- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Elméletileg ha én nem harcoskodok velük akkor a Wayteq szerviz majd jól eltussolta volna tehát vissza küldi vagy tejelek és csinálnak valamit de elméletileg akik intézték a szólásom után az eustock vagyis gondolom nem egy cég a kettő vagy már én sem tudom.
#novinyul
Nagyon remélem nem húzzák halasztják a dolgot,basszus alig használtam a telót és máris majd 4 hét kiesik.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Hegezoo #2795 üzenetére
Hogy a francba olyan sokáig?Én azért ezt nem fogom hagyni.legalább 1 hét ment el a levegőbe beszélésre a WayteQ szerviznél,aztán múltkor kiküldték a hivatalos szervizbe a telefont szóval nemsoká kész kéne lennie.Kértem infót tegnap azt mondták meg kérdezik és majd írnak,de kérdés mikor írnak,de majd irkálok én is nekik.
-
Pityu.
nagyúr
Én meg már türelmetlenül várom,mikor kapom vissza a telefonomat,egy két dologban azért csak hiányzik
-
KRISSTUS
aktív tag
Sziasztok!
Hol találom a kártyák PIN módosítását/beállítását?
-
szunyi777
őstag
Kint van az Evira 4.1 kernel. Pár napja ezt a kernelt használom. Igen csak jó. Kezd alakulni. Az alsó cpu frekit 100 mhz re lehet állitani és nem laggol!
azimut
OOlvasgass csak. Sajnos percre pontosan betartjak!
Én is alig vártam már, hogy nyirhassam -
darkmann
őstag
Nekem most csorog lefele a 10.3.5.0 PFGEUXM!
-
satmen
tag
Apróság: az RN7 Mobilaréna tesztben (szöveg) szerepel, hogy a Bluetooth verziója 5-ös. A specifikációban meg: IrDA / Bluetooth van / 4.2 (A2DP, LE, aptX, aptX HD)
A Kingtel webshopról valami infó? -
Gloob
addikt
Én ezt vettem. 12 nap alatt megérkezett a héten. Nem vagyok vájtfülű, amire nekem kell, arra jó. 17 $, nem egy nagy összeg, és jók az értékelései.
ez volna az -
Arch444
újonc
Én 3 éve vettem kinából egy Edifier bluetooth fülest,nagyon jól szólt és elég sokáig is birta az aksija. Meglenne még most is,de a kutyám szétszedte pár hete mikor kinthagytam véletlenül az asztalon
Airdots pro-t én is néztem,ha valakinek van és azt mondja,hogy megéri az árát akkor nemis kell tovább keresgélnem -
-
Ha már füles a téma!
Jól hallom,hogy Note 7-ben gyengébb az audiochip,mint mondjuk a Note 5-ben?Legalábbis erősítés oldalról.
A Note 5 kb. 3/4 hangerőn szólt olyat mint ez maxon egy AKG N20 fülessel.
Nekem kicsit halk. -
vargalex
félisten
Külön van Vezeték nélküli fejhallgatók topic.
-
Azie
őstag
Nekem otthon van bontatlan:
- g633, ez picit masszív utcára, még kacérkodom a használatával, mert mostanában nem is játszok
- inkd wireless, ezt most küldték gariban cserélve, általában 1 évet bír, jól szól, negyediket cserélik, folyamatos garibanszóval gyakorlatilag 4 éve bírja
- sony xb50, vezetékest nem szeretem, tartaléknak van
melóban sony zx660ap-t használok, nagyon jó a zajszigetelése és ki sem hallatszik (kb 1. full füles, ami tetszik)
erősen gondolkodok egy xiaomi airdots pro-n, 20k alatt van kintről, lassan 10 éve csak bt fülest használok telefonhoz. -
Azie
őstag
válasz
vadászcsiga #2748 üzenetére
jó sok bt füles van az ajánlóban pl... janem.
-
Archi4
újonc
Helóka
Vettem èn is egy ilyen szèpsèget. Az elsö xiaomi telefonom. Kellene vennem hozzà egy fülest zenehallgatáshoz. aki esetleg hasonlòan nagy zenemániás mint èn (napi 2-3 óra átlagban) tudna ajánlani jó minösègü fülest? -
LSiki
tag
válasz
Viktor0610 #2742 üzenetére
Nekem sem sikerült elővarázsolni pedig gyorsparancs hangerőgombokkal szerint bekapcsoltam a kisegítő lehetőségek menüjét, de sehol semmi.
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #2740 üzenetére
Ott, nem használok gesztusvezérlést.
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #2708 üzenetére
Nem jelenik meg a gomb. Elengedtem
Majd később ha több időm lesz.
-
LSiki
tag
válasz
Bl.Gyo. #2728 üzenetére
...További beálítások > Adatvédelem > Tartozkodási hely > Beolvasás
Amúgy itt én is kikapcsolatam mindent mert BT-én mindig fogadni akart valamit a telefon (a telefon Bluetooth-on mindig látható, normál esetben más telefonok nem). Gondolom a WiFi-vel sincs ez másként. A tudtom nélkül ne akarjon senki és semmi a telefonomhoz csatlakozni.A reklámokkal kapcsolatban ha első üzembe helyezéskor nincs engedélyezve a reklám 2. vagy 3. képernyő alsó pontja akkor utánna nem is jönnek elő. Persze ez csak a Xiaomi féle reklámokra igaz.
-
szkaroly
senior tag
Ez a telefon országos boltban nem kapható (Média, Euronics)? Egy nyugdíjas hölgynek ajánlottam volna a remek ár/teljesítmény miatt. De ő nem fog neten rendelni szerintem.
-
-
Bagoly01
senior tag
-
Pityu.
nagyúr
Azt mondják ez az ellenfele Oukitel Y4800 – Redmi Note 7 konkurencia a redmi note 7-nek,a videóban mutogatják,hogy a képek is jobbak mint a note 7 ben mert jobb szenzor van benne.Bár szerintem elég jó ez a samsung szenzor is nem hiszem,hogy az oukitelben annyival jobb lenne,meg google camerával elég tuti a note 7,szóval a teszt nem sokat bizonyít szerintem.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
hedgehog01 #2705 üzenetére
Amikor elöször kezded el használni a telefont, az elején vannak ilyen gyorsbeállítások amin végig vezet. Ott van valami olyasmi hogy "wifi hálózatok keresése akkor is ha a wifi kivan kapcsolva" . Ez alapértelmezetten aktív. Ha az elején csak végig nyomogattad hogy tovább tovább, akkor valószínü ez a ludas. Az hogy a készüléken ezt hol lehet megtalálni és kikapcsolni azt nem tudom pedig keresgéltem...
-
satmen
tag
Kedves Topik Társak!
Készülök egy Note7-et venni. Az üzletben (Mi Store) azt mondta az eladó, hogy a fülhallgatót az USBC-n is meghajtja. Ez fontos "apróság" a számomra. úgyhogy szépen kérem, akinek van RN7-ese erősítse meg ezt az infót. -
Sas madár
őstag
Már nem az első alkalommal csinálta a telefon ezért gondoltam felteszem ide a kérdést találkozott e más is hasonló problémával?
Két kártyával használom a mobilt az egyiken van az adatkapcsolat (DIGIs ) elveszti a jelet a térerő hiány miatt a telefon amennyiben egy helyben állok képes vissza csatlakozni autóban ülve és haladva nem tudja ugyan ezt megtenni.
Ez gyanítom a telefon hibája.Másik kérdés Gyorselérési kártyák hátterét meg lehet változtatni vagy az áttűnést kikapcsolni ?
-
Ocean
tag
Az elmúlt napokban a google camera app-ot tesztelgetem, és nem életbevágó ugyan, de arra a furcsaságra lettem figyelmes, hogy akár egyetlen fél órán belül is, egymás után fotózva, egyszer "IMG_"-vel kezdődnek a fájlnevek, ilyenkor a fájlméret is kisebb, 3-4 Mb, máskor pedig "MVIMG_" és 6-8 Mb-os fájlok jönnek létre.
Van ebben valami logika?
-
fa4hu
őstag
válasz
Viktor0610 #2723 üzenetére
Vagy pedig valamelyik böngészőben véletlenül engedélyezted valamelyik weboldalnak, hogy értesítéseket küldjön, az is tud ilyet produkálni. Nézz utána a böngésző beállításaiban!
(#2719) azimut:
Még szunyi777 kiegészítő magyarázatával sem?
-
válasz
vadászcsiga #2722 üzenetére
Nem biztos, hogy vírus, de legalábbis az egyik feltelepített app teszi, az biztos.
-
-
azimut
aktív tag
Frissítés után azonnal hazatértem. Nem screenshotoltam eddig, egész oldalas, és nem online kaszinós, pucér nős, magyar jellegű hirdetések (magyar szöveg, itthon ismert cégek, ezt értem alatta . Legtöbbször képernyőfeloldáskor, de random bármely alkalmazás megnyitásakor. Ilyenkor a home/vissza, megnyitott alkalmazások gombok sem elérhetők. Nem volt gyanús böngészés, hacsak a MÁV menetrend nem az....
fa4hu: hangsúlyozom, a mobilnetes rész nincs igazán kifejtve
-
homokhat
csendes tag
Sziasztok Srácok!
OtpSmartBank , megy rajta mókolás nélkül?
-
azimut
aktív tag
10.3.5 megvan, ehhez Indiába mentem
A reklámok jönnének, de Blokadát tettem fel. Feloldás után sokat gondolkozik (valószínűleg Blokada blokádik), mire megjelenik a kezdőképernyő. A legtöbb reklám egyébként MI store-os. Ez elfogadhatatlan, ezért várom a megváltó bl-nyitást, majd alternatív romolást. (Addig szunyi777
kartárson tartom a szememet). Ha meglesz, beszámolok a kezdő lépésekről, mivel a leírások nem pontosak.
-
-
-
Gloob
addikt
válasz
hedgehog01 #2705 üzenetére
Van esetleg Viber telepítve? Ha igen, akkor a Viber beállításánál a wifi használat módja a telefon beállításait használja legyen.
-
hedgehog01
tag
Jo reggelt urak!
Sorry, nincs magyar billentyuzetem. Egy erdekes kerdesem van: masnal is elofordult, hogy kikapcsolt wifi mellett az akkumulator hasznalat megis azt mutatja, hogy a wifi ment? Ejszakara mindig kikapcsolok minden adatkapcsolatot. Reggel megis azt lattam, hogy a wifi ment (elvileg). Ugyanakkor a fogyasztason nem latszik, hogy ment volna.
Koszi elore is! -
szunyi777
őstag
Tölthető a Orange Fox R10.0.1 stable
-
LSiki
tag
válasz
Viktor0610 #2700 üzenetére
Ugyanez a 10.3.5.0-án
Beállítások > ...További beállítások > Kisegítő lehetőségek >
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Update 05.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest