Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
StarZ3r0
tag
Sziasztok!
Ez a keszulek kuponnal 54ert mennyire jo ar? ha jolertem, akkor itt mar nincs afa, vam
vagy gari miatt erdemesebb inkabb eustockrol, csak ott meg ki tudja mennyit kell varni!? -
junkpod
nagyúr
Rögzített hívások bizonyos idő utáni automatikus törlésére mit javasoltok használni?
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszi Csiga!
-
t_a_m_a_s
addikt
Helló,
nem használok semmilyen jelszót, ujjlenyomatot a feloldáshoz. Be tudom valahol állítani, hogy a lezárt képernyő ne világítson ha hozzáérek az ujjlenyomat olvasóhoz?
-
wagi
senior tag
Gcamhoz beállítási segítség [link]
-
zsoika
addikt
válasz
Hrabo86
üzenetére
Szia. Gorilla 5 ellenére nekem már van egy apró karcom.....szóval sikerült az első héten beszerezni egyet.
A gyári tokot azonnal rátettem, de a kamera kilóg és így sérülésveszélyes.
Az első napon megrendeltem a kamerára és a kijelzőre is védő üvegfóliát, de még nem jött meg. -
Hrabo86
tag
Sziasztok,
lassan megadja magát az LG G4-em, és úgy néz ki erre a Redmi note 7-re váltanék. Elég sokat visszaolvasgattam, látom leginkább a xiaomi.hu-t preferáljátok. Viszont az imént a biztonság kedvéért leadtam most a rendelést az alzán, mert ugyan annyiért adják, de 128 gb-al.
Kérdés, hogy van tapasztalat, hogy ezen telefon forgalmazásában, gariztatásában mennyire megbízhatóak? (tudom más témában volt már velük sokaknak baja, én is vásároltam már tőlük, de akkor minden rendben volt szerencsére)Másik kérdés, hogy mennyire fontos a tok és egy temperd glass a kijelzőre? Mennyire karcolódik könnyen...? Én úgy vagyok vele, hogy inkább vigyázok a telefonjaimra, de legyen vékonyabb és szebb. Nem is törtem még soha telefont össze, így tényleg csak a karcok miatt félek. G4-em is az évek során pár apró alig látható karcot de azért összegyűjtött, nem tudom azóta mennyit fejlődött ebben a technológia. De ha kell, akkor rendelek rá, ezen ne múljon, csak az is pár hét mire külföldről megjön.
Valaki korábban ajánlotta is pl ezt, csak félő, hogy egy vékony tokkal jól illeszkedne-e. Valakinek tapasztalat?Köszi előre is
-
azimut
aktív tag
ANX Kamerát elengedtem, nem tudom telepíteni. A Gcam megfelel (MGC_6.2.030_RN7_V1a_FINAL.apk). Firmware frissítve firmware-global-lavender-10.3.9.0.zip-re, semmi sem veszett el.
Tehát most nekem lenni: OrangeFox 10.01, HavocOs 2.8, augusztus 20-i, Genom kernel maradt.
Nem tudom beválik-e, Proximity Service app a Playről, háttérben fut, fülemhez emelve tök sötét a teló, sőt, ha a jobb felső sarok felé csalapálok, telefonálás nélkül, akkor is. Tesztelem.
-
-
betegphiu
senior tag
egy ilyet el tudnék képzelni

-
vlevi
nagyúr
Ezen már én is gondolkodtam, van itthon többféle öntapadós matircám, karbon, satöbbi. Nekem az is bőven jó lenne, ha a hátlapot leragasztanám, nem baj, ha az oldala úgy marad.
Rendeltem már tokot a telóhoz, csak lassan eveznek a kínai matrózok, még nem ért ide. Majd kipróbálom, és ha nem jön be, akkor karbonozok. -
betegphiu
senior tag
válasz
pecccccccca
üzenetére
én nagyon szeretek fotózni és ha kell olyat lőni,hogy a bolha faszán a pattanás is látszódjon

nehéz vele fotózni na.. -
azimut
aktív tag
Havoc Os 2019. aug. 20-i update. OTA. Sajna Magisk, Gapps (nálam micro) és kernel (nálam Evira 4.4) újratelepítendő. A Havoc Os eredetileg Genom kernellel szállítva, lehet, hogy mégis ezt hagyom meg.
Szunyi777: ANXMIUI Camera megvan. Mi a lényege? Külön app nincs, mintha a Gcam használatakor feliratok jelennének meg....
G48: CrDroid 5.7 aug 18-i update (Telegramon). Tapasztalat? (egyszer bizisten kipróbálom, csak azért nem tettem, mert mintha a fóruma nem pörögne, a Havoc-é sistereg)
-
Drughi
addikt
Megjött a Gadgetshieldz skin-em így felraktam:
Vékony, frankó a fogása, végre nincs bumszli érzésem és ma már 3an megkérdezték milyen telefon ez, nem nézik rögtön hüvelynek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pecccccccca
őstag
-
betegphiu
senior tag
válasz
pecccccccca
üzenetére
sok funkció bukó emiatt. lasított felvétel, 48 mpx, timelaps,AI cam.. néha ezt-néha azt használom,de számomra még mindig nem az igazi egyik sem.
-
Gloob
addikt
-
Henker2
addikt
Srácok!
A Gcam appot honnan is tudom letölteni? Van egy oldal ahol folyamatosan kerül fel a z újabbnál újabb verzió.
Melyik verziót érdemes leszedni? -
-
Gloob
addikt
A múlt héten én is sokat használtam a navit. A Google Maps-ot, de ott ahol kellett. 400 km autópálya, ott minek navigáció? Értem, hogy Pesten kell (nekem is), meg kell ismeretlen helyen. De autópályán? Nálam nem is melegedett fel, amikor szükség volt rá, akkor tökéletesen műkődött. Ilyen körülmények között nemhogy egy telefon, de egy céleszköz is könnyen bemondja az unalmast.
-
doktordrog
aktív tag
Sziasztok!
Az EU-stock esetén a gararanciális ügyintézés normál módon működik, vagy van valami trükk?
Köszi!
-
Lehet én is arra felé voltam mint te anno,jól látom egyik kép hévízi gyógyfürdő?Egyébként én mikor be bicikliztem Keszthelyre egy jó meleg napon nekem is felforrósodott a teló navigáció közben és elsötétült a képernyő,ennek nem örültem,ez azért nem olyan jó pláne ha olyan helyen jár az ember ahol nagyon kéne.Most kezdek talán már az aksijával is elégedett lenni lehet segített az állítgatás is a dolgon.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
pecccccccca
üzenetére
+1
meg hamár nyáron navira használás hosszú úton... szellőző rácsra szerelés, és nyomatni a légkondit.
-
dave987
aktív tag
válasz
pecccccccca
üzenetére
Töröld a többi böngésző alapértelmezéseit és akkor ha bárhol megkérdezi kivalasztod a chromeot.
-
Drughi
addikt
Nyaralás alatt volt idő tesztelni a masinát, voltak pozitív és negatív "élmények" a telefonnal kapcsolatban.
Kezdjük a jóval, a képek:

Szerintem ebben az árkategóriában, de még egyel fölötte is korrekt. Én nagyon meg vagyok elégedve vele.
Negatív:
Ami nálam előjött és nem, örültem az a melegedés. Tény, hogy nem volt kímélve: 32 fok, 400km autópályázás, a szélvédőn végig tűző napon volt a telefon és ment a waze + töltött.
Kb 2 óra után elsötétedett a kijelző és kiírta, hogy túlmelegedett. Ekkorra használhatatlanul be is lassult, természetesen pont Pesten, amikor igazán kellett volna a navi...Amúgy végig helyt állt, de még pár alkalommal azért meg-megakadt, kíváncsi leszek ha nem lesz ilyen meleg előfordul e
-
junkpod
nagyúr
válasz
darkmann
üzenetére
Nem Google tárhelye nézem a képet, hanem eszköz mappa helyen.
Szerk.
Hát ez viszont érdekes, most ránéztem és már 48mpx-nek, 6x8ezer pixelesnek írja a Google photos is... talán frissült az app?A quad Bayer szűrő elég jól el van magyarázva abban amit fentebb linkeltem, egyrészt csak RGBG és nincs w, másrészt 2x2 pixelenkent azonos szűrő van, azaz a quad Bayer rács "felbontása" 12mpx.
-
darkmann
őstag
válasz
junkpod
üzenetére
Ha átállítanád a tárhely/minőség beállítást valós méretre, akkor ott is 48 Mpx-nek látszana. Akkor viszont csak az alap 15 Gb állna rendelkezésedre, vagy venned kellene még a Guglitól tárhelyet havidíjért, ha az alap elfogy. Márpedig qrv@ gyorsan elfogy, ha sokat fényképezel!
-
darkmann
őstag
Már többször lelett írva, hogy a 48 Mpx csak kis szenzorméret mellett adott, valójában a szenzor minden négy pixel által begyűjtött fénykép adatból állít össze egy képi információt/pixelt (quad-bayer elrendezés, R-G-B-W színszűrőből 1-1 minden pixelen). A kis pixelméret miatt a 48 Mpx-es módban előállított kép elég zajos lesz, még jobb fényviszonyok mellett is, inkább csak akkor van értelme, ha távoli témát közelebb akarsz hozni, tehát belenagyítani.
-
Sas madár
őstag
válasz
pecccccccca
üzenetére
Böngészőt megnyitod amelyiket szeretnéd alapért. és annak a menüjét megnyitva egyből szokott lenni egy sor amit bepipálsz, vagy ott még egyet tovább lépsz a beállítások menübe.
-
pecccccccca
őstag
Skacok.
Alapértelmezett bőngészőt, hol tudom beállítani, ha egyáltalán be lehet? -
Henker2
addikt
A selfie kamera "vakujának" fénye vagy színe nem változtatható?
-
válasz
Sas madár
üzenetére
Google lens
SZÖVEGES MŰVELETEK
Kikeresheti az étlapon szereplő fogásokat, eseményeket vehet fel a naptárba, útvonalat tervezhet, felhívhat egy számot, szavakat fordíthat le, illetve sok mást is tehet. Sőt akár ki is másolhatja a beillesztendő szöveget, hogy időt takarítson meg.
A VILÁG MEGISMERÉSE
Felfedezheti a népszerű tájékozódási pontokat. Megtekintheti a helyek értékeléseit, nyitvatartását, a hozzájuk kapcsolódó történelmi érdekességeket és sok mást is.
ÁLLAT- ÉS NÖVÉNYHATÁROZÁS
Megkeresheti, milyen virág nő ismerőse erkélyén, vagy éppen kikeresheti a parkban látott kutya fajtáját.
RUHÁK ÉS LAKBERENDEZÉS
Látott egy nagyon jó ruha-összeállítást? Vagy egy fotelt, ami tökéletes lenne a nappaliba? Hasonló ruhákat, bútorokat és lakberendezési termékeket találhat – anélkül, hogy a keresőmezőben meg kellene próbálnia leírni a látottakat.[ Módosította: Qru ]
-
-
bcsarli
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem annyira fontos, csak van pár alkalmazásom begyűjtve, ami csak root-olt rendszerre megy fel. Emiatt kellene, a rendszer huherálásába én biztos nem kezdenék bele rootolás után sem.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
bcsarli
üzenetére
ha ez az első androidos telefonod, szerintem semmikép sem a root-al kezd.
Előnye hogy hozzáférsz a rendszerhez jobban, nyilván csodát nem kell várni.
Hátránya hogy ha nem tudod mit csinálsz, akkor akár bootloop is lehet.
A rootolás haladóbb droid felhasználoknak ajánlott.
-
Sas madár
őstag
válasz
Plug Life
üzenetére
Sikerült megoldanom az ADB felismeri a készüléket.
Vagy 3 oldalnyi progit hoz az uninstallra ahogy betölt rögtön.
Nem tudom az uninstall töröl is mint a nevében van vagy a program a telefonon marad csak fagyasztva?
Kérdés...szükséges-e mielőtt bármit törlök, tudok mentést készíteni ezzel a programmal ? -
bcsarli
tag
Sziasztok! Rootolásban tudtok segíteni ennél a készüléknél? Még nem volt androidos telefonom, ez az első.
Mik a rootolás előnyei, esetleg vannak-e visszavonhatatlan hátrányai.
Hogyan tudom megcsinálni Redmi Note 7-en?Előre is köszi a segítséget.
-
Joker88
őstag
ebay/ali duóról tudtok ajánlani a telefonhoz "selfiebotot" ?
a kijelző mérete miatt eléggé korlátolt szám jöhet szóba.. -
junkpod
nagyúr
válasz
Mercutio_
üzenetére
Na, egy kis kutatással megértettem. Fizikailag ugyan 48mpx de a quad-Bayer színszűrő miatt inkább 12mpx.
https://www.google.com/amp/s/www.ubergizmo.com/articles/quad-bayer-camera-sensor/amp/
Viszont a leírásból következik, hogy alapból hdr módban kell használni ezt a fajta szenzort, arra lett tervezve, a 48mpx módot pedig el kell felejteni.
A Gcam vs fwCam összehasonlításkor érdemes arra odafigyelni, hogy a Gcam alapból (helyesen) hdr képet készít, míg az fwCam-nál ezt külön be kell kapcsolni. Csak így kaphatunk összehasonlítható képeket. -
Henker2
addikt
Szerintem teljesen jól vállalhatóak a képek amiket készit a teló!
[link] -
junkpod
nagyúr
Probálgattam a kamerát tovább. Tesztelni akartam a 48mpx módot (valós 48mpx a kamera?) és azt vettem észre, hogy a Google photos csak 16mpx-nek jelzi ki és nem is tudok belenagyitani. A miui galéria 48mpx-nek jelzi és 2x nagyítható.
Ennek mi lehet az oka? -
Yuumi
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje már MIUI 10.3.6.0 Stabil verzió van a telefonomon és nincs elérhető frissítés. Ettől van újabb verzió? Hongkongi régióra van állítva jelenleg a telefon. Melyik régió kapja meg leghamarabb az új frissítést?
-
Azt hiszem bugos az energia fogyasztásmérőm a képernyő idő megint megállt 1óra 36percnél pedig bőven több lenne a telefon tétlen 11óra 42percnél de felírtam mikor lett töltve ami most 37% nál durván 2x24 óra az az 2 nap.Másnak van ilyen jelenség vagy csak nálam van ez?
-
Plug Life
senior tag
Egyre gyanúsabb, hogy a GPS szarakodás melegedéstől van...

-
mrgold
tag
Nehéz a döntés note 5 Global vs. note 7...
A segítséget/véleményt megköszönöm. -
Mercutio_
félisten
válasz
Wallenberg
üzenetére
Mivel már korábban is toltál be turbado-s akciós cuccokat a bestbuy topicba (és a normál árát is látod árgépen/ÁK-n) kissé mesterkéltnek érzem a kérdést
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Azonnali fotós kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Proxmox VE
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Torrent meghívó kunyeráló
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hardcore café
- Lőjj és hackkelj: ilyen lett a Pragmata
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, amint látható, elég sokszor melléfogok, de napról napra jobban értem. Most azzal küzdök, hogy a Magiskból eltávolítsam az ANX nyomait, a modul kérdőjeles, nem akar törlődni. Magisk újrainstall sem segített.
Honnan?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)