- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomy86
addikt
válasz
Mercutio_ #15093 üzenetére
"Ja és egy kérdés: Van valahol lépésenkénti részletes leírás hol és miket kell beállítani, kikapcsolni, hogy megszűnjön a Xiaomi-s fiókhoz kapcsolása a készüléknek?"
Korábban ezt találtam. Nem tudom, hogy azóta változott-e valami. -
-
Fall-N
veterán
válasz
Mercutio_ #14317 üzenetére
Nem kellett ahhoz feltétlenül tönkre menni. Alapból lassabb is, így nem célszerű használni. Másrészt már régóta titkosított a tárhely. De be lehet formázni Adaptív térhelyként, igaz én nem tenném. Egyébként is manapság alap a 64 GB tárhely, így minek kellene linkelni SD-re?
-
macssessz
tag
válasz
Mercutio_ #13611 üzenetére
[link]
én nem a teljes lefedettségűt választottam, nehogy a tok lenyomja.
Kb. 0,3-0,4mm vastag, kemény tokban adták. Körben kb 1-1,5 mm-t hagy a tok szélétől. Kamera védőt is vettem, az is jó, azt is kemény műanyag dobozban adták. mindkettő törlőkendős. Helyszínen bontsd ki, nézd meg, hogy jó fajtát kapj!
A3-hoz vettem kamera védőt, az nem is látszott a hordozón, olyan vékony. A szervizes mikor bizonyította, hogy rajta van, el is törte csak úgy tudta leszedni. Vettem másikat, én sem tudtam leszedni róla sérülés mentesen. Az túl vékony, nem jó.Xiaomi Redmi Note 7 / 7S / 7 Pro
Karcálló,ütésálló kijelzővédő
üvegfólia, 9H tempered glass,
törlőkendővel
Partnumber: Temp-glass006088, 5824AXiaomi Redmi Note 7 / 7S / 7 Pro
hátsó kamera védő fólia
tempered Glass (edzett üveg)
Partnumber: Temp-glass006293, 6328A -
TRob1
veterán
válasz
Mercutio_ #13544 üzenetére
Nincs jelentősége... ugyanez volt egyik kollegámnál is akkor, neki meg redmi 4x van (sima, nem a note) azon ki tudja milyen miui van...
Sok júzer meg akkor pont szabin volt vagy nyáriszüneten, vagy csak nem használta épp ezt az ébresztőt, azért nem vette észre a bakit.
-
fa4hu
őstag
válasz
Mercutio_ #13294 üzenetére
Az újabb tapasztalatok alapján nem kell készülékkeresést indítani, sőt még bekapcsolva sem biztos, hogy be kell legyen a készülékkeresés.
A legegyszerűbb az, ha a nyitás kérelem után azonnal próbálsz nyitni. Ha kiírja, hogy még x órád van vissza a nyitásig, akkor biztosan menni fog a nyitás az x óra letelte után.
-
Gloob
addikt
válasz
Nem kell keresést indítani. A készülékkeresés legyen bekapcsolva az accountodban. A nyitó programot nyugodtan indítsd el, szépen kiírja hogy mit csinálj, ha valamit hiányol. Ha végig fut, akkor kiírja, hogy mennyi órát kell várni a nyitásra. Nem fog egyből nyitni. Amikor lejár az idő, akkor lesz ott egy nyitás gomb. Legalábbis nekem annó volt.
-
Gloob
addikt
válasz
Nem kell keresést indítani. A készülékkeresés legyen bekapcsolva az accountodban. A nyitó programot nyugodtan indítsd el, és majd szépen mondja, ha valamit még hiányol. Hfa szépen lefut, akkor a végén kiírja, hogy mennyi órát kell várni a nyitásra. Nem fog egyből nyitni. Amikor lejár az idő, akkor lesz ott egy nyitás gomb. Legalábbis nekem annó volt.
-
fa4hu
őstag
válasz
Mercutio_ #13292 üzenetére
Érdekes, az én e-mail címemben is van pont, azzal ment. Igaz, csak egy, nem kettő, lehet, hogy annyi már nem tetszett neki.
Az AMD hiba csak akkor derül ki, ha kipróbálod. Ha fut, szerencséd van, ha nem, keresni kell egy másik gépet.
Igen, mindent törölni fog a nyitás, függetlenül attól, hogy nem váltasz utána ROM-ot.
-
laca1052
tag
-
-
vargalex
félisten
válasz
Mercutio_ #11347 üzenetére
Ja, csak a gyártónak is van több beszállítója (lásd kijelző: Tianma, Shencao, Boe, stb., az érintőből szintén többfélével szerelik a készülékeket, ahogy kamerából is).
(#11348) wanted5:
A fentiek között is nagy a különbség, ha egymás mellé teszed (és más a meghibásodási arányuk is). Szóval, ez nem sokat jelent, mert egymás mellé téve a gyári készülékeket is teljesen más a megjelenítés. Egyik sárgásabb, másik inkább hideg fehér. Én a Redmi Note 5-höz pl. Tianma LCD-vel szerelt kijelzőt kaptam Ali-ról. -
maszmata
csendes tag
válasz
Mercutio_ #11129 üzenetére
Szerintem nem feltétlenül így van. Minden szolgáltató minden hívásnál ad visszajelzést, ha a hívott fél várakoztatja a hívót, kérdés, hogy a hívó készüléke képes-e azt kijelezni. Ha most áttenném a kártyámat egy olyan készülékbe, ami tudja ezt, akkor az megjelenítené az információt bárminemű szolgáltatói beállítás módosítása nélkül.
-
Gloob
addikt
válasz
Mercutio_ #11116 üzenetére
Az auto fényerőn talán javítottak. Igaz, most is leveszi nagyon sötétre, de ha egyszer visszaállítod, onnantól már azt veszi alapul. Én eddig ezt tapasztaltam. Tegnap este 11 körül került fel, azóta csak 2x kellett rajt állítani. Először azonnal, meg ma reggel bekapcsolásnál.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Mercutio_ #10380 üzenetére
Nem csak a RAM kezelése brutál aggresszív, hanem az akku kímélés is, már-már használhatatlanná teszi a telefon rendeltetésszerű használatát. Nem enged semmit háttérben futni, pl. GPS nyomkövető alkalmazást. A fejlesztői lehetőségeknél kénytelen voltam lekapcsolni a MIUI akku optimalizálást.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Mercutio_ #10014 üzenetére
Szerintem erről van szó, amit én is fúrcsáltam, mert nem láttam az állapotsoron hogy telepítés,amit a play áruház "mutatott".
Letőltés az ott van.Mondjuk az nem értem hogy miért szedték ki, hasznos volt, mert ha pl háttérben volt a play áruház, figyelemmel tudtad kisérni hogy épp hogy áll a művelet.
-
azimut
aktív tag
válasz
Mercutio_ #9988 üzenetére
Na, ez a g varázsló érzékeny pont. Már bl-nyitás után a gyári rom újrakezdte az egészet, a szokásos wifi, idő, e-mail, stb. beállítás után a fogja munkára képernyőnél (vagy ilyesmi) nem ment tovább.
Custom romoknál a g varázsló újra és újra felugrott azzal, hogy nem fejeztem be a beállításokat. Elfogadom, hogy gapps probléma, bár a sok telepítés után már vakon is ugyanazokat a beállításokat hajtom végre, hol így sikerül, hogy úgy.
A legjobb kombó a pie Havoc, és bitgapps varázsló nélküli változata volt, sem a romnak, sem a gapps-nak nem volt varázslója. Telepítés után elindult egy angol rendszer, egy darab play ikonnal, oszt' jaól van, magam voltam a varázsló.
A gappsokat folyamatosan reszelgetik, bízom benne, hogy lesz stabil q verzió opengapps, vagy ilyesmi. Eddig a nikgapps vált be legjobban.
(Ez most off volt, vagy nem? Végig RN 7-ről írtam.)
-
Fall-N
veterán
válasz
Mercutio_ #9988 üzenetére
Custom ROM alatt bármi ilyen anomália előfordulhat. Elég ha egy rendszer API hiányzik és már nem is működik a Google szinkron. Vagy az utólag telepített Gapps nem jó. Mindig benne van, hogy valami nem működik, ezért sem szoktak 100%-ig jók lenni. Persze van olyan, ami teljesen jó de ez a ritkábbik.
-
Csabcy
tag
válasz
Mercutio_ #9454 üzenetére
Nincs bekapcsolva a ne zavarj.
Most arra jöttem rá, hogy sokszor össze van kötve a telefon egy sony srs xb40 BT hangszóróval, ha rajta van a hangszórón, és hívom akkor csörög a a csengőhang a hangszóróban, ha lecsatlakozok és úgy hívom, akkor csak rezeg a telefon nincs csengőhang. Tuti valami beállítási probléma, de nem jövök rá.
Köszi:Cs
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Mercutio_ #8352 üzenetére
Egyre kevesebben használják mi fiók nélkül. Az első beindulásnál létrehozzák. Sokan 2 év múlva jönnek rá, hogy az elején létrehoztak valamit, aminek már nem emlékeznek az adataira...(nem kell hozzá kötelezően a fejlesztői beállításokban az összebindelés, az csak a BL-nyitáshoz kötelező)
Elméletben de. Hoztak már hozzám olyan telefont (is) amit Google fiók miatt nem engedett megnyitni...
-
Milestone2
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest