Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Henker2
üzenetére
Szerintem mar majdnem mindegyik telefonnak egyedi felbontasa van.
Úgy értem, hogy a korábbi, 16:9 arányú, fullhd helyett 18:9 és hasonló kép aranyt használnak.
Ez a youtube eseten azt jelenti, hogy nem tölti ki teljesen a képet, oldalt fekete részek, aradnak, de a kép nem torzul el. -
Henker2
addikt
Olvastam, hogy egyedi felbontása van a Note 7-nek, és Youtube-on esetleg filmezés közben vagy egynémely játékoknál ez problémát okozhat. Ti tapasztaltatok ilyesmit?
Illetve a fekete vagy a Neptun-Blue a szebb: ?

-
KubanitoS
veterán
válasz
smartdiszkon
üzenetére
Igen, csak ebayen keresztül rendelve Kínából szálítással együtt nincs ezer forint egy hasonló tok. Itt meg 1500-3000 és még fizetheted a szállítást is.
-
KubanitoS
veterán
válasz
smartdiszkon
üzenetére
Ezeknél az a vicces, hogy több esetben még a termékek képei is egy az egyben a kínai ebayesek.

-
smartdiszkon
csendes tag
SMART-5325-1232 kuponkóddal 5% kedvezménnyel tudtok tokot vásárolni, 2990 Ft feletti vásárláskor.
[Redmi Note 7 tokok]
-
Bagoly01
senior tag
Sanity, marlin-ku, tigr, bsg, stb.. van választék. Én használtam bulkint. Én bátor vagyok
van egy pár követője. Persze mindenki azt használ amit szeretne, tök jó a többi is.
(#3489) Pityu.
https://t.me/googlecamera_mod_cloud -
törölt tag
Azért remélem elolvastátok a pirossal bekeretezett részt is.
A fejlesztő jövőbeli frissítései itt nem kerülnek közzétételre . [link] -
Sas madár
őstag
Olyanra lenne szükségem amit használtok itt ezeket a billentyűzetes kódokat hol tudom ellenőrizni a wifimet hogy a háttérben fut vagy csak a töltés statisztikállnál van hibásan jelölve, hogy be van kapcsolva.
Délután több féle verzióval próbálkoztam teljesen lekapcsoltam a SIM adat kapcsolatot a wifit.... a böngésző minden offline módban volt ehhez képest továbbra is folyamatosan azt jelzi hogy a wifi be van kapcsolva és energiát fogyaszt. -
Bagoly01
senior tag
-
-
laca1052
tag
Újabb hír a MIUI 11 érkezéséről
[link]
Nem biztos hogy a Global stabil ebben az évben lesz. -
Sas madár
őstag
Igen amikor itt beszéltünk róla akkor be is ugrott nekem is a viber ..meg gyanúsítottam de a beállításoknál csak egy helyen találtam és ott a készülék beállításainak használata van neki meg engedve.
Próbálkozok majd a napokban megfigyelni rájönni mi miatt megy a háttérben folyamatosan, csak a rep mód kapcsolja ki.
-
Google camerából nincs ennél MGC_6.2.030_RN7_V1a_FINAL.apk (BSG, 2019-06-05, frissebb verzió?
Illetve olvastam valahol,hogy van valami Bulkin féle verzió több beállítási lehetőséggel.azt,hol lehet megtalálni.meg az tényleg több lehetőséget kínál?Én csak ezt az oldalt ismerem ahol le lehet tölteni gcamot. -
amadeus11
senior tag
Helló! Megjött ma a telefonom! Egy hetet kell várnom a bootloader nyitására. Kérdés, hogy érdemes-e? Két ok miatt szoktam rootolni: reklámok és gyári alkalmazások eltávolítása. Mivel mind a kettőre találtam megoldást kérdéses, hogy érdemes-e piszkálni a telót. Egyébként milyen hátrányai lehetnek, ha a telefon állandóan VPN-t használ? Aksi és biztonság szempontjából? Esetleg lassabb betöltés böngészésnél? Egyik sem?

-
KubanitoS
veterán
válasz
Directors
üzenetére
Én ezt vettem és meg vagyok elégedve vele.
-
smatte
tag
Telóra usb-n átmásoltam a megfelelőnek gondolt gcam apk-t, de file manager -bár látja a fájlt - nem csinál semmit.
Kérem, valaki segítsen, elvesztem
nem is találom az ismeretlen forrásból származó alkalmazások engedélyezését... -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani ehhez a telóhoz jó minőségű áttetsző szilikon tokot ?
-
Gloob
addikt
válasz
Sas madár
üzenetére
Ezt rosszul gondolod. Ha a wifi folyamatosan be van kapcsolva, de nincs adatforgalom rajt, akkor a fogyasztása gyakorlatilag nulla. Nálam, sem jelzi bekapcsoltnak, amikor ki van kapcsolva, persze én EU Dev romon vagyok. Viszont van esetleg Viber telepítve? Ha igen, akkor meg kéne nézni, mert képes állandóan bekapcsolva tartani! A wifi használatnál van a Víberben olyan, hogy állandóan bekapcsolva, vagy a készülék beállításainak használata.
-
merlix
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet 10.3.5. EEA rom alatt a gps-t kikapcsolni?
-
-
Sas madár
őstag
Amikor a fogyasztásról beszélünk... megnézem a saját statisztikáját a készüléken, nekem az egyik sim adat kapcsolattal rendelkezik és csak az aktív, a wifit kikapcsolom .
Mégis a fogyasztási adatoknál folyamatosan bekapcsoltnak jelöli. Miért?Fogyasztás szempontjából ha van wifi elérhetőség érdemes a mobil adatot átváltani arra?
Azzal is csökkenthető a fogyasztás? -
tomsolo
addikt
nyugodtan jöhetnek a fogyasztásról adatok, annak is akinek jól megy annak is akinek nem megy másképp hogyan lenne teljes a kép a készülékről?

-
laca1052
tag
Csak azért raktam fel mert van aki sokknak tartja a fogyasztását a telefonnak, a nagy kijelző fogyaszt is, ere az tudom monda ha az" autóm garázsban áll nem fogyaszt ha ritkán megyek kicsit fogyaszt ha minden nap megyek vele sokat fogyaszt" így vagyok a telefonnal is, én meg vagyok vele elégedve,egy Xiaomi Redmi 3S Prime telefont váltott le, most az asszony használja.
-
Gloob
addikt
válasz
laca1052
üzenetére
Oké, nincs ezzel semmi baj. Én sem játszom rajt, viszont nálam szinte a PC-t helyettesíti. Hírek, fórum, közösségi média, internetes keresés valamire, kisebb letöltések ilyesmi. Így nekem 2 napot megy el, 8+ óra SOT. Állandó net kapcsolat mobilneten ill wifin. Állandó BT a Stratos miatt. 2 Sim, este 11 után reggel 5-ig rep mód.
-
Crvsh3R
senior tag
Sajnos ahogy olvasom fastboot ROM-ot is csak bootloader unlock után lehet feltenni. Elindíttattam egy nyitást. Jól gondolom, hogy nyitás után EEA-s fastboot ROM-ot felteszem és rögtön záratom is vele a bootloadert, akkor olyan lesz, mintha gyárilag is azzal jött volna a készülék? Ez miatt nem érhet semmilyen negatívum használat vagy garanciáztatás során?
-
rsf
senior tag
Én is két simmel használom, 2 nap megvan mindig. Sokszor a 2. napon még 50% fölött vagyok.
Mondjuk én használom az akku kimélőt.(sárga akku ikon)
A képernyő időm olyan 4 óra szokott lenni a két nap alatt.
Nálam jobban bírja mint a Note4.
Nekem csak a térerővel van csak problémám.
Haza felé van egy hely ahol mindig kicsit beszaggatott a beszélgetés Note4-el,
de a Note7 meg is szakad 10-ből kilencszer.
Más bajom nincs vele.
Üdv. -
Sas madár
őstag
-
KRISSTUS
aktív tag
Nekem héten kibírt 3 napot egy töltéssel.
kb: napi 25-30 perc böngészés, napi 5-10 perc beszélgetés és 1x 20-25 perc youtube, viber, 2 SIM + Wifi állandó, frissítések kikapcsolva. Persze ez sokaknak egy nagyon visszafogott használat.
Egy LG G4 után számomra tökéletes, mondhatni zavaró, hogy nem "kell" minden nap töltenem.. -
bcsarli
tag
Sziasztok!
A Note 7 4/64-es verzióba mekkora a legnagyobb microSD kártya amit beletehetek?
Köszi a segítségeteket
-
Henker2
addikt
Üdv nektek!
Egy kérdésem lenne:
Most jelen pillanatban egy Note 5 Pro-m van. Megéri lecseréljem egy Note 7-re? -
Crvsh3R
senior tag
Lehetséges sima GLOBAL romról EEA romra történő áttérés bootloader nyitás és garivesztés nélkül? Ha igen mi a módja?
-
zsola32
őstag
csak úgy a fogyasztásról:
hazai beszerzés Xiaomi.hu
nem piszkált rom, 1 sim kártyával. (32 gb-os sd -vel)
eddig 2 nap 6 órát ment, jelenleg 38%-on vagyok.
wifi az éjjel kivételével egész nap megy rajta, kb. 5 óra blutusz, és pár óra mobil net.
kb. 1 órát játszottam is rajta, alkalmanként facebbok. -
darkmann
őstag
Szerintem jobb lett a fogyasztás, persze ez is használatfüggő. Ha csak kijelzőt használó alkalmazásokat futtatok (Maps, Chrome, FB, Messenger, RR3) és mondjuk nem hallgatok Youtube music-ot órákon át, akkor meglehet a kb. 1,5 nap készenlét, és 6,5 óra kijelzőidő huszonpárszázalékos töltöttséggel a végén (ezalá nem szeretném engedni).
-
Sas madár
őstag
válasz
22Dávid22
üzenetére
Őszinte leszek szerintem a kérdésed sem megfelelően értelmezem (értem).
Tartok tőle ez nekem komoly galibát okozna, egy hónapja a DIGI kártyát használóknál előfordult valami aktiválási anomália ami miatt tömeges sms költségük merült fel.Nem tudom miért kellene aktiválnom a kártyám a MI-nél.
Amikor a kártyám aktív és hívható vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Ulefone RugKing
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

van egy pár követője. Persze mindenki azt használ amit szeretne, tök jó a többi is.

nem is találom az ismeretlen forrásból származó alkalmazások engedélyezését...