Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
Sas madár
üzenetére
Mivel okostelefon használó vagy, így jó eséllyel gmail-ed is van, és lesz is, offline világ ide vagy oda... Teljesen egyetértek a többiekkel, a legcélszerűbb ide szinkronizálni, és egy életre megoldódik a névjegy kérdés.
De a Viber is megoldás.
Értem a gumigombos telefon problémát is, de a SIM kártyán tárolásnak sajnos korlátai is vannak (névjegy mennyiség, tárolható infók, ékezetek, stb...) -
G48
senior tag
"Jó" lett ez az Ali-ról vett Baseus Type C kábel. Csak egyik oldalával gyorstölt, ill. látszik a Windows-ban a telefon. Vmi 3-4 $ volt. 😡
US $1.59 36%OFF | Baseus White TPE USB Type C Cable for Huawei mate 20 pro 5A Super Quick Charge USB C 2A Quick Charge for samsung galaxy s9 plus
https://s.click.aliexpress.com/e/SVruYXQ -
Sas madár
őstag
Viber -ben csináltam biztonsági mentést az elegendő az átvitelhez ? Telepitem az új készülékre és ott önállóan beszinkronizál ?
Vagy mi a megfelelő folyamat ?
Azért kell a kártyára is a telefonszám mert volt amikor minden tönkre ment csak a sim-et tudtam menteni és egy kis gumigombos telefonban tudtam használni, segítséget hívni. -
Gloob
addikt
válasz
Sas madár
üzenetére
No ácsi! Az, hogy a gmailban tárolódik, nem azt jelenti, hogy a telefonon nincs meg a telefonmemóriában. Csak, ha oda menti, akkor ott megvan, és egy telefon csere alkalmával belépve a fiókba azonnal fel is szinkronizál. Már hosszú évek óta így használom, és soha nem volt gondom a tel.számokkal bármilyen telefont is cse|éltem. Az lenne az életszerűtlen, ha mondjuk nincs net semmilyen, és nem tudnál e miatt telefonálni! Soha nem értettem ezt a sim kártyára mentek ragaszkodást. De persze te tudod, hogy neked mi a jó. A playon vannak appok erre is.
A Vibert pedig át tudod vinni, ha a szám nem változott! -
tomsolo
addikt
Innen gratulálok annak a moderátornak aki törölte feldobott cuccokat.Gondolom a csokiért - cucc kimerítette a ph apróhirdetési fogalmát.
-
Sas madár
őstag
-
Gloob
addikt
válasz
Sas madár
üzenetére
Miért nem jó a gmail tárolásnak? Ott örökre megmarad, nincs ilyen gond többé.
Viber: mivel a viber tel.számot kér, a fiók ahhoz van kötve, így megmarad minden. Ha tel.szám is változott akkor nem tudom, hogy lehet-e valami szinkront csinálni a régi és az új fiók között.
Egyébként szvsz nincs értelme pár alkalmazás esetében az átköltözésnek. Újra kell rakni az alkalmazásokat, az adatokat pedig átvinni amár egy sd kártyán. -
Sas madár
őstag
Itt most többen is telefont cseréltek, és ahogy olvasom van aki ezt egészen sűrűn teszi.
Nekem nem sikerül két nap alatt sem átköltöznöm az új készülékbe ehhez kérem a segítségeteket .1. valami miatt a régi telefon 25 az új 52 névjegyet nem hajlandó az új sim (azt is cseréltem) kártyámra másolni.
A gmail-ba (új fiók) Már sikerült felmásolnom de nem jövök rá a készülékben hogyan tudnám ezt a sim kártyára szinkronizálni.
Bármilyen megoldás érdekel amivel ezt 2 perc alatt meg lehet oldani.2. Korábbi készülékről csak pár alkalmazást szeretnék áttenni az újra de ezt a szinkronizálást sem tudom hogyan ,hol kell.
Van értelme pl. küzdeni egy viber, alkalmazás áthelyezésével az új készülékre ?
Meg maradhatnak-e a korábbi üzenetek , kell-e újra regisztrálni át szinkronizálásnál is?
+ a fotókat tenném szintén át.Ebben kérném segítségeteket akár a megfelelő fórumra irányítva vagy egy link.
-
MDanny
senior tag
Gloob segítségével kiderült, hogy itt sem működik a VoWiFi, hiába van benne a kapcsoló.
Köszönöm mégegyszer!
-
Gloob
addikt
válasz
KRISSTUS
üzenetére
Igen, van bent egy digi-s kártya is. A VoLTE-t tudja, azt bekapcsolva megjelenik a jele. Be lehet kapcsolni a hívás wifi hálózaton is, ott a lehetőség. Viszont, mivel én hanghívásra nem használom, így a működéséről nem tudok mondani semmit. (a kártya az anyóséké, és nem akarok felesleges kiadást generálni nekik) No meg ahol én vagyok általában, ott van hálózati lefedettség, tehát a hívás nem a wifin menne ki. Tudom, hogy átállítható, de mint írtam, nem telefonálok róla. Ha valakinek van még digi kártyája, és küld nekem privátban egy tel.számot,akkor kipróbálhatjuk esetleg.
-
MDanny
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez a VoWiFi kimondottan tetszene, mert olyan helyen is tudnám használni, ahol mindegyik szolgáltató elhasal, de a WiFi ki van építve. Szerintem ezzel nincsen semmi probléma. Gyakorlati tapasztalatra lennék kíváncsi.
-
KRISSTUS
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szeretném leváltani a jelenlegi szolgáltatóm (idővel), ezért gondoltam hogy kipróbálom a Digit.
A jelenlegi telefonom nem Dual Sim-es, ezért "kell" egy másik készülék és árban ez nekem megfelelne. -
-
KRISSTUS
aktív tag
Nekem még nincs ilyen készülékem, de a Volte lista szerint ez a készülék nem támogatott (Digihez) és nekem úgy tűnik nem is lesz. Részben ezért is halogatom a vásárlást (lehet hogy ki sem használnám).
Talán Gloob tud rá válaszolni, azt hiszem Ő Digi-s kártyával is használja. -
MDanny
senior tag
Sziasztok,
Gyári ROM esetében a kapcsoló aktiválásával működik DIGI kártya használatával a VoWiFi? Tehát mindenféle variálás nélkül, Global MIUI10 esetében szól a kérdés.
Sajnos a RN5 esetében hiába van aktiválva, nem használja, hiányzik belőle az ehhez szükséges profil. Szeretnék egy ilyen telefont, de erre a funkcióra szükségem lenne. Úgy tudom a Redmi 7-nél nincs ezzel probléma.
-
-
szunyi777
őstag
Ilyen kamera fóliát rendeltem 3 db. Semmi gond nincs vele, tökéletesen illeszkedik és kepminoseg sem változott. És ezt a tokot, ebből abszolút nem áll ki a kamera, szuper, minőségű tok!
-
Azie
őstag
Hát nem tudom, egy 50k-s telefonra még tokot, fóliát meg minden anyámkínját vásárolgatni, várni rájuk heteket, meg kamerakeretet, meg kameraüveget... picit overkillnek érzem.
fólia előre, tok hátra, csókolom. ha a kamera normál használattól karcolódik, az durva tervezési hiba lenne. -
Ocean
tag
Azt nem tudjátok, a 3 dollár kupon, amit az Ali ad új regisztrációra, simán felhasználható, vagy trükkös?
-
Nekem ilyen tokom van és ilyen volt a redmi note 5-ön is úgy kb egy vonalban lesz a kamerával vagy egy hangyányit nyúlik túl,de ha még túl nyúlna bőven akkor is sérülhet az üveg ha azt nézzük,ezért raktam rá még fóliát is,sőt nekem a telefon hátlapja is le lett fóliázva

Múltkor valaki itt ezt linkelte,ennyi pénzt lehet megérne itthonról ez,én már gondolkodtam rajta,bár nekem nillkin van rajta csak kérdés a szervizben mihez nyúlnak,remélem a nillkinhez nem mert itthon 4500Ft-omba fájt.
-
Ocean
tag
-
-
Archttila
veterán
Ha valakit erdekel ingyen! egy ilyen (csak kiprobalt) tok, dobjon ram egy privit.
-
nepszter1
addikt
Bevált üveg fólia rá van ? Esetleg linkel ha megoldható köszönöm
-
tomsolo
addikt
Én egy AG matt fóliát nyúzok, m@r többször be linkeltem ide. Imádom, de nem hibátlan kicsit rányúlik a képernyőre (mondjuk sztem az összes ilyen.)
Wozowsky vagy mi a neve fóliát tudom viszont _nem_ ajánlani, mivel nem volt teljesen sík vagy ragasztós az alja, és az alsó harmad nem tapadt fel.
-
Ocean
tag
Sziasztok!
Új Note 7 tulajdonos vagyok (nagyon tetszik eddig), épp valami tokot nézegetnék az új telefonomnak. Nekem bejönnek a flip tokok, mert elől és hátul is védik a telefont, fotózni is könnyű vele, stb.
Az eddigimnek azonban belül ilyen puha szövet volt a belseje, ezzel is gátolva, hogy karcolódjon a kijelző.
Azonban a Note 7-hez nézegetve csupa ilyenbe botlok:
linkNamost ezt furcsállom. Van vajon ennek valami általam fel nem fedezett oka, vagy a gorilla glass annyira nem igényel védelmet, ezért lehet oda bátran bankkártyát és hasonlót tenni?
Illetve ha valaki tud ajánlani bevált flip tokot, azt megköszönöm.
-
eustock
tag
válasz
vargalex
üzenetére
A gyártói garancia megérkezésével, idén májustól, már vállalják a nem náluk vásárolt készülékek javítását is.
(#2350) Azie
Erre rá kell kérdezzünk, ha érkezik információ a Xiaomitól, azonnal megosztjuk.
(#2345) Bagoly01
Igen, a Likestore is viszonteladó partnerünk.
Azon kereskedők, akik eustock, vagy wayteq jótállási jegyet mellékelnek, ott biztosan érvényesíthető a 2 év gyártói jótállás is. -
Azie
őstag
Én még örülnék egy ajánlott szervíznek, ahol nagyobb az esélye annak, hogy javul a készülék állapota, mint hogy romlik.

#eustock: még egy olyan kérdés fontos lehet, hogy a lengyelországi szervíz vállal-e fizetős javítást? mert ez egy remek alternatíva lehet, ha minőségi panasz van a hazai nem garanciális szervízre. (köszi a választ előre is)
-
vargalex
félisten
válasz
eustock
üzenetére
Az utolsó bekezdéssel annyi a gondom, hogy lassan 2 éve a kollégám vett Spanyolországban egy Redmi 4X-et (éppen ott nyaralt és a Jolla telefonját sikeresen megúsztatta). Néhány hónappal később egy itthoni bulin sikeresen betört a kijelzője. Akkor felhívta a WayteQ szervízt, hogy szeretné megjavíttatni garancián kívül. A válaszuk az volt, hogy nem foglalkoznak a készülékkel, mivel nem Magyarországon vásárolt... Elég érdekes...
Mondjuk nekem jól jött, mert megvettem tőle olcsón, rendeltem kijelzőt és kicseréltem. -
eustock
tag
Üdvözlet!
Szeretnénk megosztani/megerősíteni pár információt:
- A hivatalos csatornákon keresztül értékesített Xiaomi készülékekre 2 év gyártói jótállás biztosított, a gyártó ezt az idei év májusától biztosítja, és saját szervizközpontjában Lengyelországban történik a készülékek javítása.
- A Xiaomi hivatalos szerződött partnerei (pl: WayteQ Europe Kft.) a jótállás alá tartozó készülékekhez nem nyúlhatnak, azokat nem javíthatják.
- A hivatalos partnerek kizárólag a logisztikában, tehát a készülékek elszállításában, illetve a vevőhöz visszajuttatásában vehetnek részt, ezért maradt változatlanul a WayteQ megnevezve a jótállási jegyeken, illetve a szerviz elérhetőségein.
- Az Mi Store-ban, tehát a Lurdy házban megtalálható fizikai boltban vásárolt telefon készülékek szervizelése is Lengyelországban történik.
- A WayteQ szerviz továbbra is foglalkozik Xiaomi készülékek szervizelésével, de itt csak a jótállás keretein kívül történő javítás, vagy az egyéb helyről beszerzett készülékek esetén vállalja a szervizelést.
Reméljük maradhat a post.
Köszönjük!

Üdvözlettel: EU Stock
-
Gearbesten nézegettem mindig,változó árak vannak de itt is van ami drágább van ami olcsóbb itt van két olcsóbb 4/64gb 3/32gb
#vadászcsiga
Ok,nincs gond csak kicsit felidegesített ez az ügy.Már küldte a WayteQ is a levelet.
#cirkus
1. attól függ melyik verziósat kaptad az EU global 10.3.4.0 a sima global azt hiszem 10.3.6.0
2.azt hiszem valahogy így A gyári billentyűzeten a beállítások / nyelv és bevitel / Google billentyűzet / szövegjavítás menüpontokban érdemes kikapcsolni a prediktív bevitelt
3.5gb-t biztosít ingyen -
cirkus
aktív tag
Melyik a legfrissebb MIUI ami fut most a készüléken ?
Hol tudom kikapcsoli a prediktív szövegbevitelt ?
az MI Cloud mekkora tárhelyet biztosít ? -
Na úgy néz ki lesz valami a dologból,hogy nem hagytam magam
"Üdvözlet!
Elnézést kérünk a kellemetlenségek miatt, a szervizben dolgozó kollega hibás döntést hozott, ezt a szervizvezető korrigálta, a készülék már kiküldésre került a lengyelországi Xiaomi szervizközpontba, bízunk benne, hogy a gyártó szervize a jótállás keretében javítja a készüléket.
