- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Mobil flották
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pioneer
őstag
válasz
._.Dante._. #4921 üzenetére
Hogy sikerült ingyen megjavíttatni a törött kijelzőt és az alaplapot? Ezt részletesebben is kifejthetnéd (akár privátban is), köszi!
-
válasz
._.Dante._. #1281 üzenetére
Nem elég a 256-os,amibe aztán teszel pl. egy 512-es kártyát?
-
Sanraith
aktív tag
válasz
._.Dante._. #1270 üzenetére
"a 10-nek állítólag kaka a kamerája"
Én kifejezetten elégedett vagyok vele, bár S7 Edge-ről váltottam, és kamera szakértő sem vagyok. Kicsit túlzásnak érzem azt, ami itt a kameráról megy.
A tesztben említett sebesség problémákat sem észleltem két hét alatt, és ehhez nem kellett babrálni sem a launchert, sem az animációkat. -
válasz
._.Dante._. #1270 üzenetére
Azért azt ne feledjük,hogy a kamerában ott a potenciál, csak majd csiszolni kell rajta szoftveresen. Note 9-el is ez volt, kellett pár update, mire baromi jó telefon lett.
-
simii
tag
válasz
._.Dante._. #1258 üzenetére
Én is Note 8-at használtam, előtte S7edge, és megbántam hogy 2 évig éjszaka töltöttem őket.. Tapasztalatból írtam, (nem valami ostoba cikkből
)
Már előre érzem hogy megköveztek a következők miatt, de akkor is ez a helyzet:
Döntöttem, holnap viszem vissza a Note10+ -t, egyszerűen elfogadhatatlan, hogy ennyi pénzért a Note 8 (és 9) szebb és élesebb képeket csinál bizonyos esetekben. (ezt nem a telefon képernyőjéről visszanézve mondom, hanem PC-re átmásolva a képeket) Ez a tele lencse egyértelműen gyengébb mint a Note 8/9-nél, homályos néhol, elmossa a színeket, fakóbb is a kép (persze ez ízlés kérdése). Bár a HDR odaver a háttérben, értem a lényeget, a kép mégis rosszabb összességében az alanyról/tárgyról.
Sajnos még..:
- Kijelző is rosszabb egy Note 8 mellett. Valahogy ez a panel gyengébb, fakóbb.
(lehet azt mondani hogy túlszaturált a Note 8 kijelzője, mégis jobb nézni)
- Ujjlenyomat olvasó kritikán aluli, már többször beszkenneltem az ujjaim, mégsem tudom olyan gyorsan feloldani mint a régi Note 8-amat, idegesítő. P30 az etalon szerintem ebbenAmi viszont PRO:
- Töltés gyorsasága
- Iszonyat gyors működés (Nova Launcher)
- Arcfelismerés profi
- Az UlraWide kamera kiváló
- Éjszakai mód kiváló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest