- Mobil flották
- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sogi74
tag
Köszönöm!
Én most azt találtam ki, hogy widget-ben kiraktam a kártyát és arra rábökök és akkor kéri az ujjlenyomatot.
Nektek jól működik az ujjlenyomat olvasó, egyből felold? Az én esetemben sokszor nem old fel egyből de lehet, hogy csak az én jobb hüvelykujjammal van a probléma? -
bcl
senior tag
Igen, ez is egy szempont...
Nekem meg pont az a kényelmesebb, hogy a kocsi képernyőjén fut a telefon szoftvere. Az AA nagyon jó, külön tartó meg így nem kell.
Egy apró hátránya van a dolognak, de az azért kibírható: másfél órás út alatt kb 10%-ot esik az akku. Azaz az autó olyan lassan tölti, hogy tulajdonképpen nem tölti, csak lassabban merül. De azért így is eljutottunk elég messzire vele már -
...és tényleg, köszönöm szépen! Bár a hasznát nem láttam, azt hittem, majd ha csatlakozok egy BT fülessel, mutat adatokat, de ugyanaz van ott, nem olyna, mint a Smart things.
Még egy dolog: Teslaunread ugye csak Nova-hoz van, de nincs ugyanezt tudó másik program? Szeretném, ha mutatná a nem olvasott üzeneteket az ikon badge-n, mint iPHone esetében. Tudom, droid ilyen,hogy ha elsöpröm az értesítést, akkor hiába nem olvastam egy mail-t, az ikonról is törli az értesítést.
Plusz a gmail app-nál az értesítésen nem lehet csak törölni vagy válaszolni egy mail-ra, olvasottnak jelölni csak appon belül.Kb. ennyi a szívfájdalmam, tudom, van ezer másik kliens, de egy aquamail szintű cucc részletes beállításaihoz most nincs energiám.
Akku: Legelőször töltöttem 100%-ra reggel 7-re (nem, nem töltöttem egész éjjel, korán keltem, ráraktam, 7re végzett). Most 50%-on értem haza. Munkahelyen nálunk nagyon szívja, ott az volt a trükköm,hogy a VoLTE és LTE-t is kikapcsoltam, mert 3G-n sokkal kevésbé mertül,de most direkt hagytam és mégis ennyivel értem haza. Nem rossz
-
bcl
senior tag
Igazából volt egy "bújtatott" kérdésem: költöztél valahogy, úgy értem, valamilyen szoftverrel a két telefon között? (S8 -> N10?)
Ha igen, akkor az vitte a beállításokat. Mivel ez anno te állítottad be, a telefon (sőt, semmilyen rendes szoftver "normál" körülmények között), nem fogja magától felülírni.
És pontosan, ahogy írták felettem, ez lehetett anno egy automatikus beállítás is, ami aztán költözött. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- BestBuy topik
- Autós topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Mobil flották
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest