- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
válasz
szerzol #10362 üzenetére
1-1 ciklus viszont nem ugyanugy oregiti es degradalja az akksit
egyebkent par evvel ezelottig ez nagyon nem volt tema lemerült aztan csutkara fel, az utobbi idoben lett nagyon felkapva, oke, en elhiszem hogy van benne valami, de sztem minimalis elonyt lehet osszeszedni vele, plane levetitve egy atlag 1-2eves hasznalatra
-
gjoco1
addikt
válasz
szerzol #10358 üzenetére
Így van. Mindíg úgy csináltam Én is. Azután jött az AccuBattery "őrület" mert jó ideig kínlódtam vele a 40-80%-os vacakolással. Már hónapok óta leszoktam róla ( meggyőztek ) és használom-nem méricskélem stb...
Manapság engedem merülni 20%-ig és megy a töltőre. Ha feltöltött leveszem. Ennyi.
-
gjoco1
addikt
válasz
szerzol #10288 üzenetére
Végignéztem,de nem találok mást. Érdekes módon,mikor frissült azt a részét nem is néztem.Most hogy szóba hoztad,akkor vettem észre,hogy Nálam alapban korlátozva volt a proci és a fényrő.
Még ezeket találtam. [kép] [kép]
Elég elcseszett megoldás. És hiányolom az optimalizálást is. Vagyis van,de ha 100%-os akkor nem enged optimalizáli. De minek is,ha 100-as ? Nem igazán vágom,miért rakták így össze.Vagy nem találjuk.
-
MAQ12
tag
válasz
szerzol #9493 üzenetére
Szia!
Nekem ilyen tokom van és igen más a szín. A hátulja, fekete (műanyag) az oldalai ami gumiból van sötét szürke. Nekem kb 1 hónap használat után a kisebb kitámasztó kar felületén kopás nyomok vannak, mivel az kicsit domburú és azon támaszkodik a telefon, mikor le van fektetve az asztalra. Egy ilyen árszintű toktól nem ezt vártam volna. Ha érdekel, tudom fotózni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Milyen routert?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 10
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- MSI CYBORG 15 A13V
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest