-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hiperhuje #4773 üzenetére
Amikor vásároltam a Note 8-at, akkor mindenképp olyat akartam aminek a kerete ezüst( Note 3 után nagyon bejött), de ebben az opcióban csak az arany hátlapos Note 8 volt. Így azt megvettem és rakattam rá egy bőrmintás( mint a Note3) skint hátra. Tehát max 1 fél napig a láttam a telefon okádék arany hátlapját.
-
-
válasz
Hiperhuje #4773 üzenetére
Ha egy telefon szín ilyen érzelmeket és félelmeket vált ki belőled, az nem jó dolog. Egyébként meg tokban mind egyforma. Én sem látom soha, milyen színű, akár rózsaszín is lehetne.
Az enyém is szolgáltatói és nem XEH, semmi hátrányát nem érzem. Kb 1 nappal jött később a 10es droid. A havi biztonsági frissítést még ki nem sz@rja le, hogy késik pár hetet. Nem izgulok rajta. -
francz'70
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Filmgyűjtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Excel topic
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest