- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sogi74
tag
Sziasztok!
A napokban vásároltam egy Samsung Wirelles Charger Duo töltőpadot. Az normális dolog, hogy halkan de azért "sipol" töltés közben? -
Sogi74
tag
Sziasztok! Használja valaki a "Hívás és üzenet más eszközön" funkciót? És minden rendben működik?
Én olyat tapasztaltam, hogy ha ez a funkció be van kapcsolva akkor a telefon fogad egy hívást majd a beszélgetést befejezve csak akkor tudom befejezni a hívást ha többször megnyomom a hívás befejezés gombot és ezek után a telefonon nem tudok új hívást kezdeményezni csak a telefon újrainditása után. -
Sogi74
tag
válasz
andersen10 #11693 üzenetére
Köszi a választ, ezen a Pitaka-n már én is gondolkodtam!
-
Sogi74
tag
Sziasztok! Ti használtok mágneses autóstartót? Egyáltalán lehet használni nem teszi tönkre a vezetéknélküli töltést?
-
Sogi74
tag
-
Sogi74
tag
Köszönöm a válaszokat! Akkor - ha jól értem - van ami csak adatokat mozgat (Samsung Flow), van ami a képernyőt tükrözi (Smart View) és van a Dex és a Csatolt telefon ami hasonló és a telefon (telefon alkalmazásait) használom más kijelző segítségével, esetleg egér, billentyűzet és egyéb perifériák használatával.
-
Sogi74
tag
Sziasztok!
Ti nagy guruk vagytok, kérlek segítsetek. Mi a különbség a Dex a Smart View és Windows összekapcsolás vagy Csatolt Telefon alkalmazás között? melyiket, hol érdemes használni?
Ja és még ott van a Samsung Flow is? -
Sogi74
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek!
Alapból a Samsung saját billentyűzetet használom de fel van telepítve a Gboard is mert azt tudom használni diktálásra is. És szeretnék a legegyszerűbb módon váltogatni a két billentyűzet között, hogy ne kelljen mindig a beállítások menüben bóklászni.
Ha a beállításokban a navigációs sáv menüben a navigáció típusánál a gombok van kijelölve akkor látszik és lehet használni a billentyűzet "váltógombot":Ha az ujjhúzásos mozdulatok van kijelölve akkor nincs a jobb alsó sarokban a billentyüzet váltó ikon:
Van-e rá valami magoldás hogy ebben az utóbbi esetben is egyszerüen tudjak váltani a billentyüzetek között?
Előre is köszönöm! -
Sogi74
tag
Köszönöm!
Én most azt találtam ki, hogy widget-ben kiraktam a kártyát és arra rábökök és akkor kéri az ujjlenyomatot.
Nektek jól működik az ujjlenyomat olvasó, egyből felold? Az én esetemben sokszor nem old fel egyből de lehet, hogy csak az én jobb hüvelykujjammal van a probléma? -
Sogi74
tag
Jó reggelt Mindenkinek!
Gondolom vagytok egy páran akik Simple alkalmazást használtok? Kérdésem lenne hozzátok; mikor fizetni akarok a telefonnal, feloldom a telefont, hozzáérintem a terminálhoz aztán megint kéri az ujjlenyomatomat. Ez így normális mert így 2x érintem a terminálhoz a telefont?
Vagy valamit be lehet állítani, hogy az első feloldás után már ne kérje ismét az ujjlenyomatot?
Vagy az lehet esetleg a probléma, hogy első feloldásnál nem ujjlanyomatot használok hanem arcfelismerést?
Köszönöm a segítséget! -
Sogi74
tag
Sziasztok!
Tegnap én is váltottem s10e-ról egy note10-re. Nagy reményekkel vágok neki a "kapcsolatunknak", sokáig vaciláltam de a tesztek és a vélemények (fórum) alapján szerintem nagyon meg fogom szeretni a note10-t.
Egy helyi gsm boltosnál vettem a telefont, teljesen megbízom benne már több telefont is vettem tőle.
A mostani note10-nek ilyen szoftvere van;
A BOG az valami francia szolgáltató. Kérdésem lenne, hogy Odin-nal feltudom rakni a XEH magyar szoftvert, nem lesz vele problémám, fel megy rendesen?
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged