Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
JoseGee
üzenetére
Én is sok évet használtam iPhone-okat. Aztán egy évet Note 9-et. Elégedett voltam, kivéve a droid idle fogyasztásával... A kis röccenéseket megszoktam nagyjából. Egyedül a feloldás után zavart, hogy szaggatva dob be a homescreenre.
Végül csak visszavágytam iOS-re, vettem egy iPhone 11-et. Megkaptam az áhított vajsimaságot, de aztán ott voltak a hiányzó dolgok is. Pl. helyalapú feloldás, biztonságos eszközök, hogy kiíja, mennyi idő múlva lesz feltöltve, hogy átdobjak képet tv-re, vagy egy kábellel tv-re kötve ott a dex és már nézem is róla a filme/sorozatot "hülyeTV-n". Hosszú még a lista, és ezért is jöttem vissza. Néha beszaggat, vagy kidob egy app, stb. de "van minden". -
madkiller
őstag
válasz
JoseGee
üzenetére
Nem tudom ezt, hogy sikerült összehozni a fent említettekkel az előző pár samsungomon se találkoztam. A 12 gb ram még a tegnap elindított már számomra elfeledett appot is ott folytatja , ahol abba hagytam. Talán az s4/s6ba éreztem az általad említett bizonytalanságokat.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest