Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
laca1052
tag
Azok akik bátrak és szeretnek tesztelni letölthetik a MIUI 11 Béta verziót itt a lista.
[link] -
Ezen leírás segíthet azoknak, akiknél a rootolás miatt nem akarnak egyes app-ok működni.
-
Gloob
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szerintem kell. A MiUnlock program egy sz.gépre írt progi. A telefont pedig fastboot módba kell tenni, és csatlakoztatni a PC-hez. Én legalábbis csak ilyen leírást olvastam eddig. Így is csináltam már az RN4-en is, és RN7-nél is. Más megoldásról én nem tudok.
-
aprokaroka87
nagyúr
Az összefoglalót és az xda linket olvasva, nekem kusza egy dolog pl.
Bootloader nyitáshoz mindenképp kell számitógép, vagy van mód csak telefonon is intézni?
-
Fura ez a tárhely mutatás,ha a beállításokban a tárhelyet nézem akkor 42gb-t mutat de most pl,hogy telepítettem egy térkép programot ott meg 39gb-nek írja a tárhely méretét. Miért van ez?
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Érdemes az általam linkelt leírást is elolvasni a beállításokhoz. A zoomolgatás a 60 fps + stabi miatt van, ami egyébként az általam eddig próbált összes GCamnél előjött:
"Recommendation: Shoot 4K video, as 4K captures more information and details, and when compressed to 720p or 1080p, the quality will be even better.
The only thing that I can note is that when video stabilization is Turned on, 30 FPS will work as it should, and 60 FPS will wildly zoom. Therefore, in order to avoid these zoom— turn off the stab." -
aelod
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszi! A másik kérdés ha ki van kapcsolva az automatikus frissítés akkor miért frissíti le a Facebookot és az Instagramot folyton?
-
doxAnger
friss újonc
válasz
Zsoltpeter
üzenetére
Korábban próbáltam, de nem a fenti listából telepitettem és az akkor nem oldotta meg a problémát, most viszont szemmel lathatoan jobb eredményt ad a gcam!
köszönet!
Mondjuk 3 evnyi technikai fejlodestol tobbet várnék...
Gcam vs redmi3:

Makoj24: Azértz se rossz ám!
Köszi a képeket!
Gyanus nekem ez a szellemkepes megjelenés... Próbálom ma tesztelgetni meló közben a gcammal (meloba lenne szükségem a közeli fotókhoz), meglátjuk hogy fog működni. -
doxAnger
friss újonc
Sziasztok,
Pár napja szereztem be a redmi note 7-et, eddig egy redmi 3-asom volt, és a kellemetlenül meglepő tapasztalatom, hogy a 3eves redmim jobb képeket készít (közeli képek, mesterséges fényben). Ez real, vagy selejt a cucc?
-
törölt tag
Most ingyenesen letölthető a LiquidPlayerPro [link]
-
Zsoltpeter
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszönöm
-
Crvsh3R
senior tag
-
Crvsh3R
senior tag
-
Gloob
addikt
válasz
tucsok8510
üzenetére
Root nélkül, és BL zárás nélkül talán, nem? És hogyan unrootoltál?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Zsoltpeter
üzenetére
Beállítások ->saját vélemények->javaslatok vélemények írására off
-
Gloob
addikt
A magisk managerben ha ráböksz az uninstall-ra, akkor a következőt írja ki:
"All modules disabled / removed. Root will be removed, and your data potentially encrypted if not already"
Majd ott van a complete uninstall gomb
Hogy aztán megcsinálja rendesen, avagy csak ígéri, no ezt most nem fogom kipróbálni. Talán a kolléga kipróbálja, és jelzi az eredményt. -
Gloob
addikt
válasz
tucsok8510
üzenetére
A magisk managerben van egy uninstall is. De azt hiszem az OrangeFox-ban is lehet törölni. Van rá valami zip.
-
cerka
csendes tag
Kezmozdulatos vezérlési módban mást amúgy nem zavar hogy a billentyűzet nagyon lent van?
Gboardot használok, abban sajnos nem találok megoldást erre, a billentyűzet méretét lehet nagyitani, de az alsó sor meg ugy is nagyon lent van. iOS-en ez még van oldva úgy hogy van egy üres sor a billentyűzet alján, androidon nincs valami ilyesmi opció? -
Gloob
addikt
válasz
tucsok8510
üzenetére
Ahhoz szerintem elég a root eltávolítása.
Érdekes dolog, hogy nálam sem működik a banki app, viszont böngészőből simán elérhető minden. Ott nem panaszkodik a tört rendszerre. -
kanyi51
senior tag
válasz
tucsok8510
üzenetére
miért akarod zárni?
-
tucsok8510
csendes tag
https://xiaomi.eu/community/threads/9-9-26-first-miui-11.52341/
fenti linken felraktam a miui11-et igaz orangefox-al mert twrp az istenért sem akart elindulni, viszont kérdés bootloadert zárhatom vagy sem? illetve ha igen azt hogy?
-
aelod
veterán
válasz
Peterhappy
üzenetére
Hát ez elég érdekes 😅
Megmagyarázhatatlan jelenség. A hívás rögzítés nálam be van kapcsolva de nem játsza le automatikusan a hívás után...Más.
Hol tudom kikapcsolni a google mapsnál h megkerdezze folyton, hogy milyen volt a hely ahol voltam? Idegesítő....
-
Gloob
addikt
válasz
infectedmann
üzenetére
Nem számít Xiaomi.eu extrának, tudtommal a global verzióban is be fog jönni, csak itt, mivel a kínai bétából készül, előbb jött. Egyébként már az utolsó MIUI 10-ekben megjelent. No meg a miui-s Poco launcher is ilyen.
-
infectedmann
őstag
válasz
üzenetére
Pont a héten lett engedélyezve a bootloader nyitás a telefonomhoz, és pont mára terveztem a ROM cserét xiaomi.eu ROM-ra, úgyhogy rögtön erre esett a választás és be is laktam. Pár nap, vagy egy hét használat után megírom a tapasztalataimat.
Az egyelőre biztos, hogy még részben magyar, részben angol, úgyhogy átállítottam teljesen angolra, mert kicsit zavaró volt.
Ez nem tudom, hogy xiaomi.eu extrának számít e, de nagyon nagy pozitívum, hogy van appdrawer és nem minden app a home képernyőre van kihányva.
-
Én szeretem kikapcsolni néha,nem jó az ha mindig megy.A google keep-re gondolsz?Nekem az valamiért nem akart hangot adni csak rezgést.
#fa4hu
A jegyzeteket én is használtam egy ideig csak ott nem lehetett saját hangot beállítani plusz rengeteg jegyzetem van és nem akarok kavalkádot így külső programot raktam fel. -
Gloob
addikt
Esetleg próbáltad már használni a google naptár emlékeztető funkcióját? A másik kérdésem, hogy minek kikapcsolni ezeket a telefonokat? Ha nem akarod, hogy zavarjanak, akkor tedd rep.módba. A bekapcsolás több energiába kerül, mint egy éjszakai rep.mód fogyasztása. Persze te tudod......
-
Valaki használ külső emlékeztető appot?Én már vagy a 10. et próbálom elsőnek mindig jeleznek aztán semmi.Ok ha végig be van kapcsolva a telefon elméletileg működnek de ha kikapcsolom és mondjuk fél tízre volt beállítva de én 10 kor kapcsolom be a telefont azt ugye nem jelzi ami kikapcsolt állapot alatt volt de az aznapi többit sem ami be van állítva későbbi időpontra.Pedig minden engedélyt megadtam a emlékeztetőknek,automatikus indulás,akkumulátor kímélő kikapcsolva meg ilyesmi.Ma is elfelejtettem két dolgot emiatt.
-
No, elnézést kérek az elmúlt órák-napok szpemeléséért, a Telefon trópusi betegségeinek világgá kürtöléséért.
Mivel nem tudtam rácsavarni a telefonra a vadonatúj global romot az EU-s helyett, így beértem egy factory resettel és nulláról egyenként újratelepítettem mindent, semmit sem állítottam vissza backupból, csak kb. a híváslistát.
Plusz kigyomláltam úgy húsz alapértelmezett programot a topic összefoglalóban leírtak szerint.
Egyelőre minden nagyszerűnek tűnik, az értesítések gyönyörűen érkeznek, nincs semmi hívás utáni vacakolás és a telepítés utáni nonstop nyomkodás-töltögetés-telepítgetés 5%-os merüléssel járt.Szóval remélhetőleg a második benyomás mindkét fél számára lényegesen kedvezőbb lesz

-
atosan
veterán
Valamelyik nap szó volt a fagyásokról. Fél óra google naviból kilépve kb fél percig nem reagált a kezdőképernyő semmire 🤔
-
Gloob
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Jelen pillanatban erre a készülékre nincs stable, global MIUI 11. Ami van az a Xiaomi.eu Dev, azon pedig megmaradnak az értesítések, de azon a MIUI 10 esetén is megmaradtak. Viszont mintha az automata fényerő szabályozás javult volna. A proximity szenzorról nem tudok mondani semmit, mert az nekem az utóbbi 2 hónapban jó volt. Itt is jónak tűnik, 1 próba után. Majd meglátjuk.
-
notafa3
tag
Rátaláltam egy nagyon dizájnos tokra: [link]
Hátha másnak is megtetszik.
MOFI a gyártó, érdemes rákeresni, minőséginek néz ki minden tokjuk.
Véleményeknél a fotókon látszik, hogy a kamerát is jól védi, elég vastag tok. -
válasz
üzenetére
Nincs és nem az lesz.
Egy párbeszéd megy, két vagy három hang között, mintha valami próbatermi felvétel lenne, számomra teljesen érthetetlen a dolog. Mintha a háttérben nyitva maradt volna pl. a Youtube és ilyenkor újraindulna/folytatódna.Képzelem mennyire idiótának tűnhetek, pedig esküszöm fennáll ez a jelenség. Három hívásból kettő után kb.
-
-
törölt tag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Nincs valamilyen hívásrögzítő alkalmazásod?
-
-
atee_13
őstag
kipróbáljuk
-
atee_13
őstag
Üdv!
Barátnőnek hétfőn jött meg a RN7.
Két beállítást keresnénk.
1. Messenger állandóan csipog hiába van beállítva benne, hogy néma legyen. Kikapcsolható valahol?
2. Mikor valami appot használ és jön egy hívás megjelenik egy állapotsor hogy ott tudja felvenni és mikor a füléhez emeli akkor bekapcsolgat vele egy csomó mindent abban a sorban. Belehet valahogy állítani, hogy egy telefonos felületre dobja ahol nem tud bűvészkedni?
-
válasz
Uzsidoboz97
üzenetére
Ha nekem nem jo, nem vigasztal megy ha masnak sem az

Koszi szepen amugy
kicsit lehangolt a dolog, epp azt talaltam ki, hogy atterek global romra...Az ertesitesekkel is szenvedek, a Gmail pl soha nem jelez, hetvegen ha lesz vegre idom utanaolvasok a zavaro dolgoknak, de egyre inkabb erik a root+custom rom gondolat, csak a gari miatt sajnalnam.
Szerk: Ejjel, kb 2230-530 kozott ~10%-ot merult, ez tuti nem normalis "viselkedes".
-
bododani
senior tag
Hali! Nem tudjátok hogy a leendő Redmi Note 8 ban lesz-e NFC? (nem a Pro változatban)
-
törölt tag
Aki szereti a Xiaomi.EU ROM-ot,annak ez egy jó hír:
-
Megint kezdi a telefon a zárképernyőn lévő kép alapra megváltoztatását,kikapcsolás visszakapcsolás után.
-
Na kipróbáltam az itt ajánlott legújabb gcam verziót PMGC_7.0.009_SlowMotion_120-240FPSVersion_V4.apk igaz még nem minden helyzetben tudtam kipróbálni,majd lehet holnap de ami már nem tetszik és írja is portoló,hogy portré módban az elmosás szar,vagyis ha valakit vagy magamat le akarom fotózni portré módban akkor nem úgy mossa ahogy kéne hanem szó szerint az egész képet elmossa,tehát az egész kép homályos lesz.
-
Uzsidoboz97
csendes tag
Imadom ezt a mobilt.
Ezelőtt note 5 volt.
Az valamiért MASIK rom telepítés kozben bezárt a BL es nem tudtam megcsinálni.
Vettem ezt.
Első perctől kezdve szeretem, tényleg csak az akku idő ami furcsa nálam.
(De volt s8 plus es az sem volt acélos)Meg egy kétségbeesett akku cserét jövő héten be iktatok ha kapok hozzá ott ahol alkatrészt veszek, hátha.
Ha nem akkor megvarom lehet a Note 8-at még ha nem is nagy az ugrás lecserelem arra. -
moma
őstag
Az van, hogy vettem rá egy random üvegfóliát. De mivel a gyári tok nem megy fel az üveg mellé ezért lepattog a széle. De az is lehet csak rossz minőségű a fólia.
Tudtok ajánlott fóliát, meg esetleg egyszerű tokot, ami kicsit feljebb ér mint a gyári? Vagy nálatok ez, hogy van?
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Uzsidoboz97
üzenetére
És ez egy nap alatt ennyi?
Ha igen, az elég karcsú.
Sajnálom!
Sajnos sosem láttam ennyi szórást másik gyártónál, ez lehet az egyik ára az olcsóságnak, jó ár/érték aránynak, a hullámzó minőség, amit Xiaomi-együtthatónak is neveznek.(én más hibák miatt akarom naponta falhozvágni, de 5 óra alatti SoT esetén már cseréltem volna)
-
Uzsidoboz97
csendes tag
Single sim-mel hasznalom.
Telekom korlátlan net miat 4g only wifit nem szoktam.
12. Keruletben lakom, 5. Kerületben dolgozom általában e két pont között mozgok, es nekem ugy jön ki ennyi :/Leggyakrabban xiaomi. Eu heti romot telepitek, most epp valami kínai
11 9.9.24 van fent. Kíváncsi voltam, de nagyjából változatlan maradt. -
Z.É.T.
őstag
válasz
Uzsidoboz97
üzenetére
Wifin nekem is volt már 10 óra feletti SoT, viszont nemrég költöztem és ebben a házban rosszabb a lefedettség, itthon előfordul 5 óra alatti is.
(Dádpusztán meg örültem, ha 3 óra(!) összejött)
Ezek mind 24 óra alatt.A RN7 nem üzemidőbajnok (a GS ROM-on), RN5, Mate8, M10Pro is többet tudott azonos körülmények között, de azért így is a jobbak között van.
A mindig aktív dual SIM beleharap, az tuti. -
Uzsidoboz97
csendes tag
válasz
üzenetére
Igen, tudom, hogy az enyém nem normális
De már rakás romot próbáltam stb.
Gari sajnos kiesett, mert a Smartshop számlát elhagytam, és valószinüleg az átlátszó hátlap miatt amúgy sem vennék át
Hozzá szoktam mert amúgy a mobilt imádom, csak annyi hogy az enyém 0 perces kora óta ilyen 5 óra SoT volt a rekordom :S
-
törölt tag
válasz
Uzsidoboz97
üzenetére
Nálam 10+ óra SOT van (Wifi+folyamatos netezés)
-
Uzsidoboz97
csendes tag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Nyugi Romtól függetlenül nekem 3-4 óra SoT max :S Allandó 4g aktív, de nem tudom ennyit számítana e....
Már bele törődtem.
Illettve ami érdekes, enyém is és kolléga nőmé is max fényerő mellett a mobil alja baromira melegszik, viszont egyik ismerősömé meg nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

köszönet!
szóval marad nyitva és majd ha kint lesz a stabil, visszaállok rá

de nálam minden értesítés megjön szépen. Gmail is.