- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hrabo86
tag
válasz
szunyi777 #3838 üzenetére
Szia, a linkelt 9D üvegfólia mennyire hajlik le és ér ki a szélére és ugye nem áll el? A tok nem zavarja és nyomja fel az üveget kicsit, vagy okoz bármi galibát? Én is ezt a tokot néztem ki, mint írtad már te is egy korábbi hsz-ben de aggódok kicsit, hogy mennyire passzolna jól egy ilyen szélig kiérő fóliával. Köszi előre is a segítséget!
-
-
pecccccccca
őstag
-
pecccccccca
őstag
válasz
szunyi777 #3838 üzenetére
Detto ugyan ezeket rendeltem én is. 😀
Megérkezett a tokom. Ez valami brutál jó. Személy szerint jobban díjazom az ilyen masszív tokokat. Ebben viszont jól el van fedve a kamera kiugrás, szóval lehet a kameravédő üvegre nem is nagyon lesz szükségem.
Aki szereti a masszív tokokat, bátran ajánlom. Usb csatlakozónak és a jack csatlakozónak van kis ráhajtható sapkája. -
-
paolinho
őstag
válasz
szunyi777 #3652 üzenetére
Na most összejött!
A mezódus az volt, hogy a Titanium Backup-ból jegeltem a Youtube-ot, aztán egy törlést is próbáltam onnan. Ezután a Magisk Download-ból letöltöttem a Vancedet. Ezután Youtube-os ikonnal felbukkant, de már a Vanced maga.
Csak attól tartok, hogy ezt jegelős-törlős TB mókolást minden heti dev. rom futtatása után el kell játszani, ugyanis ilyenkor unroot lesz a rendszer (xiaomi.eu rom). -
azimut
aktív tag
válasz
szunyi777 #3652 üzenetére
Ezt tettem fel 9-én: Havoc-OS-v2.8-20190808-lavender-Official -tévedtem, nem Telegram, XDA hivatkozás, tehát megvan, vagyis ha ma jött ki ez mégsem az. Tied honnan?
Hah, nem jó a hivatkozás, ott nincs lavender, de akkor honnan töltöttem le?
-
paolinho
őstag
válasz
szunyi777 #3612 üzenetére
Akkor nem tudom, mit cdináltam rosszul. OF-recovery-ből telepítettem a iYT Vanceded (root) Magisk-es változatát. Újraindítva a rendszert, ez fel is bukkan a Magisk moduljai között, de az app nem jelenik meg a telefon "asztali" felületén.
Zsoltpeter
Kösz, este megpróbálom így is, ugyanis ez az asszonykám telefonja. -
azimut
aktív tag
válasz
szunyi777 #3126 üzenetére
Viper4android, atyagagya! A telóból hifi lejátszót csinál! Busybox-ot igényelt. Kérek még használható bővítmény tippeket a Magisk-hoz. Esetleg itt kapirgáljak időzített ki-bekapcsolás ügyben?
Az EdExposed framework-ot mire használod? Korábbi telefonomra kellett az Exposed keretrendszer, Gravitybox miatt. A Havoc-ban annyi a beállítási lehetőség, hogy erre még nincs szükség.
G48 kolléga: most nálam Evira V3.8, van újabb, talán 4.1. Mi az, hogy a kernel beragad? Meg doze, jajj ne kelljen már megint olvasni... Mindkettőtökhöz a kérdés: javasolt-e néha a kernelfrissítés? Ismerve az összefoglalóban leírtakat, ez macerás az újratelepítések miatt.
Még egy régi vágyam: videokészítés közben valós idejű monitorozás egy szál usb-c>>hdmi kábellel (ilyet Aliról rendeltem), semmi miracast, meg airdroid. RN7-et nem támogat, vajon ez hardverfüggő, vagy a mostani rom ezt megoldhatja? Nyilván meg is próbálom ismét, utoljára a miuival vesződtem ez ügyben.
Éljen az AOSP! A rendszer legmélyebb bugyraiban matathatok. No bug, no para.
-
azimut
aktív tag
válasz
szunyi777 #3100 üzenetére
Megvan ez is, nagyon köszönöm. Júli 30 óta matyiztam ezekkel, sok tévedéssel. Alaposan megismertem a telefont.
Bl-nyitás, Orangefox rekó, Havoc Is rom, F2fs fájlrendszer, Elvira kernel. Mára belaktam, a megjelenés, működés részletesen testreszabható, zenei hangzás brutál jó, tiszta, áttekinthető gyors rendszer rootolva.
-
azimut
aktív tag
válasz
szunyi777 #3063 üzenetére
Nem biztos, hogy az OF downgrade volt a megoldás, mindenesetre változás után akadálytalanul települt a Havoc. Másik változtatás: 2.7 Havoc OS, a fájl nevében lavender (ez a repó?), bár korábban is történt ilyen variáció, akkor sikertelenül. Az is megeshet, hogy hagytam 1 napot pihenni az egészet, az volt a megoldás. "Ki érti ezt, ki érti ezt, én nem" Ja, és eddig is a hivatalos oldalakról töltögettem, nem alternatív forrásokból.
Fájlrendszerrel semmi gond, az is helyreromlott. Sd könyvtárban van a szokásos struktúra.
Hol találok Evira kernelt? Még mindig nincs megoldás az automatikus ki/bekapcs-ra. Ma éjszaka fekete-fehér és ne zavarjanak kombóval próbálkoztam - 2% merülés, szuper. Nem akarok oda regisztrálni, megkérdeznéd az XDA-n? Iránymutatásaid okán hálából, ha pü-ben címet írsz, sör, csoki megy
-
azimut
aktív tag
válasz
szunyi777 #2994 üzenetére
Minden variációt kipróbáltam. Kérlek, ha időd engedi add meg a rom és a firmware működő verziószámait. Most orange+AOSP Extended van fenn, lehet, hogy az orange nem tökéletes. Mit ellenőrizzek benne, amiről meg lehet állapítani, hogy nem teljes?
Volt egy ilyen variáció: gyári 10.3.5 EU+orange, ez szintén működik. Írtad, ezért Orangefoxot újraflasheltem. Jelszó bizbasz, ezt nem lehet megkerülni, rekó újraindít, erre a fájlrendszer jól megváltozott. PC-n csak Fox könyvtár látható. Na jó, ekkor ismét aosp, most itt tartok.
Tanulság: nagyon sok apró csapda van itt, de bizony Isten addig próbálkozom a tiszta telepítéssel, amíg nem tudom rekonstruálni lépésről lépésre. Vissza a kályhához: most (akár elölről kezdve) hogyan kezdjek neki? Célom: Orangefox,+ HAVOC OS, egyelőre ennyi. Bosszúságaim ellenére iszonyatosan élvezem.
-
azimut
aktív tag
válasz
szunyi777 #2977 üzenetére
Mindent az összefoglalóban szereplő hivatkozásokról töltöttem. Orange fox: OrangeFox-R10.0-1-Stable-lavender. Firmware: fw_lavender_miui_LAVENDERGlobal_V10.3.6.0.PFGMIXM_8c74282d30_9.0, flasheltem.
A "telefonról" menüpontban nincs alapsáv verziója. Több kísérletem volt más rom-mal, 7-es kód, piros feliratok. Na, most mi nem jó?
-
Gloob
addikt
válasz
szunyi777 #2964 üzenetére
Lassan kezdem érteni. Anno a Redmi Note 4-nél is kellett egy Lazy-flasher, ami twrp és root esetén kikapcsolta a gyári miui-n a boot ellenőrzést. De csak a gyári miui-n kellett, az egyéb miui főzött rom esetén nem, mert azok már alapból kikapcsolják ezt. Ilyen a miui.hu rom is, az EU Dev is. Ezért nem kellett nekem használni. No meg az OrangeFox-ban is ki lehet kapcsolni. Ha ez nincs kikapcsolva, akkor, ha valaki egy gyári romot rootol Magisk-kel, vagy SU-val akkor kemény bootloop az eredmény!
-
Gloob
addikt
válasz
szunyi777 #2962 üzenetére
OrangeFox van fent, és Magisk root, és igen, EU Dev rom. Az OF-ben tiltva van az ellenőrzés.
A választ köszönöm, de mivel nincs angol, a Google meg néha ezt azt fordít, ha esetleg megkérhetnélek röviden, magyarul leírnád? Akár mehetne az összefoglalóba is. Én annyit értek belőle, hogy a biztonságos indítást segíti elő, és az ellenőrzéssel kapcsolatos. -
Gloob
addikt
válasz
szunyi777 #2959 üzenetére
Szia
Én nem tudom mi az a vb meta, mivel semmi ilyesmit nem raktam fel.
A bl nyitás után volt már fent EU Dev, volt miui.hu, most ismét EU Dev. Mindig volt format data, meg a szükséges wipe-ok, de soha semmilyen vb meta-t én nem flash-eltem. Egyáltalán mi az, mire jó? Ezt most komolyan kérdezem, mert tényleg nem tudom! -
azimut
aktív tag
válasz
szunyi777 #2954 üzenetére
Igen, megtörtént (belső tárhely wipe). A fájlrendszer igencsak megváltozott. OFox-al élvezkedek, tud magyarul, rezgés állítás szelídebbre, stb. Valahogy megsejtettem az OF telepítést (igen, hivatalos), de a havocos tényleg nem települt (melyik verzió a jó?) Most az AOSP ment fel rá, kb. 10 alkalmazás ha volt rajta. Über fapad! Nicht sallang!
Este ismét rápróbálok a Havoc Os-ra. Aztán F2fs, aztán másik kernel.
Gloob: na pont ezért. Ízlésem szerint való, én ezen az ösvényen járok. Nulla gondolkodási idő, pörög, mint állat.
-
G48
senior tag
válasz
szunyi777 #2823 üzenetére
Egyszer ha ráérsz, írd már le hogy a Kernel Adiutorban mit hogyan állítasz.
Az EKM-ben átállítottam a CPU gorvenort: alucardsched, GPU: powersave, I/O:zen.
Van-e valami jelentősége szerinted a fogyasztásra nézve ennek a beállításnak?Talált valaki olyan Type C dugót ami benne is marad a telefonban?
-
azimut
aktív tag
-
kormi0312
senior tag
válasz
szunyi777 #2481 üzenetére
Szia.
Te 2 sim kartyaval hasznalod? Nekem egy telenor adatkartya es egy normal hanghivasos sim kartya van benne.
Ami erdekes hogy kikapcsolt kijelzonel 1.5%/ora a merules sebessege.
Feltelepitettem a Wakelock Detector progit es nem mutatott semmi rendelleneset program szinten.Szerinted mitol lehet hogy ennyire merul?
-
novinyul
veterán
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szunyi777 #2525 üzenetére
Én sokszor töltön hagyom este a telefont. Minden telefonommal így tettem, egyik sem romlott, utolsó s7e-t 3,5 évig tartottam meg, annál sem éreztem akku csökkenést, sőt az új tulaja sem jelzett vissza. Hab a tortán meg az volt hogy első napjától fogva qi töltő, és gyorstoltes.
Városi legenda ez a 20-90%. Sztem. -
Sas madár
őstag
válasz
szunyi777 #2217 üzenetére
Rápróbálok az új telefonban eddig nem volt infóm, mennyire fontos erre figyelni, de én is arra gondolnék amit a hozzászólásodra válaszolva irt , hogy akkor ezt a telefon szoftverében alapként illene kezelni a gyártóknak.
Habbár ekkor a " fogyasztói társadalom " gyártói beállítottság jut eszembe. Nem a tartósság a szempont. -
Gloob
addikt
válasz
szunyi777 #2080 üzenetére
Köszönöm, de ezt biztosan nem nekem szántad. Én nem szenvedek a titkosítással. OrangeFox stable van fent.
@fa4hu
Valószínű, hogy így van. Mint írtam is, amíg nem volt digi kártya, addig a UPC-ről ment a mobilnet. Azon is korlátlan a net, de az csak 3G. A rossz térerő mellett állandó keresés, toronyváltások stb, és mire hazaértem melóból, már 50 - 60 %-on voltam. Most, hogy digi is van, és az a netes kártya, 80 % körül érek haza. A többi szokásom nem változott. Ennyit jelent a viszonylag jó térerejű 4G! -
pilu01
senior tag
válasz
szunyi777 #1990 üzenetére
Na. Feltettem fastbot a globál stabilt. Parancssorból a OFoxot, mindent wipeoltam, majd az EU stabilt.
Nem dobott eddig semmi hibát, úgy néz ki minden működik.
Mondjuk a recoverybe eddig nem mertem visszamenni, lehet a titkosítás megmaradt?
Egyébként ezt valamilyen appal nem lehet megnézni, csak a recoverybe derül ki? -
azimut
aktív tag
válasz
szunyi777 #1745 üzenetére
Alakul ez, de mivel még a Snapdragon gyorsaságára így is meggyőző, nem kezdeményeztem eddig a bootloader nyitást sem. Jaj, új fogalom, megint olvasás, OC kernel, jól olvasom, a frekvencia ezzel növelhető? Szóval ez a kombó nálad, rekó, fájlrendszer, kernel, rom.
Korábban a Needromról tájékozódtam, jelenleg ott nem látok RN7-re készített romokat. Az út követendő, alá fogok merülni, mert élvezetes móka.
Infót az alternatív lehetőségekről még, még, még!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Autós topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest