Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebesvarib
csendes tag
Erre valaki esetleg?
`Sziasztok,
Felraktam odin-nal egy ujabb hivatalos rom-ot, mert ez a BTU nagyon nem akart jonni, de most ha kies-re radugom, azt mondja, hogy nem tamogatott firmware van a telefonon. Ilyen odinos flashelesnel is elszall az, hogy tudom kiessel vagy OTA frissiteni? Ha igen, akkor hogy tudom azt visszakapni?
Koszonom!` -
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
MF8-ról hogy tudnek leegyszerűbben átállni MGA-ra adatvesztés nélkül? Mert OTA-m nincsen mivel az MF8 még mikor felraktam egy BTU productot állitott be. Elég ha egy 1 fileos pl. XEH MGA-t ráhúzok Odinnal? Ez gyakorlatilag megegyezik egy OTA-val? Tudom tudom nem érdemes így de nem szeretnék mindent újra beállítgatni... Vagy ha van jobb megoldás meghallgatom.
Más: ahhoz, hogy OTA update menjen (megfelelő product code és verzioszam mellett) mi kell még? Ha rootolva van akkor az gátolja a frissitest? vagy a telefon állapotának officialnak kell lennie? Arra akarok kilyukadni, hogy ha rootolva vagyok és a telefon állapota officialra vissza van állitva módosított helyett akkor kapok-e frissiteseket.
Köszönöm.
-
Bossi
őstag
Szioasztok,
nekem t-s S4-em van, t-s gyári rommal van értelme cserélnem gyári samu romra, jobb lesz mint a t-s?
Van esetleg ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
Van pár dolog ami idegesít az S4 esetében, csak emiatt cserélnék romot... viszont, ha ezek a dolgok megmaradnak nem variálnék.
Azok a dolgok amik idegesítenek:
néha megreccsen a készülék kicsit igaz de, ne már...
gyári tárcsázó mint az elődöknél szerintem tudja mindenki mire gondolok (exdialer ven fent most is)
galéria sem tökéletes ott is vannak "akadások" nem vészes de, van
böngésző sem tökéletes szerintem lassú a chrome, és a gyári is."nem off csak vélemény" optimus g használata után tartom idegesítőnek, ott nem voltak hasonló problémák...
a segítséget előre is köszönöm.
-
Keksz03
senior tag
Valaki találkozott már olyan jelenséggel h a facebook messenger app ha fut eldobálja a mobilnetet?
-
válasz
tajati #12677 üzenetére
beállítások -> wifi -> menü -> speciális -> internetszolgáltatás keresése / ne legyen bepipálva!
érdmes még ránézni a router...stb által használt csatornára, megfelelő régiós legyen, és ne túl szélsőséges csatorna, 1 - 11 a javasolt, bár ezen telefonnal nem tapasztaltam, hogy problémázna akár a 13-as csatornával. -
tajati
aktív tag
válasz
._.Dante._. #12197 üzenetére
Értem köszönöm nekem az a problémám a telefonnal hogy németországban lett véve. A garanciás dolog úgy müködik mint az iphonnál h mindegy h hol van a telefon. Kit kell hívni ilyen ügyben
-
lapujka
csendes tag
Sziasztok! SamMobilon pont most töltik fel az új magyar független romot (I9505XXUBMGA).[link]
-
válasz
SanyikaDC #12665 üzenetére
Be kell melegednie!
szerk(csak egy kis tesztelés) (Kipróbáltam egy autoroot,felrakta az odin kb fél perc alatt aztán kész is volt, superuserből tudtam törölni a rootot a root checkerben jó is volt,de a download mód customot írt aztán rádobtam újra a gyári romot és official minden,szóval gyorsba meglehet csinálni. Igazából nem éreztem szükségét a rootnak.
)
-
SanyikaDC
tag
ha a telefont felkeltem lezárt állapotbol feloldom...stb utána egy kis ideig röcög... ez mitöl lehet??
-
tick
aktív tag
válasz
Intel q8200 #12655 üzenetére
S4re még nincs, nexusokra már tölthető
bejelentették csupán hivatalosan, leakelt verziók eddig is voltak
-
Amúgy ahogy nézem rootolni is ugyan az szóval ha annyira akarod...
(Hupsz ez privátban akart menni
)
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!
Ha ezt megcsinálom így akkor rootolva lesz igaz?
[link]De szeretném vissza állítani utána mert kiváncsi vagyok egy programra
Pontosan ,hogy állítom vissza teljesen gyárilag?Bocsánat ha sok hülyeséget írok ,de inkább kérdezek mint hülyeséget csinálnék
-
Na akkor hol is kell letiltani a google szolgáltatásokat?
Root remélem nem kell hozzá!
-
netcore
tag
mi ez a médiabizbasz?
milyen google szolgáltatásokat kell letiltani hogy ne 48perc legyen a képernyő idő és ne merüljön le nemegész 1nap altt? -
válasz
Intel q8200 #12651 üzenetére
Jaja nekem is volt HTC One,szerintem gördülékenyebb,de ez mégis csak Samsung és a csúcsa az androidos telefonoknak!
-
tick
aktív tag
4.3 hivatalosan bejelentve
Google Play Játékok letölthető
-
Intel q8200
senior tag
Sajnos sok apro es idegesito kis hiba van. Nehanyszor elegge fel is idegesit. Mar egy ideje nem szidom Felesegem One-jat cukkolasbol sem, mert jocskan leveri az s4-em... Fele ennyi idegesito dolog sincs Neki. De en akkor is samsung parti vagyok. Lesz ez meg jobb! Csak mikor màr? Megiscsak csucskategoria...
-
mycso
veterán
válasz
MunezXBK #12649 üzenetére
Nekem zenelejátszó közben szokott feloldási problémám lenni. --> nem jelenik meg a kijelzőn semmi, csak csörög a telefon....
Illetve szintén zene közben még előszokott fordulni, egy olyan feature, hogy hiába szeretném feloldani, nem reagál. --> power gombot megnyomom és semmi....aztán nyomkodom, várok....és egyszer csak sikerül.
Bár nem gyakori, de nálam ez szokott jelentkezni.Ja zenelejátszó: Poweramp
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Intel q8200 #12648 üzenetére
Nekem feloldásnál van megzavarodva néha.
Csak hullámzik, egy idő után meg restartol.
Másnál nincs ilyen?
-
Intel q8200
senior tag
válasz
dani0113 #12647 üzenetére
Nekem sem volt ilyen gyatra azt hiszem. Csak azt nem tudom miert lett ilyen rossz. Minden 2. honapban factory reset kell. Mert ha ossze vissza telepitgetnek az oke, de csak sms, hivasok es netezes megy. Mar olyat is csinalt ketszer, hogy az erintokepernyo meghulyult. Azt hittem eloszor bekrepalt. De ujrainditas utan jo lett.
-
válasz
Intel q8200 #12645 üzenetére
Nekem semmi ilyesmi gondom. Szerintem ez nem szoftver lesz. Bár nekem most egy gyári XEH szoftver van rajta.
-
Intel q8200
senior tag
Sziasztok! Nagyon régen nem irtam màr ide. Mindig csak olvasgatok. Gondoltam most beirom a tapasztalataim. MF8-as gyari nemet romot hasznalok az i9505-on. Az aksi folyamatos mobil internettel es szinkronizalassal kb 2:45 perc kijelzot megy. A fotoim kb 50%-a, amit a nappaliban keszitek szemcses lesz. Nekem még kozel sem tokeletes ez a telefon. Valamit nem jol csinalok? Nem nagyon van feltrakva plussz alkalmazas sem. Szinte csak a gyariak.
-
Köszönöm urak
-
válasz
sebesvarib #12640 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék!
Sebibalu: Elég nekik igen.
-
válasz
kengyel #12639 üzenetére
Megvan. 2 opció is. Prémium futár és a helyszíni javitás. Ha jól értelmezem akkor mind a 2 szolgáltatás free ha tényleg gebaszos a telefon. Viszont ami meglepett az az, hogy kérnek origi samsung gari jegyet, amit én a T-nél nem kaptam (arra a kis füzet szerűre értem) csak az a4-es számla és a T-és garpapir. Vagy az is jó nekik?
-
sebesvarib
csendes tag
Sziasztok,
Felraktam odin-nal egy ujabb hivatalos rom-ot, mert ez a BTU nagyon nem akart jonni, de most ha kies-re radugom, azt mondja, hogy nem tamogatott firmware van a telefonon. Ilyen odinos flashelesnel is elszall az, hogy tudom kiessel vagy OTA frissiteni? Ha igen, akkor hogy tudom azt visszakapni?
Koszonom! -
A telómat én is be regisztráltam és kaptam +honapot. Ez a szerviz igénylés hogy müködik pontossan ?
-
válasz
gumimokus #12629 üzenetére
Hogy hívták a felhasználót?
szerk: Most látom, attól vetted akitől én akartam de végül elálltam a vásárlástól mert nem eredeti elvileg a cucc. Mondjuk annak néz ki,de az eredetiben nincs fólia,van sorozatszám stb. Most már mindegy, megrendeltem a protective cover+-t.
kengyel Gyorsan be is regisztráltam.
-
Gizmo94
veterán
Ha a wifi végig ment, meg játszottál is amint látom, nem értem a sirámot, nem annyira durva merülés ez.. Ekkora kijelző ha megy, zabál. Ha játszol, sok pixelt mozgat végig, mégjobban zabál. Ha a három g megy, szintén zabál. Ha google folyamatok nincsenek kilőve, szintén zabálnak. Ez egy "okostelefon", ez ilyen.
-
Muffi
aktív tag
Gyerekek en ezt nem ertem hogy mitol merul nekem ennyire a telo. Ts MF4 van rajta elotte MF8 volt es ugyanugy merul. Mikor ME2 volt fennt akkor megvolt az 5-6 ora kijelzo ido de most orulok ha a 4 ora megvan. mutatok kepeket amit most csinaltam:
Szerintetek mitol merul ennyire?
mar nem egyszer 4+1 fajlossal repartoltam szuzre gyalultam!
-
zsoleer
senior tag
Sziasztok
Láttam a samsung oldalán hogy változtak a garancia szabályok [link] de a T-mobile-ra vonatkozót nem találtam, arra még mindig a 2 év gyártói prémium gari van??
-
rjg
őstag
válasz
Kunsztler #12597 üzenetére
A root-olás részt - illetve az Odin használatát - olvasd végig és kövesd lépésről lépésre. Ha nem vagy biztos magadban, akkor itt egy video segítségül.
-
Dare2Live
félisten
válasz
dani0113 #12613 üzenetére
Elég könnyen felismerhető a legtöbb hamisitványon NED Hybrid a felirat és nem NEO.
Onnan tudom nekem is ilyen eredetinek mondott hamisitvány jutott 10$ért... amúgy nagyon figyeltek a hamisitok, nagyon hasonlít az eredetire, még a doboza... papirjait, szoroanyagot is egy az egyben koppintották...
-
válasz
SanyikaDC #12607 üzenetére
Tegnap már beszéltem vele. 10 ezer körül adja, nekem az nagyon sok egy tokért...
Amúgy is az official spigen ebayről rendelném már akkor még úgy is 7500 körül jön ki a drága szállítással, de mindegy már egy Samsung Protective Cover+-t rendeltem 5400 szállítással magyar boltból!
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, nyaralás miatt eszméletlenül lemaradtam a fórumon, így ha most elkezdenék olvasni sosem érném utol magam, így csak azzal kapcsolatban érdeklődnék, hogy az elmúlt 2 hétben történt e valami érdemleges dolog ? Új rom stb ? Jelenleg Torrente777 3.0-s romjával tolom már egy ideje, minden rendben van vele, 2 dolog furcsa továbbra is, mégpedig a képernyő elfordulása kifejezetten lassú, valamint mostanában a beautiful widget kirakott óra-időjárás widgetje valamiért nem jól mutatja az időt, beragatad ott amikor kirakom homescreenre és nem ketyeg
Valamint belső memóriánál kb 370 mega szabad helynél ha telepíteni akarok programot azt írja hogy a rendzermemória majdnem megtelt töröljek valamit.. 370 mega nem annyira kevés szerintem...
-
SanyikaDC
tag
jövőhéten veszek egy spigen neo hybrid tokot
szerintetek is jó választás???
-
xrvman
őstag
Ebbe a telefonba érdemes Class 10 MicroSD -t venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel topik
- Fedora Linux
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest