- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmann
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2319 üzenetére
Én is most vagyok Horvátországban, de ilyesmit nem tapasztaltam. Telenoros sim-em van.
-
M@cika
őstag
Nem vagyok egy szelfizős típus, szóval nálam kevésbé lesz nyüstölve, vagyis talán nem romlik el. Ha meg igen, az sem zavar majd. Viszont így fullos előlapja lesz a telcsinek, semmi xar, ami megtörné a képet. Pont ezért tetszik a teló.
Viktor: Ugyanakkora lesz elvileg 6,39"
De a forrás szerintem nem igazán megbízható, állítólag 2020 áprilisban jelenik meg Indiában először. -
Putyin90
senior tag
Én innen vettem az enyémet, mert akkor épp csak itt volt kékben. Nincs velük baj, de elég fura cég. A rendelést követően felhívtak, szóltak, hogy csak pénteken tudják kiszállítani a telefont, mert épp nincs raktáron, közben a weboldalon meg azt írták raktáron van... Ezt leszámítva nem volt negatív élményem velüók. A kiszállítást végző cég viszont botrányosan sz*r (Royál Futár). Kb. lehetetlen elérni őket. Emailre nem válaszolnak, telefon csak kicsöng, de nem veszik fel, vagy át van irányítva. Egy középvezető munkatársuknak az elérhetőségén keresztül tudtam csak nagynehezen kapcsolatba lépni velük, de az sem tudott érdemben segíteni, mert külső helyszínen volt (állítása szerint). De egyébként az ígért időben kiszállították, szóval nem lehet egy szavam sem.
-
-
-
aelod
veterán
link rendelt már innen valaki? Mennyire ajánlott/nem ajánlott innen a beszerzés?
-
M@cika
őstag
válasz
Viktor0610 #2485 üzenetére
Note 8 felugró kamerás lesz, az ára 14 ezer indiai pénzegység lesz induláskor elvileg.
Global változat áráról nincs infóm sajna. -
-
szunyi777
őstag
Top 5 PIE custom rom 2019, akit érdekel. [link]
-
Pityu.
nagyúr
Nem is arról van szó,hogy izgat e vagy sem,csak már nem igazán tudnak ujjat mutatni szóval ritkítani kéne a fejlesztéseket mint régen,hogy nem mint most,hogy alig jelenik meg valami már itt a nyakán a másik vagy még több is.
Egyébként szerintem a kiugró kamera egy plusz hibaforrás mint az autóknál mikor minden szar elektronikával tele vannak tömve.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2472 üzenetére
Ja igen alcatel
de kiköpött mifajtánk ,meg egy csomó más telefon is ugyan úgy néz ki majdnem.Nem tudnak már újat mutatni?
-
-
Pityu.
nagyúr
Ez egy redmi note 7?
-
szunyi777
őstag
válasz
kormi0312 #2465 üzenetére
Nyitott bl
Orange FOX R10 stable
Format data, ird be yes
Reboot recovery
Wipe cache, Dalvik, system, data
Flash rom és magisk 19.3
Reboot
Első indítás után reboot recovery és flash GAPPS, én micro használom és reboot
Havoc-OS nálam tökéletes, minden működik. Proxy, camera, minden! G48 forum társnak ezekkel volt gondja.
Azért használom a havocOS, mert ez tartalmazza a legtöbb beállítási lehetőséget. Nagyon sok custom rom van szerencsére, válogass közülük. Nehéz teglazni a készüléket! Más romot úgy sem enged feltenni a script miatt. Ha meg nem bootol egy rom, vagy bootloop, akkor nandroid mentés ből vissza állítható az előző rendszer Orange FOX ból.
Jó az Evira kernel is amit a Havoc-OS kernele, de én jobban megvagyok a Genom kernellel.Ha nem particionalod F2fs re a rendszert akkor nálad az F2fs fix nem kell!
-
fa4hu
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2319 üzenetére
Próbálja meg esetleg a SIM-kártyák beállításánál a Preferált hálózattípust átállítani, akkor is tapasztalja-e.
-
G48
senior tag
válasz
kormi0312 #2465 üzenetére
A Havoc alapból Evirával érkezik.
[All-in-One] Redmi Note 7 (lavender): Unlock Bootloader, Flash TWRP, Root, Flash ROM
Le tudnád írni légyszi hogyan csináltad a sajátodon?
[GUIDE] ROOT - Extreme battery life with 8-10h SOT & Opt for MIUI
Először a TWRP-t raktam fel, de az felejtős szerintem, az OFRP messze jobb.
Nekem az EEA vált be, Evira 3.8-al - a Havocban voltak dolgok amik nem működtek, nekem.
Jó pár MIUI rendszer alkalmazás fagyasztva. -
kormi0312
senior tag
Köszönöm a választ.
Most 10.3.4 eu eea stabil rom van fent gyári recovery.
Ha Havoc-ot szeretnék (és Evira kernelt) akkor a sorrend a következő:
1. Parancssorbol az OrangeFox R10 stable telepítés.
2. Orange fox R10 alól full wipe és utána format data
3. Orange fox alól Havoc telepítés
4. Utána közvetlenül újraindítás nélkül Magisk 19.3 flash.
5. Utána F2fs fix (ez fogalmam sincs hogy mi)
6. Utána reboot to System.
7. Majd ha az Android rendszer felállt, utána reboot to recovery és utána a Gapps telepítése.Jó a sorrend? A Havoc Os Evira kernelt futtat ugye?
Szerk:
Közben olvasom a posztod hogy Evira kernelt használsz te is. Nekem is hasonló SOT lenne a cél, még a jelenlegi EEA Rom is megfelelő lenne nekem.
Le tudnád írni légyszi hogyan csináltad a sajátodon? -
G48
senior tag
válasz
kormi0312 #2459 üzenetére
szunyi777 írta:
Havoc-OS érdekes feltenni, nem lehet egyből Gapps flash utána! Wipe után csak a Havoc-OS és magisk 19.3 és az F2fs fix reboot. Majd ha elindult akkor mehet fel a Gapps csomag, ha nem bootol akkor az F2fs fix. Micro Gapps használom. Utána mehetnek fel a dolgok. Vissza Google fiokból az appok, stb.. És titanium mentesek, stb.. Én így szoktam
azimut: ... guru ... De messze vagyok én attól, szunyi777 na ő az.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Bl.Gyo. #2457 üzenetére
Igen,ha nem lenne igény a dolgokra nem is gyártanák őket vagy ennyit nem.Nekem pl rémisztő belegondolni,hogy mondjuk még sokat is mondok évente cserélik sokan a telefonjukat és ez csak a telefon az 10 év alatt 10 telefon,50 év alatt 50 telefon de ahogy olvasgatok vannak olyanok meg veszik á ez a tuti pár hónap már veszi is a másikat á ez a tuti aztán megint így tovább és tovább.Szerintem ami miatt mehetnek ezek a dolgok mert az emberek örök elégedetlenek mindig van a jobbnál "jobb" és sosem jó az ami van.
Nekem most,hogy a note 7 szervizben van egy nokia 5310 es telefont használok már van vagy 11 éves de még mindig tökéletesen működik.
-
Pityu.
nagyúr
Én azt mondom ezek az állandó fejlesztgetések apró hozzáadások sokszor parasztvakítások de ugye a profitnak pörögni kell,ugye indultunk onnan,hogy régen xy évente jelent meg valami ma már pár hónap fl év vagy 1 év és jönnek kilóra az új dolgok hatalmas választékban amik között nincs is nagy különbség csak legyen széles a választék spaletta,meg mindig tudjuk valami ujjat mutatni az embereknek,hogy legyen állandó profit,de már nem annyira tudnak új dolgokat mutatni csak szenvedni az összehajtható telefonnal meg a feltekerhető kijelzővel meg a notch kitalálásával meg sorolhatnám napestig a sok dolgot na meg most megint a megapixel és ájuldoznak is tőle akik nem értenek hozzá.Szóval nem tudom meddig pöröghetnek még így a dolgok,egyébként annyira egyformák már a telefonok is,egy csomó ilyen kinézetűt láttam más gyártóktól mint a note 7.
#Bl.Gyo.
Gyorsan avultatják a dolgokat pedig mai napig simán használható lenne sok "őskövület"
-
Bl.Gyo.
őstag
a 660 egy jó és nem olyan régi cpu, ellátja a feladatát, mivel tud többet a picit újabb? ezt sose értettem. még mindíg a közép kategória. az más lenne ha 660-at a 855-el hasonlítanád össze. bár az se indokolt, mert ki használja ki a 855-ös erejét? parasztvakítás, hű újabb cpu van benne nekem az kell mert menő. de a facebook fog menni rajta.
amúgy mire a k20 nem a duplájába fog kerülni, addigra már a 730 lesz az őskövület.
-
rsf
senior tag
Igazából én nem érzem gyorsabbnak a rendszert mint a Note4-emet. A normál használat közben
Pedig ennek kb. 2,5x gyorsabb a procija.
Igaz ott is ki volt gyomlálva minden felesleges app és az is 4/64-es volt..
Amin látom pl. a galériában a több 100 kép scrollozása ami gyorsabb de ott sem volt lassú. -
Pityu.
nagyúr
válasz
Plug Life #2449 üzenetére
Szerintem ez jól néz ki.
#M@cika
Én meg már ezt a sok gyors fejlesztgetést nem értem már,akár pc akár máshol hétköznapi helyzetekben alig érzékelhetőek a dolgok ilyen meg olyan erős proci meg anyám kínja ennyiért meg annyiért mert ettől jobb lesz... Közben meg nagyon észre sem venni oké telefonnál antutu mutogatás,hogy öcsém hány százezer de ha simán nézem csak ezt a note 7 et akkor simán zökkenőmentesen működik minden pedig nem több százezres pontokat ér el.Pc nél is így van vegyél ilyen meg olyan kártyát mert ez meg az már elavult közben ki jött a kártyám óta vagy két széria de én még mindig full hd ban játszom high garfikai beállítások mellett és megy minden rendesen.Ezek a dolgok mind azért vannak,hogy tejeljenek az emberek mert a profit a lényeg.
-
M@cika
őstag
Továbbra is az a bajom, hogy a régi chipseteket a végletekig ki akarják szórni. a 660 már egy őskövület. Ezért meg is várom, míg a Redmi K20 végre nem duplájába kerül, abban legalább 730 van.
-
Pityu.
nagyúr
-
tomsolo
addikt
válasz
Putyin90 #2439 üzenetére
Igen védi.
Nekem ua ettől a cégtől van egy hasonló tokom.
-
KRISSTUS
aktív tag
válasz
Putyin90 #2439 üzenetére
szunyi777 ilyent vett - szerintem nagyon hasonló vagy ugyanaz.
-
Putyin90
senior tag
Szerintetek ennek a toknak a kamera része kijjebb van, mint maga a kamera? (védi a kiálló kamerát?)
-
azimut
aktív tag
válasz
kormi0312 #2413 üzenetére
Ez engem is érdekelne, szunyi777 és G48 guru fórumtársak már kitapostak egy ösvényt. Orangefox rekó, talán OC kernel, HavocOs rom, plusz hab a tortán f2fs fájlrendszer. Orangefox jelenlegi verzióval valami gond van az encrypttel.
XDA-n olvasgatom, a szemem is kifolyik a leírásoktól, amíg egy működő magyar nyelvű összefoglaló nem jelenik meg (olyanoktól, mint Cappa72, vagy Vegyszer guruk
), nem merem megkocáztatni.
-
st6969
őstag
válasz
Viktor0610 #2424 üzenetére
Így van, UPC-t kell felhívni, és visszaállíttatni IPv4-re.
Állítólag kezdenek kifogyni(?) az IPv4-es címek, és ezért kell fokozatosan áttérni az IPv6-ra...valami ilyesmit olvastam, de mindegy is. Kb. 3 évvel ezelőtt volt ez a problémám otthon, eltelt egy kis idő, mire kinyomoztam, mi a probléma. Számomra teljesen érthetetlen, hogy ennyi idő alatt hogy nem lehetett felkészülni erre okostelefon oldalról, sem pedig szolgáltató oldalról (manapság, ahol otthon van net, ki nem használ okostelefont wifivel)? -
Televan74
nagyúr
Köszönöm a válaszokat!
A BLOKADA -t meg felteszem a család összes androidos kütyüére.El lehet képzelni milyen lehet egy 72 éves apa és az ő okos telefonja.Elég sűrűn kell takarítanom.
-
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Televan74 #2420 üzenetére
Nem sok mindenre használnád. Megértem mert windows mobilt már csak ezekre lehet használni. Elso androidos, akkor fogod te sokkal tobbre is használni!
Védelmi szoftver gondolom itt a virusirtora gondolsz. Nem kell. Csak play àruházbol tölts le, és ne kattintgass mindenre weben se amirol nem tudod mi az. A playnek van valami beépitett védelni keresoje ami naponta automatikusan ellenoriz, plusz az android biztonsági csomag amit idöközönként frissít a gyártó, plusz a miui-ban is van anti-virus. Tehát csak használod ésszel és nem lesz baj.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
koppasz1986 #2429 üzenetére
Nincs mit
-
Pityu.
nagyúr
válasz
koppasz1986 #2423 üzenetére
Ha esetleg telón be lennél még jelentkezve akkor így tudnál telefonszámot változtatni[.
Mikor kérné a telefonszámot alatta van olyan is,hogy másképp azonosíthatod magad,próbáld meg azt esetleg lehet email cím vagy ilyesmi
-
Pityu.
nagyúr
válasz
koppasz1986 #2423 üzenetére
Telefonon sem vagy akkor belépve vele igaz?
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
koppasz1986 #2421 üzenetére
Meg lehet,belépsz a Mi cloudba aztán fent jobbra a profil fejre kattintasz ,aztán account és ott meg találod a telefonszám változtatást.
-
koppasz1986
aktív tag
Mi Account -ban valahogy meglehet változtatni a telefonszámot? Mert ahogy látom csak úgy lehet hogy a regisztrált számra előbb egy sms-t.. azt az a szám amivel regisztráltam már nem él..
-
Televan74
nagyúr
Én nem oly rég rendeltem egy 64/4GB -os modellt. Nálam egy Lumia 550 -et vált majd. Nincs extra igényem, hívás,sms,fotók, néha egy kis videó.Első androidos mobilom lesz, bár már van tablet és mobil a családban,de eddig nem nagyon foglalkoztam az androiddal.Most majd mélyebben bele vetem magam. Milyen védelmi szoftverek az ajánlottak?
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Ismerősömnél internettel kapcsolatos problémák adódtak. UPC, router IPv6-ra állítva. A telefonon nem jött be a play áruház és más alkalmazások. Elmondása szerint mikor kint volt a technikus és IPv4-re állította akkor nem volt net a telóján. Van valami ezzel kapcsolatos beállítási lehetőség a telón? Gondoltam arra hogy hálózatot elfelejteni és újra kapcsolódni vagy restart. Sajnos messze van így nem tudok nagyon ránézni. Köszi ha van valakinek jó ötlete.
-
vond
MODERÁTOR
Hát, erre az mondom, hogy valóban szuper a GCam JPG, de azért a RAW az egy másik szint. Sokkal nagyobb dinamikát, több részletet, szebb színeket ki lehet hozni így a képekből, és nem utolsó sorban sokkal szabadabban lehet utólag módosítani a fotókat (fehéregyensúly, expozíció, stb.).
Az ingyenes Androidos Lightroom tök szuperul használható mobilon is.
-
kormi0312
senior tag
Sziasztok,
Milyen recovery-t, kernelt és romot ajánlotok a legjobb akkumulátor időhöz?
Illetve mi a helyes sorrend az installáshoz? Recovery -> kernel -> Rom?Köszi szépen előre is!
-
Pityu.
nagyúr
-
-
Ocean
tag
Még egy kérdés: feltettem a google camera app-ot.
Majd még tesztelgetem.
Ami feltűnt, hogy a max amit be lehet állítani benne az 12 Mpixel.
Nem pazarlás ez?(mondom ezt úgy, hogy sem valami fotofil nem vagyok, sem nagyon nem hasonlítgattam még egymáshoz a 48 Mpixeles képeket az alappal, de az biztos, hogy a 48 Mpixeles képek elég brutálul néznek ki a gyári fotó appal készítve is)
-
Bl.Gyo.
őstag
Én az alább linkelt egyszerű tokot használom, a van pereme a kameránál és bőven túlnyúl kamerán, masszív minőségi tok. egy baja van hogy a power gomb meg a hangerő fel-le kemény, nehéz benyomni, de meglehet szokni. legalább zsebben nem nyomódik be könnyen. mert nekem a power gomb 2x megnoymására a vaku világít, és néha világított a zsebem előtte.
-
Ocean
tag
Megrendeltem a cuccokat (fólia, hátlap), köszi mindenkinek az ötleteket.
Hanem...
Most nézem, hogy az időjárás app azt írja "nincs adat".
Rábökök, annyi jön fel, hogy "az időjárás app állandóan leáll". Tudok küldeni róla jelentést, és ennyi.
Próbáltam guglizni a témában, de mindenkinek a frissítéssel voltak gondjai, nem az, mint az enyém.Találkozott esetleg még valaki ezzel? Van ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest