Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
válasz
infectedmann
üzenetére
Többeknél működött már. Egyébként meddig tart kipróbálni egy régió átállítást? Ha nem megfelelő, akkor vissza lehet állítani.
-
aprokaroka87
nagyúr
Olvasottak alapján azért vannak hibák.
Ez bolt függő talán, vagy teljesen random? -
rsf
senior tag
Nekem elkezdett recsegni, a beszéd hangszóró de van olyan szög amikor nem recseg.
Amúgy meg elég halk. Ha lejjebb nyomom a hangerőt 1-el akkor már szinte semmit sem lehet hallani.. A kollégám Note7-e meg olyan hangos, hogy szinte megsüketültem amikor kipróbáltam.
Vissza kellene küldeni, de likestore-os..
Ilyenkor mi a teendő?
Esetleg még vmi ötlet?
Üdv. -
Oldman2
nagyúr
Érdekes, ez a probléma már a Note 4 óta állandóan előjön...
Más típusoknál nem tapasztaltam eddig sehol.Amennyiben a fülhallgató ikon közben állandóan látható az Értesítési sávon, a fülhallgató lyukat egy fogpiszkálóval próbáld kitakarítani...
Ilyenkor "azt hiszi a teló, a beragadt érzékelő miatt", hogy a fülhallgató állandóan be van dugva.

-
Hapi18
tag
4 hónapos NOTE 7 telefonom most olyat csinál hogy telefonáláskor fülhöz tartva nem hallok semmit. Kihangosítva, és fülhallgatóval is rendben működik. újra indítás, factory reset megvolt, egyszer egy hívás erejéig jó volt azóta semmi. Valakinek van e még ötlete mit érdemes kipróbálni, vagy irány a szervíz?
-
Oldman2
nagyúr
Ma megérkezett a 128GB-os fekete Redmi Note 7-esem, így mától már készülékkel együtt vagyok itt köztetek.
-
aelod
veterán
MIUI11 Update leírás:
[link]
Én várom
-
azimut
aktív tag
Hogy ment a PE első telepítés?
Volt-e előtte dalvik/cache/system/data wipe és data format? (utóbbi erőltetéséért hála Gloobnak
)
Jól működnek-e az általad gyakran használt funkciók?
Tartalmaz-e Gapps-ot? A PE-ben tényleg gcam van?Ha korábban így tettél, főleg a data format ügyben, volt egy tiszta telepítésed. Ha nincs ota frissítés, akkor javaslom az új verziót pc-re tölteni, majd onnan a Download mappába másolni. Én még a telefon böngészőből nem töltöttem le romot, igazából azért, mert a letöltési oldalak nem tűrik az adblockereket, ezt pc-n ki- be tudom kapcsolgatni. Egyébként mi kéri a jelszót? OF? Ha igen, javaslok egy OF .zip újrainstallt.
Frissítés: a továbbiakban a tisztán telepített romra mehet a dirty flash, azaz elég csak a wipe-okat megcsinálni. Ha a romban van gapps, akkor jó, ha nem azt is újra, magisket minden esetben, kernelt mindkét esetben veszíted (ha sajátot használsz). Lehet, hogy nem voltam elég szaxerű, de én ilyesmire éreztem rá.
-
Drughi
addikt
Tegnap óta használom a Pixel Experience ROM-ot, most nézem van is rá frissítés.
Hogy tudom frissíteni? Nincs SD kártya a telefonba, így csak a belső tárhelyre tudom letölteni.
Ha megvan akkor újraindul OF recovery-be de kér valami jelszót. Ha onnan kilépek, akkor tudok tallózni, csak nem tudom hova tölthette le. -
amadeus11
senior tag
Eddig 10.3.3-as MIUI.eu ROMmal használtam a telót, ma frissítettem 10.3.4-re. A telefon gyorsabb és gördülékenyebb lett az alkalmazásokban való navigálás is. Magisk-et újra raktam és Link2SD programmal töröltem pár nem használt gyári alkalmazást.
Milyen erőforrást zabáló folyamatokat lehetne még törölni, írnátok listát ti mit töröltetek? -
Gloob
addikt
válasz
batai15
üzenetére
Aliexpress-ről rendeltem, de appon keresztül, és onnan nem tudok linket kiszedni sajnos. Viszont erre keressél rá: "Ugreen Fast Charger Quick charge 3.0 QC 36W USB Charger for iPhone QC3.0 Wall Charger for Samsung s10 Xiaomi mi 9 Phone Charger", és az Ugreen Office Store. Meg fogod találni.
-
-
batai15
félisten
válasz
redcordoba
üzenetére
Ahogy a neve is sejteti nem a képernyő alatti 3 gombal iranyitod a telefont ,hanem gesztusokkal .
Elsőre szokást igényel ,de utána a legtöbb ember legalábbis akit ismerek nem használna mást
Más: gyors töltőt ki milyet ajánl? -
betegphiu
senior tag
Aki esetleg úgy járt volna mint én:
Windows Phoneról jöttem át androidra.
Ezen a telón is fel van rakva az outlook és a névjegyeimet onnan szinkronizálja.
Ma eltűnt az összes az outlook frissítése után.
Valszeg alaphelyzetbe rakta magát az outlook, mert nem volt bepipálva,hogy a névjegyeket szinkronizálja.
Most ok. -
Chaser
legenda
-
LanyUs
őstag
Barátom megkért, hogy válasszak neki egy készüléket 50k-ért, ami dual sim+lehető legjobb kamera. Nem igazodok el már a sok típus között. Ez a Note 7 a legjobb választás?
Nekem Note3 pro van és kifejezetten tetszik a képernyő alatt mindig elérhető funkció gombok. Van egy P9 lite készülékem is. Ott idegesít, hogy be van építve rejtett menüsorként a kijelzőben. A Note 7-nél is kijelzőben van, de youtube videók alapján nem rejtett. Mikor tették feljebb a "gombokat"?
-
Drughi
addikt
Felraktam sikerrel a PixelExperience ROM-ot.
Ami ezen gyárilag van kamera, az a gcam lenne, vagy azt telepítsem külön?
-
szabi820
tag
A Note 7 fürgébb nem? Én szinte csak böngészésre használnám és utálom mikor várni kell sokat mire betölti az oldalt.
-
szabi820
tag
Nem tudok dönteni A40 és Redmi Note 7 között.
Help!!!
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én écsém már 8 éve fotózok,szóval megoldom
kiállításra is viszek egy redmi note 7-es képet -
rebla
aktív tag
Miért nem tudom kikapcsol a vibert? Auto inditás kikapcsolva. Ujrainditás után is ez a helyzet Nem is fut elvileg,, azt jönnek az üzik...
-
vond
MODERÁTOR
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ezeket én is gondoltam, de az érdekelne, hogy pontosan mi ez.
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Közel 200 ezerért ilyen felhasználásra én már inkább egy normális fényképezőgépet vettem volna, jóval nagyobb szenzorral, temérdek beállítási lehetőséggel, makró objektívvel, stb.
Most már szinte minden gép wifis, vagy akár NFC-s, így ha olyan az igény, az elkészített képeket azonnal át lehet tolni mobilra, meg vezérelni is lehet arról a fényképezőgépet.
-
batai15
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hát ég és föld a különbség .. emui miui , stock droid mind kenterbe veri a one uit sebességben . Nem mondanám ha nem így lenne .
-
Mercutio_
félisten
-
vadászcsiga
félisten
-
Oldman2
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én most jövök vissza S9-ről Note 7-re.
A kamera vitathatatlanul kafa, de ennyi az össz ami számomra bejött az S9-en.
Gondolkodok azon, hogy veszek egy Digitális fotóapparat-ot, normális méretű fényérzékelővel és objektívvel. Olcsóbban kijövök, mint egy csúcsmobillal.
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Írhatsz levelet
-
Bagoly01
senior tag
Semmi baj nincs a kamerával. A gyárit el kell felejteni, a google kamerát pont annyiba kerül
elindítani mint a gyárit. Persze állandóan változik a g-cam nehéz megtalálni a megfelelőt, és be kell állítani tény. De megéri szerintem.
[link] -
batai15
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én pixelt vennék a helyedben ..
Nem laggol mint a Samsung , nem akar iOS lenni mint a Huawei .Sokáig frissítik és nincs gcam baszakodas
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem baj ,nem is a bénáknak való ez a telefon

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Szerintem nem jó, sőt átlagos. Kulteren ha sok a fény akkor jó, de az nem nagy tudomány. Nekem ez a gcammal való szarakodas is az agyamra megy. Működik egy ideig, aztán isten tudja miért beáll, keresni egy másikat, nem lehet alapertelmezetté tenni, stb. Sokat fotózok az alairasomban levő témában (közeli fotók), abban teljesen elvérzik a telefon. Mióta a rn7 meg van, nem sikerült érdemi képet lőni vele mert a kép széleit teljesen elmossa, ha egyáltalán megtalálja a fókuszt, pedig a lencse teljesen tiszta, karcmentes. Ha kell szúrok be képet.
Telefonalas is bosszantó a bekapcsolódó kijelző miatt. Nap mint nap szívok vele.
Nem beszélek le senkit róla, mert sokan tényleg csak azért vesszük mert szeretjük ezeket a modern kütyüket, de én rájöttem hogy nekem több kell, vagy egyszerűen sznob vagyok. Háromszoros árat nem ér egy Samu vagy egy huawei ez tény, de nem találtam nagy kijelzős, jó kamerás telefont olcsóbban.
Igazából kijelzőből még nagyobbat kerestem de az sincs. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Azért elég jó a kamerája a Note7-nek is, Gcam-al főleg. Tud annyival többet az a Samu?
Amúgy samuba nekem is a note széria ami bejön, csak rohadt drágák.
-
Gloob
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hát ez az. Legyen benne sok örömöd, és kevesebb (semmi) bosszúságod.
Nekem személy szerint nem kéne Samu. De ez egy másik vélemény, teljesen más szempontok szerint. -
Joker88
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
mennyiért vesztegették azt a Samsungot ?
-
Mercutio_
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mi lesz helyetti?
-
vadászcsiga
félisten
Mi fiok, és nyomkövetés nem volt, többi ok. Köszi nektek.
Lassan elszivárgok innen, vettem egy másik note-ot csak az 9, és Samsung
Kell a jobb kamera, a telefonkent való tényleges használat, illetve a nem eltűnő értesítés. Amoled csak bónusz. -
atosan
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igen, ez az. Időközben az apkmirrorról már letöltöttem. Köszönöm a segítséget
-
Gloob
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mint írták is, de összefoglalva, a google fiókból kilépni, és azt törölni a telefonról, a mi fiókból a telefonon kilépni, a PC-n pedig törölni a telefont a listából, és megszüntetni a nyomkövetést. Factory reset, és data format. Így lesz tiszta és nyugodt szívvel eladható.
-
Mercutio_
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Belső tárhelyet is töröld, mintha az FR azt alapból nem tenné meg

-
Joker88
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
a Mi fiókból és a google-fiókból ki kell lépni..
-
vadászcsiga
félisten
Kell valami óvintézkedés azon kívül hogy nyomok egy factory resetet a telefonon, mielőtt eladom?
-
batai15
félisten
Sziasztok végül döntöttem és megy az a50 , cserelem egy ilyenre .nem hiába note 3 4 5 volt ,mindig vissza kell térjek mert jó ár érték arányú készülék .
Igaz én custom rommal fogom használni . (Pixel experience ) HBO go app működik ? -
atosan
veterán
Jól látom, hogy nem találom a gyári email alkalmazást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Peugeot, Citroën topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Synology NAS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Hegesztés topic
- Milyen autót vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

, árához képest hiába jó a képe a telónak, amire neki kell (közeli és enyhe makró) arra tényleg nem az igazi.