- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimi50
aktív tag
válasz
paolinho #13452 üzenetére
Nálunk egy Note 7-es az asszonynál, nekem (maradt a ) Note 4a (jellemző, nem?) - működik a megjelenésük óta.
Még soha nem volt olyan gond, amit egy kis ideg összeroppanással ne tudtam volna megoldani.
Tény, hogy egyre drágábbak, de jól támogatott (gyári és custom) megbízható eszközök. -
-
Mikszi
tag
válasz
paolinho #13235 üzenetére
Bocsi, nem kötekedés, és feltétel nélkül elhiszem, hogy nem volt rajta más tárcsázó, de már jártam úgy, hogy alapértelmezett tárcsázónak nem volt beállítva semmi,. de ha rányúltam akkor kiválaszthattam a gyárit. Lehet rom hiba, nem tudom. Túl sokat mókolom a telókat.
(most már mondjuk egyre kevesebbet, pláne, hogy már a Note 7-et párom nyúzza.
)
-
Mikszi
tag
válasz
paolinho #13230 üzenetére
Lehet félreértem, de nincs véletlenül másik tárcsázó program feltelepítve? A hiba üzenetbe azt írja az a gondja (true dialer stb.)
Vagy csak félrefordították.Ezt még érdemes megnézni:
beállítások
alkalmazások
alkalmazáskezelés
itt három pötty majd alapértelmezett alkalmazások
aztán a hívásnál megnézni mi van beállítva. -
Gloob
addikt
válasz
paolinho #13078 üzenetére
ADB parancssorból én feltenném az OrangeFox 11-es recovery-t. Nekem annó hasonló gondot orvosolt data format nélkül. Ha felteszed, akkor először ADB-ből csak a zip-ben lévő recovery. img-t tedd fel, majd, ha rendben elindul, és nem kér jelszót, akkor recovery-ből a teljes zip-et újra fel kell tenni. Jelszónak megpróbálhatod a "password" jelszót. Hátha! Egyébként a data format meg fogja oldani. 😀
-
azimut
aktív tag
válasz
paolinho #4140 üzenetére
Nagyon köszi, mindenre nyitott vagyok. A newpipe-re bukkantam először, a reklámmentesség lenyűgözött, pl bt hangrendszeren hallgattam zenét, amikor beleüvöltöttek a reklámok. Lehet körberöhögni, de néha klasszikus zenét is hallgatok, ilyenkor zavaró.
A sötétített képernyővel működés hasznos lehet. Tehát Vanced
-
-
paolinho
őstag
válasz
paolinho #3166 üzenetére
Hmm. az okát nem tudom, viszont felismerte a twrp a pendrive-ot.
Azt olvastam a OrangeFox XDA-s felületén, hogy csak simán telepítsem a hagyományos TWRP-re, és menni fog. Így tettem, és tényleg frankón működik. -
Gloob
addikt
válasz
paolinho #3158 üzenetére
Nem biztos, hogy nálad is ez lesz. Azóta talán fejlődött a TWRP is talán. Majd kiderül. Volt olyan esetem, hogy a TWRP-vel nem ment, mert titkosítva volt a data, és nem is látta, illetve 0-nak látta, de egy másik TWRP-vel meg ment. No akkor tettem fel az OF-et, még egy beta verziót, és azzal is ment. Azóta már van stable OF is.
Egyébként van TWRP, rootold Magisk-kel, tegyél fel egy Titanium Backup-ot, mentsd le vele a dolgokat, és nem kell újra belakni. Csak a Titanium mentését másold ki PC-re, vagy ha van SD-re, ha a data-t formázni kéne esetleg, akkor meglegyen! -
Gloob
addikt
válasz
paolinho #3155 üzenetére
Minden héten pénteken van frissítés hozzá, ha weekly-t tetted fel. Az, hogy TWRP-vel megy-e? Nekem nem ment vele, állandóan titkosította a data partíciót. Egy verzióval ment csak, az meg régi volt, úgyhogy az OrangeFox-ot tettem fel. Azzal nincs gond, megy vele az OTA is, csak a beállításokban engedélyezni kell az OTA-t.
No meg jobban szeretem az OF-et, még a Note 4-es időkből.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest