- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
válasz
gjoco1 #10121 üzenetére
A töltési szokásokban mit változtattál? Akku gondolom azért bír többet mert nem ment annyit a kijelző.
Szeptemberig garis a telefonom, egyik ismerősöm cserélte le egy iPhone 12 Pro Max-ra. S8 után valahogy nem vonzottak be a 300 feletti közel 400k-s új telefonok, mondjuk használtan se vennék ilyen kategóriát, de erről tudom ki használta, mennyire kímélte meg és vigyázott rá.
-
Plebi
senior tag
Köszi, akkor már csak meg kell érkeznie a frissítésnek a telekomos változatomra.
Nem szoktam nézegetni, de most még "szűz" kézzel érdekel a valóság.
-
Plebi
senior tag
Sziasztok,
S8-ról váltottam, Note 10+-ra, elsőre elég durva a méret különbség, de szokható, sebességben összességében fürgébb, de nem akkora a különbség, hogy emiatt egy S8-at dobni kellene, vannak az S8-nál bőven rosszabb készülékek.
A kérdésem az lenne, hogy a régebbi akkuhasználat diagramm valahogy elérhető? Nagyon hiányzik az utolsó töltés óra eltelt idő, illetve össz. kijelző idő. Napi bontásban jeleníti meg, mint az iOS-es készülékek, ami összesítők nélkül irritáló és nem hasznos, bár iPad legalább mutatja, hogy legutóbb mikor volt teljesen töltve (nap, óra, perc), így onnan meg tudom nézni. (ez itt is adott, de diagrammon)
Nem vagyok üzemidő fetisiszta, de jó vele tisztában lenni, főleg így váltáskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Hegesztés topic
- AliExpress tapasztalatok
- E-roller topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Macbook White 13" unibody
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged