- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hali_tomi
tag
válasz
Divinity #3638 üzenetére
Köszi!
1. Kábellel ugye az a gond, hogy a gyári Type-C - Type-C, az autón meg sima USB van. De most kolléga adott egy gyári Samsung kábelt ami Type-C - Normál USB. Remélem ezzel már jó lesz.
2. Jó ötlet volt! Közben rájöttem, hogy még régi androidos időmben megvettem a Nova Launcher Prime-ot, és így TeslaUnread-del jó lett minden. Outlook, Gmail, minden szépen mutatja a számokat.
3. Én is átállítok mindent angolra és megnézem. -
hali_tomi
tag
válasz
Sanraith #3634 üzenetére
Köszi!
1. Hát még adok neki esélyt lehet, de próbáltam már két másik hosszabb kábellel is, és no luck.
2. De akkor magyarul nem fogja soha mutatni a nem olvasott üzenetek számát? Csak az értesítések számát? Annak mi értelme? Látom azt fenn is.
3. Hát a google home-ban benne vannak a kapcsolók, azokat a Home-mal tudom is kapcsolgatni, ha elinditom, belemegyek és kapcsolom a képernyőn. De hang-alapú dolog sehogy nem megy.
De úgy látom ez nem csak nálam van így. -
hali_tomi
tag
Üdv!
Biztos, hogy velem van a hiba, de iPhone-ról átjőve van pár nem kicsit idegesítő dolog számomra a telóval kapcsolatban:
1. Android Auto csak kb egy 20 cm hosszú kábellel működik, hosszabbal már nem, ez normális? (Tudom-tudom biztos van valami, 10000 forintos NASA kábel amivel jó, de az iPhone az 1 dolláros kínaival hibátlanul vitte a CarPlay-t mindig.)
2. Gmail alkalmazás: csak addig mutatja a főképernyőn badge-ként az olvasatlan üzeneteim számát, amíg nem húzom el az éppen bejövő aktuális e-mailem értesítőjét fenn. Máskor nem lenne érdekes mutatni ezt? Vagy mindenkinek csak egyetlen olvasatlan üzenete van?
3. Google Assistant: ha mondom neki, hogy kapcsoljon fel ezt vagy azt, nem csinál ilyesmit, csak rákeres arra pl: hogy "turn on lamp" és nyitja a Chrome-ot. A Bixby-t meg kb. hagyjuk is...Szóval, ha van ezekre megoldásotok kérlek jelezzétek.
-
hali_tomi
tag
válasz
telefonmágus #2536 üzenetére
Akkor hol érdemes most? Ami azért megbízható is.
-
hali_tomi
tag
Turbado vagy Aqua legyen a nyerő bolt?
Vagy egyik sem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest