- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
válasz
gjoco1 #10313 üzenetére
Nekem is ennek tűnik.Más : Jó ez a funkció, hogy beleírhatok az S-pennel a naptárba, de miért nem látom ha megnyitom a naptárban az adott napot. ha nézetet váltok (heti, napi) akkor sem mutatja a tollal beírt jegyzetet arra a napra, csak a havi nézetben?
Nem sok értelmét látom így.Még arra nem találok megoldást, hogy ha csinálok egy jegyzetet akkor arra hogyan állítsak be emlékeztetőt. Úgy oké, hogy átalakítom szöveggé és beillesztem emlékeztetőbe, de egyszerűbb lenne a kézírásos jegyzethez beállítani.
-
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #10278 üzenetére
Nagyon kényelmetlen a főképernyőn alul elhelyezkedő ikonokat elérni hüvelykujjal. És nem tudok az alkalmazástárban fel/le görgetést állítani, ami szerintem sokkal kellemesebb, mint a jobbra/balra lapozgatás. Nem terheli a hüvelykujjam annyira, sokkal simább és gördülékenyebben tudom használni így. Valamint én a kezdőképernyőt nagyon minimál dizájnnal használom.
-
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #10260 üzenetére
Ez már az 5. telefonom, amin Nova Launchert használok és az első dolog, amit beállítok az a duplakoppos lezárás. Most sem a gyárit használom, mert erősen összekapcsolták a samu kezelőfelületével és nem megy, ha nem a gyári launchert használom. Így maradt a Nova dupla érintéses gesztusa.
-
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #10256 üzenetére
Nekem, mint látod be van kapcsolva, de nem szólítgat. Ha nem akarod, hogy értesítgessen, akkor tiltsd le az értesítését. Mikor megjelenik a rolón(értesítési sávon), akkor ne nyisd meg, hanem csak kicsit húzd félre és bökj a fogaskerékre. A megjelenő menüben ki tudod kapcsolni az értesítéseit.
-
Schuler888
senior tag
válasz
gjoco1 #10163 üzenetére
Dehogyis. S8 ota (de lehet mar s7edge) nem hasznalok launchert, tobbnyire az ikonok sarkalltak ra mindig is, de a grace samsung experience ui ikonjai(amiket mai napig kulon appal allitgatog be egyenkent) nagyon megfogott, na meg a gyorsasag, igy semmi szuksegem csillivillu korbeforgo szinvaltos launcherekre, 10 eve meno volt, ma mar..
-
golyós
addikt
válasz
gjoco1 #10178 üzenetére
Köszi!
Egyre inkább az a gyanum, hogy a Samsung nem tudja ezt. Jön az értesítés hangjelzése, ki is rakja AOD-re az ikonját, de nem ébred fel a kijelző.Ha meg akarim nézni, hogy ki írt akkor vagy bekapcsoló gomb megnyom vagy dupla kopp.
De pont ez lenne a lényeg, hogy ne kelljen hozzányúlni.
Nem gondoltam, hogy ez kimaradt a Samukból.
Mate szérián szerettem, egyből láttam az asztalra rakott telefonon, hogy fontos-e vagy ráér az üzenet. -
Schuler888
senior tag
válasz
gjoco1 #10160 üzenetére
En orulnek meguszni fr nelkul mert mindent ujra belakni beallitgatni, meg az ikonokat is egyesevel modositgatom
viszont tab S4-gyel egyszer jartam ugy hogy foverzio frissitesnel ment minden a fenebe...kicsit bosszankodtam de semmi fontos nem veszett el, es toredeke dolog van rajta, na ez telonal hatvanyozottan baj lenne
-
Joachim21
őstag
válasz
gjoco1 #10132 üzenetére
Nekem is ez a véleményem. Minden este megy töltőre, és minden reggel leveszem. MInd1 hogy az este 40% vagy 80%-on van éppen. Soha nem érzékeltem, hogy károsodott volna ettől bármelyik telefon akkuja is. Sőt, az autóban is egy QI töltőn van, és semmi baja. Nem is vagyok ettől gyomorgörcsös, hogy az akkustatisztika éppen melyik nap hogyan alakult.
-
-
csubííí
senior tag
válasz
gjoco1 #10126 üzenetére
Lítiumos aksiknál nincs cseptöltés,
tudomásom szerint.
Volt pár készülékem, mindegyiket úgy töltöttem, ahogy írtad, vagy legalábbis hasonlóan.
20% alá soha nem engedem merülni, nem töltök rá soha sem. Ha feltettem töltőre és bevan kapcsolva a készülék, amikor élérte a 100%-ot leveszem a töltőről. Ha kikapcsolt állapotában rakom töltőre, amit este lefekvéskor szoktam (számomra nem fontos, hogy éjjel elérjenek, aludni szeretnék) , csak felkelés után veszem le. Nekem ez vált be.
Van olyan készülékem vagyis volt, már anyukámnak adtam, ami 5 éves és még mindig jól bírja az akku, ( egy online filmnézés kB.20%- vesz le az aksiból). -
Plebi
senior tag
válasz
gjoco1 #10121 üzenetére
A töltési szokásokban mit változtattál? Akku gondolom azért bír többet mert nem ment annyit a kijelző.
Szeptemberig garis a telefonom, egyik ismerősöm cserélte le egy iPhone 12 Pro Max-ra. S8 után valahogy nem vonzottak be a 300 feletti közel 400k-s új telefonok, mondjuk használtan se vennék ilyen kategóriát, de erről tudom ki használta, mennyire kímélte meg és vigyázott rá.
-
francz'70
senior tag
-
Schuler888
senior tag
-
Schuler888
senior tag
Szerintem boven nem %-pontos az a progi, de kb-i erteknek elmegy.
MÁS
Valalinek produkalt-e olyat a teloja, hogy hivas kozben a hivott nagyon vissszahallja magat, en a hivo meg szakadozva, mindez terero merteketol fuggetlenul is, tehat max térerőn is. Nyilvan se nem mikrofon se nem hangszoro hiba lesz, hanem vagy valami szoftveres gebasz, vagy a radios modul beteg, csak gondoltam szervizbe kuldes elott megkerdezem, hatha volt vkinek hasonlo
-
iceQ!
addikt
-
Probert75
addikt
Én már az S8-asomon is ilyet használtam. Ezt használom, jól beállítható, beszél magyarul és úgy mint az edge panelt oldalról be lehet simizni. Szóval a gombokat nem használom, mert jobbkezesként nem esik kézre bal oldalt a gomb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- ASUS routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- DELL T40 EMC Szerver
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest