Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
azimut
aktív tag
válasz
fene_vad
üzenetére
Gyanítom, hogy nincs, esetleg:
crDroid beállítások>>Navigáció>>Gyári navigációs sáv beállítások>>Navigációs sáv hangoló>>Itt: elrendezés, további bal oldali gombtípus, további jobb oldali gombtípus, fordított elrendezés menüpontok - akármit is jelentsenek.
További x oldali gombtípusban: vágólap, billenytűkód, forgatás megerősítése billentyűzetváltó és nincs - opciók.
Ha egy app fut, alatta ott a navigációs sáv, amivel vissza, home és utoljára megnyitott alkalmazások hívhatók elő. Gondolom valami egész képernyős alkalmazást szeretnél kilőni (pl. játék), de ilyesmit tesztelni sem tudok, mert nincs. Lehet, hogy ebben a romban nem is kell, előhívható amúgy is.
A navigációs gombok a gyári beállításokkal működnek, legnagyobb megelégedésemre. Kimerítő válasz? Amúgy szerintem próba, szemcsere.
-
A tétlenséget úgy számolja a telefon,hogy csak bekapcsolt állapotban?Ha kikapcsolom azt nem számolja?Mert tegnap előtt este töltöttem de csak 18óra tétlenséget ír,kijelző időnek is 4óra 57 percet bár én azt többnek éreztem.
-
Zola01
tag
Üdv!
Tudtok valami jó PC-s programot, amivel tudok csinálni biztonsági mentést/visszaállítást a telóról, mint pl a Huaweinek a HiSuit? (MI PC Suit úgy látom nem frissült 2015 óra, nem tudom hogy működik e)Szeretnék csinálni egy FR-t, és egyszerűen visszarakni mindent.
Ennek az oka:
Új a telefon (PFGEUXM 10.3.6.0), eddig nem nagyon használtam, csak ismerkedtem vele, felraktam a szokásos appokat (letiltottam ami nem kellett), átmásoltam a képeket, zenéket stb. Nem is volt semmi gond, akksi jól bírta.
Tegnap beraktam a SIM kártyát, ment rajta egy kis youtube, netezés wifin. Felraktam tölteni, aztán irány a meló.
Nem tudom megmondani pontosan mennyit merült, de kb 5 óra alatt 100-ról 30%-ra merült úgy, hogy nem nyúltam hozzá, a nap végére már ki is kapcsolt. Akksi használat nem mutat semmi különöset, nincs beragadt app, nincs erős hálózat keresés, nincs nyoma annak hogy mi szívta le az akksit. Kilőttem minden futó appot, volt újraindítás is.
Másik két telefon ugyan azokkal az appokkal és SIM-mel, egyáltalán nem merült ennyire kisebb akksival.
Talán a SIM kártya lehet az oka, ki fogom próbálni másik kártya helyen, legvégső esetben egy FR.Találkozott már valaki hasonló problémával?
-
Gloob
addikt
No az még egy teljes hét. Viszont a bootloader nyitás az visz mindent. Ha az megvan, akkor adb parancssorból egy custom recovery, ami lehet TWRP, vagy az OrangeFox. Az utóbbi szvsz jobb. Majd recovery-ből a kiválasztott rom telepítése, egy full wipe és data format után. Romok közül attól függ mit szeretnél. MIUI alapon én a Xiaomi.eu Developer romot javaslom. Minden leírt kívánságodnak megfelel. Nem MIUI romokat nem ismerem, de itt sokat emlegetett a Cr-Droid. Biztosan jó az is.
-
G48
senior tag
AEX-el mi lett? Nem elérhetö.
-
Minerva
csendes tag
Sziasztok+
Tudnátok ajánlani TG beszerzési lehetőséget?
Sajnos, amit rendeltem, az nem fedi le teljesen a kijelzőt.
Fel fogom rakni,de jó lenne, ha olyat tudnék rendelni, ami tényleg jó rá.
Olyat szeretnék, ami teljesen fedi a kijelzőt. Ha valakinek sikerült ilyet szereznie, hálás lennék, ha megosztaná velem, hogy honnan sikerült.
Előre is nagyon köszi!
-
ZS3NI
őstag
Sziasztok
Melyik most a menő custom ROM? meguntam a gyári MIUI-t, reklámok is idegesítenek. Bootloadert már nyitottam. LineageOS / Pixel experience? -
*VARJU*
tag
Üdv
A time-lapse videók nál direkt nincs hang felvétel?, vagy csak nálam nem veszi -
kopapy
tag
Valaki kérdezte korábban az audio képességeket. Bluetooth-on tud LDAC kodeket is. Ráadásul elég jó DAC van benne, az USB Audio Player Pro pl. egy 352,8 kHz - 24 bites DXD fájl lejátszásakor a Direct kimenetre (jack) 352,8 kHz-et ír. A hang igazolja is, a telefon képes a nagy felbontású fájlok lejátszására.
A Tidal MQA fájlok lejátszásakor ugyan van hallható különbség a jack csatlakozóval szemben az USB-re kötött Audioquest Dragonfly Black külső DAC javára, de anélkül is élvezhető egy jó fej/fülhallgatóval a jack kimeneten. Jobb küldő DAC-kal valószínűleg nagyobb a különbség, azt nem tudtam kipróbálni. -
Drughi
addikt
Sziasztok,
Segítséget kérnék, de szerintem inkább privátban, mint itt, mert hosszú lesz és nehéz eset vagyok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Full gyári rendszerről szeretnék váltani valami (nem kifejezetten MIUI) rendszerre, de a lehető legegyszerűbben.
Mivel totál analfabéta vagyok ezekhez a dolgokhoz inkább olyasvalaki segítségét kérném aki jártasabb ebben.
Hogy miért akarok váltani? (úgyis megkérdezi majd valaki)Nem tetszik az értesítések kezelése és a RAM szabályozás. Illetve hajt egy kicsit a vágy valami új felé.
Aki vállalkozó szellemű azt várom, akár privátban is, vagy itt, ha ez segítség lehet másnak is.

-
gyuri2008
veterán
A számítógépen milyen programmal kommunikál a telefon?
-
aelod
veterán
Kedvencem amikor valakivel beszéltem és linkeltem neki akármit, átmegyek más alkalmazásba, majd vissza, tovább beszélgetünk stb. utána újra megnyitom a messengert és arra az oldalra dob ahol a partnert kell kiválasztani a listából akinek szeretném a korábbi linket küldeni...nyomok egy visszát és még korábbi linket küldés ugrik fel...
-
Fantasztikus ez a messenger,gondolom nem a telefon szórakozik. Néma üzemmódba rakom a telót elsőnek a messenger rendesen rezeg,aztán már rezegni is elfelejt majd csak a villogó fényről veszem észre,hogy üzenetem van,aztán csak akkor rezzen egyet ha feloldom a kijelzőt,aztán egy párszor megint normálisan működik aztán megint nem rezeg üzenetre.
-
rebla
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdés. A tisztító proginál nem tudok kivételt hozzáadni. Hiába nyomok rá a progira a tisztitásnál csak két lehetőséget ír a felugró ablak. A progi nevét,vagy a törlést. Kivétel nincs mint a videókon láttam. Köszi. -
vlevi
nagyúr
Találkozott valaki olyan témával, amiben kicsit nagyobbak a státusz sor ikonjai?
A light v10-et néztem, de az förtelmesen randa szerintem. -
fene_vad
senior tag
sziasztok,
crDroid vagy Havoc-OS használók: valaki megnézné nekem, hogy a navigation bar-ban található "back" gombra beállítható, hogy hosszan nyomva "force close"-olja az éppen aktív appot?
MIUI alatt ez működik, de RR alatt nem (developer options-ben engedélyezve), és nekem ez egy nagyon fontos feature. Annyira, hogy csak emiatt váltanék bármilyen másik ROM-ra, kivéve MIUI persze.
-
Az összefoglalóba esetleg mehetne:
-
laca1052
tag
válasz
herdsman12
üzenetére
Oke megpróbálom így
https://tesztarena.hu/ezek-a-xiaomi-telefonok-kapjak-meg-a-miui-11-et/
Most jó az alsó link is. Bocsi
-
Remélem az nem normális állapot, hogy a bejelentkezésre kattintva ezt kapom:
Security error occurred. Please press back, refresh the page, and try again.
Mi lehet a gond?
-
herdsman12
őstag
Létezik, hogy a Mi WiFi app mobilhálózatról nem tud képet küldeni a Xiaomi R3G (gyári szoftver) USB-re csatlakoztatott tárolóra?
Küldene valaki egy képernyőképet (akár privibe is) a csak mobilhálózaton lógó app főképernyőről. Az érdekel, hogy ilyenkor mi a telefon állapota.
Előre is köszi.(#4953) laca1052
Nem jó a link. -
laca1052
tag
Ezek a készülékek kapják meg a MIUI 11
[link] -
szabacsik
őstag
Valaki tudna segíteni hol rontom el? Összefoglalóban leírtakat megcsináltam mégse tudom a volte-t bekapcsolni. Csak 4g-n hajlandó működni. Lehet a diginél kéne állítaniuk valamit? [kép]
-
Augusztus 30. óta van nálam a telefon (4/64 GB fekete, xiaomi.hu), gondoltam megosztom a tapasztalataimat.
Alapvetően nagyon megvagyok elégedve. Egy 2/16 GB-s Note 3 Pro-ról váltottam, a két telefon között ég és föld a különbség. Az már MIUI 9 alatt is lassúcska, állandóan kilőtte a programokat, ezért az alkalmazások közötti váltás nehézkes volt. Persze 3 GB rammal valószínűleg kicsivel gördülékenyebb lenne. A Note 7-nél nincs ilyen probléma, a 4GB ramot elegendőnek tartom. Gyors a rendszer, akadozást nem tapasztaltam.Akkuban nekem másfél, két napot megy 5-6 óra kijelző mellett, de a 2 nap azért már necces. Mondjuk az Amazfit Bip miatt sokat van BT-on, gondolom az is számít. Érzésre a Note 3 újonnan kicsit jobban bírta akkuval, de lehet csalókák már az emlékeim. Ennek nagyobb kijelzője van, és az automata fényerőszabályzás nem fukarkodik a világítással (míg az előző telefon inkább sötétre vette a kijelzőt). Amúgy a kijelző oké, pixel hiba nincs, de azért egy amoled kijelzőt elfogadnék bele.
A hozzáadott gyári tok egész jó, legalább nem csúszkál az ember kezében a telefon. Ami nagy és nehéz, ezt nem árt megszokni.
Amiről nincs tapasztalatom: zenét nem hallgattam róla (a külső hangszóró OK), a kamerával csináltam pár képet vétel után, de ennyi, nem nagyon foglalkoztam vele.
-
-
cerka
csendes tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Koncert felveteles problemara:
Nekem meg nem volt szerencsem kiprobalni, de elvileg az Open Camera (hangforrast Unprocessedre allitva) egesz vallalhatoan veszi fel a hangot, tobb forumon is ezt a megoldast irtak, illetve valaki egy [videot] is posztolt
-
-
ginola
addikt
Sziasztok!
Létezik működő app, ami színessé teszi az értesítési LED-et?
-
Bagoly01
senior tag
Ezt is tudom ajánlani: MGC6.1_MI6_edition_SE
-
törölt tag
Valaki használja az ANX Camerat custom rom alatt? Ez egy miui stock camera port,de nálam a portré nem megy vele,sőt fénykép készitéskor is kilép,pedig minden engedély megvan adva. (141 verziót próbáltam a customlibs fixel együtt)
Szerk: van 144 verzió,tesztelem!
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
törölt tag
Készitő Telegram oldalán mindig ha új verzió jön ki akkor ezt írja:
"
📸 Modification of Google Cameras 📸
Version 6.3.017.253834016
Modification version: Stable beta version of Android Q V9 modified on September 9 at 17:21:48 MSK 2019.
Firmware based on AOSP or LOS Based. Instability is possible on MIUI.
At the moment, the modification does not work on firmware: MIUIROM, XIAOMI.EU.
We came back and added that what everyone asked us about!
Have a nice use.
For Redmi Note 6Pro build tomorrow separately.
Have a nice photo!"A Gcam tutorialnal pedig ezt:
*Preface.
For correct and smooth operation of Google Camera is recommended to install a custom clean firmware Android. The author of the article, the tester and the administrator — topgusich and the author of the modification — Parrot043, after a long use of the MIUI shell ( you may have another ), recommend using custom firmware. On the shell can be observed brakes, lags and departures. For poor optimization of MIUI developers, the administration of Parrot043 Mod is not responsible.
For the best work result of camera recommended LEVEL_3 of Camera2API in the Camera 2 api Probe app.
The author recommends custom crDroid. In order to avoid inconsistencies in settings, bugs, refocus, etc. before you install GCam and after CLEAN the CACHE of the APPLICATION. Settings - Apps - Camera - Clear data ( Storage - Clear storage )"UI: Lesz Gcam 7.x október-novemberben.
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Fura nekem működik rendesen a gcam,de amit írtam fentebbi verziót használom.
-
-
Henker2
addikt
Akkor egyedül a Global ROM alatt ne próbálkozzak Gcam-mal?
-
Payaba
tag
Sziasztok, azt hogy lehet elérni, hogy a Galériában az Albumokban a fotók sorba legyenek?
Alapértelmezésben dátum szerint rendezi el őket, de így sok az üres hely vízszintes sorokban, mert van olyan nap, hogy csak 1-2 kép készül. Ha beállítom a Név szerinti rendezést, akkor sorba teszi egymás mellé, de ha kilépek az Albumból és legközelebb visszalépek már megint dátum szerint hézagosan rendezi.
-
koppasz1986
aktív tag
Ez engem is érdekelne.. minden xiaomi telefonnak ugyanez a kínja.. legalább is a note 3 pro meg a note 4 is torzítva veszi fel a mélyet és nem kell ahhoz koncerten lenni elég a szobában is egy értelmesebb 5.1-el.. talán az mi9t topikban írtak valami megoldásról, de én olyan beállításokat nem találtam a gcam-ban, meg még valami camera fv5-ben lehet a hangfelvételt állítani azt elvileg nem torzít, de azt nem próbáltam
-
törölt tag
Best Gcam V9....
-
tucsok8510
csendes tag
Oksa köszi, ám beállítási lehetőséget se találok rá

Ám azóta megoldódott, proxymity-t nagy nehezen megtaláltam kilőttem és újra indítottam azóta jó, még tesztelem de lehet át térek crdroid-ra!
Vagy újra rakom havoc-ot, de majd még alszom rá egyet, és köszi a javaslatokat
-
moma
őstag
válasz
üzenetére
Ha a magasság alatt magának a billentyűzetnek a magasságát érted, az már maxon volt sajnos. A normál bill meg settingsben szerintem nem emelhető feljebb.
Viszont köszi a lebegőt!
Ez érdekes, mert feljebb tudom vinni. Annyi, hogy néha kitakarja azt amit írok. De lehet ez a jobb még mindig. Próbálgatom pár napig. -
Minerva
csendes tag
sziasztok!

Ma érkezett meg az nekem is a telefon. Szerelem első látásra
Van egy kis gondom, ami nem közvetlenül a telefonnal kapcsolatos, de érintett benne a drága.
Mi Fitt alkalmazás Mi band 4 karkötö. A telefon nem ismeri fel a karkötőt
nem tudja párosítani. ( a bluetooth be van kapcsolva)
A Redmi note 3 SE simán felismerte és csatlakoztatta, de ez a kis hisztis nem.
Lehet, hogy én vagyok a béna, vagy nem kompatibilis az új telefonnal ?

Van valakinek valami ötlete?
Előre is nagyon köszi!
-
metal 17
csendes tag
Helló! A csengőhang hosszát hogy tudom beállítani hosszabbra?
Jelenleg 30s után automatikusan foglaltat jelez a hívó félnél. -
wagi
senior tag
Gcamnál hogyan kell beállítani hogy automatikusan a memóriakártyára mentse a képeket?
-
azimut
aktív tag
válasz
tucsok8510
üzenetére
Azért cseréltem CrDroidra, itt jó a proximity szenzor. Havoc-on még különböző appokat is kipróbáltam, akkor sem volt jó, a fülem különböző alkalmazásokat indított el, telefonálás közben villogtam, mint a reklámmacska.
CrDroidon is elkezdett rakoncátlankodni, miután néhány alkalmazást telepítettem, gyanúsak: ANX Camera, Gcam nem megfelelő verziója, Speedtest, Antutu. Ezeket töröltem, azóta tökéletes. Nem összehasonlítható, mert más volt a kernel (Evira), de nem tudhatom, hogy ez volt-e a hiba. Azóta fw frissítés is volt, az is segíthetett rajta.
Próbáld kiüríteni a Havoc-ot, fokozatosan telepítsd az appokat, ott lesz valami gubanc.
-
maczera
aktív tag
válasz
tucsok8510
üzenetére
Rakd vissza a gyári ROM-ot, akkor elsötétül!
-
-
tucsok8510
csendes tag
Sziasztok, Havoc os 2,8
Sziasztok, havoc 2.8 van a telóm és hívás közben nem sötétül el a képernyő, ötlet megadásra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- Microsoft Excel topic
- Óra topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)