Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Indiában szeretnek TV-zni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dani0113 #12398 üzenetére
Igen, ha te mondod
Csak majd ha több kárt okoz a telefonotokban mint hasznot a Replica szar akkor ne legyen sírás-ríváslaci-Én csak azt mondtam, hogy eBayről magán embertől nem vennék semmit, ha van saját storja a Spigenek akkor oké onnan talán
De ha van lehetőség a hivatalos oldalukról rendelni akkor 100% csak onnan rendelnék, ennyi
-
Vagany
őstag
válasz
dani0113 #12395 üzenetére
Én azt tettem kb 1 hónapja
kisebb esésektől védi ez is, kicsit a kijelzőt is, esztétikailag nem egy neo hibrid
. Azóta ráérek válogatni a jobb tokok között és még lehet az áruk is esik kicsit
.
szerk: Bementem egy helyi mobil boltba és megvettem az első szilikon tokot még mielőtt késő lenne, konkrétan ilyen: [link]. Nem itt vettem, de ilyen és az ára is pont ennyi volt.
-
válasz
N.YCityBoy #12397 üzenetére
Csak azért mondod mert amikor te vettél akkor nem voltak ilyen akciók.
-
-
törölt tag
válasz
supertrezi #12345 üzenetére
"A netről folyton szedi le a Google Search, a Google Maps meg hasonlók adatait a gép. Xperia Ray-emen simán beállítottam, hogy "Háttér-adatforgalom tiltása", s akkor nem töltött le semmit a netről a telefon. Ezt hogyan tudom az S4-en elérni?? 100 MB-nyi letöltés engedélyezett számomra havonta (a böngészés ingyenes; nekem ez a lényeg), szóval nem vagyok kíváncsi, hogy hány száz megát képes bravúrosan letölteni a teló. Remélem, valaki tud segíteni."
Nem tudom, erre gondolsz-e, de leírom: lehúzod a rolód, jobb felső sarokban levő gyorskapcsolóra ráböksz, utána pedig a "Mobil int. kap." gombra.
Ha valakit érdekelne, hogyan alakul az akkuidő:
1 nap, 5,5 óra után van 15%-on a telefon. Az akkuhasználat a következők szerint alakul:
Kijelző (automatán): 33% 1ó 39p
Eszköz készenlét: 13%
Android Core Apps: 49p
Hanghívások: 9% 37p 18mp
Cella készenlét: 7%
Google szolgáltatások (helymeghatározással): 7%
Gmail: 3% 11p 30mp
Android rendszer: 3%Ezekkel az adatokkal én elégedett vagyok.
-
válasz
N.YCityBoy #12393 üzenetére
Mindjárt esküszöm veszek egy TPU tokot 1500ért és szarok bele.
-
[P]laci
senior tag
válasz
dani0113 #12392 üzenetére
4905 + 2844 = 7749 HUF
KAMIKAZE_HUN: pedig van official Spigen eBay Store
ha a http://www.spigen.com/-on legörgetsz lentre, ott van hogy OFFICIAL STORES, alatta meg hogy: Amazon Store, eBay Store. -
válasz
N.YCityBoy #12391 üzenetére
Pedig most a spigen 4900ért adja ebayen! Az csak nem kamu!
-
válasz
dani0113 #12385 üzenetére
Én a Spigen honlapjáról rendeltem, szállítással együtt 14000ft volt mondjuk nem mostanában, és nem akarlak elkeseríteni se téged se mást, de ez 100% nem eredeti, mert az eredeti dobozában elöl volt még egy eredetiséget igazoló okirat, és a tokon is rajta kell legyen az eredetiség matrica!!!
Ráadásul 5-6000ft körül nem kapsz ilyen tokot eredetiben, bármennyire is eredetinek tűnik! -
csabám
addikt
válasz
dani0113 #12385 üzenetére
Nekem is ilyen dobozban érkezett, de külföldről. Ebayen vettem egy megbízható eladótól...
Mennyiért vesztegeti az illető btw?magyar777: Ennek örülök
-
Hát skacok nem tudom. Képek alapján eredetinek néz ki a cucc, nem tudom hogy megvegyem-e.
-
kengyel
nagyúr
Hopp ,tényleg igazad van benne van a listában, de csak a futárszolgálatiban .
(#12379) SanyikaDC
Én kérek elnézést az Advance miatt , félreolvastam a dolgot
itt van részletesen
-
Drageez
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, érdekel-e valakit, én voltam a kijelzőhibás
[link]Na, ma kint volt a helyszíni javító ember és zokszó nélkül cserélte a kijelzőt.
Mondta, hogy látja, hogy nincs sérülés a telefonon. Valószínűleg valamilyen érintkezési hiba lehetett.
Nagyon kedves volt, szóval megkövetem magam, nem humbug az egészKaptam ajiba egy fóliát is.
Mindenkinek, különösen nggabinak köszönöm a segítséget!
Üdv: Ági
-
csabám
addikt
Megoszlanak a vélemények efs mentést illetően. Én biztosra szoktam menni és lementem, pedig csak gyári romokat használok (jobb félni, mint megijedni).
Root kell az efs mappa kimentéséhez. Ha végül úgy döntesz, hogy lemented, akkor a terminal-os megoldást javaslom (összefoglaló). -
kengyel
nagyúr
válasz
SanyikaDC #12368 üzenetére
Azért azt hidd el, hogy elég okos emberkék jönnek ki
A legelső volt amit nézet a telefon teljes belseje, és körbe is forgatta a készüléket rendesen. Még én mondtam a tapasztalt hibámat, már régen lecsekkolta a telefont
Az alkatrészcsere egy pillanatok alatt le is zajlott.
-
SanyikaDC
tag
-
kengyel
nagyúr
válasz
SanyikaDC #12366 üzenetére
Szerintem nem csak az általad leírt paraméterek alapján döntik el a javítást, vagy alkatrész cseréjét.
Vannak olyan tényleges hibák ,amiket tényleg nehéz "beadagolni" a szervizesnek. Én a legutóbbi emberkétől kérdeztem a keretet, persze hogy azt mondta hogy ez már nem kopik olyan egyszerűen. Ezek után nem biztos hogy "altatható " a szervizes emberke. De még gyöngypipi hogy ezt állítják
-
válasz
supertrezi #12362 üzenetére
próbáld meg úgy, hogy a roló lehúzását követően, kikapcsolod a szinkronizációt, az a legtöbb automatikus forgalmat kilövi.
nekem is csak 1.2 gigabyte van, ráadásul 4g/lte, bár olcsón (1000 ft/1 gigabyte) bővíthető lenne, ha esetleg nem lenne elég, de eddig még mindig elég volt az elmúlt hónapokban, csak a nyaraláskor látok majd esélyt a további bővítésre, bár a szállodákban is szokott lenni wifi, majd nem leszek lusta átnyomni rá. -
supertrezi
aktív tag
Persze, én nem mondtam, hogy nem lehet hasznos; csakis a magam igényeit hangoztattam. Én se ugatnék, ha kétgigás netem lenne. De azért nincs, mert nekem nem kell.
Nem google térképet használok, gmail-lal nem nagyon szinkronizálok, YouTube/Facebook nem érdekel. Nagy néha Playről letöltök valamit, de általában külső forrásból szerzem meg az apk-kat. Nekem böngészni kell a mobilnet meg e-mail értesítéshez, nem letölteni/szinkronizálni húszféle dolgot. Szóval azért elvártam volna egy olyan opciót is, hogy minden program letöltéseit/frissítéseit/szinkronizálását ki lehessen könnyebben kapcsolni, ne kelljen nyolc helyre belépnem a menüben, s ott szöszmötölnöm.
De ezeket majd megcsinálom, amiket írtál, s remélhetőleg elhárul ez a problémám. Kösz a segítséget. Üdv.
-
válasz
supertrezi #12352 üzenetére
az lenne a baj, ha csak együtt lehetne mindent kikapcsolni, az a jó, ha külön minden konfogurálható, mert így mindenki saját igényei szerint konfigurálhatja.
aki nem 100 megabyte, hanem gigás vagy nagyobb keretes mobilinternetből gazdálkodik havonta, annak azért hasznos lehet a korábban leírtakból néhány funkció, hogy nem csak wifi útján használhatja. -
lukoz
aktív tag
válasz
SanyikaDC #12350 üzenetére
Oké, köszi!
Viszont egy bibi van vele: a fejlesztői beállításoknál kipipáltam, hogy töltés közben ne kapcsoljon ki a képernyő. Nem is kapcsol ki, egy darabig még teljes fényerővel /amit beállítottam, hogy mikor kapcsoljon ki, ugye ez max 10perc/ utána viszont elhalványul. Így nem fog beégniNa mindegy! Majd lesz valahogy
Azért köszi mindenkinek! -
-
supertrezi
aktív tag
Szia!
Kösz a részletes választ. Majd délután megcselekszem őket, habár már jó párat kikapcsoltam. De nem gondoltam, hogy ezt a sok szart külön-külön kell agyonlőni. Elég undorító megoldás, hogy nem lehet egyszerűen (vagy legalábbis egy menüpont alatt) kikapcsolni ezeket...
Majd írok az eredményről.
-
válasz
szia,
play -> opciók -> beállítások -> alkalmazások automatikus frissítése -> ne frissítse automatikusan / alkalmazások automatikus frissítése csak wifi hálózaton keresztül
google beállítások -> hely -> tartózkodási hely jelentése -> kikapcsolva
google beállítások -> hely -> helyelőzmények -> kikapcsolva
google beállítások -> keresés -> google fiók -> kijelentkezés
beállítások -> egyebek -> az eszköz névjegye -> szoftver frissítése -> csak wifi
beállítások -> fiókok -> mentés és visszaállítás -> biztonsági mentés -> kikapcsolva
samsung apps -> opciók -> beállítások -> frissítési értesítés -> ki / csak wifi
galéria -> opciók -> beállítások -> szinkronizálás csak wifi-n
internet -> opciók -> beállítások -> sávszélesség kezelés -> előtöltött weboldalak -> soha / csak wifi-n
google+ -> opciók -> kijelentkezés
dropbox -> menu -> settings -> turn on camera upload (kikapcsolva, vagy feltöltés csak wifi útján)
érdemes kikapcsolni a master szinkronizációt is, roló lehúz és szinkronizáció kikapcsol, így csak akkor fog szinkronizálni és forgalmazni, ha te azt manuálisan külön kérelmezed. -
Bossi
őstag
válasz
rolcsibácsi #12253 üzenetére
Szia,
akkor biztos, hogy felrakhatok sima samsungos rom-ot nem lesz gond a garanciánál?
Még annyi, hogy sima gyári rom felrekása esetén is kell efs mentés vagy ott nem szükséges...köszönöm.
-
supertrezi
aktív tag
válasz
Vagyis ööö... "Google Apps", azt hiszem a neve.
-
supertrezi
aktív tag
Üdv!
Nos, eddig nem akadt vállalkozó, de megismétlem a problémát, mert a megoldása igen fontos számomra:
A netről folyton szedi le a Google Search, a Google Maps meg hasonlók adatait a gép. Xperia Ray-emen simán beállítottam, hogy "Háttér-adatforgalom tiltása", s akkor nem töltött le semmit a netről a telefon. Ezt hogyan tudom az S4-en elérni?? 100 MB-nyi letöltés engedélyezett számomra havonta (a böngészés ingyenes; nekem ez a lényeg), szóval nem vagyok kíváncsi, hogy hány száz megát képes bravúrosan letölteni a teló. Remélem, valaki tud segíteni.
Másnak nincs ilyen gondja? Tiszta őrület, hogy nem találom, hol tudom lelőni a netes letöltéseket, pedig nem vagyok hülye az androidhoz.
Valami olyasmit olvastam, hogy a Google Play Servicest kéne kiirtanom a gépről. De azt nem tudom, hogy ez hol van. -
csabám
addikt
válasz
supertrezi #12312 üzenetére
Kapcsold ki Playen belül az automatikus frissítést.
-
pusihusi
addikt
Igen a fekete nagyon szép a videón! Komoly,
-
válasz
[P]laci #12332 üzenetére
Lehet szerencse hogy beírtam ide a tok miatt!
Írtam a srácnak hogy fotózza le akkor meglátjuk hogy eredeti-e. Ha nem,akkor max adok egy semleges értékelést és nem érdekel veszek akkor valami TPU tokot vagy valami olcsó szart aztán jól van!
Vagy esetleg akkor várnék 1-2 ajánlatot hogy szerintetek mit érdemes!
Ez a SGP már ha tutira gyárit akarok gyári forrásból akkor simán van vagy 7-8ezer annyit meg nem adok egy szaros tokért!
-
válasz
rolcsibácsi #12293 üzenetére
a kérdésére a válasz; igen! részére nem kell jobban ragozni, mivel mást nem kérdezett!
részedre; a csak pda állományos frissítés és előtte valamint utána is teljes nullázás, nem ér fel egy re-partition kipipálásos firmware felhúzással.
mindig helyzete válogatja, hogy melyik módozat javasolt/szükséges.heidrich; semmi sincs letiltva, csak megfelelően bekonfigurálom a rendszert, más módosításokat nem eszközlök, folyamatok fagyasztgatása...stb nem az én stílusom, ha egy a megfelelő beállítás is elég.
-
[P]laci
senior tag
válasz
dani0113 #12331 üzenetére
hát én megnézném azt a videót, amit az előbb heidrich linkelt... az alapján vond le a megfelelő tanulságot.
(segítek a videóban a fake verzióhoz adtak fóliát is, míg az eredetihez nem -> a vaterán lévőben van fólia)
"ár alapján csak nem kamu amit veszek" ez ugye nem komoly?
neked el lehet adni minden gagyi cuccot, ha hasonló árban van, mint az eredeti?
-
-
[P]laci
senior tag
-
Azt mondja a srác hogy eredeti.
-
heidrich
senior tag
miket tiltottál Te le? nekem is ez a repartos mf8 van fent (te töltötted fel a kérésemre ha jol elmékszem) és ha kilövök mindent + memoria tisztitast nyomok 1,1 gb-ra esik csak vissza.
mondjuk 8-10 napja nem volt rebootolva de nem is akarom.
De ha jól emlékszem előtte se esett le ennyire.
-
supertrezi
aktív tag
Helló.
Egy másik teló által szórt wifire csatlakoztam, az S4 meg szépen elkezdett Google térképet meg ilyen dolgokat frissíteni a Playből, amit most baromira nem akarok. Hogyan likvidáljam ebbéli hajlamát? Kénytelen voltam kapcsolatot bontani, mert nem leltem megoldást...
Habár ha lehúztam a status bart, ott beadta, hogy éppen mit töltött, s arra rányomva eljutok valami Letöltés menüponthoz, ahhol van egy tiltás parancs. De ha erre rányomok, nem cseszek el valamit?
Furcsa, mert az elmúlt napokban jó párszor wifiztem a másik telómról, de akkor nem kezdett el letöltögetni ilyeneket... Semmit se állítottam át, csak korlátoztam a háttér-adatforgalmat. Az nem pont az ilyen retkes letöltésekre vonatkozna...?Üdv.
-
heidrich
senior tag
válasz
MunezXBK #12310 üzenetére
gondolkozok hogy kérjek-e helyszini javitást, nem tudom, hogy ilyennel foglalkoznak-e, hogy kattogo home gomb. (amit nem is mindig csinál de kiidegel)
ilyenkor csak a gombot kicserélik? mert ugye itt is olvastam hogy hipp hopp kicseréltek többminden alkarészt is rajta.
-
heidrich
senior tag
-
Keksz03
senior tag
Ma kézhez kaptam a másik S4-et mert az előzőt visszavittem a megmagyarázhatatlan kikapcsolások végett, ezt is bekonfigoltam és nincs akksit szívó google services. Lehet elnyomtam valamit akkor rajta, bár én nem tartom elképzelhetetlennek h az akku elektronika körül voltak a problémák, ezért kapcsolt ki minden ok nélkül és nem lehetett visszakapcsolni amíg nem dugtam töltőre és az akksi sem úgy szuperált mint ahogy annak kellett volna!
Na mind1 a lényeg h úgy tűnik most minden jó! -
heidrich
senior tag
Gyors kérdés: a Premium garis futár az csak Pesten van vagy vidéken is? szegedi vagyok. Köszi.
-
válasz
._.Dante._. #12294 üzenetére
Én most egy ilyet rendeltem hozzá, szerintem ennél nincs jobb jelenleg a piacon!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest