- Yettel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
icecave #6316 üzenetére
Én is így vagyok
Nem egy nagy logika volt cserélni. Az asszonynak adtam az N9 512-esemet.
Egy "sötét este" alatt amikor már aludt, átcseréltem a N8-ával ,átpattintottam mindent a smart sync-el, még pár nappal ezelőtt vettem egy ugyanolyan tokot ,mint az N8-nak volt neki.
Lehet tippelni, hogy észre vette a cserét?
Ja...de, mert reggel azzal jött,miért cseréltem le az üveg védő fóliát a telefonján? (Ezt már nem volt energiám éjfél körül) Merthogy neki üveg volt és az én N9-emen még a MM-os (narancsbőrős "rávart") fólia és hogy mi ez a szar? Szóval..mégesem, a mai napig azt hiszi a régi telefonja más fóliával... -
HaliGab23
senior tag
válasz
icecave #6313 üzenetére
Most már kíváncsi lettem, le fogom mérni
Lehet, hogy valóban nem gyorsabb annyival, csak nem figyeltem korábban, hogy a 25W-os is gyorsan tölti.Igazából szinte mindig este teszem rá lefekvéskor, mert 95%-ban kibírja egész nap.
Nem is kellene nekem gyorstöltés, mert éjszaka ráér feltölteni -
-
HaliGab23
senior tag
válasz
icecave #6309 üzenetére
Ez igaz, de a kezdeti gondok már nincsenek szerencsére, jóval jobb lett a képminőség.
Sőt, a minap mérges lettem a dual simes gyengeség miatt, de a One UI 2.1-es firmware-rel olyan jó lett az akkuidő, meg picit gyorsabb is az egész kütyü, hogy ez a teló marad még sokáig.
Ma rengeteget használtam munkára, illetve nyomogattam, böngésztem, stb. (filmet nem néztem) és 10%al raktam fel töltőre 7 óra 28 perc kijelzőidő után kb. 35 perccel ezelőtt. Reggel 6:30kor vettem le a töltőről.Megvettem hozzá a 45W-os töltőt, ami kb. 30 perc alatt 80%ra töltötte fel.
Nagyon király!
-
eliterob
tag
válasz
icecave #6278 üzenetére
Nem
magamnak veszem de ha időnként kiveszem tokból megcsodálni akkor mindjárt látom. Vagy csak egy sima átlátszó műanyag tokba rakom. Szóval semmi felhajtás
amúgy se hiszem hogy ezzel lehetne aki ért hozzá úgy is azt nézné hogy miért nem s20 ultra mega giga csúcs van. Szerintem
-
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
icecave #5981 üzenetére
Elméletben van ez a Samsung Drive ahol elméletben meg is lehet várni...De ezt majd úgyis folyamatában tudom meg...Viszont ismer e valaki még szervízt aki ezzel a teljes kijelzőcserével foglalkozik?
És igen, leesett kb 30 cm-t a készülék egy fém csőre...sikeresen pont olyan szögbe hogy hiába protektor körbe. alatta tört a kijelző üvege. Képernyő ép ujjlenyomat olvasó működik, minden működik, csak pókhálós a kijelző egy része....
Szóval igen erre én is úgy emlékeztem hogy nem vonatkozik a gari, de mondom megkérdem... -
iceQ!
addikt
válasz
icecave #5801 üzenetére
Nekem ILO kell
Viszont [itt] még nem nincs fent...
-
zack
nagyúr
válasz
icecave #5711 üzenetére
Sony Hi-Res WI-H700-zal fogom használni, jack annyira nem fog már hiányozni. Az esetek többségében autóban BT-tal fog csatlakozni. Van jó vezetékes fülesem (Vsonic GR07) , de az mp3 lejátszót is már WI-H700-zal használom. Jobban szól, high tech cucc, ez már nem a közhiedelemben elterjedt vezeték nélküli "vékony" dinamikátlan hangzás. Note 8 ---> Note 9 váltás se volt akkora durranás, de megléptem.
-
spider80
őstag
válasz
icecave #5513 üzenetére
VoLTE alapesetben arra jó,hogy megmarad a 4g kapcsolatod,és tudsz netezni hivás közben. Ezen felül ha mindkét félnek jó minőségű (pl 4g VOLTE) kapcsolata van,mikor a hivás zajlik,akkor HD hivás jön létre,ami egy sokkal jobb minőségű hang. Tehát bekapcsolt volte esetén neted lesz 4g mellett mindig, HD hang csak akkor ha mindkét oldal részéről teljesülnek a feltételek.
-
válasz
icecave #5287 üzenetére
Pont így vagyok vele én is.
Nekem 2 évig volt fent a Mobile Outfitters fólia, amivel igazából maximálisan megvoltam elégedve( az első naptól fogva rajta volt) egészen SZOMBATIG
Mivel a hétvégén kicserélték a kijelzőm és az akksim, így anno rendeltem egy üvegfóliát.
Hát nem kell mondanom, hogy valami kegyetlen tiszta lett a kijelzőm, visszagondolva undorító a sima fólia által adott kép
( note 8-ról beszélek, sorry) -
JoseGee
tag
válasz
icecave #5135 üzenetére
Használd egészséggel. Én még 4 hónap után is küzdök az androiddal. Nem értem, hogy ha feléled a kijelző, miért rajzol újra mindent az AppDraw? A Smart Lock sem áll a helyzet magaslatán. Egyszer hol eszébe jut, hogy neki feladata van, aztán meg nem. De olyan is előfordul, hogy be nem állított helyen hagyja nyitva a telefont.
Szóval az ilyen anomáliák pont nem hiányoztak az iOS után.
A legnagyobb mutatvány az volt, amikor a 4K videómat le akartam játszani, az ugyanilyen paraméterű Samsung tévémen és kiírta, hogy nem támogatott fájlformátum. Sikítva röhögtem fel. Ezt az apróságot az iPhoneom csont nélkül megugrotta ugyanezen a tévén. Mert, ugye a tvben ott az Airplay támogatás.
Nem tudom őszintén mit gondoljak ilyenkor. -
madkiller
őstag
válasz
icecave #5114 üzenetére
S10+ot használtam félévig 1 hónapja note10+. Mind a 2 jó. Én nagyon sokat fotózok szerintem pazar a kamerájuk. Az éjszakai mód sztem jobb, mint a p30pro. Az s10+ könnyebb. Kézbe véve sokkal nehezebb a note10+. A 8 gb ram is pazar volt azt hittem minek több, de a 12ön gyakorlatilag nincs újra töltés. Kicsit gyorsabb is a note10+. Az ujjlenyomat olvasója feljebb van sokkal jobban kézre áll, plusz ez a jobb oldalt levő bekapcs gomb is jobb. Jobb kézbe a toll baloldalt a bekapcs gomb. Egy nap alatt kézre állt. Én szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Motoros topic
- Hálózati / IP kamera
- Magyar az űrben
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Külföldi munkavállalás
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest