- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
betyarr #8520 üzenetére
Valószínű nekem is az lesz a vége, hogy akksi miatt fogom cserélni. Minden más oké lenne, teljesítménnyel sincs gond, csak gyorsan merül, hiába cseréltettem akksit benne...
Ha jót akarsz, akkor Aliexpressen van még Nillkin Frosted Shield különféle színekben 8USD körül, ha olcsót, akkor keress egy tetsző kialakítású TPU tokot, 2USD körül. -
xTech
tag
válasz
betyarr #8516 üzenetére
Valószínűleg azért van kikapcsolva alapértelmezetten ez a funkció, mivel nem mindenkinek van nagy adatkerettel rendelkező adatcsomagja. Ha nem veszed észre, hogy elment az otthoni vezetékes net (és a telefon automatikusan átvált mobilnetre), akkor egy pár gigás csomagot könnyedén fel tudsz élni.
A mentett hálózatra való automatikus csatlakozás egyébként be van kapcsolva neked is, az általad küldött képen a legelső opció.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
betyarr #8483 üzenetére
Amúgy nekem ezt a Volte dolgot valaki elmagyarázná nekem?
Miért van ezért mindenki megbolondulva amikor jaj nem megy nem működik? (no offense)Több országban sem volt gondom mobil internettel, akár böngészés akár Messenger/WhatsApp hang/videóhívás, de az életben nem tapasztaltam volna hogy ez hiányzik nekem.
-
LógaGéza
veterán
válasz
betyarr #7967 üzenetére
Egyik nap nem voltam itthon, amikor elvitték volna (mert ugye semmi értesítés nem jön előtte), igaz hívott a futár, de nem tudtam felvenni se, ezért itt hagyott a postaládára ragasztva egy papírt. Ezeken a papírokon van egy vonalkód, alatta egy számsor, azt kell bepötyögni a weblapon a nyomkövetési számmal együtt, és elvileg úgy lehet új kiszállást kérni. Ezt megtettem, erre kidobott két üllői és egy vecsési címet (névvel/címmel/telefonszámmal együtt -
GDPR), ahova lett kézbesítve más csomag... Végül inkább felhívtam a futár számát, és vele beszéltem meg mikor jöjjön... -
LógaGéza
veterán
válasz
betyarr #7965 üzenetére
Mivel már megkapta (tegnap) reggel a itinert, hogy fel kell vennie egy csomagot tőled
Évek óta ugyanazt a levelet küldik ki, eléggé kétértelmű a dolog, ugyanis nincs összhangban a UPS és a Oneplus-CDTI levele - az utóbbira kell hallgatni, ahol csak annyit ír, hogy nyomtasd ki két példányban, írasd alá, és add át a futárnak. -
LógaGéza
veterán
válasz
betyarr #7957 üzenetére
Nekem telefonálnom se kellett soha, és még online töltögetni se. Nem kell túlgondolni, kinyomtatod a címkét, becsomagolod a telefont, ráragasztod a címkét, és várod a futárt. Ennyi.
Ha biztosra akarsz menni, felhívhatod őket, de ha minden adat rendben van, akkor nem kéne problémának lennie. -
Sanya
nagyúr
-
Carvus
senior tag
válasz
betyarr #7857 üzenetére
Hozzám is 10 körül jött először, nem voltam otthon mikor hívott, és a megbeszéltek szerint 1 óra múlva jött újra.
Vissza pedig mai nap, azaz pénteken kellett volna megkapnom értesítés szerint, de mondta futár, hogy általában már délben megkapják előtte nap és fél 2 körül kihozta tegnap! Szóval riszpekt a UPS-nek is. (De persze más városban, más futárral lehet ennek árnyoldala is...) -
gippazoid
őstag
válasz
betyarr #7214 üzenetére
Szia!
Nem hajdú-biharban voltál akkor épp?
Én szintén 30-as, OP7. Nekem 26-án 7:38-kor volt hívásom és nem voltam elérhető! Majd hívott a másik fél viberen, azt hallottam, de mire a telóhoz értem, letette.
Ekkor megpróbáltam visszahívni mobilon - ő is 30-as - és ő sem volt kapcsolható!
Épp azért néztem be ide, hogy megkérdezzem, tapasztalt-e ilyet más is esetleg tegnap reggel.Tapasztalt?
-
zhata
senior tag
válasz
betyarr #6933 üzenetére
Nem tudom, nem ismerem ezt az általad említett "szellem érintést". Eddig egyetlen telefonomon sem tapasztaltam ezt. Hajlamos vagyok annak tulajdonítani, hogy a képernyő ráhajlik a telefon szélére, ami lehet, hogy tetszetős, de valójában egy f@s ötlet.
xTech #6934: Igazad van, de ha belenyúlnak, esetleg nyithatom újból a BL-t, és rootolhatom, valahogy kiöregedtem már ezekből.
-
ilyr
tag
válasz
betyarr #6790 üzenetére
Részemről ezt úgy oldottam meg, hogy ClearPlex fóliát rakattam a telóra előre és hátulra is, reménykedve benne, hogy mivel elég vékony, még belefér a tokba. Átlátszó SupCase tokot rendeltem és bele is megy a fóliázással együtt, de sajna a fóliának nincs elég hely, így hátul az összepréselődik, kicsit olyan kinézetet adva mintha vizes lenne a telefon hátulja a tok mögött. Nem a leg esztétikusabb, de így legalább a hátlap nem karistolódik a tokban. A teló szélei sajna továbbra is esélyesek, de azzal szerintem nagyon nem lehet mit kezdeni...
Ami a ClearPlex-et illeti, egyelőre nagyon meg vagyok elégedve vele, roppant jól működik a képernyős újjlenyomatolvasóval. -
-
G_krisz
tag
válasz
betyarr #5788 üzenetére
Hű! Belakni nekem sem volna kedvem, max ha egyből tudnád másolni a telefont és vissza rá! Akkor belemennék!
Nekem minden be van kapcsolva amit csak lehet (gps, nfc, bt, 4g, wifi, nincs akksi kímélő módba, és a fényerő is inkább több mint kevesebb)!
Tény, hogy a képernyő időm átlagosan 7 és 4 óra szokott lenni per nap, használattól függően!
Érdekes amit írsz. Lehet akksi használódik el ilyen módon. -
tomp
félisten
válasz
betyarr #5634 üzenetére
Országos 5G-re még pár évet várni kell. Most hiába nyertek frekit a szolgáltatók de a vírus járvány miatt gyakorlatilag behúzták az 5G-s féket. Vodafone idén még 1db új 5G-s bázist sem telepített. Csak a tavalyi készlet megy. Telekom is csak a tavaly telepített és eddig teszt hálózatként üzemelő 5G hálózatát tette elérhetővé publikusan. Telenor maradt a teszt hálózaton legalább a teszt állapotnál nem kell licensz díjat fizetni.
A másik, hogy végleges 5G-s beszállító még csak a Vodafone-nál van de ott meg ugye a Huawei ügy is lassító tényező. Telekomnál és Telenornál még nincs végleges beszállító. Most csak mint teszt hálózati elemeket szállító gyártói szerződés van.
A másik fontos tényező, hogy ez az 5G gyakorlatilag egy 4G++ mivel ez még csak 5G NSA azaz Non-StandAlone. Azaz ez az 5G-s freki önállóan nem megy! Kell hozzá a 4G is! Alap 4G-s frekihez van kapcsolva. Ha kiesik a 4G akkor az 5G is megy vele együtt mivel nincs még önálló 5G-s corehálózat a szolgáltatóknál. -
-
tomp
félisten
válasz
betyarr #5435 üzenetére
Beadtam egy szerviz igényt. Leírtam, hogy a 2. javításról ahol a saját hibájukat javították !!papíron!!! ugyan úgy hibásan jött vissza így cserét kérek!
Support ügyszámot is mellékeltem illetve egy videót amit a supportnak is küldtem.
videótibcsi0407
Finoman "körbeírva" utaltam rá...
A szerviz itt már csak arra jó, hogy NE használjam a telefont mert úton van ide vagy oda. Munkára és fizetésre is használom a telefont így eléggé rossz. E hónapban már 2hetet volt távol a telefon. Első még oké volt mert ott új akksit+USB-C-t kaptam de a 2. hét már a saját hibájuk kijavítására ment el teljesen feleslegesen. Durvább "hanglejtéssel" leírtam, hogy már nem bízom a szerviz munkájában és a MEO-ban sem mivel hibásan visszaengedték... -
tomp
félisten
válasz
betyarr #5429 üzenetére
Este írtam nekik, hogy nem 3. szervizt kérek hanem cserét mivel nem bízom a szervizben a jelenlegi helyzetben(gondolom csökkentett munkaóra van vagy valami mivel kb 5órát dekkolt a portán a telefon mielőtt a szerviz átvette volna).
1óra elteltével visszaírtak, hogy elkérjék a fiók nevemet, a saját nevemet, számlázási címet, tel.számot és a telefon rendelési számát.
Remélem cserélik. Még abban is benne lennék, hogy ha már csak 7T Pro van akkor egy jelképes összeget megfizetve(futár díj) arra cserélnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest