-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Szia.beállításokra most nem emlékszem mert a telefonom szervizben van lassan 1 hónapja kapják be igazán igyekezhetnének
A google camerát meg itt tudod letölteni,úgy nézem ez a legfrissebb MGC_6.2.030_RN7_V1a_FINAL.apk -
22Dávid22
aktív tag
Én a Kingteltől vettem a készüléket, az ügyfélszolgálat korrekt, gyorsan válaszoltak az E-Mailben feltett kérdéseimre. A vásárlás alapján is korrekt az üzlet, azonban a készülék szürkeimportos, a garanciáról pedig annyit, hogy náluk kell érvényesíteni, de azt állítják, hogy azért, mert ők fogják érvényesíteni a külföldi, de eredeti Xiaomi garanciát.
-
azimut
aktív tag
Ez az haver! Vágj bele! Én is így csináltam, Banggodról 4/128-as 216 dodó.
Tiszteletben tartva a garancia-hívőket, az én megközelítésem az, hogy igyekszem minél kevesebbet költeni kütyükre, párezer forint is gond a fizetésből élő számára. Annyi pluszpénz van, hogy nem részletre kell kifizetni. Eddigi tapasztalataim szerint a Kínából érkező technikai eszközeim működnek, nyilván beütne a ménkű a fórumtársak által már jelzett hibás telefonok esetén. Eddig csak akkor volt komolyabb baj, ha gravitációs baleset érte korábbi telóimat, akkor meg már mindegy. Két év múlva pedig már egy másik telefon fórumán osztjuk az észt. Némi kockázatot be merek vállalni, hiszen nős vagyok, én már csak tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Robot fűnyírók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Windows 10
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Apple asztali gépek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest