- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
slászló65 #7290 üzenetére
Köszönöm, igyekszem nem elfogult lenni, nekem is az a legjobb, mert objektív tudok maradni.
Szomorú sajnos igen, és a sim-es dolgonál is igaz, hogy ugyanúgy az iPHone-nál is amióta bejöttek az 1 fizikai sim, 1 e-sim modellek, csak szívnak a népek, állandóan megy a topikokban a sírás,hogy melyiket, milyen mobilneten, hogy kell használni ahhoz,hogy ne legyen problémád (már, ha meg tudod oldani úgy, ahogy normálisan működik, hisz. pl. lehet egy céges előfizut nem rakhatsz esim-re, stb.). -
Astor22
tag
válasz
slászló65 #7281 üzenetére
Hát nem értek veled egyet , nekem volt s7 edge és nagyon sok képem van a múltból, nekem sokkal jobb a note 10. Minden márkátol volt már csúcskészülékem, és nincs olyan telefon a világon amiben ne lenne hiba . IPhone 11em volt ezelőtt és nem érzek semmi hátrányát hogy váltottam, kamerában lehet picit jobb volt . Szóval ha fényképezni akarsz vegyél fényképezőgépet .
-
mrThomi
addikt
válasz
slászló65 #7274 üzenetére
Én az olcsó szarokat felejtettem el. Ha kell veszek inkább egy lerúgott flagshipet de nekem pattanjon a rendszer
Motorolánál én inkább jobban ajánlanám a xiaomi redmi note 8pro, esetleg mi mix 3, vagy még a támogatott honor 8/9X telót. Realme, és opponál is vannak még jó mid-range telók. De persze azt veszel amit szeretnél de a motoroláról jókat nem hallottam, főleg szoftveres támogatás felöl
-
mrThomi
addikt
válasz
slászló65 #7272 üzenetére
Boccs nem olvastam, hogy 200 a keret. Várj meg egy nagyobb leárazást vagy marad a használt. (Esetleg egy új note 9 ? Bár szerintem már csak rendelni lehet ...)Nem, ezzel összehasonlítva nem jobb teló, csak azt mondom hogy abba az időbe nekem az nagyobb ugrás volt mint most a note 10+-re való váltás. Ott annál nekem az ujjlenyomat olvasó volt zavaróan rossz, pl egy huawei ugyan olyan hátsó leolvasójához képest. Szívesen megtartottam volna, de többért tovább tudtam adni így nyertem is még rajta így eladtam. Ahogy elöttem írták sok alternatíva nincsen, én is még a oneplus 8pró és eközött vaciláltam, de nekem a sd kártya bővítés híanya nem igazán játszik most még.
1500 nem hiszem hogy lesz,nagyon max az s20 ultra árcímkéjét kapja meg -
-
Divinity
őstag
válasz
slászló65 #7254 üzenetére
Ha ez rengeteg negatívum akkor nem tudom mi lenne neked a megfelelő készülék.
Van jobb kamerás mobil, pl Pixel 4, cserébe jóval rosszabb üzemidő és csak Face Unlock.
Van jobb üzemidős eszköz, több is, azoknál viszont egyéb problémák vannak.
Ha az overall teljesítményt nézzük akkor biza most nem kapsz jobbat a Note 10/10+ párostól. (Talán a OnePlus 8 Pro de az meg elég drága ahhoz, hogy már ne érje meg ezekkel szemben)Btw, ha nem lényeg az SPen akkor egy S10+ -al is jól jársz.
-
válasz
slászló65 #7263 üzenetére
Én is aláírom, és mondtam is,hogy a note 9 jobbakat készíett, de most az utolsó frissítéssel már utolérte szerintem. Ez egy "termézetes" folymat, Note 9 is nevetséges képeket csinált az elején, aztán eltelt jópár hónap és frissíés, mire már nagyon jó lett.
Sztereo hang minőségén egyvalaki "lovagolt" sokat, mindenki más elégedett. Azt az egy embert megértem, hisz én is olyan vagyok, hogy lehet valami bármilyen jó, ha egy dolog nem tetszik, azon addig idegelem magam, amíg másra már nem is tduok gondolni.
Amúgy meg minden szempontból igaz az, hogy aki elégedett nem írkál be a fórumokba, hogy mennyire elégedett, de ha valakinek nyűgje van, azt egyből beírja. Ergo ferde képet kap az ember, mert bárhova benéz, azt gondolhatja, hogy szar az adott termék.
-
válasz
slászló65 #7257 üzenetére
Persze, de mivel másik ilyen árúban is összejön ennyi "hiba", így ugyanott vagyok mindig. Note 10+ azt hiszem 370 volt megjellenéskor a 256 gigás (nem tudom pontosan, mert én 328-ért vettem Samsung Store-ban januárban). Aztán ott az iPhone is még többért (440 volt a 64 gigás pro max), és tényleg nincs kevesebb kompromisszum (nekem, az én felhasznlói szokásaimat nézve).
Egyébként, amit magam szűrtem le, hogy pl. az akkor harmadannyiba sem kerülő A50-es sem hoz háromszor több hibát/hiányosságot, szóval egyszerűen rohadtul túl van árazva a felsőkategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Cyberpunk 2077
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest