-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttilaMvh
tag
válasz
Henker2 #4845 üzenetére
Havernek van ilyen, igaz Mi8 lite-on, de azt mondja, hogy a mágnes miatt, vagy nem, de levesz a jelből. Tok nélkül több vonala van. Én még csak a topikot olvasom, egy Rn4X utódját keresem az asszonynak, mert a 3/16-ból a 16 már nem elég semmire. Nekem Mi Max3 van, mert "a méret számít", arra meg nincs ilyen mágneses tok. Szóval ha használsz ilyen tokot, érdemelnének a tapasztalataid. Köszi.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Henker2 #4546 üzenetére
hát gondolom nem, mert mondták itt is hogy egy másik rommal is szaggat, így én valami cpu bug-ra gyanakszom akkor (hardveres).
De esetleg a többiek akik más rom-ot használnak itt (van egy pár) megnézhetné hogy hogyan működik nekik a lassított felvétel, és megerősítenék vagy cáfolnák az hasznos lenne.Zsoltpeter
Nekem Gcam-on is szaggat, ugyan úgy. nem folyamatos szaggatás de felvétel közben és visszjátszáskor is 5-10 mp-enként be akad egy nagyot. -
Gloob
addikt
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Henker2 #3538 üzenetére
Én ilyet vettem hozzá,mert már az előző telefonomnál is bevállt
Itt vettem sürgősségibe mert nem volt idő külföldről rendelni -
vlevi
nagyúr
válasz
Henker2 #3503 üzenetére
Ahol én vettem, csak kék volt raktáron, ezért a kék.
Egyébként szerintem is fekete.
De, mivel az üveg hátlap miatt garantáltan tokban lesz, ezért majdnem mindegy. Csak rózsaszín ne legyen
Színtől függetlenül, kár az üveg hátlapért, mármint, hogy mostanában ez a divat. Valahogy irtózatosan természetellenes számomra egy üveglapot fogdosni.
Éppen ezért vettem hozzá tokot, abban fogom tartani, csak, hát a toktól vastag lesz, szóval mégegy mínuszpont az üvegnek.
Hogy miért vettem mégis ezt? Azért, mert pl. a Xiaomi-s társait, pl. Mi A2 kisebb akksi, gyengébb kamera, satöbbi. -
vlevi
nagyúr
válasz
Henker2 #3499 üzenetére
Szerintem mar majdnem mindegyik telefonnak egyedi felbontasa van.
Úgy értem, hogy a korábbi, 16:9 arányú, fullhd helyett 18:9 és hasonló kép aranyt használnak.
Ez a youtube eseten azt jelenti, hogy nem tölti ki teljesen a képet, oldalt fekete részek, aradnak, de a kép nem torzul el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest