-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bezz
tag
válasz
Evil Snowman #5905 üzenetére
Miért nem azt állítod be, hogy adott földrajzi helyen oldja fel?
-
bezz
tag
Igen, sem az arc feloldást, sem a "biztonságos eszközzel" való feloldva tartást nem fogadja el, ha fizetni akarsz. Teljesen érthetően, mert így sérülne a biztonság. Én úgy szoktam a kétszeri érintést elkerülni, hogy az órához nincs beállítva a feloldva tartás, és amikor fizetni akarok, úgy ébresztem fel a telót, hogy ne "lássa" az arcom, így a Smart Lock nem oldja fel előre, csak az ujjlenyomattal oldom.
Órához fölöslegesnek tartom beállítani, mert ha akarok valamit azzal kapcsolatban nézni, az arc felismerés úgyis villámgyorsan oldja. Csak a kocsiban és motoron használom ezt a funkciót. Ott hasznos. -
bezz
tag
Nem adtam neki esélyt, hogy többször elkövesse.
Elég volt ez nekem egyszer.
Ha külön megy minden a maga útján, már jó ideje tökéletes az együttműködés a kocsi fedélzeti rendszerével, és gyorsabb is.
Mint írtam, ez csak az utolsó csepp volt. Amúgy is gyorsabbnak, minden szempontból praktikusabbnak gondolom, érzem ha a telefonon futnak a navigációk (sokkal többféle akár) és csak bluetooth-on van kapcsolódva az autóhoz.
Lehet a kocsi szoftvere is ludas, ezt nem tudom, de mondom, én nem erőltetem. Jobb a hagyományos módon akkor is nekem, ha flottul menne az AA. -
bezz
tag
Nekem S-Cross van, ment is minden, ameddig ment. Hívás indítás is, aztán egyszer csak szarakodni kezdett. Belassult, majd le is "meredt" a telefon percekre.
lehet csak véletlenül, valami összejött, de nálam ez betette a kaput az AA-val kapcsolatban, mert a legrosszabbkor csinálta. -
bezz
tag
-
bezz
tag
Nálam elvileg minden a legfrissebb AA-is, kocsin is, Android is, úgy általában működik is szépen, csak tegnap ez a pesti szarakodása felbőszített és nélküle meg tényleg flottul megy minden. A teló a tartóban szemmagasságban kicsit oldalt,szépen látszik (ja és azon a sygic is megy, olyan országokban ahol nem tudok netet használni pl)(meg Igo is, ha kell) a hangszórója külön mondhatja az utasításokat nem kavar bele a zenébe, bluetoothon simán mehetnek róla a kocsira a zenék, spoty egyebek, telefonálás, így az autó fedélzetije sem lassulgat, rádiót telefonálást szépen lehet róla kezelni a bluetoothon szintén.
Szóval ezzel így már jó ideje semmi gondom nem volt már az S8 óta, csak birizgálta a fantáziám, hogy a kocsi nagyobb kijelzőjén lássam a navigációt, de mint előzőleg is írtam, az is inkább hátrány, mert jobbra le kell néznem, a telónál meg csak a szemem mozdul, ráadásul jöttek ezek az időnkénti anomáliák, szóval én elengedtem az AA-t.
Ja és még az appoknak (Waze, Google térkép, Spoty) jó pár funkciója nem is elérhető az AA-ban, nehézkes és lassú a telefonkönyvben keresni, szóval na... nem is ragozom. -
bezz
tag
válasz
Yager01 #5366 üzenetére
Én épp ma engedtem el az AA-t újra. A legutóbbi frissítésekkel, mióta a felület is változott, úgy nézett ki talán érdemes lesz használni. Mentek vele tűrhetően a dolgok. De sajnos ma pesten elkezdett bizonytalankodni, lassulások, percekre befagyasztotta a telefont, meg ilyenek. Nekem ez így nem opció továbbra sem. A telón flottul megy minden önmagában is, bluetooth-on szólhat a zene, a térkép meg ha ki van téve a központi kijelzőre, sokkal jobban el kell fordítani a fejem az útról ha azon nézem, mintha a szinte szem magasságban lévő tartóban lévő telefonon. De a kegyelemdöfést ezek a mai anomáliák adták meg neki. Szóval én továbbra sem fogom használni!
-
bezz
tag
Arra van valakinek véleménye, hogy esetleg érdemes-e már az 5G-st venni vagy kihasználható-e valahogy? Mert a T-nél már csak olyan van sima 10-esben. Bármilyen véleményt szívesen olvasok. A fiamnak lenne... (nem gyerök már, szóval éli a telót amúgy)
-
bezz
tag
válasz
Hipermang1 #4542 üzenetére
Én is láttam már párszor, hogy be van kapcsolva, és nem tudtam mire vélni. Nem csatlakozik épp semmihez.
Valamint ma külföldről hazaérve, nálam is előjött ez a mobil net elvesztése. Tudtam telefonálni, de net nem volt. Egy repülő mód be-ki megoldotta. Nem értem mi ez? -
bezz
tag
Igen. Ez lehetett.
Mindenesetre megtaláltam a beállításokban az aláírás szerkesztése lehetőséget és át tudtam írni. Csak mint írtam azért volt furcsa, mert az S8-nál úgy emlékszem nem én írtam be, csak úgy ott volt magától. Na mindegy, a lényeg, hogy lehet módosítani, ill mást is lehet helyette írni. Üdvözlet, aláírás, stb. -
bezz
tag
Most érdekes dolgot vettem észre.
Küldenem kellett magamnak egy emailt és abban még mindig azt írja ki, hogy "s8 telefonomról küldve".
Ez vajon miért van? -
bezz
tag
-
bezz
tag
Megérkezett a sima 10-em.
Későbbi működés szempontjából, kinek mi a véleménye, az volna jobb ha most áttelepülnék az S8-amról és utána majd meglenne a frissítés amikor megjön, vagy esetleg várjam meg a frissítést és utána lakjam be. Mindkettő mellett szólhatnak érvek. -
bezz
tag
Én is le akarom cserélni az S8-at egy Note10-re.
Lehet már használni bankolásra, meg fizetésre az ujjlenyomat olvasót? -
bezz
tag
Ez hihető?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest