- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
yeezymeezy
csendes tag
válasz
marcarc #7299 üzenetére
Nem tudom,én ugyanígy vagyok,júniusban lesz 2 éves,egy telefon sem volt ennyi ideig nálam.samsung nálam sem játszik,a bizalmam már rég eljátszották. Szinte minden android gyártó telefonját használtam,még a huawei mate 9es rendszere volt,ami a legjobban bejött. De ott most nincs google támogatás.
Iphonenom még nem volt,egyre többször jut eszembe,hogy ki kellene próbálni. De valahogy a lélek nem vitt rá eddig -
mókuska
tag
válasz
marcarc #5860 üzenetére
Nekem 6T-n volt ilyen, mikor a sima fóliát cseréltem üvegre. Újra kellett kalibrálni. De ettől függetlenül ugyan olyan rossz maradt
Nekem az lassú volt. Főleg szokatlan a hátlapi leolvasó gyorsasága után.
De 7 pro-n már nagyon gyors. Főleg azzal az ujjal. amivel gyakran oldod fel. Nekem be van állítva 4 is. Még is egyre reagál a leggyorsabban. -
flegga92
senior tag
-
flegga92
senior tag
válasz
marcarc #5766 üzenetére
Nem sok. 7T Pro 2,5 hónapos Alza garis 200k, illetve egy 10k-val olcsóbban 4 hónapos de nem írja hova szól.
Van még egy 7 Pro 145-ért 2,5 hónapos de a turbado-ra szól a gari, nem tudom mennyire megbízható.
Jobban örülnék egy gyári oldalról rendeltnek, mert ott nagyon korrekten kezelték a garis dolgokat. -
tomp
félisten
válasz
marcarc #3966 üzenetére
GPS alatt vedd vissza a felbontást+a kép frissítést.
Tegnap kb 4óra zene hallgatás(ezen belül sok MQA zene ami szoftveresen van dekódolva) bt fülessel, magas fényerő, messenger chat+videóhívás és estére 5,5óra SOT-al zártam 3%-on.
Ha kevesebb zene vagy kevesebb messenger lett volna akkor simán 6órát megyek.
A telefon folyamatosan LTE Only VoLTE-n van. -
ßrainiac
addikt
válasz
marcarc #3761 üzenetére
ennyi
..ezt meg kuldtem vacappon, csak nem kapod meg: [https://forums.oneplus.com/threads/proof-that-youtube-fully-supports-hdr-on-oneplus-6.885640/]
-
Wans8
csendes tag
válasz
marcarc #3563 üzenetére
Szia! Ilyen problémám nekem is van. VoLTE bekapcsolva S10-el hívnak nála csörög nálam semmi. Kinyomja a VoLTE-t és egyből kicsöng nálam is. Telenornál vagyok feltöltőkártyás, de gondolkodok, hogy váltok előfizura és ha azon se megy normálisan akkor nem tudok mihez kezdjek. Plusz adalék múlt héten Olaszországban tartozkodtam és nem tudtam telefonálni, Telenod szerint semmi se volt tiltva én is átnéztem a beállításokat. Azt mondták vagy a SIM vagy a telefon...
-
Jakesz
addikt
válasz
marcarc #2575 üzenetére
A fizetett teszt az átverés netovábbja. Reklámot olvasol reklámok között, miközben az esetek nagy részében az embernek fogalma sincs róla, hogy azért a "tesztért" fizettek, ezzel felnagyítva az eszköz pozitív tulajdonságait, és lekicsinyítve a negatívot. És rengeteg az ilyen, ráadásul egyre több.
-
törölt tag
válasz
marcarc #2166 üzenetére
Azert osztom meg a jo uzemidot masokkal itt forumon, hogy ne csak az elrettento peldak legyenek itt. Az erre jarok ne ettol ijedjenek meg hogy ez a telefon csak 4 orat tud egy nap. Nagyon jo energiagazdalkodas tarsul a nagy aksival, szoval igenis jo ebbol a szempontbol a telefon.
-
törölt tag
válasz
marcarc #2162 üzenetére
Mi szamit hardcore hasznalatnak?
En konkretan mindenre hasznalom, kiveve jatekra. Talan meg arra figyelek oda hogy ne toljam tul feleslegesen a fenyerot. Igy jonnek ki a 7-8 oras uzemidok egy napra.
Bongeszes, hivas, messenger, navi, ket sim, 90 hz, qhd, youtube, mi fit, kamera, torrent es minden egyeb.
Meg amikor ket simrol erolteti a tererot es mobilnetrol vagyok, akkor is 6 ora felett van.
Olyan napokon van a legrosszabb uzemidom amikor ugy hasznalom hogy felold-messenger-lezar es ezt ugy kb ketpercenkent -
F-ECT$
titán
-
betyarr
veterán
-
vranyek
aktív tag
-
Atomgeszi
nagyúr
A frissen bemutatott Redmi K20 / K20 Pro megmarad Kínának, Global változat nem várható belőle.
Az indiai piacra Pocophone néven érkezhet Poco F2 / F2 Pro néven, még mi Global változatban Mi 9 T néven találkozhatunk vele.Viszont szerencsére egyéb modelleknél sem harapóztak el az árak.
-
törölt tag
Én annyit írtam, hogy számomra elveszett, mert ennyiért már nem kell, tök mindegy mit pakolnak bele. Ahogy nem veszek ennyiért telefont más gyártótól sem.
A Xiaomi sem olcsó már annyira, szépen évről évre emelnek az áron, de még mindig olcsóbbak a OP-nál.Nekem elég lenne amúgy középkategóriás hardver is, ha valaki csinálnak normális kivitelben (Moto Z4 például egész szimpatikus, csak nem lehet majd itt kapni).
-
Juhaszatti
addikt
"Ha a végleg elveszettséget neked az jelenti, hogy épp most kerültek be egy szolgáltatóhoz, az egyik legnagyobb felvevőpiacon ahol ráadásul még jobb áron is adják a telefonjaikat mint az öreg kontinensen akkor ...ő oké."
Azt írta, hogy őt vesztették el végleg. Nálam sem igazán játszik már ez a méret, úgyhogy ha maradnak ezen a vonalon, valószínűleg pont ugyanez a helyzet velem is.
-
De ez milyen má'?
Ellopják az adatainkat a Kínaiak.meg az USA,meg mindegyik,osztakkó' még pénzt is kérnek a rohadt telefonjaikért...és nem keveset...
A minimum az lenne,hogy ingyen kapjuk meg a készülékeket,ha már mimdent megtudnak,de nem,mi még fizetünk is nekik,ezek meg jót röhögnek rajtunk...hogy még pénzt is adunk az adataink mellé...
Na ebbe belegondoltatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest