Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
válasz
fluttershy
üzenetére
GPS problémára megoldás lehet ez a verzió?
Köszi -
zsola32
őstag
válasz
Archttila
üzenetére
nálam mostanában nem mindig indul el a töltés.
ilyenkor eddig egy újraindítás segített.
igazából sohasem volt csúcskategóriás készülékem, nekem a note7 az egyik kedvencem lett ebben bő két évben.
ha tönkre megy, bizti a márkán belül maradok.
(mostanában kap szegény rendesen, Pokemon go-zok vele, a program azért becsületesen terheli)
-
zsola32
őstag
sziasztok, bletooth fülhallgatóval lehet rádiót is hallgatni?
(mert ugye ha vezetékessel hallgatom, az egyben az antenna, itt meg az nincs)
köszi a válaszokat -
zsola32
őstag
Nekem is megjött...
-
zsola32
őstag
sziasztok
szerintem gyorsabban merül a telóm, mióta pár napja felment az új frissítés...
remélem javítani fognak rajta -
zsola32
őstag
köszi a segítséget fólia ügyben, meglesem őket,
nekem eddig egy matt üvegfólia volt a telómon (igazából a negyediket koptatom), de nagyon sérülékeny -
zsola32
őstag
Addig totojáztam a vásárlással, hogy az összes hivatalos garis helyről elfogyott a telefon.
Mit javasoltok a beszerzéssel kapcsolatban?
(ez már a harmadik lenne, anyám és én is ezt használjuk, és a párom is beszállna a sorba)
esetlegesen Xiaomi vonalon 60ezerig más alternatíva?köszi
-
zsola32
őstag
válasz
sumsang
üzenetére
Otg-ről általában.
rendeltem aliról két usb-c/usb átalakítót, mindkettővel működik a telefon.
pendrájvot próbáltam, adatokat tudsz lementeni, illetve feltenni a telefonra.
ha feldobsz egy VLC-t, akkor a média tartalmakat is viszi pendrájvról.
(gyerkőcöknek jól jöhet néhány életmentő film nyaralás alatt, közben, utazáskor stb) -
zsola32
őstag
Mint írtam, én a Sygic navis szoftvert használom, hibátlan Bluetooth-on keresztül simán kimegy a hang.
Semmiféle fagyás nem volt eddig.
Igaz megvettem, de csak 1x kell kiperkalni 😀 -
zsola32
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
az a gond, hogy külső programok nem látják a pendrájvot.
a kodival teszek még1 próbát -
zsola32
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
a Dolby audio nem működik, közben tettem fel más tartalmat is, az AAC (2 csatorna) viszont megy, itt van kép illetve hang is.
ami probléma, hogy csak a filekezelőből indulnak a filmek. -
zsola32
őstag
azért össze sikerült futnom némi anomálival a redmi kapcsán.
rendeltem egy type C - usb átalakítót, pontosabban két félét.
mindkettő működik, ha legalább 50%-on áll a teló töltöttsége.
Első próba alatt kb. 51 %-on voltam, aztán hazamentem, és gondoltam letesztelem mit is tud a ketyere.
ekkor már csak 48% volt a töltöttség, mindkét átalakítóval próbáltam 2féle pendrájvot, egyiket sem ismerte fel.
No, némi töltés után (75%) ismét megy az eszköz.
Hogy mit is tud? azt hittem többet
Fat32-re kell formázni a pendrájvot, ekkor hajlandó felismerni.
fájlokat lehet rá másolni vica-verza, fényképeket - videókat könnyen le lehet menteni külső eszközre.
Jött a következő teszt, audió, videó tartalmakat tettem a meghajtóra, mp3-at viszi, gond nélkül.
A pendrájv sajnos nem jelenik meg az MX Player pro programban, így első körben nem tudtam videót lejátszani vele, és a gyári programban sem látszik a meghajtó
A fájlkezelőből indítva (mivel itt látszik az eszköz) elindult a mese(film) de hangja nincsen. ezen kalapálok jelenleg hogy össze tudjam hozni a hangot is.Feltettem egy Sony kamerával készült 1080p-s AVCHD (.mts) videót is, ezt természetesen viszi, kép és hang rendben.
Eddig nagyjából ennyi a sztori, ha valaki előrébb van a témában kérem segítsen, az igazi az opcionális külső eszközről is működő mese(film) lejátszása lenne, mert ugye mindent a gyerkőcökért

szerk: egy + gondolat, van az MX playernek valami audio kodek nyűgje, ezt a korábbi tableten is végig kellett zongoráznom, lehet hogy erre felé kellene elindulnom - vagy nem
-
zsola32
őstag
válasz
dave987
üzenetére
nekem egy problémám van csak a telóval, hogy nehéz.
ha sortban vagyok, és zsebemben a teló, lehúzza a gatyát a derekamról.komolyra fordítva a szót, írtam már néhányszor, p8 lite-ról váltottam erre a telóra, akkor az is 60ezer környékéről indult.
most úgy érzem, több tartalék van ebben a redmiben mint a p8lite-ban volt.
az akksi idő nagyon jó, nyaralás alatt végig ment a GPS, semmi problémám nem volt a telefonnal, és a melegedéssel sem. (sygic)biztos vannak ennél jobb telók, de nálam a 60ezer forint egy lélektani határ, ennél többet nem vagyok hajlandó kifizetni egy telefonért.
Mindenre megvannak a céleszközök, érdemesebb azokra költeni. -
zsola32
őstag
válasz
Mercutio_
üzenetére
nálam a sygic (full) a navigációs szoftver, eddig ha lakásban indítom is azonnal mutatja a helyet.
remélem nem fog behalni.első körben azt hittem belefutottam egy anomáliába:
az autó fejegysége blutuszos, össze is lett párosítva a redmi meg a fejegység, tudok vele telefonálni is.
miután feltettem a sygic-ot, random elkezdett hívogatni egy telefonszámot az autó.
kis nyomozgatás után felszállt a köd, a navigációs hangokat is kiküldi a sygic blutuszon keresztül, ilyenkor elhalkul a rádió, és autóhangszórón bemondja az igét.
olyan mintha tárcsázna egy telefonszámot, de a ennek nincs nyoma a hívások között.
(a sygic tud olyat is, hogy csak a navi szól, a rádió nem, blutuszra kiküldve) -
zsola32
őstag
első körben nekem sem volt. aztán feltettem néhány progit, lehet hogy akkor történt valami.
egyébként elég mesterien be vannak ágyazva a menük bugyraiba a kapcsolók, a segédlet nélkül lehetetlen küldetés lenne kilőni őket.ma rendeltem aliról usb-s átalakítót, kíváncsian várom működik e vele mondjuk egy pendrive
-
zsola32
őstag
reklámok több helyen is elő tudnak jönni, nálam a "tisztító" fül alatt és a fájlkezelőben is voltak.
azért elég vicces, hogy kiperkálok egy telefont, és csesztetnek a reklámokkal.
a Kindle PW4 könyvolvasóból kétféle verzió van, a reklámos meg a mentes, kétféle áron, ott értem a szitut, de itt nem.
az összefoglalóban van szó a reklámmentesítésről, kb. 10 helyen kell kiszedni a pipákat hogy beálljon a rend. én megtettem, most úgy tűnik jó. (3 napja csináltam meg)egyébként jó a telefon, az értesítési sor betűi (ahol az idő és a töltöttség kijelző van) nagyon bolhaszarok, ez lehetne nagyobb. az akksi jó, és kellően gyors a telefon.
"Tomsolo" dobott egy linket a matt üvegfóliára, tegnap jött meg, szerintem nagyon jó, köszi az ajánlást
-
zsola32
őstag
huawei-ről váltottam, ott volt a filekezelőben széf funkció, itt jól látom hogy alapból nincs ilyen?
-
zsola32
őstag
csak úgy a fogyasztásról:
hazai beszerzés Xiaomi.hu
nem piszkált rom, 1 sim kártyával. (32 gb-os sd -vel)
eddig 2 nap 6 órát ment, jelenleg 38%-on vagyok.
wifi az éjjel kivételével egész nap megy rajta, kb. 5 óra blutusz, és pár óra mobil net.
kb. 1 órát játszottam is rajta, alkalmanként facebbok. -
zsola32
őstag
én szombaton rendeltem meg, és most szerdára ért ide (pécs)
garipapír rendben, lehet hogy pár ezressel drágább a bolt, de szerintem megéri.jelenleg ismerkedek a telefonnal, elsőre nagyon tetszik.
és itt kérdeznék is egyet, a felső sávban, ahol az idő illetve akksi töltöttség van, lehet valahogy nagyítani?
így 50 felé már nem olyan acélos a szemem
-
zsola32
őstag
Tomsolo sokat segített az üvegfólia és a tok kiválasztásában, köszönöm még1x.
ezt a két dolgot már múlt héten berendeltem az aliról, a telefont (4/64) meg ma.
Kíváncsi leszek, milyen lesz az új teló, a Huawei p8 lite már nagyon a végét járja. (bekrepált a wifi rajta) -
zsola32
őstag
Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni...
Jelenleg egy Huawei P8 Lite telót nyúzok, mely kb. fél éve megadta magát, no WIFI
Az okostelefon topickban, nagyon dicsérik az általatok használt telót, ezért is kérdeznélek Titeket, hogy mennyire ajánljátok?
Igazából Bankolás, Aliexpress, Facebook, Messenger, Navigáció, hírolvasás és némi alap játék menne rajta.
Féyképező/videó van külön e célra, de azért néha fényképeznék is vele.Melyik boltot ajánlanátok a vásárlásra?
Köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest