-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
Nem. A Turbado.hu a minden egyes terméknél feltüntetettek szerint, Samsung telóra 2 év bolti garit ad. (persze, viheted elvileg első évben Samuhoz is, de nem biztos, hogy jó ötlet: Turbado futárt küld a telóért ha gond van vele. Garjegyre nincs szükséged, Ők nyilvántartják, mit vettél tőlük. Ha megfizetted a +10% prémium szolgáltatást, állításuk szerint, max. 72 óra alatt kapsz egy új telót, nem javíttatják.( Samunál ha rossz szervizeshez mész, lehet jóval hosszabb idő egy garis ügyintézés.) Samsungot még nem gariztattam náluk, korábban egy általam eladott Lumiát az új tulaj gariztatott, azzal ahogy tudom semmi gond nem volt.
BossBoss: A cég egy azt hiszem 7 országban jelen lévő multi. Az ilyet nehéz "gyanús"-nak titulálni átgondolás után
-
TpS
őstag
A vásárlói véleményeknél írja, hogy a Samsung logó itt és itt megtalálható. Persze ez még nem jelenti, valóban Samsung, de azért egyet én is rendeltem. Amúgy a cikk neve "Samsung Original 25W Fast Wireless Charger 2.0 Duo Pad For Samsung Galaxy S10 S10+ S10E Galaxy Watch Active Galaxy Gear S4 S3" így mégis csak írja, hogy Samsung.
-
törölt tag
Nem is értem, hogy ide miért ezt az ocsmány színjátszósat hozták. Utoljára 5 éves koromban egy burago kiskocsi tetszett ilyen "színben". 380k-s telefonhoz nevetséges. A fekete is inkább apple féle szürke, nem értem miért mentek el abbe az irányba.
Egy mattosat adnék már nagyon, amin nem ujjlenyomat mágnes. Jövőre hátha...
Szégyen kimondani, de a Huaweiben kell bízni, hátha utána a Samsung másolja azt a design is.
Sajnos a Note10re nem lesz nehéz rálicitálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Xbox Series X|S
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Revolut
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple Watch
- Formula-1 humoros
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged