Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
válasz
pecccccccca
üzenetére
Nincs semmi nyitó kód. Telefon hozzákapcsolva a Mi fiókhoz, készülék keresés bekapcsolva, fejlesztői beállításokban a nyitás engedélyezése, usb hibakeresés bekapcsolva, Mi Unlock elindít, belépni a Mi fiókba, ott security ellenőrzés 100%-on legyen. Nyitás, és majd megmondja, hogy mennyit kell várni. Telefont természetesen a csatlakozás előtt fastboot módba tenni, de a program úgyis kiírja a teendőket.
-
pecccccccca
őstag
Skacok.
BL nyitókód igénylést a weboldalon indítsam el vagy az összefoglalóban szereplő programos módszerrel lehet nyitni a BL-t ezen a telefonon?
Egyenlőre még meglátom, hogy válik be a gyári felület aztán, ha úgy van pattanok valami másik romra. -
Tiby_83
tag
Sziasztok!
Képzeljétek el, sikerült a telefonnak kicsúsznia a táskámból és járólapon landolnia. A kijelzővédő üvegfólia jobb alsó sarka picit eltörött, mert a nillkin tok nem ér a kijelző fölé.
Eddig nem tapasztaltam hibát, remélem nem is lesz, de szerintetek érhette valami károsodás a telefon belső vagy a kamera részét? Nem szoktam leejtegetni a telefont kézből, de a táskából valahogy csak kicsúszott, eshetett vagy 1 métert. Baromira dühít, de most mi a fenét csináljak...
Nincs esetleg valami hardver teszt erre, hogy megnézzem, hogy minden rendben van-e?
Üdv
Tibi -
Azon agyalok,hogy nekem ugye most ez a gcam MGC_6.2.030_RN7_V1a_FINAL.apk (BSG, 2019-06-05 van fent és ha jól tudom ebből nem lesz frissítés már mintha itt ezt írták volna,de van más készítő aki mindig ad ki újabbat,hogy ha egy másikat is feltennék az felülírná e ami fent van vagy külön mellé települne és különállóak lennének e?Mondjuk amúgy a BSG vel meg vagyok elégedve.
-
Henker2
addikt
Üdv Srácok!
Kezemben a Note 7!
Az lenne a kérdésem, hogy témákat honnan tudnék hozzá letölteni? -
Joker88
őstag
őszintén szólva akadnak kivételek...
én akkoriban, 3-4 éve, a Microsoft Lumia 640XL telefonomat tök véletlen üvegfóliával eggyütt adtam le, bár volt itthon tartalék fólia nem aggódtam miatta. És minő meglepetés a szervízben, bár leszedték a fóliát , de volt a dobozban egy új csomagolva a telefon mellé, abban a kis fehér tasakban.. és új fólia volt,mert rajta voltak még az 1-es,2-es műveleti jelek..
ja, és itthoni szervíz, szombathelyi volt azthiszem..meg is lepődtem.
-
Gloob
addikt
Már ne is haragudj meg, de aki szervizbe adja a telefont üvegfóliázva, az mégis mit vár? Miért nem vetted le Te előtte? Ott nem fognak rá vigyázni, az biztos. Sem a lengyeleknél, sem máshol. Nem fogják nézni, hogy milyen drága, vagy olcsó volt. Nekik mindegy. Egyébként meg teljesen mindegy. Ha egyszer leveszik, akkor az már normálisan nem fog felmenni.
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
#novinyul #pecccccccca
Hát ha más nem de a telefon működik legalább,ennek meg már nem tudok mit csinálni.#G48
Gondolom csak simán letépték róla.
-
*VARJU*
tag
Űdv, ti mit hasznàltok a rengeteg kéretlen reklám élén?
-
-
Bl.Gyo.
őstag
Valaki használja a telefont bármiféle tok nélkül?
-
pecccccccca
őstag
Üdv mindenkinek.
Ma csatlakoztam a táborhoz egy kék 4/64-es modellel. GB-ről rendeltem 46 ezer forintért ajándék volt szerintem. Nem egész 3 hét alatt meg is érkezett a mai nappal.
Egyenlőre ismerkedtek a miui-val, mert eddig még nem volt ilyen rendszerű készülékem. Olvasgatom a fórumot egyébként régóta. Majd lehet, hogy pattanok én is HavocOs-re, meglátom mennyire válik be a miui.
Első benyomást elég korrekt ketyere mondom ezt úgy, hogy eddig Huawei és egyéb falgship telefonjaim voltak.
Majd egy két kérdésem biztos lesz. Örülök, hogy itt lehetek. Látom segítőkész csapat van itt. -
-
Régen a redmi note 5 ben a 9 es miuin volt olyan lehetőség a Mi Cloud-ban,hogy külön kikapcsolható volt,hogy az appokat is akarom menteni vagy sem.Itt nem lehet kikapcsolni,hogy csak az sms-eket,telefon könyvet meg ilyesmit mentsen és az appokat ne?Amúgy se tudja mindig 100%-osan vissza tölteni mindet.
-
Gloob
addikt
Én most nem használom, mert jelenleg jó a proximity. De volt időszak, hogy nem működött helyesen. Akkor segített az app. Aztán egy teljes wipe, data format után újrarakott rom, és most jó minden mókolás nélkül is. Monjuk nekem nincs rajt üvegfólia, csak hidrogél. Lehet, hogy az is számít.
-
paolinho
addikt
válasz
szunyi777
üzenetére
Na most összejött!
A mezódus az volt, hogy a Titanium Backup-ból jegeltem a Youtube-ot, aztán egy törlést is próbáltam onnan. Ezután a Magisk Download-ból letöltöttem a Vancedet. Ezután Youtube-os ikonnal felbukkant, de már a Vanced maga.
Csak attól tartok, hogy ezt jegelős-törlős TB mókolást minden heti dev. rom futtatása után el kell játszani, ugyanis ilyenkor unroot lesz a rendszer (xiaomi.eu rom). -
szunyi777
őstag
Nem jó helyen van a proxy, ennyi!
Se custom, se miui nem működik megfelelően. Vagyis tökéletesen működik ha az ujjaddal letakarod, de hivás közben elég egy pici mozdulat és már nem is lát a proxy!
Ezzel eggyütt kell élni!
Hiába a sensor fix root joggal is.
Sajna ez egy fájó pontja a készüléknek. -
azimut
aktív tag
válasz
szunyi777
üzenetére
Ezt tettem fel 9-én: Havoc-OS-v2.8-20190808-lavender-Official -tévedtem, nem Telegram, XDA hivatkozás, tehát megvan, vagyis ha ma jött ki ez mégsem az. Tied honnan?
Hah, nem jó a hivatkozás, ott nincs lavender, de akkor honnan töltöttem le?
-
-
azimut
aktív tag
Mesélj még a CrDroidról, érdemes-e váltanom a már 3 napja kitűnően működő HavocOs-ról! Na jó, az itthoni aszalódásban nem volt hardcore felhasználás, proximity OK, lehet azért, mert balkezes vagyok. Telefon felvétele egy lendületes visszakézből-pofánvágás ívvel történik, majd a bal fülemnél landol óvatosan (tükörben ellenőrizve, nem kaméleon szemmel) elsötétül, míg hallgatom a nejem utasításait. Lehet, hogy ezért nem mer a telefon sem szórakozni....
Szunyi777 kartársnak: 2.8-as verzió Telegramról töltve. Igen, láttam az XDA-n, hogy visszavonták, namármost nem bántanám, hacsak G48 kolléga sürgősen át nem csábít CrDroidra.
-
-
zsola32
őstag
válasz
Mercutio_
üzenetére
nálam a sygic (full) a navigációs szoftver, eddig ha lakásban indítom is azonnal mutatja a helyet.
remélem nem fog behalni.első körben azt hittem belefutottam egy anomáliába:
az autó fejegysége blutuszos, össze is lett párosítva a redmi meg a fejegység, tudok vele telefonálni is.
miután feltettem a sygic-ot, random elkezdett hívogatni egy telefonszámot az autó.
kis nyomozgatás után felszállt a köd, a navigációs hangokat is kiküldi a sygic blutuszon keresztül, ilyenkor elhalkul a rádió, és autóhangszórón bemondja az igét.
olyan mintha tárcsázna egy telefonszámot, de a ennek nincs nyoma a hívások között.
(a sygic tud olyat is, hogy csak a navi szól, a rádió nem, blutuszra kiküldve) -
Mercutio_
félisten
válasz
Plug Life
üzenetére
Most futottam bele én is a GPS nem tudja hol vagyok szituba.
A-GPS adatok törlés+update gpstest programmal volt előtte, ellenben belassított net esete állt fenn* és mindez Balassagyarmat-Ipolytarnóc közötti úton volt, ahol mintha a térerő/lefedettség is gyenge lenne
* De offline navi (Here) mellett ennek nem kellene , hogy legyen jelentősége.
-
laca1052
tag
Köszönöm mindenkinek a választ , akkor már csak át alakított kell venni,ugyan van csak nem C csatlakozós.
-
törölt tag
Az normális hogy sötét módot használok és látom az ikonokat halványan pl a chromban?
pedig ez nem oled technológia hogy be égjen. Képernyő képen nem látni természetesen. -
laca1052
tag
Sziasztok.Redmi Note 7 OTG képes?
-
G48
senior tag
[All-in-One] Redmi Note 7 (lavender): Unlock Bootloader, Flash TWRP, Root, Flash ROM
adb parancssor -> TWRP -> OFRP
-
Gloob
addikt
Én most nyaralok Gödön a Duna parton, így linket nem tudok adni, de én fastboot alól feltettem egy olyan TWRP-t, ami látta a data partíciót. Régi TWRP volt,megvan a telefonon eltéve. Abból flasheltem az OrangeFox-ot, még annó egy béta verziót. Nem sokkal utána jelent meg a stable. Semmi gond nem volt. Lehet, hogy szerencsém volt, lehet, hogy más, nem tudom.....
-
pimi50
aktív tag
4-5 telónál használtam már TWRP-t, de sem a telepítésével, sem később semmi gondom nem volt. Ennél, úgy tűnik, meggyűlik vele a gondunk. Már írtam, hogy hogy jártam (FASTBOOT minden gombra és kombinációra). Fastboot ROM segített, azóta nem merek kísérletezni vele. Nagyon hasznos lenne, hogy ha valaki már alaposan kitapasztalta a dolgot, leírna egy ésszerűen biztos módszert az alkalmas forrásokkal együtt. Nagyon hálás lennék érte.
-
Ki,hogy szokta felrakni az olyan kijelző fóliát ami nem full cover,hiába nillkin fólia de parázok a kijelző két szélétől mert kb addig fedi le ha kicsit is mellé rakom akkor bele lóg a kijelzőbe.
-
darkmann
őstag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Arról, hogy amint látod ezeket már nem fejlesztik tovább (6. hó 26 a legutolsó), és valaki írta itt topikban, hogy "Innocentparrot" néven a Telegram-ra tolja fel a fejlesztő az újabb verziókat. Nekem pl. az általad linkelt helyről letöltött utolsó app nagyon laggolt, a letöltés mérete is 141 Mb, míg az Arnova-s ugyanerről a helyről letöltött app kb. fele ekkora, és az nem laggolt. Annál a képminőséggel nem voltam megelégedve.
-
Kerni62
tag
Sziasztok! Van arra valami megoldás, hogy nyitott feloldott állapotban is mutassa a szolgáltató nevét. Köszi
-
betegphiu
senior tag
válasz
Plug Life
üzenetére
Mia az a bloatware ? Úgyhogy nem piszkálom

Az biztos, hogy a windows launchert rakom fel, mert én a wp felületről nem fogok váltani
Telót sem akartam cserélni feltétlenül, de halódik a beszédmikrofon, no meg semmi app nincs rá már sajnos.
Piszkálni nem szeretném, mert ezekhez a romtelepítésekhez fingom nincsen
.
Tehát ha beüzemelem a telót, és jön az android frissítő értesítés,akkor mehet nyugodtan ?
Aztán majd, ha beleásom magam,akkor lehet rakok fel másik romot. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Gaben01
üzenetére
Közelség érzékelöt lehet kalibrálni állítólag (lehet az összefoglalóban is benne van) nekem nem sikerült, ezért telefonálás alatt a bekapcsolo gombot megnyomom és kikapcsolja a képernyöt, igy nem nyomkodok el semmit közbe.
A szaggatás meg mindíg van, és az a vicces hogy egy teljesen másik rom-on is, ami miatt én valami processor bugra gyanakodnék.
-
paolinho
addikt
válasz
szunyi777
üzenetére
Akkor nem tudom, mit cdináltam rosszul. OF-recovery-ből telepítettem a iYT Vanceded (root) Magisk-es változatát. Újraindítva a rendszert, ez fel is bukkan a Magisk moduljai között, de az app nem jelenik meg a telefon "asztali" felületén.
Zsoltpeter
Kösz, este megpróbálom így is, ugyanis ez az asszonykám telefonja. -
22Dávid22
aktív tag
Igen, az akkukímélő beállítást kell "Nincs korlátozás"-ra állítani ezeknél az appoknál. Ellenkező esetben az adott alkalmazás nem használhatja a helymeghatározást, ha nincs éppen előtérben, vagy le van zárva a képernyő.
Ezt az opciót a Beállítások -> Akkumulátor és teljesítmény -> Alkalmazások korlátozása alatt találod. -
-
paolinho
addikt
válasz
Zsoltpeter
üzenetére
Na, mondjuk ezzel a microG szinkronnal valami nincs rendben. Addig eljutottam benne, hogy beadtam az email címet, meg a jelszót, de utána csak próbálkozásig jut a csatlakozási folyamatnál.
Na mindegy, maga a Vanced működik, csak nem bejelentkezve. -
betegphiu
senior tag
Sziasztok. Ha megkapom gyári újan a telefont. Az melyik android rendszerrel jön ki ?
Ami rajta van ,az jó ?
Ha felajánl frissítés t,azt feltegyem , vagy rosszabb lesz ?
Bocs a hülye kérdésekért , de most térek át droidra 5 év windows phone után. Ott nem kellett szarakodni a romokkal..
Köszönöm. -
Gloob
addikt
válasz
koppasz1986
üzenetére
No hál istennek, hogy jó lett. Hát igen, a driverek telepítése miatt ajánlott az újraindítás! Lényeg, hogy rendben van minden. Lehet előről kezdeni a BL nyitást, a TWRP-t, a rootot. 😀. A BL nyitásra most már nem kell várni, hiszen megvan rá az engedély.
-
Gloob
addikt
Aki EU Dev weekly romot használ, most jött egy frissítés a 9.8.8-ra, 9.8.9-el. System stabilized optimalizálás, és performance. Launcherhez hozzáadva az app draver. Fel is tettem azonnal. 😀
-
Gloob
addikt
válasz
Zsoltpeter
üzenetére
Mi az a mikroG? Linket hozzá?
-
Gloob
addikt
válasz
koppasz1986
üzenetére
De ugye azt a letöltött tgz file-t kibontottad egy könyvtárba? File-okat és könytárakat kell látnod bent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- Eredeti játékok OFF topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mint a TMX

, és a fordítóval sem találtam meg.