most esett le, hogy a Black Edition hátlapot mondtad. Az sem jön be annyira, bár a simától ezerszer szebb és jobb. Hát, nem tudom.
-
norrberth
addikt
válasz
migabi24 #46989 üzenetére
Én mikor megvettem a Black Edition S4 esem! vettem rá samsung protective cover + tokot! aztán nem valami szépen pattant bele a gyári tokjába! a varrás miatt kicsit kitartotta a telót, aztán vettem rá gyári Black mist hátlapot azzal már tökéletesen illeszkedett! a zsír új Black Edition hátlapom itt csücsül a fiókba. Nem merem használni tok nélkül! Pedig a BE hátlappal nagyon ütősen nézett ki!
Csak hiányoltam a BE háttereket meg a csengőhangokat! Magyarországon ezek nélkül értékesítik! még a fülese is fehér. a töltő az fekete. -
laca7909af
tag
válasz
migabi24 #46913 üzenetére
Köszi, de írtam, hogy LIGHT BLUE... Ez pedig navy blue, amit te linkeltél.
Fénykép érdekelne olyantól, akinek van a light blue színű Samsung S4 Protective Cover - ezt is írtam egyébként.
Neten nézegettem, de egyik helyen középkék, másik helyen rikító kék.. és hát jó lenne tudni, hogy milyen árnyalatú is ez a light blue úgy igaziból... -
-
ricsi0307
senior tag
válasz
migabi24 #46517 üzenetére
Miért rajtad kívül ki más menne be a te neveddel és telefonszámoddal vásárolni?
Azt egy utcáról betévedő senki nem fogja tudni.A másik, meg, hogy lehetne egy prioritási sorrend, mert a gép megkérdezi milyen szintű ügyfél vagy.Beírod a számod és már láthatná is a gép, hogy xy telefonszámú ügyfél jött ide és ennek itt vannak a megrendelt csomagjai a raktárban akkor engedjük az újügyfeles készülék vásárló elé mert előbbi 2 perc útóbbi minimum 20.Meg egy öregembereknek szánt külön szekció se lenne rossz ötlet, mert ők tudják a legjobban feltartani az embert.
-
válasz
migabi24 #46495 üzenetére
Nálam nem volt csak 3 napig, de a különbséget akkor érezted volna ha azon is letiltod még a play szolgáltatásokat is, mint az s4-en
Viccet félre téve, nem akarlak én meggyőzni téged, meg nem is lehet, számodra az i9506 a csúcs, élj ebbe a tudatba
én ezt tiszteletben tartom...
-
Carline
őstag
válasz
migabi24 #46406 üzenetére
A telefonnak a hátlappal kényelmes a fogása. Átlátszó és megmarad a hátlap designja is. Ami nem tetszett annyira, hogy mikor ki akartam venni a hátlapból, alig akart lepattanni róla.
Az új telón van körbe a "krómos" kereten egy védőfólia gyárilag, amit szépen fel is gyűrt. Mióta levettem inkább az S-line átlátszó TPU-t használom hozzá.
Az autós töltő elég energiát ad a telefonnak. GPS közben töltötte is a telefont, nem csak szinten tartotta, mint az előző noname töltő. -
gery14
senior tag
válasz
migabi24 #46344 üzenetére
az 4.3 annál nekem is megvolt az annyi.
De eladtam az elsö s4-em pluszosan és utána vettem ezt olcsóért
4.4ell
De amúgy sem nagyon használom már az 5 mellet inkább tartalék teló de szeretem.
B_csaba Ezen nem telefonáltam most csak melós napokon nyúzom. De az a screen time elég gyenge igy is szerintem.
-
-
-
gusthy
veterán
válasz
migabi24 #46101 üzenetére
A GPS nem jobb a samuban, a kijelző tényleg nagyon szubjektív, viszont a G2 tud pár olyan dolgot, ami nekem most nagyon hiányzik. De azok nem mindenkinek fontosak. (hátsó gombok, knock on, nagyon jó gyári infra távirányító, Quick apps), és az tény, hogy a G2-höz képest ennek tényleg úgy merül az aksija, mint a Titanic. (nem csak a kapacitás a lényeg, a G2 kijelzője iszonyú takarékos.)
A soft key-eknél tényleg jobb a hard, ott azért nincs, hogy kisebb legyen a készülék,bar szerintem is jobb lenne, ha lenne.)
S4-ben viszont pl nagyon jó a rengeteg szenzor. Valamint kicsit jobb az optimalizálás, gyorsabb valamivel ugyanaz a vas.
Ja, és a prémium szerviz is csuda jó dolog. -
w333
félisten
válasz
migabi24 #46125 üzenetére
+1 ez ugyan az mint a Note 4 megjelent a Snapi 805 -el, de most már kapható az erősebb S810 változat is, szóval motorháztető alatt történtek változások, ezzel csak 1 baj van ... mégpedig az ha valaki megveszi a frissen legyártott csúcstelefont 2-3 hónap múlva kijön egy erősebb változat ugyan azon az áron !
Gondolom ezzel is az eladásokat akarják felpörgetni, szerintem jól csinálják
-
-
Trespa
tag
válasz
migabi24 #46009 üzenetére
Olvastam a Skype és az Instagram miatt is előfordul.
Nah,de most ez mindenkinél így van ,már mint akiknek 4.4.2 van ?
Esetleg érdemes factory resetet csinálni?Most próbáltam kamerázni a gyárival és megint ott van
Nemrég tértem vissza Andoridra Windowsról ,de látom ilyen fő dolgok nem jól müködnek ..
-
válasz
migabi24 #45841 üzenetére
Sajnos az ebay nagyon drága, erre rájöttünk az elmúlt 2-3 évben, van néhány szerverünk és elég sokat rendelünk kintről! Szóval a lényeg hogy erre a hátlapra 4 hetet kell várni de az 1200Ft-ba a szállítási költség is benne van, amilyen ár ott kint van, az annyiba is kerül mind1 hol laksz! Mi már innen rendelünk 1 éve és szinte 2 hetente, de még soha nem volt gond, viszont annyi a hátránya hogy ez 4 hét, az ebay 1-2 héttel szemben!
-
-
-
válasz
migabi24 #45532 üzenetére
5 óra akkor is durva a feleségemnek meg a lányomnak is s3 van, a feleségem pl.. reggel 6-tól melózik este 6-ig, egész nap hallgatja a rádiót, és bírja, persze este már pittyeg de az enyémhez képest nagyon jó. főleg hogy 2 évvel ezelőtt vettem nekik. De azért ha így marad akkor már kihúzok vele egy napot. Már gondolkodtam hogy eladom és veszek egy note 3-at!
Szerintem ezért is rakta rendbe magát, mert tudja hogy nálam jó helye van
-
válasz
migabi24 #45528 üzenetére
Nem is kell, nem azért raktam be mert ez annyira jó eredmény, ami eddig volt ahhoz képest jó, volt hogy 1.5 óra volt csak. Megy a Skype, Viber, Tango, face, szinkronizálás mindenhol fullon, autómatikus mentés 2 felhőbe is, képek videók stb.. call recorder is megy mindig, szóval most ez jó, persze az eddigiekhez képest!
Na meg te kicsit jobban értesz hozzá mint én! (Y)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest