Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Miksa1
csendes tag
1) Ilyen, vagy hasonló mágneses USB type c kábelt használ vki?
Mik a tapasztalatok? Érdemes beruházni ilyenbe?
2) Nincs időm visszakeresni, de vki küzdött a Duo letiltásával. Ezt próbáltad?
1. Play Áruház elindítása > Menü (3 vonal, fent jobboldalon) > Súgó és visszajelzés
2. Keresés ikonra kattint > "disable" > Delete or disable Apps on Android
3. Tap to go to Application SettingsFigyelgetem még, de nekem egy újraindítás után a global stable 10.3.2.0 megtartotta a Disabled beállításokat. (a "Force stop" is itt van)
-
-
betyarr
veterán
szerintem ez az.nem egy újkeletű bug ez,mert az előző telóm,az op 6t-m is csinálgatta időnként,igaz nem ennyire durván,de azért ott is szipkázta az akkut rendesen.és ezt valamikor idén február-március körül tapasztaltam.
lehetett is volna annyi eszem,hogy egyből ezt nézzem meg.bár,mentségemül szolgál,hogy nem én használom a telót,a tesóm meg nem ért különösebben az ilyen dolgokhoz.ő csak használja.
egyébként a 6t-nél az is elég volt,ha ürítettem a gyorsító tárat és időnként újraindítottam a telót és az "megoldotta" ezt a gondot.a 7 pro-nál meg kiderül majd.most töröltem egy gyorsítótárat,újraindítottam,de még így is 16-17%-ot mutatott
a 6t esetében azért ez a gyorsítótár ürítés+reboot kombó jelentősebb eredmény volt,mert ott azért visszament a play szolgáltatás fogyasztása 2-3%-ra.
remélem mielőbb javítják ezt a bugot,mert én ajánlottam a 7 pro-t a tesómnak
-
betyarr
veterán
köszi a tanácsokat!a google szolgáltatások elég rendesen szívták az akkut.több mint 50%ot mutatott.most toltam egy gyorsító tár ürítést.remélem megoldja.
-
rsf
senior tag
Nálam az értesítések mintha rosszabbul működnének, de a közelség szenzor mintha jobb lenne hívás közben mint frissítés elött..
-
pecccccccca
őstag
válasz
betyarr
üzenetére
Üdv.
Nekem is volt ilyen egy két napja. Még forrósodott is a telefon.
Nekem helyreállt két restarttal. Először simán, másodszor pedig 100%-ra feltöltött állapot után ki-be kapcsolás. Én ezt még huawei-nél szoktam meg. Úgy reseteli az akku adatokat.
De app is okozhatja. Valami futhat a háttérben. Meg kéne nézned, hogy a futó appok közül mi sz.pja az akkut. -
maczera
aktív tag
válasz
junkpod
üzenetére
Időzítés: Beállítások - Hangok és rezgések - Néma/Ne zavarjanak - A bekapcsolás időzítése
Ezen kívül a Beállítások - Hangok és rezgések - Néma/Ne zavarjanak menüben a Bejövő hívás engedélyezése pontban azt választottam, hogy a Kedvencek névjegyzékben szereplő számról Ne zavarj módban is hívhassanak (pl. közvetlen családtagok).
-
junkpod
nagyúr
A nezavarjanak módot lehet valahol időzíteni? Régi telóm tudta ezt és be volt állítva éjszakára.
-
betyarr
veterán
üdv!
tesómnak van most note 7 pro telója bő 2 hete.az a helyzet,hogy panaszkodik az akkura.nagyon gyorsan merül még akkor is ha nem használja különösebben (naponta pár rövidebb hívás,wifi,mobilnet,bt kikapcsolva,szóval nincs bazirgálva).a nadrágja oldalzsebében hordja,már kikapcsoltam a felemelésre történő kijelzőbekapcsolást és a duplakoppos ébresztést,de ugyanúgy gyorsan merül.nekem is volt xiaomim,már több is,tisztában vagyok vele,hogy a miui étvágya nagy,de azért egyik sem merült ennyire,ilyen (vagy valamivel több használat esetén) használat mellett 3-4 naponta kellett töltenem.tudnátok tanácsot adni?sajna a 14 napos elállás már nem játszik,mert letelt ez az idő.
-
Mercutio_
félisten
Jól látom, vegyesek a benyomások az új stabil global rom frissítésről, vagy alapvetően rendben van, csak elvétve 1-1 teló viselkedik vele furán? (miui együttható
) -
törölt tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Igazán nincs mit
-
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Tessék
[link] -
-
Bagoly01
senior tag
Akartam újra venni egy Note 7-et, erre minden olcsóbb helyről kifogyott a készlet.

-
Azt hiszem kezdek elégedett lenni a telefonnal használati időben,igaz befagyott a képernyő idő mérés meg a tétlen idő mérése de már leszarom érzetre elég jó azt hiszem,tegnap is egy csomót fotóztam és azt hiszem tegnap előtt töltöttem,most raktam töltőre a telefont 25%-al igaz néha be be kapcsoltam a repülő üzemmódot meg éjszakára legtöbbször kikapcsolom meg ilyesmi de most nem rossz

-
Bl.Gyo.
őstag
annyira nem akarok. csak nyomtam egy keresést az update menüben hátha megjött nekem is. és megláttam azt a menü pontot amit előtte nem vettem észre, kiváncsivá tett, ráböktem és elindította a lavinát, pedig csak egy kicsit több infót akartam megtudni a "legújabb verzióról" amit le töltene. és bumm!
-
Gloob
addikt
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Mondjuk én nem vagyok ebben mérvadó, mivel Xiaomi.eu Developer weekly romot használok. Nálam, ha van frissítés, az is leállítható a leírt módon. Lehet, hogy a gyári romon nem. Már régen volt nekem olyan. 😀
Egyébként, ha frissíteni akarsz, akkor miért nem töltöd le a készülékednek megfelelő romot, és betallózod pontosan ott a 3 pöttyös menü alatt. -
Bl.Gyo.
őstag
Nem. próbáltam. ez nem egy szimpla letöltés a webről amit le lehet állítani. ez a frissítés menüből történt, próbáltam mindent közben, értesítési sávból is, nem volt semmi opció a leállítására.
vagy ha esetleg tévedek szivesen látnék egy képet arról az opciórol."Redmi Note 7 Xiaomi.eu Dev weekly rom" ja, ezen lehet van ilyen opció. nekem full gyári a MIUI.
-
Gloob
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Igen, egy netes keresés biztosan tudja. Egyébként meg mire jó az? (tudom mi az a SAR, mielőtt megmagyaráznád)
-
30z.Samu
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Szerintem annyira nem SAR, én el vagyok vele.

-
Valaki megtudná mondani hogy milyen SAR értéke van a készüléknek?
-
dugynok
senior tag
válasz
metal 17
üzenetére
Vàgni nem merem, ha elbaxom kuka. Rendelni nem tudom lehet-e, mert céges flottàs. Asszony nevén van, ő kell hozzà, viszont 2 héten belűl szülünk
Budaörsön hagyjuk a t-s boltot, legközelebb Allee a normàlis, de csak ezért nem ugràlunk. Nevét is àt kell iratni, összehàzasodtunk nemrég. Szóval idővel meglesz 
-
Bl.Gyo.
őstag
csodálkozik a f... csak felbosszantott hogy megállíthatatlanul csinálta azonnal ahogy ráböktem.
de rákattintottam kíváncsiságból, nem vettem észre azt a menüt előtte gondoltam én naív előtte még kiírja hogy melyik verziót fogja letölteni (hogy melyik számít a legújabbnak) csak egy szimpla informálást vártam pl. "A MIUI 10.3.5 letöltésre kerül. (yx MB) Folytatja? Ok - Mégse . de nem. onnantól elidult a lavina, le van szarva minden... -
dugynok
senior tag
Sziasztok!
Beköszönnék, asszony 4A PRO-jàt cseréltük egy ilyen vasra
Sajna nincs nano sim-ünk és kicsit vàrnunk kell, míg eljutunk egy normàlis t-pontba... -
Bl.Gyo.
őstag
a frissítési menüben a felső sarokban lévő 3 pöttyre kattintva legfelül van hogy a legújabb frissítési csomag letöltése. rákattintottam, és ezerrel elkezdett valamit tölteni le de nem írta hogy mégis mit. vissza vonni se lehetett erőszakosan letöltötte. most végzett avval és újra indításra vár hogy telepítse. de a világon semmit nem ír hogy mégis mi a francot telepítene. a jelenlegi 10.3.5-öt megint, vagy a 10.3.6-ot??? amúgy nekem még nem jelezte a 10.3.6-ot a menü a frissítések kersésére kattintva. akkor mit töltött le? kicsit felbosszantott hogy vissza vonni se tudtam, és semmit nem ír hogy mi az!
minegy... ezt ugyse tudom kikerülni, rányomtam hogy telepítse. ezt a szart...
kész... ugyan azt tette megint fel mint ami előtte volt (10.3.5). sok értelme volt erőszakosan telepítésre kényszerítenie...
-
metal 17
csendes tag
RN7 2 napos rendben működik,frissít csak a gyári idöjárás nem megy csak hibajelentést ad fel,mit lehet vele kezdeni?
-
betegphiu
senior tag
Tök jó ez a frissítés 😃
Akksi nekem ma 4-5 óra böngészés alatt lement 60%--ra, kezdőképernyőre visszatérés akad, van,hogy 1 mp is.. -
vargalex
félisten
válasz
pecccccccca
üzenetére
Nekem is tegnap dobta fel és frissítettem is, nincs semmi baj vele eddig.
Nem hiszem, hogy visszavonták, mindig így szokta csinálni a Xiaomi. Az userek egy része frissíti, aztán leveszik (gondolom ez lesz majd egy user test náluk), ha nem jeleznek nagy gondot, akkor végleg felrakják. -
Zsoltpeter
tag
10.3.6 megjött...3 óra nyúzás után hibátlan..(magyar régió)
-
válasz
pecccccccca
üzenetére
Miért nem gyere be a frissítés?Nekem semmi gondom nincs vele,tegnap egész délután nyúztam a telefont leginkább fotózás ilyesmi és még gondom nem volt a frissítéssel.
Energia fogyasztás résznél nézted már az app és hardver használatot,lehet beragadt valami?
-
zsoika
addikt
válasz
pecccccccca
üzenetére
Lehet vírus?
-
pecccccccca
őstag
Nekem tegnap feldobta és le is töltöttem, de nem teszem fel.
Írta is itt valaki, hogy nem gyere be ez a frissítés ..
De most nézem, hogy szerintem visszavonták a frissítést, mert már nincs letöltve sem nálam és nem is mutatja, hogy lenne új.
Valszeg elég rosszul sikerült és inkább nem küldik ki.Más:
Tegnap este elkezdődött valami anomália a telefonommal.
Estefelé játszottam rajta egy caszinós játékkal. Nem egy nagy erőforrásigényű játék, de elkezdett akadozni. Mikor kiléptem a játékból és beléptem a hangouts-ba az meg be is fagyott. Utána játékon belül odaragadt a hangeröszabályzó csúszka. Nem tűnt el. Főoldalon is ott volt. Mindenhol. Csak az újraindítás segített. Ezek után később mikor hazaértem és lefeküdtem aludni, feltettem tölteni a telefont. Utána valamit meg akartam nézni a szobában, de nem akartam villanyt kapcsolni és mondom bekapcsolom a vakut a telefonon. Nem indult el túlmelegedésre hivatkozva. Mikor feloldottam akkor pedig az fogadott, hogy a wifit és a 4G kapcsolatot korlátozta mert túlmelegedett a telefon.
Ma reggel lehúztam töltőről és folyamatosan meleg a telefon. 60%-on vagyok 1 óra kijelzőidővel.
Nem tudom mi lehet vele. Mintha folyamatosan pörögne a proci, mert valami használja. -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Ti milyen tartòt ajánlanátok ehhez a telòhoz ? Kocsihoz kellene. -
fene_vad
senior tag
sziasztok,
Resurrection Remix ROM-ot használóktól kérdezem; valamiért nem működik nekem a "back" gomb hosszan nyomásával a kill foreground app. Developer options-ben engedélyezett. Ahogy nyomva tartom a gombot rezeg két rövidet gyorsan, de semmi nem történik. MIUI alatt működött simán, tehát ez nem valami Pie korlátozás.
Valakinek van ötlete, tanácstalan vagyok, nekem ez egy fontos feature lenne. -
Na úgy látom chromtól meg duótól nem szabadúlhatok,erőszakos fosok.
-
Miksa1
csendes tag
Sziasztok,
1)
5 napos a telefon, épp belaktam, és ma reggelre megjelent egy RAM JET nevű app. (Play-ből felraktam ami nekem kell, de cicisnénis oldalakon nem jártam, Chromban nem engedélyezem soha a location/bullshit értesítéseket, az összefoglaló szerint kikapcsoltam a reklámokat.) Desktopon rányomtam, de fent csak a kuka szimbolum jelenik meg, az uninstall nem (beraktam végül a "kukába"). Se Playben, se beállítások > manage apps-be nem jelenik meg.Vki tudja mi ez, találkozott már ezzel?
2)
Nem találom a Dark mode-ot. Annak simán ott kéne lennie a beállítsok menüben (egy ujabb ROMban
)? Gyári Global 10.3.2.0, nem mókoltam, nincs nyitva a BL.
Előre is köszi!
-
laca1052
tag
Ez nem készülék probléma a Google play- en is ha utánna olvasol a Gmail-alkalmazással van a gond sokaknak, panaszkodnak hogy nem működik rendesen, nálam is volt ijen én így oldottam meg hogy töröltem az alkalmazás adatait majd újra inditottam a telefont.és onnantól működik Én már régóta nem frissitem az alkalmazását pont ezért.
-
Még egyet nem értek a google cameránál,portré módban ha embert vagy állatot ilyesmit fotózok akkor két képet csinál és életleníti a hátteret de ha pl egy táblát vagy ilyesmit akkor egy fotó és nem lesz életlen a háttér,míg a gyári kameránál portré módban minden mögött életleníti a hátteret
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Konteó topic
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Mikrotik routerek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a 6t esetében azért ez a gyorsítótár ürítés+reboot kombó jelentősebb eredmény volt,mert ott azért visszament a play szolgáltatás fogyasztása 2-3%-ra.

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)?