Üdvözlettel: EU Stock"
#vadászcsiga
Kérdés az,hogy hány éves vagy,ha öregebb akkor igen.
-
llll
senior tag
Hát igen.
Ezt most én sem a hazai gari miatt vettem itthon (az kb sztem sem szempont), hanem mert megáfázva ugyanennyiben állna meg kínából rendelve is. Csak arra 1 hónapot kellett volna várni és elkapott a hirtelen láz
.
Azie: ahogy mondod. A kínaiakkal is kezd már elszaladni a ló.
-
Megkérem a T. Fórumtársakat, térjünk vissza a fórum eredeti témájához az egyéb garanciális problémák és az országértékelések helyett! Köszönöm!
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ki ült rá a telefonra ?Jobban vigyázok rá ,mint te bármilyen cuccodra.Elöl üveg fólia,hátul rendes fólia+tok+hord tok.
#snorbi82
Én már kezdem unni,hogy ebben az országban semmi sem megy zökkenőmentesen.
-
Másik topikban azt írték kb,nagy neves forgalmazótól kell rohadt drágán venni a telefont és nem lesz ennyi gond a garanciával,hát engem biztos nem fog több pénzel lehúzni a nagy neves forgalmazó.Ez az ország egy kikiaszott nagy fos.
-
aelod
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Tehát ha interneten megrendelem a cuccot és kibontáskor hibás/törött akkor a 14 nap elállás vicces?
A másik, hogy a leírtak alapján elég kényes ez a kijelző a karcokra. Tán nem helytálló?
Galaxy Ace 2 telefonomon évekig nem voltak karcok mindenféle védelem nélkül használtam, elég mostohán bántam vele, mégis karcmentesen adtam el....Igen vicces valóban csak nem úgy ahogy te gondolod....
-
vadászcsiga
félisten
Az egész. Törés ellen nincs garancia, a telefon ugyanolyan felépítésű mint a többi tízezer masik márka, tehát ahogy írod nem Caterpillar, egy homokszem a zsebben is képes megkarcolni a gg-t, hát még több. stb stb.
A gg amúgy is inkább a hajlekonysagra van kihegyezve, nem a karcallosagra, lásd Pityu nála is a gomb törött, nem az üveg. -
aelod
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ebben mi is volt vicces?
-
A 2. Vesztes
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm használ egy ilyen telefont az ajánlásomra. Pár hete van meg. Azt tapasztalja, hogy külföldön - Horvátország - néha ledobálja magát a hálózatról, és csak akkor találja meg újra, ha újraindítatja a telefont. Ez eléggé zavarja - jogosan mondjuk, hiszen ha nem veszi észre, akkor akár órákig elérhetetlenné válik -, és számomra is meglepő, hiszen csupa jót olvastam korábban erről a tesztekben.
Tapasztaltatok már ilyet?
Valami beállítás kérdése a dolog?
Gyenge az antennája?A korábbi készülékével - iphone SE - ilyet nem tapasztalt, és mind a két készüléket ugyanazon a helyeken használta.
Köszönöm szépen előre is, ha írtok segítő gondolatokat!
Vuff!
-
Atus85
aktív tag
Valaki akinek xiaomi.hu-s garijegye van az írja már le légyszi, hogy ugyanolyan e mint Pityué?
-
-
Nekem meg gyűlt velük a bajom 2x is egyszer az elsőnél ők küldtek szart,aztán vettem egy másik alaplapot ott én hajtottam el véletlenül 3 lábat vissza küldtem szervizre tudtam nem garanciális így de mikor vissza küldték hát nem ,hogy szarul hajtották vissza a 3 lábat de egyet le is törtek és akkor már hiába reklamáltam,mélyen ár alatt bukással ment el az alaplap.
-
Bagoly01
senior tag
Érdekes ez az állítólagos gyártói garancia valóban. Az Eustock-ról származó garanciajegyen is
a Wayteq címe van feltűntetve, holott már nem javíthatják a hivatalos forrásból származó készülékeket. -
válasz
vargalex
üzenetére
Nem is fogom annyiban hagyni,volt már hasonló estem pcx nél mikor a processzor foglalatban a tüskék fele le volt lapulva,és úgy vettem ki a dobozból,egy kis herce hurca után cserélték nagy nehezen.Egy deka sérülés sincs a bekapcsoló gombon.
#Mercutio_
Köszi a tippet,mindjárt le is írom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- iPhone topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De a Viber is megoldás.

Innen gratulálok annak a moderátornak aki törölte feldobott cuccokat.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem tudom, hogy csináltam.
)