Hirdetés
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fotók, videók mobillal
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alendaar
tag
válasz
supertrezi #11598 üzenetére
Igen!
-
lukoz
aktív tag
Szasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, miért van az hogy csökken a fényerő a böngészőnél, Facebooknál, ha nincs bekapcsolva az energiatakarékossàg, semmi ilyesmi nincs aktiválva.
Rendkívül idegesítő, elhalványul, aztán amikor kilépek akkor visszajön a fényerő.
/a böngésző beállításainál sincs autofényerőn/ -
Gizmo94
veterán
válasz
supertrezi #11590 üzenetére
Csak nem lesz az.. Sok sikert hozzá!
-
supertrezi
aktív tag
válasz
Gizmo94 #11587 üzenetére
Ja, ezért vergődtem én is, mert ezeknek már utánanéztem.
Elvileg tehát ezzel már nem lehet gond. Ha nem lesz gyári hibás a gép, akkor bódottág.
Fóliát már előrelátóan rendeltem rá. Mondjuk ilyen 450 Forintosat
, de az van a Rayemen is. Az első bírta több mint egy évig, most a másodikat nyűvöm. Megfelel.
-
kengyel
nagyúr
válasz
supertrezi #11586 üzenetére
Így a honlapon keresztül , teljesen korrektnek tűnik a vásárlás. Jó árban van, várjuk a visszajelzést . most akar venni a kollégám, ha nálad minden oké akkor szólok neki
-
Alendaar
tag
válasz
Ha Neked korrekt lesz minden, rögtön benevezek én is egyre!
-
Gizmo94
veterán
válasz
A magyarnyelvű 2 éves + két hónapért regisztrálható hologramos Samsung garanciajegy az jó, az érvényes a prémium szolgáltatásokra is.
-
supertrezi
aktív tag
Üdv!
Telefonáltam az ElectroMarketnek. Azt mondta a srác, hogy magyar nyelvű Samsung garanciajegy van az S4-hez.
Megnézte, melyik színből mennyi van: fekete: 1, fehér: 1, kék - bár a honlapon az van írva, hogy "előrendelhető" - van nekik jó pár. (Föltételezem, gyártói garival értette a számokat.) Mindenesetre beneveztem egy kékre. Majd írok a rendeléssel kapcsolatos tapasztalatokról.
-
zx6r
aktív tag
Koszonom a segitsegeket,es elnèzèst a sok lámaságèrt
-
kengyel
nagyúr
válasz
supertrezi #11582 üzenetére
Ebben igazad van, az Ipon meg amúgy sem az olcsóságairól volt ( lesz) híres. Oké hogy a garancia teljes értékű, de az árakkal el van szállva. Emellett a szolgáltatók is benne vannak a top 10.-es "drágasági " listában, főleg feltöltőkártyás konstrukcióban .
-
supertrezi
aktív tag
válasz
Alendaar #11570 üzenetére
Nagy a szórás. A neten 157-től 230-ig (!!!) vannak árak kb. Egy 195-ös ajánlat marha drága, felejtős. Az Iponhoz hasonló megbízható(nak tűnő) boltokban 160-180 között simán lehet kapni. Nyilván van, amelyik üzlet drágábban szerzi be, vagy épp többet akar keresni a dolgon.
Kösz, Gizmo, rá fogok kérdezni persze telefonon. Csak tényleg meglepődtem, mert eddig nem botlottam kékbe meg pirosba.
-
tisvol
aktív tag
Nos, ígértem, hogy beszámolok a hong-kongi "kalandomról". Rendeltem egy ilyen hátlapot:
Június 15-én történt a rendelés, ma jött meg. Nem nagyon találok szavakat
A hátlap meglepően igényes, sőt, hibátlan! Nemhogy hibátlan, az eredetinél klasszisokkal igényesebb. A minta a hátulján nem is műanyag, inkább valamiféle kemény gumira hasonlít, tapintásra is az. Ha a körmömet belenyomom, ott marad a nyoma. Vastagságra kicsit vastagabb a gyárinál, ezért az egész telefon merevebb lett tőle. Nekem nyöszörgött az egész, most csöndben van. Sehol egy sorja, vagy igénytelen részlet. Aztán! Jött vele együtt egy kijelző védő fólia, plusz egy kapacitív ceruza, ami természetesn működik is.. És a ráadás: egy 2 dolláros levásárolható kupon.
Mindez:6,39 dollárért, postával mindennel együtt. Igényesen csomagolva, pufi zacskóban. Istenemre megmondanám, ha szar lenne, az a 6,5 dollár nem kenyérre kellett, de tényleg nagyon jó!
-
Gizmo94
veterán
válasz
kengyel #11572 üzenetére
Hát ha te se tudtál ennyit, meg pár hsz.-t visszaolvasni sem, akkor itt van neked is javítva. A kék csoda..
tothl Ennyi segítőkész embert, hátbazz, a pofám leszakad..
-
Alendaar
tag
válasz
supertrezi #11564 üzenetére
Itt van fekete, fehér, kék, piros csak elég drágán.
Én is most készülök venni, de ilyen "olcsón" 2 év gyári garival sehol nem láttam még! -
Gizmo94
veterán
válasz
supertrezi #11564 üzenetére
Hát ha ott ahol linkelted valóban két év Samsung garanciával árulják, akkor nyilvánvalóan és értelemszerűen meg. Azért utánakérdeznék annak a garanciának konkrétan a webshopban is, és a Samsungnál is, az a biztos. Összevissza irkálják a cégek ezt a garancia dolgot, gyakran a fele sem igaz alapon működik.
Arra is rákérdeznék a boltban, mivel nem kerül semmibe, hogy a kérdéses telefon konkrétan Blue-e, vagy egy esetleges S3-as hirdetés átírásából adódóan maradt ott a szöveg.Munez: elkúrta a linket, jóvanna. Tessék itt van
Megjegyzés: ezért a b*zi kékért nem törném magam, bár az este itt linkelt "csodás" batmanes tokhoz menne..
-
Gizmo94
veterán
Privátban linkeltem egy négyfájlosat, mert három nincs, csak egy vagy négy.
Viszont ha Odin lefutott succeed-re akkor annak bootolnia kell. Lehet, hogy sokat kell várnod, pár perc, de ha nem bootloopol akkor be fog tölteni. Próbáld még on-off folyamatos nyomásával kikapcsolni, akksi ki fél percre és újra bootoltatni. Ha nem, akkor ott a négyfájlos pites, repartos...
tothl: Lehet abból egyfájlosat is ízlés szerint, kérdés, hogy minek.
-
zx6r
aktív tag
na felraktam a 4.3 as droidot de nem bootol be a telo....felraktam az 1 fájlos tmobile mf8at felrakta az odin de igy sem bootol
Valaki linkelne 1 3 fájlosat hátha az segit.....
-
supertrezi
aktív tag
Sziasztok!
Kék színben meg lehet venni magyar Samsung garival az i9505-öt? Eddig azt hittem, csak fehér meg fekete változat van.
De itt (állítólag) árulják kékben is: [link] (A kép nem helytálló, látom.)
S a Youtube-on is megleltem: [link]
Szóval ezt megvehetem ugyanolyan garanciális feltételekkel, mint a feketét vagy fehéret?
-
tothl
addikt
Ez egész pofás :
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, a telefon hívás érkezése esetén az asztalon letéve csak halkan szól. Felemelve erős a hangja. Van ez a zseb funkció ez nincs kipipálva. Már csináltam gyári visszaállítást. De a helyzet ugyanaz.
Egyszer a zsebben erősödik funkciót bepipáltam, majd ki vettem a pipát. Ma reggelig jól működött, de most már csak halkan szól. Mi lehet a hiba, mi a megoldás?Előre is köszönöm a segítséget, további szép napot.
-
zx6r
aktív tag
-
-
pusihusi
addikt
válasz
Ghostman78 #11551 üzenetére
A Spanyolt? Ezeket láttam, ezekből mindegy hogy melyik? Top 10? Magyar mindegyikben van?
-
-
pusihusi
addikt
válasz
Ghostman78 #11548 üzenetére
MF8 ez hol van?
-
BoSSanCS
aktív tag
Sziasztok! Lehet hülye kérdés lesz, de be lehet azt állítani valahogy (esetleg valamelyik programmal), hogy ha üzenetem érkezik, akkor ne csak azt írja ki az értesítésnél, hogy új üzenet, hanem ki is írja a tartalmát? Úgy nem kellene külön megnyitni az üzeneteket. Az S3 alapból ilyen volt. Köszi!
-
-
Fang
aktív tag
Sziasztok
nem tudjátok véletlenül mi a különbség a két S4 mini típus között?
i9195
i9190Köszi
(Vagy már megint csak a webshopok nem tudják mi a helyes típusszám?)
-
pusihusi
addikt
válasz
Ghostman78 #11545 üzenetére
Akkor melyik a jobb, mert a t-mobilos tele van sok szarral!?
-
-
szaboba2
tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek?
Valamint, hol tudok gyári akkumulátort vásárolni S4-hez? Esetleg linket kérhetnék?
-
pusihusi
addikt
[link] Ezt ki rakta már fel, s milyen?
-
Muffi
aktív tag
Sziasztok!
Tortent egy kis baleset...baratnom veletlenul kimosta a gyari fullhalgatom. Csoda, de mukodik habar lett baja, a jobb oldal elromlott.
Az lenne a kerdesem hogy ti milyen fullhallgatot ajanlanatok? Kb 10 - 12 ezer Ft magaslataban szeretnek venni egyet.
Koszi elore is a segitseget! -
tothl
addikt
A Braziloknál van új verziójú firmware....... G3 végű
-
2008Kft
tag
Szia! Én használok s-view tokot,nem vagyok megelégedve vele mert ha bejáratódik ha nem,nem illeszkedik normálisan mozog rajta,és ugrál a kijelző. Nekem a szöszöket gyűjti aktívan
fóliám van alatta,ami szerintem kötelező.Vastagsága 1mm-t rátesz a kamerára,így védi kicsit. Legolcsóbban az ebay-en kapsz.
-
kengyel
nagyúr
Fel lehet tenni, a garancia természetesen ugrik. De ha szerviz előtt visszaállítod az eredeti T.s romra ,akkor nem.
(#11532) pusihusi
Gondolom ezt keresed
-
zx6r
aktív tag
Azt szeretnèm kèrdezni,hogy t-mobile függõ kèszülèkre is fel lehet tenni a 4.3-as google edition romot,ès hogy evvel ugrana a gari,vagy valahogy el lehet tüntetni a" nyomokat"?
-
SanyikaDC
tag
valaki tudna linkelni egy gyári samu böngészőt (4.2.2-ből) amit egyszerüen fel tudok rakni 4.3-ra??
azért kellene mert ennél nincs jobb böngésző droidra ezen a földkerekségen...
-
SanyikaDC
tag
válasz
sultansmith #11518 üzenetére
szomszéd számtekboltba vettem magamnak egy otg kábelt 510ft-ért
filléres dolgok ezek
-
NFC fizetésröl tudnátok valami infót? Tmobile FHB bank kombóban ?
-
netcore
tag
létezik megoldás hogy egyszerre használjak 2simkártyát , és hogy mindkettő aktív legyen az s4ben?
-
Gizmo94
veterán
válasz
sultansmith #11522 üzenetére
Ez tény, így van. Csak számomra megdöbbentő volt, bár tudom, hogy mindig van lejjebb.. Elnézést, igazad van.
elek0 Mindegyik karcolhat, amelyik lefedi a kijelzőt, ha alámegy a por és tartalmaz kvarcszemcséket. Én ezért sem használtam flip tokot sosem.
-
elek0
csendes tag
Használ valaki s view cover -t? Mennyivel vastagabb a hátlap a gyárinál?
Igaz hogy "karcolja a kijelzőt" a "s view cover"?hol a legolcsóbb?
-
Gizmo94
veterán
válasz
szaboba2 #11517 üzenetére
Nyilván jó, ugyanaz a micro usb...
sultansmith Ezen mit kell eldönteni? Nyilván nem jó hozzá az S3-as tokja, csak ha bedugós tok, mert a méretük hasonló, de amúgy köze nincs a két formának egymáshoz, így a rápattanó tokok nem jók.. Amúgy ezt a dedós max. hatéves korig ajánlott ocsmány szutykot te tényleg ráraknád egy S4-re? Omg.. (okádó szmájli)
-
paulovitsd
tag
válasz
sultansmith #11519 üzenetére
azta a büdös
... már rendelem is
-
sultansmith
senior tag
válasz
sultansmith #11518 üzenetére
-
szaboba2
tag
Sziasztok! Valaki belinkelne nekem egy oldalt, ahol usb otg kábelt tudok rendelni? Eddig én csak olyat találtam amit S2-höz készítettek... Vagy az is jó lehet az S4-hez? :s
-
Vertigo
aktív tag
válasz
sultansmith #11513 üzenetére
En s3as bugatti bortokot hasznalok hozza, mivel a kulso meretuk szinte azonos, igy jo hozza.
-
2008Kft
tag
válasz
sultansmith #11513 üzenetére
Nem jók! Máshol van a kamera
meg más az egész,ne erőltesd rá
ebay-ről tudsz rendelni minden félét
-
sultansmith
senior tag
Hali!
Nem tudja valaki, hogy az s4-re jók-e az s3-as tokok?
Valamint hogy honnan lehet rendelni mintás tokokat? (állatos, zászlós, betmenes, ésatöbbi)
Előre is köszi!
-
mycso
veterán
válasz
xtremetuning #11511 üzenetére
Igen. Ugyan úgy működik, mint a független esetében --> regisztrálni kell a készüléket.
-
xtremetuning
addikt
Telenoros sgs4-hez is rendelhető a samu prémium szervíze ?
-
pusihusi
addikt
Melyik backup amelyikhez nem kell root? Nem találom!
-
gologolo
tag
Tudnátok olyaasmi programot ajánlani S4-hez mint amilyen az aida64 PC-re?
CPU, memória, tárhely használatra, esetleg hőmérséklet adatokra lennék kíváncsi rendezett formában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest