- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
Nagyon jó, csak annyit füznék hozzá ha szabad hogy bekapcsolt képernyőnél olyan mind1 milyen adapter meg kábel van rádugva mert csak lassan tölt ez szoftveres tiltás nem tudod kikerülni csak root joggal. De értelme meg nem lenne mivel pont az akku károsodása ellen van illetve a túlhevülés elkerülésére.
-
Nincs nálam állandóan bedugva soha semmi,sőt,olyan elosztókat használok,amin kapcsoló van,azzal áramtalanítok mindent.
A lámpa,amiben van QI töltő,na az megy egyedül állandóan,azaz nincs áramtalanítva.
Arra gondoltam,hogy kisebb feszültséggel tölt a vezeték nélküli,ez a lassabb töltés jobb lehet az akkunak-de ezek szerint az is mindegy.A felhomályosítást köszönjük-azt írhatom mások nevében is.Kellett már egy ilyen,az összefoglalóba be lehetne tenni egy utalást erre a hsz-re.
-
HaliGab23
senior tag
-
Nekem is egy halom gyerekem van. És eddig nem okozott bosszankodást normális fotót csinálni róluk. Most meg igen. És igen, most is jól esik visszanézni 4 évvel ezelőtti, note4 képeket, és -tök fura, hogy még azok is jobbak, mint a note 10+ képe. De ha szerintetek -tök normális ez a paintbrush húzott eminem séró, mindennemű effekt nélkül, én kérek elnézést.
Tudom, én vagyok a hibás, minek csináltam ennyire szőke gyereket. De az hogy lehet, hogy a note8 1.7 apertúrás kamerája simán jó képet tudott róla csinálni, ez meg elvérzik. -
Persze ezis egy nezopont. Nalam sem abbol all a nap hogy orankent fogom es fotozom a gyerkocot. Viszont mikor olyan szitu van akkor nagyon bosszanto egy ilyen osszegu telonal ezafajta vegeredmeny. En nagyon sajnalom , mert akartam venni sima 10est de igy nem vallalom be , marad a szifon.
-
Hagyjuk már ezt! Note 8cal teljesen vállalható beltéri képeket lőttem a gyerekekről, evvel nem. Mit nem lehet megérteni, hogy engem ez rohadtul zavar?? Van itthon nikon d3400, nem fogom előkapkodni, ha egy ad hoc pillanatot akarok megörökíteni. Ez a kamera sw-esen trágya. Ezen nem lehet mit szépíteni. Akinek meg jó így, az örüljön neki.
-
laci0530
senior tag
Munkahelyi gépes licenszem van, saját mobil eszközökön azt nem használom. A probléma az elvvel van számomra: a microsoftos alkalmazás magán a telefonon használva elfogadható mértékben biztosítja a szövegszerkesztési funkciókat is, DeX módban ellenben hosszabb távon külön előfizetéshez kötötten nyújtaná ugyanezt (a mobilos verzióról beszélek).
Üzletpolitika ez, profitmaximalizálás és le van nyomva a torkunkon, miközben idén kifejezetten egy felhasználóközpontúnak beállított, idealizált cukormázzal leöntött hurrá-összeborulást kommunikálnak, fogyasztóként, felhasználóként a valóságban pedig évek óta e téren egy csökkentett funkcionalitású szoftvert kapunk, mellé folyamatos tejelésre ösztökélést az arcunkba tolva. Még egyszer hangsúlyozom: nem a konkrét anyagi vonzatát érzem akadálynak (miért is tenném, csak ez a három telefonom összesen kb. egymillió forintomba került és nem cégre vettem, hanem teljes árat fizetve, saját keresetemből, magánszemélyként, majd a családon belül valaki örül a feleslegessé vált darabnak), hanem a profitstratégiai elv az, ami bosszant és 40 éves fejjel már sajnos vagyok olyan csökönyös, hogy ennek mentén erős nemtetszést és kritikát fogalmazok meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- UHD filmek lejátszása
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged