- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Felkészült a Redmi 15C
Új hozzászólás Aktív témák
-
dolon75
senior tag
a pontosságon javítanak? mondjuk a vérnyomásén?
szuper, hogy az adatok alapján kielemeznek, de mit ér, ha a mért adat hamis? -
Kasya
nagyúr
Majd ha legalabb olyan adatbázisa lesz, mint a Yazionak, beszelhetunk rola...
-
golyós
addikt
Használható akkumulátort rakjanak az órákba, majd utána térjünk rá a fizetős szolgáltatásokra.
-
HThomas
őstag
Ha valóban ez lesz a trend, akkor azt hiszem én kimaradok belőle... az egy dolog, hogy megveszem a Fenix-et (előtte Samsungom is volt, csak üzemidőben és pulzusmérésben sem volt az igazi), de nem fogok még többet fizetni azért, hogy a heti alap futásaimat analizálja és párhavonta letrackeljek vele egy-egy nagyobb távot, ami után kiírja, hogy pihenjem ki magam
Amikor többet futottam, akkor azért jó volt a statisztika, de tudok nélküle élni.
-
HThomas
őstag
Egyfelől értem, hogy próbálják az AI-s fejlesztések költségeit áttolni a vásárlókra, másfelől meg ezen funkciók részét pl a Garmin eddig ingyen adta. A franc akar még egy havidíjas szolgáltatást, az egyébként is drága kütyü mellé. Azt sem látom teljesen, hogy a Samsung átlagos célközönségének mennyire lenne szüksége az extrább funkciókra, mint pl a maraton felkészítés. Főleg, hogy az óráik üzemidő tekintetében még mindig elég soványak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- MIUI / HyperOS topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Anime filmek és sorozatok
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest