Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szilasz007 #1144 üzenetére
megnézem majd, köszi! bár egyelőre az óra az éjjeliszekrényen remekül végzi a dolgát, a telefont meg kikapcsolom éjjelre.
-
törölt tag
válasz
szilasz007 #1131 üzenetére
ha nem engedi a cpu-t alvó módba, akkor azt csinálja, mint az Alarm Klock is: ébreszt, de egy éjszaka alatt leszívja nullára az akksit.
-
tibi666
senior tag
válasz
szilasz007 #1127 üzenetére
nekem sem segített. még nem jöttem rá, mi alapján késik. van hogy 10 perccel később ébreszt, van, hogy csak akkor, ha a kijelzőt felélesztem és néha normálisan csinálja... úgyhogy nekem marad egyelőre a céges telefon az ébresztőórám.
azt hol lehet beállítani, hogy a képernyőzár feloldásakor ne rezegjen? az érintőgombokat már kikapcsoltam, de némításkor, illetve képernyőzár feloldáskor továbbra is rezeg.
-
törölt tag
válasz
szilasz007 #1127 üzenetére
nem igazán... bár nem sokat próbáltam, de úgy tűnik ez nem javult .esetleg még valaki megprüóbálhatná a német DACH kiadással, mert az újabb build. de szerintem még abban sem javították. viszont van egy tuti bugfixem a dologra, ami nekem 100%-osan bevált: vettem egy olcsó ébresztőórát
viszont a Thai rom-ot nem ajánlom nagyon, mert nekem amellett, hogy semmi különbség nem volt az előzőekhez képest, folyamatosan eldobálta a hálózatot, akár 2G akár 3G-re volt téve. most a South Asia van fent, eddig lekopogom, hogy jól megy. -
tibi666
senior tag
válasz
szilasz007 #887 üzenetére
értem. hát most nem tudom, hogy várjak ota-re, vagy flesseljem meg én magam?
jó lenne a legfrissebb szoftvert használni.hogyan csináljam pontosan?
tegyem fel az usb drivert, aztán az rsd liteot? utána pedig jöhet az európai firmware? -
tibi666
senior tag
válasz
szilasz007 #884 üzenetére
ota frissíteni lehet wifiről is?
-
törölt tag
válasz
szilasz007 #841 üzenetére
én hivatalosat használok, nincs rootolva, meg semmit nem babráltam vele, és mégis ez a helyzet.
egyébként mennyire van állítva nálas a "snooze" ideje? erre is gondoltam, hogy esetleg az első csörgés helyett automatikusan elmegy aludni, de 5 percen van, szóval akkor kétszer is ezt csinálná, mielőtt ébreszt. bár nálad a 20 perc ebbe beleillik, ha az asszem alapbeállításként megadott 10 percen hagyod. de az okára ebből sem tudok következtetni... -
törölt tag
válasz
szilasz007 #839 üzenetére
igen, elég gáz, hogy ez nem működik.
de ráadásul ez a teljesen érthetetlen, hogy valamivel később ébreszt... mert ha egyáltalán nem, azt elhiszem, de mi ez, hogy később? -
Konflikt
addikt
válasz
szilasz007 #783 üzenetére
ez a FW sztem az EU-s 2.1 laked, nem a HK-i, amit sheratan keres. (legalabbis a filenev alapjan nagyon ugytunik)
btw, itt van az osszes .sbf file egyben a milestone-hoz. de vigyazat, ha RSD-vel teszitek fel a 2.1-es FW-et, akkor nem lesz root, nem rootolhatoak ezek a romok meg. (csak nandroidos 2.1-ben van egyenlore root).
-
törölt tag
válasz
szilasz007 #783 üzenetére
köszi! pedig olvastam azt a hírt ,de elsiklottam a link felett (vagyis csak forrásmegjeleölésnek néztem). lehet, hogy mindjárt felteszem, kíváncsi vagyok...
-
szilasz007
aktív tag
válasz
szilasz007 #782 üzenetére
Nah, nem lustalkodtam. Elmeletileg ez az: [link]
-
Konflikt
addikt
válasz
szilasz007 #777 üzenetére
nem muszaj wipe-ot tolni ra, ha felrakod a 2.1-et. (de ajanlott. bar en eloszor nem nyomtam, par dolog nem mukodott megfeleloen)
-
MrTwister
őstag
válasz
szilasz007 #752 üzenetére
Értem köszönöm! Ma kipróbálom vele aztán írok tapasztalatokról!
-
törölt tag
válasz
szilasz007 #746 üzenetére
nekem is a régi galéria van, szerintem nem rontottál el semmit. mondjuk nekem ez jobban tetszik, mint az új. még 2.0.1 alatt volt egy olyan rom, amiben az új geléria volt, de elég lassú meg nehézkes volt ehhez képest. szerintem ez jobban kezelhető.
-
törölt tag
válasz
szilasz007 #615 üzenetére
nem a headset minőségével van bajom, mert az remek (a meizu mp3 lejátszómba vagy egy sony walkman-be dugva), de egyszerűen a telefon nem képes olyan hangot képezni, amire azt mondanám, hogy zenehallgatásra alkalmas.
amúgy meg a BT-s cuccokkal az a problémám, hogy egyrészt a füles is külön képes lemerülni, plusz a telefon is gyorsabban merül a bekapcsolt BT-vel. ráadásul drágák is.
-
törölt tag
válasz
szilasz007 #540 üzenetére
remélhetőleg kijönnek a frissítéssel, de a 2.0.1 is késett, másrészt meg régiónként eltér, hogy mikor adják ki. mondjuk én is reménykedem, mert azért tetszik az a 2.1, és mivel nem tudtam nexus-t venni, így csak ez marad, hogy moto-éknál megerőltessék magukat, és kiadják.
-
válasz
szilasz007 #538 üzenetére
1) Szóval amikor be van csukva a billentyűzet, akkor mindig fekvő állásban van? Mármint ez a probléma? Ugyanis a főképernyő soha nem fordult el a gyorsulásmérő alapján fekvő helyzetbe előtte se, csak a billentyűzet kinyitásakor.
2) Nekem nem volt ilyen bajom a solutor-féle francia-alapú ROM-mal, úgyhogy ajánlom azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest