Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mókuska
tag
válasz
warezxts #7776 üzenetére
Én is működő Twrp-re vártam. De ahogy nézem eléggé késik minden készülékre. Az a11 titkosítását nem igazán tudják megoldani még rá, ha jól néztem.
Így maradt a pc-ről flashelős megoldás. Én is vártam míg lesz kiforrott kernel. Ex van még hozzá, de az nekem nem nagyon jött be egyik telefonomnál sem. A10-n RenderZenith kernel vált be legjobban. Csak ő még nem adott ki a11-re újat. Amint meglesz, már cserélem is le Krisakurát. -
*Mukeey*
addikt
válasz
warezxts #7232 üzenetére
Pontosan ugyan így érzem én is. Minek vegyek lyukas kijelzős telót!? OP7 mai napig gyors, ismerve a régebbi készülékeiket, még 2 év múlva is teljesen használható marad. Ha nem romlik el, akkor hosszú időre megmarad nálam. Esetleg jövőre cseréltetek egy akkut a szervízükkel.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
warezxts #6255 üzenetére
Szia! Köszönöm szépen a tájékoztatást, igazából nekem nincs szükségem a rootra, Xposedot meg hasonlókat még a Lenovo A820amon használtam, a One-t ROMolgattam, de azóta egyszerűsödtem, nem kívánok vele foglalkozni.
A kamera portokban sem bízok annyira, szerintem az sose lehet annyira stabil mint a gyári app (nem fordulnak elő force shutdown-ok, fagyások, furcsaságok?). Ezzel csak azt erősítetted meg, hogy vásárlás előtt a rootra mindenképp rá kell kérdeznem, és célszerűbb olyat vennem ami nem rootolt.
Az értesítési LED nekem sose volt fontos az S7 Edgeben, mivel AOD-ot használok, szóval remélem mihamarabb megérkezik ide is. -
mókuska
tag
válasz
warezxts #5855 üzenetére
Szerintem az inkább a füles hibája lehet, hogy nem szól csak az egyik. Vagy akadozik a csatlakozás. Én a Jabra Elite 65-tel jártam így. Rosszul párosítottam és csak az egyik szólt. Aztán gyorsan elfelejtettem a kapcsolatot a készülékkel és újra neki futottam. Utána már stabil volt a kapcsolat. Esetleg nincs hozzá külön program? Amivel be lehet állítani, hogy mit csináljon, ha kiveszed a füledből. Szóljon tovább, megállítsa a zenét. Mert nekem lehet mindkét fülesnél szabályozni, hogy mikor mit csináljon.
-
mókuska
tag
válasz
warezxts #5852 üzenetére
A bluetooth beállításnál a füles beállításainál a HD audió-t nézd meg. Ha AAC-t adja be, akkor azt kapcsold ki. Onnantól már maradnia kell az AptX-nek. Nekem legalábbis a Sony wf-1000mx3-nál így volr.
Szerintem érdemes a fejlesztőnek kifizetni a 3 eurót, hogy megcsinálja a VDC fájlt. Csak jobban ért hozzá -
-
mókuska
tag
válasz
warezxts #5302 üzenetére
Elvileg ahogy néztem, újra írták a programot, hibákat javítottak és új felületet csináltak. Itt az xda-s [link] .
Futottam bele én is olyanba, hogy a program fent van, de még sem teszi a dolgát. Vagy nincsenek convolver fájlok, mert nem tette fel, vagy esetleg nem jól települt fel. Előfordul, de mindkettő megoldható.
Előszór nézd meg, hogy van-e a telefonon VIPER4Android mappa. Azon belül kell lennie DDC és Kernel mappának. DDC értelemszerűen a fülesek vdc-jét tartalmazza. A Kernel pedig különböző irs-eket. Itt különböző hang profilokat találsz. Pár darabtól akár több száz is lehet. Külön le lehet tölteni őket. A megfelelő kiválasztása abszolút egyéni ízlés kérdése. Ezt tudod a Convolver alatt beállítani. Ha ezek nincsenek ez is utalhat, hogy valami nem jól sikerült.
Majd nézd meg a programon belül, jobb felül a bal oldali ikonra kattintva, hogy valami hasonlót ír-e ki
Lényeg a status. Ha normal akkor jó. Abnormal, értelemszerűen nem jó. -
mókuska
tag
válasz
warezxts #5295 üzenetére
Ha az 1-t írod be, mint amit most is bemásoltál, akkor az a régi 2.5.0.5.
Ha átírod a Viper4Android-t 2-re, akkor lesz az új 2.7.0.1.
Váltani akarsz, akkor érdemes előtte 0-ra átírni és úgy flashelni az xXx-t. Hogy eltávolítsa a divereit. Utána 2-re átírni és úgy ismét flash.Amúgy ha xXx nélkül simán Magisk alól telepíted a Viper 2.5.0.5-t, akkor ott lehet állítani telepítésnél, hogy system vagy user app legyen.
-
mókuska
tag
válasz
warezxts #5293 üzenetére
Nekem egy régebbi (3-4 frissítéssel ezelőtti) kernellel voltak kisebb fagyások. Srác tudott róla és javította is. De ilyen hívás nem fogadás és belassulás szerencsére nem volt.
NoLimits-ben lehet több Viper közül választani. Arise egy régebbi verzió. Az egy csapat volt, akik különböző audió módokat csináltak. Régebben azt használtam én is. De már jó ideje abbahagyták. Viper4Android 2.7.0.1 a legutolsó. Én azt használom. Az xXx-hez tartozó profile.xml-ben lehet beállítani, hogy melyiket tegye fel. Már más a kezelő felület. Elvileg biztos jobb is. Meg lehet találni a changelog-ot, ha valaki nagyon keresi -
mókuska
tag
válasz
warezxts #5291 üzenetére
Én szinte custom kernelt használok. Op7prp-ra eleinte Exkernel-t használtam. Mivel nagyon jobb nem volt. Krisakura kernelt is tettem fel egyszer, de az botrány volt. Eléggé merült még készenlétben is.
Aztán RZ jött. Még Op6t-n használtam. Igaz ott nem volt annyira jó.
De itt parádés. Éjszaka készenlétben alig merül. De napközben is nagyon jól teljesít -
mókuska
tag
-
mókuska
tag
-
-
mókuska
tag
válasz
warezxts #5172 üzenetére
Először is full OTA-t tölts le.
Majd tartsd be a sorrendet.
- Flash OTA
- Flash twrp
- Restart Twrp
- Flash magisk.
Így megmarad a twrp és a root. Elvileg a NoLimit is megmarad a beállításaival. Ha esetleg használsz Substratum témát, akkor azt előtte vedd le. Ellenkező esetben kapsz egy jó kis bootlop-ot. -
ßrainiac
addikt
válasz
warezxts #2348 üzenetére
Sztem ne vegyel kamera lencse vedot. Elrontja a fotokat.
Alapbol nem szoktam megprobalni az embereket lebeszelni a vedelemrol, de lehet h te egy kicsit atestel a lo tuloldalara.
Igen, mondjuk egy ev alatt keletkezik nehany alig lathato hajszalkarc egy telefonon, es van, aki ezt nem birja elviselni (tudom, en is ilyen voltam), de miert adunk ki ennyi penzt a cuccert, hogy szo szerint sehol ne erjunk hozza a valodi keszulekhez?
Namindegy, elkalandoztam.. a lenyeg hogy egy vekony szilikon toknal tobbet sztem nem erdemes rakni ra - esetleg egy Clearplex foliat meg az elejere ha nagyon nagy a para xD
A kamera vedo amugy tapasztalat. Mint ahogy a tulzott vedelem is. Ma mar nem rakok a teloimra semmit (csak az elso heten viseli a tokot
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- LG LCD és LED TV-k
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Xiaomi 13T Alpine Blue 12GB/256GB
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPHONE 12 64GB BLACK (független)(bontatlan)(1év)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest