-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
slászló65
tag
válasz
icecave #7286 üzenetére
Szomorú, amiket leírsz....alattad írja két fórumtárs, hogy a kettős SIM használata is gondot okoz..Azért ez már sok. Ez tette be a kaput nálam. Hogy egy csúcsteló, ún. flagship ezt sem tudja normálisan...no comment. Mégegyszer köszi az elfogulatlanságodat. Itt a hardver fórumokban ez egyedülálló!
-
slászló65
tag
válasz
Divinity #7269 üzenetére
Igazad van, köszönöm. Marad az Asus Zenfone5 telóm. Így megmarad a pénzem. Szolgáltatónál nem vettem, és nem is veszek telót. 200 ezer lett volna a limit, ezért normális telót nem lehet kapni. Hetek óta figyelem a piacot, újat, használtat. A jack hiányát lenyelelem. De 200 -ért, használtan , semmi más kompromisszum nincsen. Mégegyszer köszönöm. ( S10+ volt. Marha gyenge fotókat csinált.1,5 éves modell. Tavaly óta emelkedett az ára. Röhej...)
-
slászló65
tag
Szeretnék venni ( használtan) N10+ telót. ( 6 hónapos, SES vásárlás) . 180 ezer lenne. Rengeteg tesztet átnéztem....mindenhol azt írják, h a kamera nem rossz....azt, hogy jó, szinte sehol. Megkérdeznélek Titeket, h mennyire "rossz" a kamerája? ( Note 9- el elégedett voltam.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged