- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
BalanceR #2200 üzenetére
Sokkal többet nem tudok írni, mint amit már leírtam:
- ha fizikai qwerty kell, akkor Milestone; nagyobb ujjakkal mellé lehet ütni a virtuálison könnyen
- kijelző mérete egyforma, napon egyik sem az igazi
- sebességban nem érzékeltem nagy különbséget, igaz, a Milestone is 800 Mhz-en ketyegett stabilan.
- akkuidőben a MS nálam elment 3 napot, kevés használatnál, ez kb. 50%-kal több, mint a Desire, de nexus one-t láttam, alap Froyoval (sense felület nélkül), és a batterytime ott 44 órát írt ki, a Desire 31-et. -
-
premete
veterán
válasz
BalanceR #2183 üzenetére
Amennyiben a fizikai billentyűzetre szükséged van, akkor Milestone egyértelműen.
Ha kisebb, könnyebb, gyorsabb cpu-val, több rammal rendelkező cucc kell, akkor Desire.
Az, hogy a Desire már Froyoval van hivatalosan, szvsz nem annyira lényeges, a Milestone is megkapja majd, én személy szerint nem érzek nagy különbséget a kettő között, napi használatban.
Mellette a Desire kb. 30%-kal drágább is. -
premete
veterán
válasz
MrTwister #2177 üzenetére
Majdnem teljes értékű, a pc to usb nem megy, és az akku a wm 6.5.5-tel 5 napot, froyoval max. 2 napot bír, mivel a háttérben a wm is fut az android mellett, ami az sd-ről megy, és oda is ment mindent egy 512 mb-os ext2-es storage-be, de ez sem indulási időben, sem sebességben nem látszik. A Leo hardvere nagyjából megegyezik a Nexus One-nal, 1 Ghz proci, 576 Mb ram, stb. csak a képernyő nagyobb másfél centivel, ami jó, mert nálam a méret is számít.
-
premete
veterán
válasz
MrTwister #2175 üzenetére
Nekem a kameragomb kifehéredett az első héten, de egyébként semmi gond nem volt vele kopásilag.
Off: Ennyivel gyorsabb a Froyo, mint az eclair cpu/ram/gpu/2d/3d tesztek alapján (Quadrant standard a Marketről):
Az enyém a narancssárga (HTC LEO). Azért az életben nem érzékelhető az ilyen sebességnövekedés, ha Sense van rajta, az eléggé lefogja (nekem már nincs): -
premete
veterán
válasz
Phoenix0523 #2108 üzenetére
Ja, a Blahánál ment a navi, jött egy hívás felvettem, és lefagyott. Szegény Milestone akkor még nem is gondolta, hogy ez volt az utolsó húzása.
-
premete
veterán
válasz
MrTwister #1909 üzenetére
Gratulálok, ennyi sületlenséget, három egymást követő hsz.-ban, ugyanattól még nem láttam (három különböző embertől is ritka)
1, Hivatalos Froyo nincs jelenleg Droidra sem
2, Ez nem htc-topik, a setcpu helyett sokkal biztosabb módszerek léteznek Milestone-ra
3, Ha már HTC, a Desire esetében 2010 Q3 a legkorábbi időpont a HTC szerint, honnan veszed a júliust?
+1 Hogy fogsz a droiddal telefonálni Magyarországon?. -
premete
veterán
válasz
Cyberpunk #1902 üzenetére
Az is valószínű, hogy Froyo frissítés a Milestone-ra hamarabb lesz, mint Desire-re, a HTC Sense cuccainak átültetése miatt. Én már a Hero-ról is leszedtem a Sense-felületet, sokkal gyorsabb és stabilabb lett a kütyü.
Az átlag felhasználónak szerintem a qwerty nem ad nagy előnyt, de ha valaki terminálba akar írogatni parancsokat, akkor rögtön rájön a különbségekre, mert ott egy karakter elütésekor dől az egész. -
premete
veterán
-
premete
veterán
Ha valaki linux alól akarja flesselni a cuccot: [link]
-
premete
veterán
válasz
Konflikt #1784 üzenetére
Hát igen, az android-hilfe.de Milestone oldalán olvasható vsel-ek és órajelek mellett a 800 Mhz és az 52 vsel "kispályás" tuning. Én is a 66-os vsel_max-ra emlékeztem, mint gyártói specifikációra, egyszer pár napig futtattam 1000/72 konfigban, ott melegedett a cucc rendesen, de 800/52-n hideg és az akkuidő is rendben van. Ha hozzávesszük hogy ez alapjáraton csak 250 Mhz, akkor nem tartok stabilitási problémáktól, úgy látszik, vannak bőven tartalékok a processzorban, mellette a fém is jobban elvezeti a hőt, mint a műanyag; anno az omniám alapjáraton égette a fülemet, ha 10 perc gps-használat után felvettem, ennél 1 óra után sincs ilyen.
-
premete
veterán
válasz
Konflikt #1781 üzenetére
Elírták, majd kijavítják hétvégére: ami érdekesebb, az a vsel, a gyári 56 helyett 52-vel tudja a 800 Mhz-et:
/system/bin/insmod /system/lib/modules/overclock.ko omap2_clk_init_cpufreq_table_addr=0xc004e4b0
echo 52 > /proc/overclock/max_vsel
echo 800000 > /proc/overclock/max_rateEzért fogyaszt kevesebbet a gyárinál.
-
premete
veterán
[Itt benne van] , hogy mi a memhack, a busybox bizonyos programok futtatásához kell..
Fasbukot nem használom, ebből következően a szinkronizálása sem kimondottan érdekel.
Próbálj meg full wipe-ot, akkor eltűnik minden, és tiszta lappal meg tudod próbálni a témázást ismét, jobb 5letem nincs
App2sd sem forszíroztam, mindent feltettem, ami kellett, és még van 56 Mb tárhelyem a telefonon, akkor minek, csak bonyolítja az újabb romfrissítést.
Ha jól sejtem, ez a .36-os service rom alapból 800 Mhz-en fut, az overclock scripttel lehet 720-ra levenni. -
premete
veterán
válasz
Konflikt #1765 üzenetére
A változásokról írtam a #1748-ban, a többi bugfixek, nekem 800 Mhz-en stabil. A régebbi, minden újraindításkori overclockhoz képest ez automatikusan indul, és alapból 52-56 vsel, nem 72, ezért kevesebbet fogyaszt és kevésbé melegszik, valamint alapjáraton 250 Mhz-en ketyeg.
Facbukom még a /system/app könyvtárban sincs, első dolog volt, amit kitöröltem.
Launcherpro nekem a .31-es romon állandóan fc-zett, a .36-oson eddig egyszer sem, erre varrjon valaki gombot.
Mi az a wifi bug? -
premete
veterán
1, igen, mindig az update.zip-pel tudod az openrecovery-t aktiválni, ez így fog maradni, amíg az aláírást meg nem hackelik, így volt a skrilaz-féle eredetiben is.
2, Téma telepítése: Kicsomagolás után a könyvtárat az sd gyökerébe másolod, a téma_neve.sh fájlt beteszed a \openrecovery\scripts könyvtárába és a G.O.T. openrecovery indítása után a misc...-ből indítod a kívánt témának megfelelő scriptet. Nem próbáltam, de elméletileg ott indulna az install, vagy upgrade, vagy uninstall is, legalábbis a német forrásban ezt írják. -
premete
veterán
válasz
#16820480 #1747 üzenetére
Pár lényegi dolog itt van a /Openrecovery/bin mappában, kezdjük rögtön a build.sh fájllal, hogy miket változtattak az alaphoz képest:
#!/sbin/sh
echo "customize the build.prop..."
#build-nr
sed -i "s/ro.build.display.id=.*/ro.build.display.id=G.O.T. Team .36er/g" /system/build.prop#cam quality (fullscreen)
sed -i "s/ro.media.enc.hprof.vid.width=.*/ro.media.enc.hprof.vid.width=720/g" /system/build.prop
sed -i "s/ro.media.enc.hprof.vid.height=.*/ro.media.enc.hprof.vid.height=400/g" /system/build.prop
sed -i "s/ro.media.enc.vid.h264.width=.*/ro.media.enc.vid.h264.width=176,720/g" /system/build.prop
sed -i "s/ro.media.enc.vid.h264.height=.*/ro.media.enc.vid.h264.height=144,400/g" /system/build.prop
#cam (fps to 30)
sed -i "s/ro.media.enc.hprof.vid.fps=.*/ro.media.enc.hprof.vid.fps=30/g" /system/build.prop
#cam (bps to 5mb)
sed -i "s/ro.media.enc.hprof.vid.bps=.*/ro.media.enc.hprof.vid.bps=5000000/g" /system/build.prop
#cam (better sound)
sed -i "s/ro.media.enc.hprof.aud.bps=.*/ro.media.enc.hprof.aud.bps=128000/g" /system/build.prop
sed -i "s/ro.media.enc.hprof.aud.hz=.*/ro.media.enc.hprof.aud.hz=32000/g" /system/build.prop#multitouch to 4
sed -i "s/ro.product.max_num_touch=.*/ro.product.max_num_touch=4/g" /system/build.prop#ringdelay to 1000ms
sed -i "s/ro.telephony.call_ring.delay=.*/ro.telephony.call_ring.delay=1000/g" /system/build.prop#market fix
sed -i "s/ro.build.description=.*/ro.build.description=umts_sholes-user 2.1-update1 SHOLS_U2_02.34.0 8844737 rel-keys/g" /system/build.prop
sed -i "s/ro.build.fingerprint=.*/ro.build.fingerprint=MOTO_O2DE\/umts_sholes\/umts_sholes\/sholes:2.1-update1\/SHOLS_U2_02.34.0\/8844737:user\/rel-keys/g" /system/build.propsleep 1
Az látszik, hogy 720p lett a camera felvétel 30 fps-en, más a multitouch és a csengetéskésleltetés, illetve a marketnek vissza kellett hazudni, hogy .34-es build, mert hivatalosan még a .36-osnak nincs ujjlenyomata.
-
-
premete
veterán
Bizonyára más is szembesült azzal a ténnyel, hogy a régebbi pda-telefonokhoz képest a Köveink nem mini, hanem micro usb csatlakozóval vannak ellátva. Komoly autóstöltőm, mini usb-s kábelhegyeim miatt átalakítót kerestem, találtam is az ebayen, szállítással együtt 330.- Ft-ért.
-
premete
veterán
válasz
#16820480 #1731 üzenetére
Mivel már 2 napja hibamentesen fut a rom, merem ajánlani. Ez a kernelszinten 800 Mhz-re emelt órajel, változatlan feszültségen, automatikus indulással sokkal jobb, mint a setcpu, ahol az órajellel a vsel is felment, melegedett a cucc, és az akkut is szívta rendesen. Ennél az akkuidő ugyanolyan, ha nem jobb, mint a .31-es rommal volt. Annál a launcherpro és a live wallpaper néha fc-zett, ennél eddig egyszer sem, és rém gördülékeny és gyors minden.
-
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
#16820480 #1722 üzenetére
UK régió, de DACH-ban is megvan ugyanez. Bocs a késői válaszért, de itt a vihar miatt le kellett szednem a kinti cuccokat.Csak saját felelősségre!!!]
-
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
#16820480 #1700 üzenetére
megmondom őszintén, hogy egy átlagember számára android alatt semmi szükség rootnak lenni.
Ebben egyetértünk, még hozzátenném, hogy linux, sőt windows alatt sem, akkor nem hoznának hozzám gépeket, hogy lelassult, és öt vírusirtó, kilenc cd-író, mindegyik virtuális meghajtóval fut egyszerre a gépen, az autostart hosszabb, mint a Háború és Béke, annyi az ikon az asztalon, amennyi ráfér, stb.
A sok szabad ram a régi wm-beidegződés nálam, amikor a felállt rendszernél maradt 20-25 MB szabad ram, és az igo vagy elindult, vagy nem, de ha navi közben volt bejövő hívás, belehalt rögtön. Bár a G1-emen sem volt sokkal rózsásabb a helyzet, azért adtam el. -
premete
veterán
válasz
#16820480 #1698 üzenetére
Nem használok task killert, csak néha megnézem a processzeket; arról is nehezen tudna valaki meggyőzni, hogy miért jó mondjuk a motonav a memóriában, amikor sohasem indítom el, sygic-et használok.
Azt még nehezebben fogadom el, hogy rendszergazdai jogosultság nélkül jobb a cucc; ezzel az erővel megkérhetnék valakit, hogy a laptopomon is változtassa meg a root pw-t, ne mondja meg nekem, és minden esetben, ha szükségem van rá, vigyem el hozzá. -
premete
veterán
Te tudod... nálam gyorsabb a cucc 130 MB szabad rammal, mint 60 MB-tal, ugyanakkora feszültségen 550 Mhz helyett 800 Mhz-cel.
Abban pedig egyik operációs rendszer sem különbözik, hogy a feleslegesen a háttérben futó programok kilövése gyorsítja a rendszert, ahogy a felesleges programok, mint például a motonav teljes eltávolítása is. -
premete
veterán
Persze, task killerrel ki lehet lőni a futó processzek közül, de normál bezárás után fut a háttérben és zabálja a memóriát. A legbiztosabb a rootolás és akkor egy az egyben lehet törölni.
Amíg igo által használt Topmapos térképek nem sokat fejlődtek az utóbbi években, leszámítva az új hidak, autópályák, stb. belekerülését, addig a Navteq 6 mérőkocsival bejárta az ország összes zegzugát, erdei utakkal együtt, és sok helyen részletesebb lett. -
premete
veterán
Most csak kettőt látok, egyet 85-ért, egyet 80-ért, de azokkal úgy látom, nem jutottál dűlőre. Múlt vasárnap 4 volt, az egyik április végi, Telenoros, fóliás, arra alkudtak, 80-ért kínálták, volt ajánlat 70-re, az eladó 75-ért odaadta volna, de a vevő 74-et ígért csak. Na, én azt vettem meg 75-ért, nem alkudtam, és az eladó el is hozta hozzám. Full doboz, fólia, Telenor garanciafüzet, gyárilag független, operátornak az rsd motorola UK-t ír ki. Kipróbáltam rootolás után, a Motorola software update visszateszi a gyári, Eclair update1 romot.
-
premete
veterán
Most már lehet kapni, Telenoros (függetlent) itt a hardveraprón, 80K magasságában, majdnem 2 év garanciával, szerintem ennyiért jó választás, egy hónaposnál nem nagyon lehetnek idősebbek ezek, és az ebayen is drágábbak, főleg a mostani árfolyamon.
Lehet akár 1330-ig is húzni, de 800-1000, ahol stabil és a fogyasztás is ok. A Droidra már van kiszivárgott Froyo, azt mondják, a Milestone is kap hivatalos frissítést még ebben a hónapban. Ami valószínű, mert a youtube-os videókon rendre feltűnik a Milestone érintőgomb-sora. Linpack szerint a Froyoval 550 Mhz-en annyit tud a Milestone, mint most Eclair-rel 1200 Mhz-en.
Bővebben a használható overlockról és feszültségekről a [linken] -
premete
veterán
"Mással is előfordult, hogy a mágneses tokban azt hiszi a Milestone, hogy dockban van, és kiold a zár, és bekapcsolódik a képernyő, és az első érintéskor a kamera??"
Akkor vagy én fogalmaztam meg rosszul a kérdést, vagy Te hiányoztál az iskolából, amikor az olvasást tanították, vagy szövegértési nehézségeid vannak, vagy egyszerűen, nem érdekel, hogy mi a kérdés, csak írni akartál valamit. -
premete
veterán
Megéri, rootolás és takarítás után a szabad ram 50%-kal megnő, nálam 80 MB-ról lett 125 MB, a milestone overclockkal stabilan megy 1200 Mhz-en
Mással is előfordult, hogy a mágneses tokban azt hiszi a Milestone, hogy dockban van, és kiold a zár, és bekapcsolódik a képernyő, és az első érintéskor a kamera??
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest