- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
-
moma
őstag
válasz
Joker88 #13561 üzenetére
Közben tegnap még tesztelgettem, mert pont beszéltem este hosszan.
Headsettel beszéltem és előjött, és az volt a fura, hogyha feloldottam a képernyőt akkor megjavult. ez meg mi??? lehet most azt csinálta, hogy egy idő után átváltott épp a teló mikrofonjára és ezért lettem halk, mert nem abba beszéltem és a képernyő aktíválás valahogy visszarakta?
-
pimi50
aktív tag
-
maczera
aktív tag
válasz
Joker88 #12514 üzenetére
Ha jól emlékszem, az az 1-es számú, amelyik a memóriakártyával közös hely.
Az viszont a Beállítások menüben a SIM kártyáknál beállíthatod, hogy melyik kártya legyen az alapértelmezett hang, illetve a mobilinternet. Nálam most a 2. Sim az alapértelmezett mobilinternet és az 1. SIM az alapértelmezett hang. -
Kátai
senior tag
válasz
Joker88 #12218 üzenetére
Csak megoldottam közben:
>névjegyek>kiválaszt>hozzáadás a kezdőképernyőhöz>kezdőképernyőn ikon hosszan nyom>kisablak felugrik>jobbra vezérlők>közvetlen tárcsázás ikon kirak>ikon „katt”>visszavisz a névjegyekhez és ott kiválasztani azt amihez gyorshívást akarsz rendelni.
Igaz nekem microsoft launcher van(dupla koppos lezárás miatt),de szerintem a gyárin is működik. -
aelod
veterán
válasz
Joker88 #11065 üzenetére
"A Sötét mód 2.0 is érkezik, ami annak megfelelően állítja a karaktereket, amilyen napszakhoz érünk éppen."
Miui11 alatt egyelőre nem is elérhető. Ez a sok animáció kérdés mennyire zabálja az akkut. A gyorsabb alkalmazás váltás azt jelenti, nem lesz ennyire agresszív a memória ürítés?
-
zodo
nagyúr
válasz
Joker88 #10617 üzenetére
Nem vagyok még jártas a szilikon tokok terén mert Lumia 520-al kezdtem amin nem volt tok soha aztán lett a Note 4 amihez vettem több típust csak szilikont nem.
Valamiért egyik sem volt tökéletes és végül egy ehhez hasonló Luxory flip tokot szedtem szét a gumi hatású belsőért.
Vastag anyag és a plusz üvegfólia síkjáig felér az oldala, mondjuk fekete amiben nem látni a telefon ezüst/szürke hátlapját.Videók alapján tetszik a Note 7 gyári kék színe persze majd kézben lehet már nem lesz annyira megnyerő és csakis ezért hajlók, első körben a szilikon felé.
Ha majd mégis váltok akkor a nekem nem tetsző de ajánlott szarvasos helyett valami hasonlót nézek mint ez.Joe1
Ezek a típusok nagyon távol állnak tőlem de köszönöm a tippet.
Keveset és akkor is körültekintően kezelem a telefon, nem féltem a nagyobb sérülésektől.
Lumia 520 kijelzője tört össze a 2. leesésnél de azon semmilyen védelem nem volt. -
zodo
nagyúr
válasz
Joker88 #10561 üzenetére
Nem sürgős csak 'ha fejembe veszek valamit akkor azonnal kell' típus vagyok.
Ahogy néztem szépen tartja az árát ahogy a Note 4-em is szóval nem hiszek túlságos leárazásban.aprokaroka87
Néztem a 8T-t de valahogy nem tetszik a camera sziget és nincs értesítési led, nfc nem feltétel és minden másban kb. ugyanaz a két telefon.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Joker88 #10061 üzenetére
Én mindíg azt használom minden telón amit a szenzor tud, azaz most 12.
Ennél nagyobb csak szoftveres belenyúlás az meg a kép minőségére mehet sose szerettem az ilyen megoldásokat, nem pószterba akarom nyomtatni, plusz nagyobb a kép fájlmérete is, számomra teljesen felesleges az egész 48 minden szempontból. -
Pityu.
nagyúr
válasz
Joker88 #10061 üzenetére
Hát gcamban nem tudod használni a 48megapixelt csak a gyári kamerában.Na most amit kérdezel jó kérdés elméletileg a 48megapixelben jobbnak kéne lennie a képeknek mert ugye valami pixel összevonást használ több részlet élesebb kép,de sokan mondták inkább több zaj vagy sokszor életlenebb képek meg,hogy 48megapixel inkább nagy nyomathoz jobb.Nos szerintem vegyes tapasztalatok vannak vele,én az RN8 pro ról néztem videót nem rég ott 64megapixel van és egy profi fotós fotózott vele képeket az utcán és elég jó képek lettek 64megapixelben is,de ugye ezen a szenzoron ez kicsit paraszt vakítás elméletileg 12 nél nem érdemes többet használni egy ilyen kis szenzoron.De amúgy próbálkozhatsz a 48megapixellel is.
-
Fall-N
veterán
válasz
Joker88 #9409 üzenetére
Ha PC-n is tapasztalod akkor egyértelműen router "hiba". Meg kell nézni programmal mennyire terhelt a 2,4 GHz-s sáv, mert valószínűleg interferál a sok egymás mellett lévő hálózat és BT-s eszköz. Ezért használok én is 5 GHz-s ac-s routert. Persze át tudod más sávra rakni, ahol még "szabad a hely", de érdemesebb használni az ac-t vagy ha nincs venni egy új routert. Főleg társasházban, lakótelepen és a belvárosban fordul ez elő, én is a belvárosban lakók társasházban és körülöttem sok bolt, alattam a bank, így rengeteg Wi-Fi hálózat van körülöttem. Szerencsére ac-s Wi-Fit csak én használok, így senki sem zavar.
Egy hátránya van egyedül az 5 GHz-s hálózatnak ez pedig a kisebb hatótávolság. Ez inkább nagy vagy többszintes családi háznál gond, de van ac-s extender.
-
Gloob
addikt
válasz
Joker88 #7181 üzenetére
Az is custom rom, aminek az alapja ugyan úgy, mint a Xiaomi.eu romé, a kínai dev rom. A miui.hu-s srácok csinálják (Vagyula, Rajen elsősorban Vagyula). A felrakásához nyitott BL, custom recovery kell, és full tiszta telepítés ajánlott. Nagyon jó rom, általában heti frissítéssel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged