- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
Nem. A Turbado.hu a minden egyes terméknél feltüntetettek szerint, Samsung telóra 2 év bolti garit ad. (persze, viheted elvileg első évben Samuhoz is, de nem biztos, hogy jó ötlet: Turbado futárt küld a telóért ha gond van vele. Garjegyre nincs szükséged, Ők nyilvántartják, mit vettél tőlük. Ha megfizetted a +10% prémium szolgáltatást, állításuk szerint, max. 72 óra alatt kapsz egy új telót, nem javíttatják.( Samunál ha rossz szervizeshez mész, lehet jóval hosszabb idő egy garis ügyintézés.) Samsungot még nem gariztattam náluk, korábban egy általam eladott Lumiát az új tulaj gariztatott, azzal ahogy tudom semmi gond nem volt.
BossBoss: A cég egy azt hiszem 7 országban jelen lévő multi. Az ilyet nehéz "gyanús"-nak titulálni átgondolás után
-
TpS
őstag
A vásárlói véleményeknél írja, hogy a Samsung logó itt és itt megtalálható. Persze ez még nem jelenti, valóban Samsung, de azért egyet én is rendeltem. Amúgy a cikk neve "Samsung Original 25W Fast Wireless Charger 2.0 Duo Pad For Samsung Galaxy S10 S10+ S10E Galaxy Watch Active Galaxy Gear S4 S3" így mégis csak írja, hogy Samsung.
-
törölt tag
Nem is értem, hogy ide miért ezt az ocsmány színjátszósat hozták. Utoljára 5 éves koromban egy burago kiskocsi tetszett ilyen "színben". 380k-s telefonhoz nevetséges. A fekete is inkább apple féle szürke, nem értem miért mentek el abbe az irányba.
Egy mattosat adnék már nagyon, amin nem ujjlenyomat mágnes. Jövőre hátha...
Szégyen kimondani, de a Huaweiben kell bízni, hátha utána a Samsung másolja azt a design is.
Sajnos a Note10re nem lesz nehéz rálicitálni.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Demót kapott a Little Nightmares III
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- ASUS ROG Ally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borderlands 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest